sunnuntai 30. syyskuu 2018

Jokaisella pitäisi olla oikeus lomaan

HEIPPA IHANAT!

Kyllä, jokaisella pitäisi olla oikeus lomaan. Sellaiseen vähintään pari vuorokautta kestävään aikaan, kun ei tarvitse tehdä muuta kuin elää hetkessä. Vailla huolta huomisesta tai niistä arkisista askareista. Jonka aikana voisi mennä ihan oman aikataulun mukaan. Syödä silloin kun on nälkä, nukkua kun nukuttaa. Olla tekemättä ruokaa ja olla pyykkäämättä. Katsomatta tietokoneruutua. Sellaista aikaa, jolloin ne huolirypytkin otsalta katoaa. Silmäryppyjen syventyessä, naurusta.

Näin kolmen yön miniloman jälkeen olo on vähintäänkin kiitollinen siitä, että mulla oli siihen mahdollisuus. Helposti kun sitä ruoskisi itseään oravanpyörässä yrittämään vielä kovemmin. Ellei sitten osaisi itse himmata vauhtia. Välillä ei vain voi himmata, tiedän sen. Mutta jatkossa himmaan aina kun siihen on mahdollisuus. Huomen aamusta alkaen otan jälleen käyttöön kahvikuppimeditoinnit kynttilän valossa. Sitä haluaa pitää tämän rennon fiiliksen yllä, vaikka töissä tulee olemaan pari tiukkaa päivää.

Tallinna oli jälleen kerran ihana. Matkaseura aivan parasta a-laatua ja muutenkin olo on kyllä ihan älyttömän rentoutunut. Oman perheen kanssa reissut ovat myös ihania ja rentouttavia, mutta välillä sitä tarvitsee myös muuta aikaa. Aikaa muiden naisten kanssa. Koska kukaan muuhan ei voi ymmärtää meidän naisten juttuja paremmin kuin me naiset. Ei menty kieli vyön alla vaan annettiin fiiliksen viedä. Syötiin hyvin ja juotiin maltilla. Kikatettiin ihan ilman sitä juomistakin pissat housussa. Molempina päivinä pyhitettiin aikaa myös pyjamahousupäikkäreille, tai ainakin hotellihuoneessa lötköttelylle. Tultiin jälleen kerran hirmuisen hyvin toimeen ja kaikki sujui kuin rasvattu.

Tänään koettiin ekaa kertaa syysmyräkkä merillä ja taksikuski tiesi kertoa jälkikäteen aaltojen olleen noin 3,5 metrisiä. Siltä ne tuntuikin. Onneksi matka ei ollut pitkä. Malttamattomana sitä odottaa kivankin reissun jälkeen kotiin pääsyä. Nyt on riisipuuro haudutettu iltapalaa varten, sauna on päällä ja koira nukkuu keskellä aulaa, ettei kukaan vain pääse livahtamaan ulos. Valtakunnassa kaikki oikein hyvin ♥ Kiitos, kun jaksoitte olla siellä tämän pienen blogilomani ajan. Nyt jatketaan samaan vanhaan malliin, entistä ehompina. Viikolla tulossa juttua olohuoneen sohvapöydästä sekä Tallinnan tärpeistä. Ehkä vähän elämästäkin. Fiilispohjalla mennään, aivan kuten ennenkin.

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA,


Kommentoi