torstai 27. syyskuu 2018

Tallinnan mittainen tauko

HEISSUN!

Vihdosta viimein se pitkä viikonloppu on taas koittanut. Neljättä kertaa lähdemme sielunsiskojen kanssa Tallinnaan. Vaikka viime vuonna taisimmekin päättää, että ensi vuonna voisi kokeilla vaikka Tukholmaa :D Hotellikin on se sama kuin viime vuonna ja illallispaikoista toinenkin kulkee matkalla mukana neljättä kertaa. Muistaakseni. Laukkuun on pakattu lämmintä, kukkaa, hivenen blingblingiä sekä villasukat. Haaveissa on loistavan seuran lisäksi hyviä yöunia, joten meitä ei taida taaskaan baareista löytää. Ellei sitten innostuta :)

Olen ajatellut aina, että en tarvitse lomaa. Olen kantanut kuuliaisesti läppäriä ja kameraa mukana lomalla. Ollut ulkomaillakin saavutettavissa, vaikka aikaero on ollut liki 12 tuntia. Nyt ajattelin repäistä ja jättää tietokoneen kotiin. Kameran pakkasin loppumetreillä mukaan. Seuraavat päivät siis blogi viettää hiljaiseloa ja palaa jälleen tuttuun rytmiinsä, kun palaan sielunsiskojen reissulta. Joko sunnuntaina tai sitten maanantaina. Riippuen kuinka paljon sunnuntaina kotiin tullessa väsyttää ja kuinka kainalotakiasia muu perhe on.

Onneksi tuo tuuli on tyyntymään päin. Pelkkä ajatuskin kovasta merenkäynnistä saa vatsanpohjaan inhan tunteen. Nyt suihkuun ja sitten kohti juna-asemaa. Vaikkei blogi lähipäivinä päivitykään, niin IG tai ainakin tuo storyn puoli päivittyneen. Suunnatkaa sinne siis, mikäli mielitte syksyiseen Tallinnaan mukaan 

NÄHDÄÄN PIAN!


6 Responses to “Tallinnan mittainen tauko”

 1. Emilia sanoo:

  Moikka Maria!

  Kiitokset ihanasta blogista! Olen lukenut blogiasi vuodesta 2012 saakka.

  Mutta nyt pahoitteluni, tulee ihan off topic kysymys. Sain inspiraation teidän mustasta lasivitriinistä ja haluaisin maalata valkoisen Ikean Hemnes lasivitriinin mustaksi. Materiaalit ovat: massiivimäntyä, petsiä ja kirkasta akrylaattilakkaa. Tarvitseeko vitriiniä hioa tai muuten käsitellä vai voiko vain vetää maalit päälle? Ja montako kerrosta kannattaa maalata, 2-3? Ja mitä maalia suosittelisit? Taustatietona, en ole ikinä maalannut mitään :D

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Emilia

   ja voi ihana kuulla – kiitos sinulle ♥

   Itse vähän karhentaisin tuota vitriinin pintaa hiomapaperilla ja sitten vetäisin alle tartuntapohjan (esim Coloria Exon). Sen päälle sitten pari kerrosta mustaa kalustemaalia (esim. Coloria Deco Akva tai vastaava).

   Onnea maalausprojektiin :D Maalaushommat on ihania!

   Kivaa sunnuntai-iltaa ♥

 2. Minna-Liisa sanoo:

  Mukaa lomaa! Terkut toiselta lomalaiselta Rhodoksen ☀️saarelta ☀️!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Minna-Liisa, loma oli ihana ♥

   Hei ja sinne myös Rodokselle ihanaa lomaa (mikäli olet siellä vielä) ♥♥♥ Rodos on mun yksi all time favorite -kohde :)

 3. Ihanaa reissua teille! Luen sitten mielenkiinnolla päivityksesi palattuanne ja otan Tallinnan vihjeistä vaarin. Menemme sinne syyslomalla, tosin vain yhdeksi yöksi.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Ei-Leen,

   Tallinna oli ihana ♥

   Laitan tärppipostausta tulemaan viikolla :)

   Ihanaista sunnuntai-iltaa ♥

Kommentoi