sunnuntai 16. syyskuu 2018

Hyvinvointia hellivät hetket arjen keskellä & arvonta

 


Kaupallinen yhteistyö: Nordqvist


SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA IHANAT!

Tiedättekö sen tunteen, kun keho ja mieli puhuvat samaa kieltä? Kun koko kroppa on levollisessa tilassa ja heijastaa kaiken sen tyyneyden mielen sopukoihin. Se on sellainen olotila, mihin sitä arjen keskellä pyrkii. Olotila, johon harvemmin pääsee ilman tietoista harjoittelua. Ilman pysähtymistä ja arjen kiireiden katkaisemista. Olemme puhuneet hirmuisen paljon hyvinvoinnista täällä blogin puolella viimeisen vuoden aikana. Hyvinvoinnista ei voi mielestäni kuitenkaan koskaan puhua liikaa. Taannoin määrittelin hyvinvoinnin seuraavasti: ”Sitä, että tuntee olonsa energiseksi, jaksaa arjessa ja lisäksi riittää vielä paukkuja pikkuisen ylimääräiseenkin. Sitä, että hymy ylettää päästä varpaisiin, sisältä ulos.” ♥  Tunnen, että kokonaisvaltainen hyvinvointini lähtee minusta itsestäni ja on kiinni omista valinnoistani. Kaupallisen yhteistyön myötä Nordqvistin kanssa pääsin jakamaan teille pieniä palasia arjesta, sellaisia hetkiä, joiden avulla minä voin hyvin.

”Eletään aivan tavallista torstai-iltapäivää kotitoimistolla. Huomaan silmieni hieman väsyvän tietokoneruudun katselusta. Oion jalkojani työpöydän alla ja venyttelen niskaani puolelta toiselle. Ajatus takkuaa eikä kirjoitustyöstä oikein tule mitään. Onneksi olen oppinut lukemaan kehoni kieltä. Tällä kertaa se kertoi tarvitsevansa pientä taukoa. Kävelen keittiöön vanhan talon lattian naristessa jalkojeni alla. Napsautan vedenkeittimen päälle ja valitsen juuri tuohon hetkeen sopivan teemaun. Jo teen nimikin, Päivänpaiste, saa mieleni hymyilemään. Annan teepussin hautua muutaman minuutin ajan kuumassa vedessä. Nappaan keittiön pöydältä mukaani sisustuslehden ja suuntaan kohti sohvannurkkaa. Nostan jalat sohvalle, suljen silmäni ja hörppään teetä. Valkoinen tee, vadelmanlehti ja laventeli, tuon iltapäivän kolmikko, joiden avulla rentoudun hetken sohvannurkassa. Ennen kuin lapset tulevat koulusta ja talo täyttyy äänistä.”

Tuntuu, että kaikkien arki on näinä aikoina kovin kiireistä ja ruuhkavuodet ovat terminä tulleet enemmän kuin tutuksi. Kiireen keskellä sitä olisi helppo unohtaa oma hyvinvointi. Varsinkin meille, keille lasten hyvinvointi on prioriteettilistan kärjessä. Itse havahduin taannoin siihen tosiasiaan, että jotta pystyn huolehtimaan lasteni hyvinvoinnista, tulee minun ensiksi huolehtia siitä, että minä voin hyvin. Silloin opettelin tietoisesti ottamaan aikaa itselleni. Aloitin juoksuharrastuksen ja palasin lenkiltä iloisena ja levänneenä. Huomasin, että liikunta oli minulle henkireikä. Pienten lasten kanssa kun helposti tunsi, ettei aikaa liikunnalle jää, niin teimme miehen kanssa kalenteriin tilaa molempien omille harrastuksille. 

”Tekisi mieleni sulkea hetkeksi silmäni, ajattelen. Mutta päätän juoda teen ensin loppuun. Olohuoneen nurkassa ujeltaa tuuli ja tuo lämmin tee tekee hyvää. Niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Mieleni avulla matkaan jonnekin kauas. Lasken teeni olohuoneen pöydälle ja huomaan rentouttavan lihaksiani tietoisesti. Kuinka ihana olo tuleekaan, kun luvan kanssa antaa leuan tippua alas. Suu ammottaa auki ja posket valahtavat rennoksi. Kuvittelen, että hartiani painavat miljoona kiloa ja hartianikin lysähtävät alas. Tunnen venytyksen niskassani. Ihan vain tuon pienen liikkeen avulla. Kallistelen päätä puolelta toiselle ja kuulostelen, kuinka jumissa niskalihakset ovatkaan. Kääräisen hetkeksi viltin jaloilleni ja jatkan tuota pientä, mutta sangen tehokasta rentoutusharjoitustani.”

Tätä nykyä lapset ovat jo sen verran isoja, että pystyn lähtemään urheilemaan silloin kun kiireiltäni ehdin. Mutta välillä kiire painaa päälle niin paljon, että paukkuja ei työpäivien jälkeen enää juoksulenkille riitä. Olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja tiedän, milloin lähteä hikilenkille ja milloin vastaavasti lähteä leppoisalle kävelylenkille. Yhtäkaikki, molempien jälkeen olo on varsin hyvinvoiva. Uskon vahvasti liikunnan parantavaan voimaan. Siihen, että kun keho voi hyvin niin mieli voi hyvin. Niinä päivinä, kun en ehdi tai jaksa lähteä liikkumaan, pyrin kuitenkin ottamaan hetken itselleni. Joskus se on aamuisin ennen kuin muu perhe herää. Toisinaan kesken kotitoimistopäivän. Iltaisin huomaan aika usein iltaruoan jälkeen pötköttäväni hetken sohvalla napit korvissa äänikirjan parissa.

Ja tiedättekö, mikä on kaikista paras muutos itsessäni? Se, että aiemmin olisin tuntenut syyllisyyttä niistä pienistä varastetuista hetkistä. Tuntenut, että sillä aikaa olisi pitänyt viikata pyykkiä tai tyhjätä astianpesukone. Iän myötä olen tullut sallivammaksi itselleni. Osin ehkä juuri sen takia, että olen huomannut noiden pienien rentouttavien hetkien suuren merkityksen arkeeni.

Kampanjan myötä pääsin tutustumaan Nordqvistin Feel Good -teevalikoimaan. Feel Good  on tuotesarja, jonka perustana on kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Se sisältää raikkaita makuja ja hyvinvointia tukevia raaka-aineita, kuten inkivääriä ja kurkumaa. Nämä Rainforest Alliance -sertifioidut teelaadut ovat omiaan juurikin arjen pieniin breikkeihin. Niihin hetkiin, joissa tulee buustattua hyvinvointia arjen aherruksen keskellä. Syy minkä takia olen aina suosinut Nordqvistin teelaatuja on toki ylivoimainen ja puhdas maku, mutta myös se että itse perheyrityksen osakkaana haluan tukea suomalaisia perheyrityksiä. Kuten Nordqvistia, joka on jo liki neljäkymmentä vuotta sulostuttanut meidän suomalaisten teehetkiä. Nordqvist ei vain osta teelaatuja maailmalta, vaan tuo niihin aivan uutta lisäarvoa yhdistämällä hyvään teehen esimerkiksi marjoja ja hedelmänpaloja, kukkasia sekä erilaisia aromeita.

”Vähitellen tunnen että ajatukset virtaavat jälleen virkeämmin. Avaan silmäni ja hiljalleen nousen istumaan. Miten sitä tuntuukin, että aivot olisivat saaneet yöunien verran vapaata. Olo on ihanan kevyt ja hyvä. Enää mitään paikkaa ei kolota, niska ei kiristä eikä silmät arista. Tämä on se olotila, johon tulen pyrkimään joka päivä työn lomassa, päätän. Myös niinä kiire päivinä, kun tuntuu, ettei ehtisi nousta edes tietokoneen ääreltä jääkaapilla käymään. Vien teemukini astianpesukoneeseen ja suuntaan kohti työhuonetta. Pysähdyn matkalla rapsuttamaan koiraa, joka kellistelee selällään rapsutuksia odotellen. Miten hyvältä toisen pehmoinen turkki tuntuukaan kosketuksen alla. Tuntuu, että tuon oman pienen hetkeni, feel good – teehetkeni ansiosta aistini ovat jälleen terävöityneet, ilme kirkastunut, mieli levollisempi ja ajatukset saaneet uutta puhtia.”

Teelaatuja löytyy jokaiseen hetkeen; aina piristävistä teelaaduista rentouttaviin. Itse koukutuin valkoiseen teehen aikoinaan imettäessäni esikoista. Silloin toinen sai vatsanpuruja mustasta ja vihreästä teestä. Tällä hetkellä juon kaikkia teelaatuja, mutta jos haluan herkutella, päädyn usein mustikkamuffinssin makuiseen valkoiseen teehen. Hyvän olon Feel Good -tuotesarjasta olen ihastunut Päivänpaiste -nimiseen teehen. Se sisältää vadelmalla ja laventelilla maustettua valkoista teetä. Se löytyy Nordqvistin Aamusta-iltaan pussiteevalikoimasta. Kyseisestä pussiteevalikoimasta löytyy Päivänpaisteen lisäksi Aamuvirkku, Iltapäivän Onni ja  Uni-Jukka -teepusseja. Aamu polkaistaan käyntiin unihiekat silmistä karistavalla Aamuvirkulla, jossa maistuu inkivääri ja sitruunaruoho. Iltapäivän Onnen löytää kurkuman ja chai-aromin avulla. Iltaa kohden rauhoitutaan Uni-Jukan seurassa nauttien kamomillan, kanelin ja vaniljan makuyhdistelmästä.

KILPAILU:

Nyt teilläkin on mahdollisuus päästä nauttimaan hyvänolon hetkistä ja maistelemaan Feel Good -teelaatuja. Vastaamalla alla olevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttiosiossa, olette mukana Nordqvistin teepaketin arvonnassa. Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy 30.9. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Mikä on sinun feel good -hetkesi arjessa?

Hyvinvointi on elämän suurin rikkaus. Hyvinvoinnin yhtenä kulmakivenä on se, että oppii rakastamaan itseään sellaisena kuin on. Hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja olemaan itse itsensä paras ystävä 

LEVOLLISIN SUNNUNTAI-ILTATERKUIN,


68 Responses to “Hyvinvointia hellivät hetket arjen keskellä & arvonta”

 1. Kati sanoo:

  Pimeät ja sateiset syysillat houkuttavat ja koukuttavat teen juontiin.

 2. Annika sanoo:

  Mun feel good -hetkeni on käpertyminen viltin alle sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa. Tai lekottelu sängyssä aamulla ennen töihin lähtöä.

 3. Marika sanoo:

  Hektisen / kaaosmaisen työpäivän jälkeen, kun pääsee kodin rauhaan. On aikaa istua hetki ja nauttia kuppi kuumaa, joko kahvia tai teetä fiiliksen mukaan.

  Noin 15 minuuttia ja juoman juotua, on taas virtaa toimia.

 4. Jade sanoo:

  Lenkin jälkeinen rauhallinen ilta kotona, kuppi teetä ja herkkuiltapala.

 5. Kukka sanoo:

  Mun Feel Good-hetki on silloin, kun kaikki stressi on minimissään. Lisäksi ystävien näkeminen.

  Ihanaa, että osaat ottaa aikaa myös itsellesi!

 6. Jenna sanoo:

  Rauhalliset sunnuntait tuottavat hyvää oloa koko viikkoon. :)

 7. Nelliina sanoo:

  Kuppi kuumaa (kahvi, tee, whatever) ja dekkari käteen :-) Mukana arvonnassa.

 8. Venla sanoo:

  Hidas aamuhetki juurikin ihanaa teetä nauttien. Oispa kiva päästä kokeilemaan uusia makuja!

 9. Anne sanoo:

  Kun yksin kotona, silloin kuppi kuumaa ja kuuntelen hiljaisuutta. Joskus näinkin tapahtuu.

 10. Satu sanoo:

  Hei,
  Minun feel good-hetki on se, kun lapset ovat menneet nukkumaan ja voin hetken hengähtää hiljaisessa kodissa. Usein joko venyttelen samalla kun kuuntelen musiikkia tai selaan sisustuslehtiä juurikin teekupin ääressä :)

 11. Miina sanoo:

  Joskus happihyppely, joskus saunan lauteilla pötköttäminen, joskus kuppi kuumaa viltin alla- I feel good monella eri tavalla :)

 12. Pauliina sanoo:

  Kun lapset katsoo päivällisen jälkeen Pikku Kakkosta ja saa itse nostaa jalat ylös ja nollata ajatukset hetkeksi. :)

 13. Ulla sanoo:

  Loikoilu sohvalla ja ajatusten nollaaminen

 14. Ella sanoo:

  Teehetki ystävän kanssa kotisohvalla:)

 15. HannaL sanoo:

  Rauhalliset viikonloppuaamut, kenelläkään ei ole kiire minnekkään. Syödään yhdessä aamupalaa ja mietitään yhdessä mitä mukavaa tehdään.

 16. vintagentti sanoo:

  Minun feel good -hetki rakentuu kynttilänvalolle, erityisesti nyt syksyllä kun aamuisin ylösnoustessa on vielä hämärää. Herään mielelläni ajoissa, jotta ehdin rauhassa fiilistellä hiljaisessa talossa. Kynttilä palamaan ja aamukahvin keittoon. Kyllä, aamulla on päivän ekan juoman syytä olla kahvia, illalla sitten kahvi kilpailee tiukasti teen kanssa.

 17. Jonna sanoo:

  Ystävien näkeminen ja perheen kanssa esimerkiksi saunominen tekee mulle hyvää ja antaa voimia arjen haasteisiin.

 18. Rune sanoo:

  Rauhallinen iltainen teehetki TVn edessä

 19. Mirja sanoo:

  Minulle se on ehdottomasti kiireetön aamu. Aamutoimet ja aamupalan nauttiminen kaikessa rauhassa. Hyvästä aamusta tulee hyvä päivä. Kiireisestä ja epäonnistuneesta aamusta välittyy tietynlainen kaaos koko päivään.

 20. irene sanoo:

  Hämärät illat ja takkatuli.

 21. Niina sanoo:

  Hiljaisuus, kahvi/ tee tai hauduke ja katse luontoon. Jos väsymys on hiipinyt stressin puolelle saatan olla ärtynyt ja silloin olen huomannut musiikin auttavan. Akustinen, mielellään yhden soittimen kappale, ei lyrikoita, ja vielä parempi olisi, jos kuulisin kappaleen ensimmäisen kerran. Sitten antaa vain nuottien rauhoittaa.

 22. Sussukka sanoo:

  Mun feel good-hetki on se hetki, kun treenaan; oli se sitten salilla tai lenkkipolulla.

 23. Eve- sanoo:

  Mun feel good-hetki on iltaisin kuunnellen hiljaisuutta kynttilän valossa kasvonaamio kasvoilla :)

 24. Sanna P sanoo:

  Nykyään olen taas innostunut lukemisesta ja onkin jo 45 kirjaa luettuna tänä vuonna. Nää lukuhetket on mulle sellaista rauhallista ihanaa itsekseenoloaikaa ja ”pakoa” arjesta, on myös todella rauhoittavaa lukea ennen nukkumaanmenoa, huomaa paremmin senkin kun alkaa väsyttää, toisin kuin esim. silloin jos nettiä vaan selailisi.

 25. Heidi sanoo:

  Saa pötkähtää sohvalle villasukat jalassa ja nykästä viltin päälle. Lueskella tai katsella telkkaria ja maistella siinä sivussa ”muutama” pala suklaata ja lakua. :)

 26. Miia sanoo:

  Takkatuli ja teekuppi :)

 27. Tuula sanoo:

  Kutimet kädessä ja villasukat jalassa sohvalla kaikessa rauhassa :)

 28. Annikki sanoo:

  Toisaalta iltapäiväkahvit töissä ja toisaalta jokailtainen käpertyminen sohvalle peiton alle katsomaan jotain hyvää sarjaa yhden jakson verran.

 29. jasmine sanoo:

  viikonloppu yksin ja rauhassa. syksyinen pimeä sateinen sää ja sohvalla viltin alla ja hyvä leffa ja kuppi kuumaa teetä kaveriksi. aah se on ihanaa

 30. Henni sanoo:

  Hei! Ihailen teidän saunaosastoa :) onko tummat laatat haaste valaistukselle? Oletteko laittaneet valoja jotenkin ekstrapaljon vai ihan normaalisti? Onko vinkkejä mitä pitää ottaa huomioon tummaa kylppäriä suunnitellessa?

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Henni ja kiitos <3

   Tottahan tummat laatat tekevät sen, että valo ikään kuin katoaa tuolla saunaosastolla. Tosin meillä on himmennettävät valot katossa (suihkuhuoneessa). Ne saa tarvittaessa liiankin kirkkaalle :D Tuossa meidän seinälaatassa on ikäänkuin pientä "helmiäistä" pinnassa, mikä taas sitten tuo lisää valoa.

   Me halusimme hämyisen saunaosaston, joten jätimme valkoiset laatat tyystin pois laskuista. Tumma laatta + lämmin puu sopivat hyvin yhteen ja tuo lämpökäsitelty puu, mikä meillä on katossa ja saunanlauteissa tuo ihanasti kodikkuutta. Vaikka tummat laatat ovatkin lattiassa ja seinillä, niin tilasta ei tullut silti liian synkkä. Lisäksi avaruutta saatiin lisää laittamalla koko seinä lasia saunan ja suihkutilan väliin :)

 31. Laura V sanoo:

  Päivän feel good -hetki on se, kun ruoka on tehty, keittiö siivottu, koirat ulkoilutettu ja saa vihdoin istahtaa työpäivän jälkeen sohvalle, pehmeän viltin alle.

 32. Matilde sanoo:

  Tykkään herätä aikaisin aamulla. Luen päivän lehden ja juon aamukahvit, joskus teetäkin. Aamu on Feel good -hetkeni. Olen toivoa täynnä ja uusi päivä on edessä.

 33. allihukka sanoo:

  Takkatulen edessä tunnelmointi tee- tai kahvikuppi kädessä. Tai päiväunet.

 34. Sari sanoo:

  Oma rauhallinen ja hiljainen hetki lasten ollessa päiväunilla.

 35. Pirde sanoo:

  Se on perjantai-ehtoo, kun viikonloppu alkaa ja otan teekupposen käteen ja nautin kiireettömästä ajasta telkkua katsoen tai kirjaa lukien.

 36. Ansku sanoo:

  Kun saa vauvan unille ja pystyy itse ottamaan torkut ja sitä ennen selaamaan vaikka vähän kännykkää :)

 37. MarjaKoo sanoo:

  Rauhallinen koti-ilta, saunan jälkeen sohvannurkassa kirjan kanssa torkkuminen.

 38. Cella sanoo:

  Kun tulee ulkoa syyssateesta ja viimasta ja ihan rauhassa hauduttelee ison mukin teetä ja viltin alle kynttilöiden palaessa lämmittelemään.

 39. Miina sanoo:

  Minä juon teetä aamulla ja päivällä ja illalla, tee ei tarvitse välttämättä mitään erityistä hetkeä tullakseen juoduksi. Toisaalta se voi tehdä jokaisesta hetkestä erityisen. Ihan parasta on, kun lämmitän takkaa ja istun takan ääressä kirjan ja teemukin kanssa.

 40. SasuK sanoo:

  Oma feel good hetkeni on silloin kun lapset ovat nukkumassa, itse olen siivonnut kodin puhtaaksi ja voin rauhassa käpertyä sohvannurkkaan lukemaan kirjaa tai katsomaan lempisarjaa, teemuki kädessä :)

 41. anna sanoo:

  Viikonloppuaamut, kun on rauhassa aikaa vain olla. Teen yleensä aamupalaa myös miehelle, ja syödään yhdessä sohvalla telkkaria katsoen. Usein myös teekuppi kourassa, jos ei kahvihammasta jo kolota ;-)

 42. EmiliaA sanoo:

  Mun feel good -hetki on näin syksyisin illan hämärtyessä sohvalle käpertyminen hyvän kirjan tai tv-sarjan ja teekupillisen kanssa. :)

 43. Heidi sanoo:

  Minun feel good -hetkiä on ne ajat kun uppoudun leipomaan jotain hyvää ja sitten keittelen teetä, mietin mikä maku sopisi leivonnaisen pariksi ja ryömin sohvan nurkkaan viltin alle herkuttelemaan.

 44. Ansku sanoo:

  Minun feel good -hetkeni on ehdottomasti jokailtainen lämmin jalkakylpy :) Koko päivän minua kannatelleet ja paikasta toiseen vipeltäneet jalkani ansaitsevat pientä hemmottelua vauhdikkaan päivän jälkeen. Samalla voi hörppiä esimerkiksi rauhoittavaa kamomillateetä tai muuta kofeiinitonta lämmintä juotavaa sekä vaipua omiin ajatuksiinsa ja olla kiitollinen kaikesta siitä mitä on tai vaihtoehtoisesti pysähtyä vaikka lukemaan päivän lehden, jos se pääsi aamukiireessä unohtumaan.

 45. Sarppa sanoo:

  Kun kaverit tulee kylään teetittelemään

 46. Erika sanoo:

  Minulle parhaat feel good -hetket ovat viikonloppuaamuja. Sellaista kiireettömyyttä. Voi laittaa aamupalaa aivan rauhassa ja nautiskella pitkän kaavan kautta.

 47. Julia sanoo:

  Minulle hyvän olon tunne tulee jokapäiväisestä joogasta. Jooga rauhoittaa mieleni mutta samalla kasvattaa kehoni niin henkistä kuin fyysistä voimaa.

 48. Nina sanoo:

  Lasten mentyä nukkumaan, saat vaan olla.

 49. sikkuralla sanoo:

  Aamukahvi tai se hetki, kun lapset nukkuvat ja ehdin hetken lukea.

 50. manna sanoo:

  Saunominen tyhjentää pään ja rentouttaa kropan:)

 51. Susanna sanoo:

  Varsinkin näin syksyisin teen tai kaakaon juonti kynttilänvalossa viltin alla koukuttavaa kirjaa lukien. Vastapainona taas kiireettömät aamut, jolloin voi rauhassa nauttia aamupalasta

 52. Miiz sanoo:

  Feel good-hetkeni on sateisella säällä istahtaa sohvalle viltin ja äänikirjan kanssa, teetä juoden, kynttilöiden palaessa :)

 53. Teija sanoo:

  Se hetki kun voi ottaa neule- tai virkkaustyön käteen ja istahtaa sohvalle.

 54. liinaK sanoo:

  Aamut… kun herää aikaisemmin kuin muu perhe :) saa nauttia kuppoisen kuumaa ihan rauhassa :)

 55. Sari P sanoo:

  Perjantai-iltana työviikon ja kuntoliikunnan jälkeen kotiin saunaan ja hyvän ruoan ääreen. Villasukat jalkaan ja hyvillä mielin sohvalle :)

 56. Riiti sanoo:

  Teekupponen hyvän ystävän seurassa, hiljainen hetki aamulla ennen muiden heräämistä tai ulkoilu perheen kanssa kauniista syysluonnosta nauttien.

 57. anna s. sanoo:

  Rauhallinen aamu viikonloppuna :)

 58. Neska sanoo:

  Pakko kompata edellistä vastaajaa eli rauhalliset aamut viikonloppuisin.

 59. Ina sanoo:

  Arjen feel good- hetkeni on työpäivän jälkeen illanhämärässä, sytyttää kynttilöitä ja käpertyä rakkaan kainaloon sohvalle <3

 60. Maria m sanoo:

  Illalla sohvalla kynttilöiden valossa.-))

 61. Mini sanoo:

  Itse olen aamuvirkku ja rakastan aamun ensimmäistä tuntia, kun (joskus) saan juoda aamukahvini rauhassa. Illalla puolestaan kunnon treenin jälkeen on ihana käpertyä viltin alle nautiskelemaan iltapalaata, teestä ja suosikkisarjasta ☺️

 62. Myy sanoo:

  Feel good -hetkeni on illalla rankan työpäivän jälkeen, kun saan rentoutua lempisarjan ja hyvän ruoan parissa. Iltapäivisin on kiva juoda kuppi teetä

 63. Päivi sanoo:

  Mökillä lenkin ja saunan jälkeen, villasukat jalassa ja kiireettömyydestä nauttien!

 64. Henna sanoo:

  Illalla miehen kainalossa sohvan nurkassa, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Vaikka juonkin päivällä kahvia, teekupponen hunajalla rauhoittaa ja kuuluu iltoihini.

 65. SAMP sanoo:

  Feet good hetkeni on kovan treenin jälkeen, kun olen suoriutunut suihkusta, saanut päälleni mukavat vaatteet ja saan valmistella itselleni herkullista ruokaa

 66. Ansku sanoo:

  Musta tuntuu että vastaus on sama kuin monilla muilla näin syksyllä; sohvan nurkka, viltti, hyvä kirja ja teekuppi. Joskus jopa kuumaa kaakaota!

 67. hilkka sanoo:

  Hyvä kirja, sohva ja lämmin viltti johon käpertyä :)

Kommentoi