tiistai 03. heinäkuu 2018

Postikortteja & kuulumisia

HYVÄÄ HUOMENTA IHANAT!

Heräsin lintujen lauluun, kuten tällä lomalla jok’ikinen aamu aiemminkin. Ilman herätyskelloa, hitaasti sängyssä venytellen. Vaikka ulkopuolisille välillä voi vaikuttaa, että mulla on paljon vapaa-aikaa, niin ei se näin ole ollut. Vaikka kotona osin töitä teenkin, niin en muista toista vuotta, että tarve lomalle olisi ollut yhtä iso kuin tänä vuonna. Aamuisin olen ollut tavattoman väsynyt ja iltaisin työpäivän jälkeen ei ole välttämättä ollut energiaa niille asioille, joita olisin halunnut tehdä. Olen löytänyt itseni harmillisen usein sohvalta makaamasta iltaisin. Vaikka olisi pitänyt tehdä niitä töitä, kuroa umpeen deadlineja ja vastailla sähköposteihin. Löysin itseni tekemästä sohvalta jotain sellaista, josta aiemmin olisin soimannut itseäni. Kunnes päätin antaa itseni myös makoilla siellä sohvalla hyvällä omalla tunnolla. Ja tiedättekö, se on tuntunut mahdottoman hyvältä.

Tällä ulkomaanmatkalla eli lomalla päätin, että en avaa tietokonetta, ellei ole pakko. Perjantaina oli jo niin ikävä blogiin, että oli pakko :) Muutama päivä tuossa välissä menikin loistavasti. Päivät ja illat täyttyivät tekemisestä eikä tullut mieleenikään avata tietokonetta. Edes kameraa en kantanut mukanani. Eilen illalla illallisen jälkeen tunsin polttavaa tarvetta tarttua kameraan. Katsoa hieman tätä ihanaa lomakohdetta linssin läpi ja ikuistaa myös tänne blogiin niitä kivoja juttuja, joita olemme täällä kokeneet. Me kolme. Mä ja mun tytöt.

Jotka ovat aina olleet reissunaisia. Yhdessä ollaan päätetty, että tänne on päästävä vielä uudelleen. Koko perheen voimin. Ehdotin nimittäin auton vuokraamista ja vaikka omasta mielestäni maailman paras kuski olenkin, niin tytöt korrektisti ilmoittivat haluavansa vuokrata auton vasta silloin, kun isi on reissussa mukana :D Sitä reissua odotellessa…

Hurautettiin illan suussa eilen jälleen Ciutadellaan tekemään pikkuisemmalle muutamia ostoksia. Lämpöä oli aste vajaa kolmekymmentä vielä silloin kahdeksan jälkeen. Käsityöläiset olivat paria tuntia aiemmin pystyttäneet kojunsa ja niiden edessä kävi kova vilske. Teimme pienen kierroksen ja ihastelimme satamaa veneineen. Siinä missä muutama päivä aikaisemmin olimme käyneet ihastelemassa tuon pienen kaupungin hurmaavia pikkukatuja.

Tiesin, että loma on tehnyt tehtävänsä, sillä hotelliin palattuamme koin yhtäkkistä tarvetta avata tietokoneen. Mutta, eipäs se ihan niin mennytkään. Tunnissa sain ladattua blogiin yhden kuvan ja kirjoitettua yhden lauseen. Niitäkään tosin en saanut tallennettua, sillä joku jossain oli sitä mieltä, että kone kiinni ja äänikirjan pariin. Hotellin wifi kuormittuu vissiin iltaisin liikaa, eikä netti toimi ollenkaan. Se on muuten toisaalta aivan tosi ihana asia! :) Tietää tosin sitä, että tämän reissun jälkeen blogissa tullaan palaamaan reissuun vielä monesti. Sillä tunnelmia ja juttuja on vielä kertomatta vaikka kuinka.

Tässä parvekkeella tietokoneen kanssa istuessani netti toimii taas loistavasti. Katselen muutamia ohi kulkevia aamun virkkuja ja mietin, että ei olisi huonompi idea aloittaa aamut täälläkin aamukävelyllä. Vielä kun ei ole liian kuuma. Eilen illalla miehen kanssa jutellessamme tunsin jo pientä koti-ikävää. Reissu on ollut ihana ja olemme pärjänneet tyttöjen kanssa kolmistaan paremmin kuin ikinä olisin kuvitellutkaan. Silti ajatus ylihuomenna tapahtuvasta kotiinpaluusta saa olon varsin levolliseksi ja iloiseksi. Vaikka reissunaisia ollaankin, niin kyllä koti on aina koti 

ILOISIN TIISTAITERKUIN,


4 Responses to “Postikortteja & kuulumisia”

 1. Kaura sanoo:

  Ihania kuvia. Tuo kohde on kiinnostava. Niin kaunista ja rauhallisen näköistä. Nauttikaa lomasta, ja toivottavasti postailet kohteesta vielä lisää myöhemmin :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsan Kaura

   ja kiitos ♥

   Tämä on niin ihana kohde! Emmepäs tienneet sitä ennen tänne tulemista; äkkilähtö kun tuli niin äkkiä :D

   Juu, lisää postauksia tulossa!

   Ihanaa keskiviikkoiltaa ♥ Me aletaan nyt pakkauspuuhiin. Ihana tulla kotiinkin ♥

 2. Rita sanoo:

  Mä aloitan myös lomareissuilla aamuni monesti lenkkeilyllä, se on ihanaa :) Aurinko nousee, ihmiset menee töihin, mutta muuten on rauhallista ja sopivan lämmintäkin. Suosittelen!

  Kävittekö tutustumassa muuten saarella olevaan Mascaron ja Pretty Ballerinas – kenkien tehdasmyymälään?

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Rita!

   Tuo lenkkeily olisi niin ihanaa! Meillä mies aloittaa myös reissuaamunsa kuntosalilla. Joskus jaksan raahautua mukaan…useimmiten en :D Täytyy kokeilla kyllä lenkkiä joku aamu. Joku reissu.

   Ei käyty, nekin säästettiin ensi kertaan ♥ Tämä loma oli täysin löhöloma altailla ja panostettiin löhöilyn lisäksi syömiseen (nimim. ne aamulenkit olisivat ehkä tulleet tarpeeseen ;)).

   Nyt pakkauspuuhiin ja huomenna kotiin ♥

   Ihanaa keskiviikkoa sinne! ♥

Kommentoi