maanantai 18. kesäkuu 2018

Hän täyttää tänään kaksi vuotta ♥

Elämämme ilo. Sylihauva. Itsepäinen. Hurmaava. Vahtikoira. Leppoisa lötköttelijä. Komentelija. Kainalossa nukkuja. Hymyn korviin asti saava karvainen päivien sulostuttaja. Isoegoinen, mutta pienikokoinen. Saunakaveri. Pörröinen paketti. Nautiskelija. Hepuliheikki. Ihmisrakas. Välillä hieman arka. Pötkylä. Sammakkoasennossa nukkuva. Reviiritietoinen. Töpseliturpa. Nöpönenä nuuskuttelija. Rasavilli. Kaikessa mukana oleva. Seurakoira isolla ässällä. Meidän Toby täyttää tänään jo kaksi vuotta ♥

En ole aiemmin ollut koiraihminen, vaan kissaihminen. En ole ennen Tobya ymmärtänyt, kuinka paljon koirat tuovat elämään sisältöä. Miten noin pikkuinen Luojan luoma voi olla jollekin koko elämä. Miten meistä neljästä, meidän perheestä on tullut hänelle koko elämä. Sanonta ”se on vaan koira” saa ainakin omat karvani pystyyn. Ei se ole vain koira – se on meidän perheenjäsen. Sillä…tai hänellä on muuten nyt asiaa:

”Terve pitkästä aikaa! Suonette anteeks, että kuononi on vähän roskainen ja kuontaloni muutenkin vähän tällainen. Tää on lomaluukkini ja tuo ihmisäippä tuli hakeen mut kuvauksiin tuolta varvikon keskeltä, kun mä madagasgarilaisen hiirikoiran luonteen mukaisesti yritin metsästää hiiriä pää pusikossa. Vietän juhlapäivääni matkoilla. Eli mökillä. Se ei kuitenkaan poissulje sitä, ettenkö ottaisi vastaan lahjoja. Ne voi lähettää venerannasta tuulen mukana tänne saareen. Kaarnaveneen mukana nakit ja muut herkut kulkeutuvat kyllä perille. Mulla on ollut varsin vauhdikkaita mökkipäiviä. Ensin naapurimökkiin tuli kolme koiraa, joita mun on pitänyt vahtia oikein urakalla. Eivät tainneet tietää, että tää saari on mun reviiriä. Ei se kuulemma ole, sain kuulla. Olen ollut sellainen kilometrin pitkän narun päässä, etten lähde räksyttämään niille mun uusille koirakavereille. Kävin vähän leikkimässä niiden kanssa, mutta ne oli jo niin kalkkiksia, etteivät innostuneet juoksuleikeistä.

Sen lisäksi mulla oli täällä saaressa synttäreitten kunniaksi vieraita. Viisi ihan outoa tyyppiä tuli mua onnitteleen. Voitteko kuvitella. Ne rapsutteli mua ja kaikkee. Pääsin yhden syliinkin. Mutta ne ei kyllä onnitellut. Ehkä ne unohti. Pääasiassa ne vietti aikaa tuon ihmisäidin kanssa keittiössä ja sit ne söi hiiiiirveen pitään. Sit kun ne mun juhlat loppu ja ne lähti takaisin mantereelle sain varastettua pienen palan kalaa niitten juhlavieraitten jämistä. Eli oli niistä jotain hyötyäkin.

No joo, mä jatkan nyt mun komeusunia. Antaa ton äippäihmisen hoidella tää juttu loppuun. Ollaan kuulolla! t.Toby”

Eli meillä vietetään tänään synttäreitä. Synttäreitten kunniaksi herkutellaan, halitellaan, pusutellaan ja heitellään palloa. Illalla lähdetään kaupunkiin, niin ehkä kurvataan hakemaan toiselle vielä uusi possu. Sellainen, joka vinkuu tasan viisi sekuntia, ennen kuin hän on sen listinyt. Possu numero 17 ;)

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA!

 


18 Responses to “Hän täyttää tänään kaksi vuotta ♥”

 1. JonnaG sanoo:

  HBD Toby!

 2. Tiina H sanoo:

  Ihanaa juhlapäivää ihanalle Tobylle!

 3. Seija sanoo:

  Paljon Onnea Ihanalle Tobylle ja monen monta kaarnaveneellistä nakeilla varustettuina !!! Hännänheilutuksia meidän koiruliinilta myös :) :)

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos Seija ♥

   Toby odottelee torstaita ja sitä, että päästään takaisin mökille tarkistamaan tuo kaarnavenelasti :D

   Rapsutuksia sinne koiruukselle :)

 4. Sanna sanoo:

  Niin ihana:D,onnea pikku mörrimöykylle!

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Sanna
   ja kiitos ♥

   Mörrimöykky myhäilee täällä partaansa, kun luen näitä onnitteluja ääneen hälle :)

 5. Sari Riekkola sanoo:

  Onnea ja rapsutuksia suloiselle Tobylle <3

 6. Johanna sanoo:

  ❤❤

 7. -A- sanoo:

  Onnea karvakamulle! Kyllä ne lemmikit ovat niin tärkeitä perheenjäseniä.

 8. Kay sanoo:

  Paljon onnenhaleja Tobylle ❤️

  Kyllä nuo karvakaverit vievät sydämestä osan eikä elämää ilman niitä osaa enää ajatellakaan.

  Täältä karvakaveri Isla lähettää myös hännänheilutukset

 9. Kaura sanoo:

  Onnea Toby, söpöläinen :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kiitos Kaura ♥

   Toby lähettelee takaisin märän pusun nenän päähän :D Se on hänen bravuurinsa :D

Kommentoi