torstai 14. kesäkuu 2018

Kahden euron sympaattinen kirppislöytö!

MOIKKA!

Tuolla IG-storyn puolella kerroinkin, että kesäloman eka päivä kului osin töissä :D Sellaistahan se on, tämä yrittäjän arki. En muista kesälomailleeni loman varsinaisessa merkityksessä sen jälkeen kun täytin 14 vuotta ja aloin olemaan kesät kesätöissä. Gradun palauttamisen jälkeen kesällä 2001 taisin olla tilanteessa, että lomailin liki koko kesän. Yksi kahden viikon työpätkä siihenkin sisältyi. Mutta silloin kun lomailin, niin lomailin ilman minkään sortin työvelvoitetta. En tosin valita, tämä on yksi niistä valinnoista, joista olen onnellinen. Se tietynlainen vapaus painaa vaakakupissa toisessa päässä. Toisessa päässä toki on nämä ”lomailut” ja muut velvoitteet. Sain Instagramin puolella viestiä, että miten blogin käy nyt kun lomailen. No kyllähän te tiedätte, että ei blogi lomaile. Postaustahti voi olla lomailevan bloggaajan vuoksi vähän sellainen hitaanlainen, mutta en mä täältä raaski pitää lomaa.

Meillä pienempi on siitä vielä niin ihana, että tykkää leikkiä. Teetti tuollaisen nallen Anaheimissa Build a Bear -liikkeessä ja nyt ollaan kovin metsästetty hälle vaatteita. Baby Bornin vaatteet sopivat just eikä melkein, mutta ovat aika arvokkaita. Eilen illalla käytiin pikaisesti kirppiksellä ja löydettiinkin nallukalle vaatteita pilkkahintaan. Itse tein myös muutamia löytöjä. Pari kannellista metallipurkkia 60 -luvulta, sellaisia sinivalkoisia, joissa ruskea kansi sekä kuvissa vilahteleva nahkainen pussukka.

Mulla on ollut lompakon korvikkeena By Malene Birgerin sellainen kännykkäkotelo, jossa on korteille tasku. Tuo kotelo on nyt aivan risana ja olen pitkään etsinyt vaihtoehtoa. Tuo symppis nahkapussukka sisältää myös vetoketjutaskun, jonne mahtuu ne tärkeimmät kortit. Kännykän lisäksi pussukkaan mahtuu huulikiilto ja puuteripaperit :) Ja hei, eikös vyölaukut olekin nyt muotia? Tuon saa tarvittaessa pujotettua vyöllekin. Symppiksessä pikkupussukassa on yksi kosmeettinen haitta; tuollainen tummempi jälki. Pystyyköhän sitä mitenkään poistamaan nahasta? Tämä pussi ajaa loistavasti myös ”bag in bag” aseman. Mulla kun tuppaa olemaan suurin osa laukuista tuollaisia, joissa ei ole minkään sortin sisätaskuja tai muita.

Nyt mökkikassi (-kassit) pakaten. Mies ei vielä lomaile, mutta me tyttöjen kanssa lomaillaan mökiltä käsin seuraava viikko. Tiistaina on pakko tulla kaupunkiin ainakin käymään, sillä olen varannut siihen kampaajan. Me siirrytään todennäköisesti vaaleasta kesätukasta kohti sellaista rusehtavaa, mutta vaaleilla raidoilla piristettyä. Tuntuu, että hiukset tippuu päästä tämän vaalentamisen johdosta, joten vaalennuskierre pitää saada poikki :) Mutta pidemmittä puheitta; ollaanhan kuulolla taas. Mikäli blogin puolella on hiljaisempaa, niin Instan puolella varmastikin tapahtuu!

TORSTAITERKKUSIN,

PS. palaan edellisen postauksen kommentteihin viimeistään huomenna, kiitos kaunis niistä 


8 Responses to “Kahden euron sympaattinen kirppislöytö!”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Teitpäs hyvän löydön, joskus niitä sattuu kohdalle niin kuin mullekin nyt viikolla, kun löysin kirpparilta ihanan minun näkösen nahkarotsin, voi että olin onnellinen :)

  Kivaa mökkeilyä <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikku Sari

   ja hei enkös tehnytkin? Tuo oli ylähyllyllä ja pilkisti sieltä. Onneksi otin käteeni ja tutkin paremmin :)

   Sun nahkarotsi kuulostaa ihanalle ♥♥♥

   Kiitos ja kivaa viikkistä sinne ♥

 2. Meri sanoo:

  Kiva löytö Entäs mistä noi farkut on? Niin haluaisin itsellenikin revityt farkut mut en tiedä, mistä lähteä niitä metsästämään. Ovatko nuo samat, jotka ovat aikaisemminkin täällä blogissa vilahtaneet?

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Meri,

   kiitti :)

   Nuo farkut on ne samat, mitkä täällä blogissa on pyörinyt. H&M:ltä vuosi pari takaperin ostettu :)

   Viikonloppusia sinne ♥

 3. Kaura sanoo:

  Hyvää lomaa, ja mökkireissua! <3 Kiva löytö tuo, ja käytännöllinen. Itsekin innostunut kiertelemään, ja nyt vkonloppuna menossa myymäänkin. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Kaura

   ja kiitos, mäkin tykkään että oli oikein hyvä löytö, jossa hinta/laatusuhden on kohdillaan :)

   Mun pitäisi myös mennä myymään, rompetta kertynyt taas niin nurkkkiin :D

   Ihanaa viikonloppua sinne ♥

 4. Tikru sanoo:

  Mistä kirppikseltä nämä löydöt on tehty? Ja mitkä on ylipäätään hyviä kirpputoreja Tampereella? Käyn itse,niin vähän kirpputoreilla,että en oikein tiedä mihin kannattaisi suunnata Aivan ihana on kyllä tuo sinun pikku pussukka!

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Tikru,

   Jonnan kirppikseltä Lielahdesta :)

   Mä olen myös jämähtänyt tuohon Jonnan kirppikseen, mutta Laukontorilla olen käynyt Radiokirppiksellä myös aikoinaan :)

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua ♥

Kommentoi