perjantai 18. toukokuu 2018

Mekkotyttö kesäbyysissa

HEI HEI HUOMENTAPÄIVÄÄ!

Tai aamupäivää, pikemminkin :) Onhan tässä jo oltu tovi hereillä! Kesäpukeutumisessa luotan mekkoihin. Olen aina luottanut. Paitsi parina viime kesänä on kuljettu enemmänkin farkuissa. Tänä kesänä aion pukeutua mekkoihin ainakin viitenä päivänä viikossa. Satoi tai paistoi. Niille kahdelle jäljelle jäävälle päivälle pitäisi kaapista löytyä kesähousut. Mutta millaisia kesähousuja teiltä löytyy?

Oli aikoja, että kuljin koko kesän pellavahousuissa. Nehän oli maailman ihanimmat päällä, mutta ah niin kamalan rypistyvää materiaalia. Muistatteko te pellavahousuaikoja? Sellaisia leveälahkeisia pellavahousuja oli kaapit täynnä. Valkoisia, beigejä ja sinisiä. Minnelie vuosien varrella hävinneet. Sitten aloin miettimään, että minkälaiset housut ovat kesähousuja. Joinain kesinä kuljettiin caprihousuissa. Niissä sellaisissa strechmateriaalia olevissa. Sellaisia kesähousuja en enää kaipaa.

Tuossa kuukausi takaperin ostin kuvissa vilahtelevat kesähousut. Ihanan pehmeää materiaalia. Joustovyötärö ja niin mahdottoman mukavat päällä. Tuollaisia jos löytäisi monissa eri väreissä, niin kesä olisi pelastettu. Tosin…perin mummun vanhan ompelukoneen ja eiväthän tuollaiset itse tehtynäkään vissiin vaikeammasta päästä olisi. Varsinkin kun jättäisi taskut pois :D Minä ja ompelukone ei kyllä oikein synkata keskenämme, joten ehkä kuitenkin halvemmalla pääsisi, kun kaupasta mieluisia housuja löytäisi.

Ja mitä tulee näihin unelmahousuihini niin olin pitkään sitä mieltä, että löysän alaosan kanssa olisi pakko olla tiukempi yläosa. Höpöhöpö, sanon minä. Hienosti tuollainen liehulaihupaitakin liehulaihulahkeiden kanssa menee. Ainakin kotosalla ja ainakin omasta mielestäni. Se on jännä juttu, että mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä arvostaa vaatteiden mukavuutta. Ei saisi yhtään kiristää tai puristaa. Siinä missä vielä muutama vuosi sitten tykkäsin pitää tyköistuvia vaatteita, on enää mustat strech-housut sellaiset piukat vaatekappaleet, jossa viihdyn.

Illemmalla esittelyssä sitten tämän kesän kaksi suosikkimekkoani, joten pysykäähän kuulolla! :)

PIRTSAKKAA PERJANTAITA TOIVOTELLEN,

PS. tuo ihana vaasi (puuta) ja kynttilä on muuten ostettu Jossulta MoodFactorysta; pakko vinkata vielä tähän väliin, että loppuunmyynnit jatkuvat vielä. Käykäähän moikkaamassa Jossua 


6 Responses to “Mekkotyttö kesäbyysissa”

 1. Riittale sanoo:

  Ihanat housut. Minullakin on ostoslistalla kesähousut. Mistä olet omasi hankkinut ?
  Mukanaa viikonloppua !

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Riittale!

   No niin, piti jo kirjoittamani tuonne tekstiin, että ostin ne kuukausi sitten Lindexiltä, mutta näemmä unohdin :)

   Ostin ne jo kuukausi sitten, kesäaikaan edellä, mutta toivotaan, että niitä vieläkin löytyy!

   Aurinkoista viikonloppua ♥

 2. Meri sanoo:

  Moi! Minulla myös kesähousut ostoslistalla, ja kesämekko. Tänään lähdössä kaupoille, toivottavasti löytyy mieleiset. Olen ihastunut housuissa juurikin tuollaisiin vajaamittaisiin/nilkkapituisiin housuihin. Kauniit ovat nuo sinulla päällä olevat Ihanaa viikonloppua!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Meri

   ja hei toivottavasti löysit mieleiset vaatteet ♥

   Mulle käy aina niin, että kun varta vasten menen jotain kaupasta ostamaan, niin en löydä millään. Sitten joku toinen kerta silmiin sattuu vaikka mitä ostettavaa :D

   Kiitos ja hei ihanaa viikonloppua sinnekin ♥

 3. Kaura sanoo:

  Ihanat housut, ja niin raikkaan kesäinen look muutenkin. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitti Kaura ♥

   Talvella sitten taas sitä mustavalkoharmaalinjaa, mutta kesäksi vähän vaaleampia sävyjä :D

   Ihanaa lauantai-iltaa sinne ♥

Kommentoi