perjantai 18. toukokuun 2018

Kaksi ihanaa ja monikäyttöistä kesämekkoa

*yhteistyössä: Ellos

AURINKOISTA ILTAA IHANAT!

Kuten tuossa aamun postauksessa kerroinkin, niin olen mekkotyttöjä henkeen ja vereen. Talvisin tulee pidettyä neulemekkoja ja hameita sukkisten kanssa ja näin kesällä kevyempiä mekkoja. Mikään ei ole ihanampaa ja nopeampaa kuin sujahtaa kesällä mekkoon. Töihin lähtiessä, vapaapäivänä tai juhlahumua varten. Kaupallisen yhteistyön myötä Elloksen kanssa pääsin tutustumaan kauniiseen Joelle -mallistoon ja valitsemaan sieltä tämän kesän rientoihin pari mekkoa.

Ellos Joelle on naisellinen ja kauniisti laskeutuva mallisto, joka on kehitetty designyhteistyössä Caroline Winbergin kanssa. Se sisältää vaatteita, joiden printeissä näyttäytyvät niin kukat, raidat kuin pilkutkin. Sävymaailma on pääosin mustaa, sinistä ja valkoista, mutta korostusvärinä mallistosta löytyy tehokas punainen.

Tehän tiedätte rakkauteni kukkakuoseja kohtaan. Vaatekaapissa roikkuvien kukkavaatteiden ansiosta joku voisi pitää minua ihan kukkaistyttönä. Myös pilkku- ja raitavaatteita olen suosinut, varsinkin kesäaikaan. 

Valitsin mallistosta kaksi mekkoa, jotka ovat hyvin monikäyttöisiä. Kuten kaikki muutkin asut Joelle -mallistossa. Tykkään vaatteista, joita voi asusteilla ja kengillä muutella. Näitä kahta mekkoa olen pitänyt töissä valkoisten tennareiden kanssa. Illaksi toisen mekon kanssa pääsi kimalletta jalkaan ja toisen mekon kruunasi maltillinen kiilakorko.

Aloitetaan tuosta omasta suosikkimekostani eli kauniin punaisesta Ellos Joelle Alliumx -mekosta. Punaiset vaatekappaleet vaatekaapissani ovat laskettavissa yhden käden sormilla. En tiedä miksi. Jotenkin olen ehkä pelännytkin punaista väriä vaatteissa. Ajatellut, että se on jollain tavalla liian rohkea minulle. Ne punaiset vaatteet, joita minulla on, ovat pääosin sellaisia aurinkomatkoilla mukana matkustavia. Jotka sopivat päivettyneeseen ihooni. Sekä siihen letkeään rytmiin ja värimaailmaan, joka ulkomailla vallitsee.

Nyt tuli kumottua nuo ennakkoluulot, sillä olen aivan rakastunut tähän pirteään Alliumx -mekkoon. Mekko on tuollainen kietaisumekko, jossa on vyötäröllä poikkileikkaus. Solmimisnauhat ovat niin pitkät, että ne riittävät hienosti vyötärön ympäri.  Nuo ihanan leveät hihat sekä röyhelö vyötäröltä helmaan asti on se juju. Kangas on ihanan viileää kreppimateriaalia. Mekko on kyllä todella kaunis, vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Sen verran avonainen se on, että töihin tuli laitettua valkoinen narutoppi alle. Iltaan ja kotioloihin menee loistavasti ilman alustoppeja. 

Mekon kanssa valitsin kauniit Ellos Joelle Heather -korvakorut, jotka ovatkin tismalleen samaa värimaailmaa tuon punaisen kanssa. Ihanan isot ja näyttävät. Nuo itse asiassa menevät hienosti myös tuon toisen mekonkin kanssa. Tuon sinisen, jossa on valkoisia pilkkuja. Mukaan vielä korvisten värinen pieni clutch ja hei kesäillan menolookki on valmis.

Punaisen mekon rinnalle valitsin hieman konservatiisemman, mutta yhtälailla kauniin mekon.

Tuo ihana sininen pilkkumekko on Ellos Joelle Pansie -maksimekko. Sen kuuluisi ehkä olla vielä enemmän vartalonmyötäinen, mutta valitsin varmuuden varalta yhden koon isomman, kuin mitä yleensä käytän, ettei mekko ole liian nafti. Mekossa on poikkileikkaus vyötäröllä ja leveä smokkirypytys takana. Edessä on kaunis V-pääntie ja napillinen tamppi. Jujua tuo silmukkalenkkinapitus.

Vyötäröltä löytyy poimutus ja solmittavat nauhat. Helma on hieman pyöristetty ja sitä koristaa korkea etuhalkio. Kuten punainen Alliumx -mekko niin tämäkin mekko on kauniisti laskeutuvaa kreppimateriaalia. Ihanan viileä kuumina kesäpäivinä.

Kuten olen kertonutkin, niin näin vanhemmiten sitä on alkanut arvostamaan vaatteita, jotka tuntuvat hyvältä päällä. Eivät purista, eivätkä ahdista. Eivätkä ole liian lyhyellä helmalla varustettuja. Nämä mekot kuuluvat juurikin tähän kategoriaan. Kevyet ja ihanat kesämekot, joista on moneksi. Ajattomat myös. Ellos Joelle -malliston vaatteet ovat muuten täydellisiä myös kesän ulkomaanlomia ajatellen; niiden avulla vaihdat silmänräpäyksessä rantabeibestä bilelookkiin 🙂 Ja hei, tuolla Elloksen sivuilla juuri kävin katsomassa ja huomasin, että Joelle -malliston tuotteet ovat hyvässä alennuksessa! Toimituskin toimii Ellokselta joka kerta yhtä luotettavasti ja nopeasti. Ja mikäli mahdollista, niin musta tuntuu, että valikoima tulee kerta kerralta enemmän itseni näköiseksi. Ei vain vaatteissa vaan myös sisustustavaroissa.

Onko siellä muita mekkotyttöjä tai mekkonaisia? Vaikka nainen olenkin, niin mekkotyttö sanana ehkä kuvaa jotenkin sitä mekkorakkauttani paremmin – sitä että rakkaus mekkoihin on kulkenut jo sieltä tyttöajoista asti mukana 🙂

IHANAA VIIKONLOPPUA TOIVOTELLEN,


5 Responses to “Kaksi ihanaa ja monikäyttöistä kesämekkoa”

  1. JonnaG sanoo:

    Nyt hopihopi lisää punaista Marian kaappiin, on niiiin sun väri!

    Mekkotyttö täälläkin. Varsinkin maximekot on se mun juttu.
    Mekko ja flip flopit, niistä kun voiskin kulkea ympäri vuoden……

    Aurinkoista viikonloppua Manseen!
    Täällä parannellaan keuhkokuumetta..

    • Maria sanoo:

      Moikka Jonna

      ja hei kiitos ♥

      Tuo punainen on ehkä mun kesäväri…sit talvella sitä harmaa-musta-valkoista turvavärikavalkadia 😀

      Maximekot ja flipflopit, ne on ne munkin juttu. Ihan parhaat päällä!

      Voi ei, tsemppiä keuhkokuumeeseen ja pikaista paranemista ♥

      Iloista viikonloppua! 🙂

  2. Nina sanoo:

    She’s a Lady!!! Ihania mekkoja. Itsellä ei ole ollut koskaan (oikeesti) maksimekkoa, en jotenkin koe sitä omakseni, mutta nyt täytyy tunnustaa, että minuun iski täysillä tuo pilkullinen mekko, se pukee sinua todella hyvin! Eipä näyttänyt Elloksella olevan enää kokoja, too bad, ei siis tehty Ninasta maksimekkotyttöä vieläkään…

    • Maria sanoo:

      Oi, kiitos sinä ♥♥♥

      Maksimekot ovat ihania 🙂 Parhaimmassa tapauksessa just kesämekkojen kuningattaria! Kuten tänä kesänä, kun helleaalto jatkuu elokuuhun 😉

      Voi ei, mutta jos sinne tulee lisää kokoja? Käyhän tsekkaamassa!

      Ihanaa tiistai-iltaa ♥

  3. […] kaksi etualalla näkyvää ihanaa ja monikäyttöistä mekkoa esittelinkin jo täällä postauksessa. Joelle Pansie-maksimekko ja Joelle Alliumx-mekko on saatu kaupallisen yhteistyön […]

Kommentoi