keskiviikko 25. huhtikuu 2018

10 x onnellisen aamun avaimet

🍓 Tarpeeksi ajoissa herättämään laitettu kello ja se, että pomppasin heti ylös, kun se kello soitti. Sen harvan kerran kun olen torkuttanut, olen noussut sängystä tuplasti väsyneempänä kuin niinä kertoina, kun en torkuta.

🍓 Ruokapöydän tuolilla odottavat villasukat, jotka vedin heti ensimmäisenä jalkaan.

🍓 Luonto esittää -jakso, jonka myötä ihastelin vartin verran rusakkojen leikkiä ruokatilan ikkunasta eilen aamulla. Tänä aamuna ihastelin hetken aikaa lintuja, jotka nokkiva tuota varsin mutaista takapihaamme. Yleensä ikkunasta näkyy myös kulmakunnan koirat, ne aamuvirkuimmat sellaiset :)

🍓 Aamukahvi, jonka sekaan mittasin yhden mitallisen pehmeää hasselpähkinänmakuista kahvijauhetta. Suihkusta tullessani keskikerroksesta leijaili tuoksu, johon törmää usein ulkomailla kahviloissa.

🍓 Tuoreet mansikat ja pensasmustikat. Kauniisti lasimaljasta tarjoiltuna. Ah kesää ja tuoreita kotimaisia marjoja odotellessa!

🍓 Energiasmoothie, joka ei jättänyt taaskaan kylmäksi vaan teki niin hyvää. Jo ihan ajatuksenkin tasolla; luomukookosvettä, puolikas banaani, ruokalusikallinen Puhdistamon energiasmoothiejauhetta ja ruokalusikallinen Organic Healthin luomukurkumamehua*. Viimeisen vuoden aikana olen tykästynyt kurkumaan toden teolla. Mausteena sitä olen käyttänyt kultaiseen maitoon ja nyt viime ajat olen juonut kurkumamehushotin aamuisin. Tänä aamuna shotti jäi väliin, mutta smoothie kätki shotin sisäänsä.

🍓 Uuden shampoon ja hoitoaineen käyttöönottaminen. Hiusten tuoksu suihkun jälkeen.

🍓 Uninen tuoksu lastenhuoneissa ja peiton alta ulos karanneet pikkuvarpaat. Unesta lämmin poski ja levollinen ilme. Rakastan edelleen herättää lapset aamuisin. Toivottavasti eivät vielä pitkään aikaan halua herätä omaan herätyskelloon!

🍓 Silitetty, pehmeä ja puhtaalle tuoksuva kauluspaita. Valmiiksi katsotut työvaatteet.

🍓 Koiran kanssa tehty pikainen aamulenkki, jonka aikana sai tuoksutella sateen jättämää keväistä tuoksua!

Olenkin kertonut, että olen ehdottomasti aamuihminen. Jokainen aamu on uuden alku ♥  Mahdollisuus kääntää kurssia, jos tarvetta siihen on. Mahdollisuus jatkaa sillä tutulla ja turvallisella. Let’s make the best out of it!

IHANAISTA KESKIVIIKKOA,

*kurkumamehu saatu Lifestä


4 Responses to “10 x onnellisen aamun avaimet”

 1. Meri sanoo:

  Huomenta ja kiitos tästä, täällä myös aamuihminen, joka rakastaa aamun hiljaisuutta, omaa aikaa, tuoretta kahvia ja edessäpäin olevia kesäaamuja, ai että ☺ Ja niin totta, jokainen aamu on uusi mahdollisuus ❤ Ihanaa päivää!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippahei Meri

   ja olehan hyvä ♥

   Aamut ovat ihan parhautta. Just se hiljaisuus ja oma aika. Hiljalleen heräilevä maailma ikkunan takana…ah! Ja hei kesäaamut, ne vasta parhaita onkin :D

   Ihanaa torstaita!

 2. Hennu sanoo:

  Sinulla on taito sanojen avulla maalata luonteeltaan simppeleistä ja ehkä aika aliarvostetuistakin asioista kaunis kuva, josta lukija nauttii. Esimerkiksi tästä postauksesta tuli todella lämmin olo ja aloin miettiä, miten saisi omastakin aamusta tehtyä paremman. Kiitos! Ihana postaus. Kivaa viikkoa ja ihania aamuja <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Hennu

   ja voi kiitos kaunis ♥

   Arki ja ja ne pienet asiat ovat just parhaita :) Mä olen aina ollut aamuihminen ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin pyrkinyt jopa (mahdollisuuksien mukaan toki) asumaan sellaisissa asunnoissa, joissa paistaa aamuaurinko keittiöön/ruokatilaan.

   Kivaa loppuviikkoa sinnekin ja nautinnollisia aamuhetkiä! :)

Kommentoi