tiistai 17. huhtikuu 2018

Treffataanko Mansen Blogikirppiksellä?

HEI VAAN!

Ja terkkuja täältä pienimuotoisen kevätsiivouksen parista; tämä kotitoimistopäivä on mennyt osin kaappeja siivotessa. Heh, mitenkään viime tinkaan en tuota hommaa jättänyt…Nimittäin vihdoin saatiin aikataulut niin natsaamaan, että pääsen tulevana sunnuntaina tuonne mainetta ja mammonaa niittäneeseen tapahtumaan, johon on jopa jonotetaan sisään. Nimittäin Mansen Blogikirppikselle! Oletko sinäkin tulossa? Ja jos olet, niin olisi kiva kuulla, millaista tavaraa minun kannattaisi ottaa myyntiin :) Näin ensikertalaisena kun on hommat pikkuisen hakusessa. ID

Yhden kaapin siivoamisen jäljiltä löysin jo jonkin verran myytävää. Vielä on käymättä alakerran iso kaappi, johon muutossa tuli tungettua tavaraa, vaatteet (omat ja lasten) sekä ulkomaiset sisustuslehdet. Ulkomaisia sisustuslehtiä kun on vaikka muille jakaa. Olen tässä vain pähkäillyt, että menisiköhän sellaiset kaupaksi. Jos hinta olisi jotain 50 senttiä tai maksimissaan euron? Rakastan second hand -tuotteita, mutta viime kirppistelyistäni on armottoman kauan aikaa. Senpäs takia olen ajatellut hinnoitella mieluummin alakanttiin kuin yläkanttiin.

Kotiin en ajatellut enää tuotteita säilöä. Joten ne tuotteet, mitkä eivät mene kirpparilla kaupaksi päätynevät tänne blogiin järjestettävälle kirppikselle. Kuvissa vilahtelee osa myyntiin tulevista tuotteista. Parin tuotteen kanssa vielä hieman emmin, että raaskinko myydä, mutta se on sellainen juttu, että jos ei koskaan raaski, niin kaapit vaan täyttyvät :D

Tuntuu, että vaikka rakastan ihmisiä ja uusien ihmisten tapaamista, niin silti mitä lähemmäs h-hetkeä mennään, niin alkaa vähän jänskättämään :) Onneksi mulla on siellä monta ihanaa ystävää tukena, teidän ihanien lisäksi, jotka paikan päälle tulette. Myös mieheni nakitin portsarin hommiin ja ainakin toinen lapsista tulee myyntipöydän taakse avuksi.

Blogikirppis järjestetään tuttuun tapaan Tampereen Finlaysonin alueella. Ihan siinä Keskustorin kupeessa. Parkkipaikat ovat kadun varsilla sunnuntaina ilmaisia, mutta mikäli ne täyttyvät niin lähin parkkihalli on Plevnan parkkihalli. Rautatieasemalta kävelee joutuisasti kymmeneen minuuttiin samalla kun ihastelee tätä kaunista kotikaupunkiani. Hei, tuo Vooninki-sali muuten, missä kirppis järjestetään on meille supersupertärkeä; siellä juhlittiin häitämme 13 vuotta sitten. Ihanan industriaalia tunnelmaa siis luvassa jälleen!

Muistakaahan muuten ottaa käteistä mukaan. Itse yritän muistaa ottaa vaihtorahaa mukaan :) Alla olevasta mainoksesta selviää tapahtuman osoite ja kaikki ne ihanat, keiden kanssa saan viikonloppua viettää 

Bo LKV myy kirppiksen yhteydessä vanhoja stailaustavaroitaan; siinä missä itse kannan tavaraa ulos voipi olla, että jotain tuon myös sisään. Niin paljon tykkään Bo LKV:n sisustusmausta! Ai niin, ja ekalle 150 tulijalle on jaossa Goodie Bag, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä ja kaiken lisäksi tilassa on iso Finlaysonin Pop up!  Niin paljon tuli itsellenikin uutta asiaa tämän postauksen myötä, että voipi olla, että jäi jotain tärkeää sanomatta. Sen takia pyydän teitä ystävällisesti ottamaan seurantaan Mansen Blogikirppiksen fb-sivut, joilta löytyy kaikki tarpeellinen info tilaisuudesta ja tapahtuman kulusta!

Nyt kellarin astiakaappia harventamaan, eiköhän sieltäkin jotain myytävää löydy :) Toivottavasti treffataan sunnuntaita!

TIISTAITERKUIN,


4 Responses to “Treffataanko Mansen Blogikirppiksellä?”

 1. Katja sanoo:

  Kivaa tavata ihan uusia kasvoja kirpparilla! :) Nähdään viikonloppuna!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Katja

   ja hei sanos muuta ♥

   Ihanaa, että pääsen vihdosta viimein mukaan! Niin kiva treffata teitä kaikkia :)

 2. Elina sanoo:

  Oi, treffataan vaan!
  Onko tuolla tavannut olla paljon porukkaa?

Kommentoi