tiistai 27. maaliskuu 2018

Laukkurakkautta

ID

HEIPSANKEIPSAN IHANAT

ja pahoitteluni tuosta hieman ehkä ”klikahtavasta otsikosta”. Minulla ei ole tapana sellaisia tehdä, mutta nyt mietin, että olikohan tämä sittenkin vähän harhaanjohtava otsikko…ettei kukaan vaan olettanut näkevänsä täällä kuvia kalliista design-laukusta? :) Sillä sellaisia ei ole luvassa. Olen siinä suhteessa aivan mahdottoman epäkelpo kansalainen, että vaikken paljoa ostelekaan, niin laukkuihin olen hurahtanut. Enkä mihinkään sellaisiin kunnon isoihin laukkuihin vaan näihin clutch -tyylisiin. Tarvitsenko niitä? En. Mutta nämä nyt sattuvat olemaan se minun akilleen kantapääni. Heikkous, josta on vaikea päästä pois. Varsinkin, jos edullisesti saa. Tämän kuvissa näkyvän kaunokaisen ostin Glitteristä 7,5 eurolla.

Ollakin, että laskin omistavani noin 12 clutchiksi luokiteltavaa laukkua ja niitäkin tulee vain harvoin käytettyä. Ei ekologisesti ehkä maailman järkevintä…Kesäaikoina tulee kyllä käytettyä clutcheja, mutta eipä tuollaista kainalokaveria tule juuri toppatakin kanssa kanneltua mukana. Osa clutcheistani on juhlavampia, mutta toisaalta tykkään hirmuisesti näistä ihan perusclutcheista. Tämän kaunokaisen ajattelin kesällä yhdistää bohohippityyliin joko yksivärisen kesämekon ja sandaalien kanssa tai sitten revitteyjen farkkujen seuralaiseksi.

Parhaat clutch-apajat (sekä rahapussiapajat, wink wink) löytyvät ulkomailta surffikaupoista. Niissä suuntaan aina ekana joko laukkuhyllylle tai tiskin äärelle vitriinin antia ihastelemaan. Siinä missä clutchit on mun suuri heikkouteni, niin samaan sarjaan menevät meikkipussit tai toalettipussit. Sellaiset suloiset, kirjaillut ja välillä, varsinkin sinivalkoraitaisissa sellaisissa, saa lukeakin jotain fiksua, kuten ”Gone to the beach” ;D

Onko siellä ruutujen takana muita pikkulaukkuihin hurahtaneita? Laukkurakkaus ei kyllä ole hassumpi tauti niin kauan kuin puhutaan tämän hintaluokan laukuista ;) Omistan kyllä pari merkkilaukkuakin, mutta jotenkin niiden suhteenkin on viime vuosina tullut ähky. Tuo sama vanha LV:n Noe kulkee mukanani vuodesta toiseen. Koska se on niin huikea ahmatti tavaroiden suhteen, niin tuppaan pitämään sen sisällä pientä pussukkaa tärkeille tavaroille. Ehkä tästä lähtien pitäisi ottaa nuo clutchit käyttöön niin sanottuina apulaukkuina!

Nyt takaisin töiden pariin, palataan illalla kotoa käsin edellisien postausten kommentteihin.
Kiitos niistä ihanat 

TIISTAITERKUIN,

PS. rakas aviomieheni; mikäli luit tämän postauksen ja pyörittelet nyt päätäsi,
niin haluaisin muistuttaa sinua vanhalla sanonnalla ”Happy wife, happy life” :D


10 Responses to “Laukkurakkautta”

 1. Aivan ihana! <3 Täytyy ehkä pyörähtää Glitterissä.
  Viimesin löytöni on Surfdomen alesta, Billabong clutch 8 €.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Titta-Nina,

   mä olen aivan rakastunut tähän ♥
   Hei toi Billabongin clutch oli hyvä diili, noin hyviä en ole Billabongilta tai vastaavilta tehnytkään! :)

   Iloista tiistai-iltaa ♥

 2. JonnaG sanoo:

  I-h-a-n-a!
  Mun laukut on tyyliä ’mahtuu puolet kodin irtaimistosta’ – juontaa kai ajalle kun lapset oli pieniä ja tavaraa kasoittain – mutta toi on ehkä maailman kaunein!

  • Maria Maria sanoo:

   K-i-i-t-o-s Jonna! ♥

   Mäkin tykkään! :)

   Hih, on mullakin tuollaisia, joihin mahtuu puolet kodin irtaimistosta :D Siltä ajalta juurikin, kun oma veska toimi hoitolaukkuna! Välillä niitä tulee käytettyä vieläkin. Siis ei niitä vaippoja ja peppupyyhkeitä, vaan niitä laukkuja ;)

   Ihanaa tiistai-iltaa ♥

 3. Marja sanoo:

  Täällä, yksi laukkuhamtraaja:) Tykkään ihan hirveesti laukuista ja niitä kyllä löytyy kyllä joka lähtöön, mutta aina jostain kumman syytä löytyy uusi se unelmien laukku..
  Parhaillaan etsin nettikaupoista sijoituslaukkua synttärilahja rahalleni :) Minkäs teet se vaan on yksi hulluus. Tykkään myös kynttiänjaloista, kukkavaaseista, verhoista, laseista ym. huh huh..:)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa laukkuhamstraajakollegani :) ♥

   Nettikaupat ja käytettyjen laukkujen nettisivustot ovat kyllä sellaisia surmanloukkuja, ainakin itselleni :D Joten parempi pysyä sieltä pois ;)

   Juu, astiat on toinen intohimoni myös!

   Ihanaa tiistai-iltaa ♥

 4. Johanna sanoo:

  Ihanan löydön olet tehnyt! Mutta mitäs kauniita vaatteita siellä takana on riippumassa? Tuo ruskea paita sopii hienosti sinisten väliin. Olisi kiva nähdä kevätvaatteitasi.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Johanna ♥

   Ja kiitos, nuo ovat työvaatteitani…pääosin sinistä, mutta väliin valkoista, harmaata ja ruskeaa (ryppyistä villatakkia :D)!

   Hei kiitos postaustoiveesta, tuon toteutan kyllä :)

   Tunnelmallista tiistai-iltaa ♥

 5. -A- sanoo:

  Ihana väriläiskä kesään, kesäkiilto huulilla, fressiä tuoksua kaulalle, korot ja tuo pieni clutch! Kainaloon ja menojs. :D Juuri pari päivää sitten puhuin miehelle kuinka ’tarvitsen’ suuren olkalaukun jossa on vetojetju. Longchampissa EI ole ja se tuntuu joskus hankalalta ja on kuitenkin lempilaukkuni. Mies esitti hetken aikaa kuuromykkää. ;) Mukavaa pääsiäisen aikaa.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos A ♥

   Ja hei justiinsakin noin, kun asian kuvailit…ah, tulispa jo kesä! Hellekesä :)

   Mä olen samaa mieltä, että isossa kassissa pitää olla vetoketju, muuten se omaisuus tursuilee sieltä ulos :D Mun lempparilaukku Longchamp Pliage on siitä ihana, että siinä on tuo vetoketju. Harmi vain, että esikoinen on sen ominut!

   Ihanaa pääsiäisen aikaa sinnekin ♥

Kommentoi