perjantai 26. tammikuu 2018

Perhosia (vatsassa) perjantaihin

HEIPPAHEI!

Eilen oli tarkoitukseni palata kommentteihin vastaamisten ja postauksen kanssa, mutta oli pakko nostaa kädet pystyyn jossain vaiheessa iltaa; alla ihan älyttömän kiireinen työpäivä ja ilta täynnä jos jonkinlaista ”pikkusäätöä”. Kaksi jännityksestä hepuloivaa tyttöstä ja kolmisen mottia takkapuita, jotka piti pinota talvelta suojaan. Tänään on vihdoin se päivä, jota noi meidän tytsyt ovat serkkujensa kansa odottaneet. Lähdetään nimittäin veljen porukan kanssa laivalle. Serkukset saivat joulupukin paketista mieluisan lahjan. Olivat toivoneet shoppailupäivää Helsingissä, mutta saivat Tukholman. Ei huonompi vaihtoehto :D

Lasten ollessa pieniä meillä oli tapana käydä kesäisin Ruotisissa. Mutta nyt viime reissusta koko perheen voimin taitaa olla jo ainakin viisi vuotta. Itsehän kävin reilu vuosi sitten tutustumassa elokuisen ihanaan Tukholmaan Emilian ja Essin kanssa, mutta talvisesta Tukholmasta mulla ei taida olla kokemusta. Onneksi huomiselle on luvattu jopa vähän aurinkoakin. Perhosia ei ole vain tyttöjen vatsassa, vaan myös seinällä. Se Kate Moss sai vihdosta viimein väistyä, mutta…tiedättekö, että mun mielestä se Kate Moss sopi paremmin tuohon seinälle kuin perhonen. Mies taas on aivan eri mieltä. Kyse on onneksi vain sisustusmielipide-eroista eli ei mitään maata kaatavaa ;)

Neljä viikkoa (pari päivää vaille) täynnä tipatonta ja sokeritonta. Olin jo päättänyt aiemmin, että laivalla saan nauttia ruoan kanssa hyvällä omalla tunnolla viinilasillisen. Ja kuplajuomaa ihmisvilinää katsellen, jos siltä tuntuu. Sokeritonta en lopeta tähän, sillä olo on euforinen ilman herkkuja. Mutta sen verran löysään tuota sokeritontakin, että ei pieni herkku silloin tällöin maata kaada. Jos siltä tuntuu, niin perjantaipulla on ok. Muutos olotilassa ei ole ainoa, jonka olen nyt sokerittomalla huomannut. Vaan myös ulkoisestikin olen huomannut muutoksen. Kasvojen ihossa eritoten, mutta myös vatsanseudulla. Iho on tasaantunut hurjasti ja se sellainen höttöiho on lähtenyt. Ulkoiset seikat ovat olleet mukava lisä. Sisäistä hyvää oloa kuitenkin lähdin hakemaan ja sen sain 

Mutta hei, nyt vielä viimeinen koululainen kouluun ja sitten kommenttien pariin. Jossain vaiheessa pitäisi vähän pakatakin, mutta onhan tässä aikaa. (<- kuuluisat viimeiset sanat ;))

IHANAA VIIKONLOPPUA TOIVOTELLEN,


10 Responses to “Perhosia (vatsassa) perjantaihin”

 1. Tarja sanoo:

  Itselläkin tekisi kovasti mieli jotain pientä irtiottoa Tallinnaan tai Tukholmaan. Tekisi hyvää koko perheelle raskaan viime vuoden jälkeen. Ehkäpä me saadaan jotain suunniteltua vaikkapa hiihtolomalle!

  Itsekin olen ollut lähes tulkoon tipattomalla ja sokerittomalla sekä muutenkin hyvin kevennetyllä ruokavaliolla koko tammikuun – en ehkä niinkään omasta halusta kuin terveydellisistä syistä. Nyt onneksi tuntuu, että tasapaino on löytynyt. Mutta tunnistan kyllä nuo samat asiat kuin sinäkin: keventynyt ja pirteämpi olo, enemmän jaksamista. Itseltäni en ole mitään kieltänyt, mutta kun olo on niin paljon parempi, ei edes oikeastaan tee mieli mitään herkuiksi laskettavaa. Itseään lietsova positiivinen kehä siis :)

  Ihanaa ja rentouttavaa matkaa teille! <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Tarja

   ja voi kurjuus, ikävä kuulla että siellä on ollut raskas viime vuosi. Jaksamisia toivottelen ♥ Irtiotto niistä kotiympyröistä tekee kyllä hyvää. Toivottavasti pääsette hiihtolomalla nauttimaan irtiotosta :)

   Tasapaino on kaiken a ja o. Onneksi sen olet löytänyt :) Se on kyllä jännä, miten tuo ruokavalio vaikuttaa psyykkeeseen; itse olen kyllä useimmiten tällainen iloinen, mutta sokerittoman ja muutenkin terveellisen tammikuun aikana tuntuu, että stressinsietokykykin on noussut. Kuulostaa hyvältä tuo positiivinen kehä!

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinne ♥

 2. marika sanoo:

  Hei,mistä buddha-patsaasi? Etsinnässä samanlainen…

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Marika!
   Muistaakseni olen ostanut tuon Kodin1:sestä tai Plantagenista, mutta on siis jo vuosia vanha :)

   Mukavaa viikonloppua <3

 3. Anne L. sanoo:

  Hei,
  Herkkä perhostaulu, kaunis. Iso peukutus uudelle taululle :). Mitä jos kokeilisit jotain toista pöytävalaisinta tuon massiivisen lampun tilalle? Varmasti kiva reissu teillä.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Anne

   ja kiitos ♥

   Ja hei kiitos, sirompi pöytävalaisin voisi sopia :)

   Kivaa alkanutta viikkoa!

 4. Sanna sanoo:

  Taulu on todella kaunis.Miehesi kanssa samaa mieltä,voittaa mennentullen Mossin pläsän:D

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sanna

   ja hihii, te olette mun miehen kanssa samanlaisia taulumaun suhteen :D

   Kiitos, tuo on kyllä kaunis taulu ♥ Sen kellertävyys livenä riitelee vähän tuon seinän värin kanssa. Mutta jos ei siihen kiinnitä huomiota, niin sit se menee ok ;)

   Ihanaa alkanutta viikkoa!

 5. Jaana Karhu sanoo:

  Täällä myös tipaton menossa, ajateltiin puolisoni kanssa olla tuonne olympialaisiin asti. Tarkoitus oli että olympia jääkiekkoa jännittäessä saa ottaa viiniä, mutta vähän huvitti kun huomattiin että sijainnin vuoksi kiekot pelataan aamuisin suomen aikaa :D

  Ja samaan aikaan myös täällä sokeriton menossa, kyllä se vain kummasti raikastaa koko kehoa ja ihoa.

  Ihanaa reissua!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Jaana

   ja hei eikä! No mut aamuviinittelyt ei kuulosta lainkaan hassummalta :D

   Tipaton ja sokeriton on taas parasta, mitä mulle on tapahtunut. Viikonloppuna laivalla tuli nautittua muutama viinilasillinen per ilta ja pitkästä aikaa sokeria ja eilinen meni aivan koomassa. Onneksi tänään on jo parempi olo :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ja tsemppiä tipattomaan ja sokerittomaan ♥

Kommentoi