sunnuntai 31. joulukuun 2017

Lempeästi uuteen vuoteen

HEIPPAHEI IHANAT!

Ja suuresti pahoitteluni pienestä blogihiljaisuudesta; kaikki kommenttinne olen lukenut ja tulen vastaamaan niihin ajan kanssa lähipäivinä. Kiitos niistä ♥ Ja kiitos teille pian päättyvästä vuodesta 2017. Vuosi on ollut blogin kannalta erittäin ihana, kuten kaikki vuodet. Uusia ihania lukijoita on tullut hurjasti lisää, te vanhat tutut lukijat olette pysyneet myös vauhdissa mukana ja tuntuu, että bloggaaminen on piintynyt tuonne selkärankaan. Ehkä senkin takia kuluneen viikon verkkainen postaustahti tuntuu oudolta. Itselleni siis. Tiedän, että te kyllä jaksatte siellä odottaa, vaikkei joka päivä postauksia tulekaan 🙂 ID Muutenkin vuosi 2017 jää mieleeni vuotena, jolloin kaikki oli hyvin. Tiedättekö, että se on se maailman ihanin tunne. Kun ei tarvitse huolehtia. Pelätä tai olla allapäin. Viimeisten vuosien valossa sitä kun on oppinut arvostamaan niitä aikoja, kun kukaan ei sairastu vakavasti. Tai kun ei tarvitse järjestää hautajaisia. Pukeutua mustaan ja surra. Tänä vuonna on ollut paljon iloa. Paljon uusia asioita. Muutosta ja myllerrystä. Hyvällä tavalla.

Isoimpana asiana mieleeni on jäänyt muutto lapsuudenkotiini. Kiitollinen olen, että meillä oli siihen mahdollisuus. Täällä on hyvä olla. Tänä iltana kotimme täyttyy juhlaväestä; saamme rakkaita ystäviä kylään. Osan ihan yökylään asti. Ei kiirettä minnekään. Hyvää ruokaa ja seurustelua. Vuoden summaamista yhteen ihanalla porukalla. Veikkaan, että talovanhuksen seinät hykertelevät hiljaa menoa ja meininkiä todistaessaan. Voipi olla, että jossain vaiheessa se ajattelee, että olispa korvatulpat 😀

Uusi vuosi 2018 otetaan siis vastaan hyvillä mielin. Tämä pian päättyvä vuosi oli hyvinvoinnin vuosi. Sitä jatketaan ensi vuonnakin. Lempeästi on tulevan vuoden avainsana. Tammikuussa tulen kokeilemaan, mikä on just mulle parasta. Onko se se, että jätän sokerit ja alkoholin kokonaan elämästä pois. Vaikkei ne ongelmaksi asti olekaan muodostuneet. Vai onko se sittenkin se kultainen keskitie, jonka nimeen vannon. Oli miten oli, niin ensi vuodelle teen vain yhden päätöksen. Olen lempeä itselleni. Niin ruokailun, liikunnan kuin (varsinkin) työnteon suhteen.

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta ♥

IHANAA LOPPUVUOTTA JA
VIELÄ PAREMPAA ALKAVAA VUOTTA TOIVOTELLEN,


8 Responses to “Lempeästi uuteen vuoteen”

  1. Kiitos hienosta postauksesta! Tuohon loppurunoon sisältyy kaikki. Tykkään ja tykkään blogistasi.♡ Onnellista Vuotta 2018 sinulle Maria!

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos Leena

      ja ihanaa alkanutta vuotta 2018! ♥

      Tuo runo osui ja upposi tännekin 🙂 Ja kiitos, ihana kuulla, että tykkäät blogistani – jatketaan tänä vuonna samaan malliin!

  2. JonnaG sanoo:

    Onnellista Uutta Vuotta teille!!!❤

  3. Pia sanoo:

    Maria blogisi on ihana, tykkään tavastasi kirjoittaa, jatka samaan malliin ja ole armollinen itsellesi: Ei haittaa vaikkei joka päivä olisi uutta kirjoitusta.

    Lempeää/hyvää uutta vuotta kaikille!

    • Maria sanoo:

      Ihanaa Pia,

      kiitos ja oikein ihanaa uutta vuotta sinnekin! ♥

      Jatketaan samaan malliin, armollisesti ja lempeästi 🙂

  4. -A- sanoo:

    Nyt nokka kohti uutta vuotta ja uusia hienoja seikkailuja. Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi. 🙂 Paljon onnea, rakkautta, hauskanpitoa ja terveyttä. 🙂

    • Maria sanoo:

      Heippa A

      ja Fröhliches neues Jahr ♥

      Juuri näin, nokka kohti uutta ja uusia seikkailuja! Sinne myös kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 🙂

Kommentoi