perjantai 22. joulukuu 2017

From me, to me ♥

MOIMOIMOI!

Ai että, enää pari hassua tuntia ja sitten se alkaa. LOMA. Tänä aamuna töitä tehdään kotitoimistolla. Ruokakaupassa ja pakkauspuuhissa myös. Nyt on viimeisetkin lahjat kääritty pakettiin. Jälleen tänäkin vuonna, kuten monena vuonna aiemminkin tulin siihen tulokseen, että olen ollut erittäin kiltti ;) Ansainnut muutaman paketin itseltäni itselleni. Vaikka muuten vuoden mittaan olen lukenut kirjoja lukulaitteelta, tekee joulu tähän poikkeuksen. Jouluna tulee tuntea kirjan tuntu. Se perinteinen Danielle Steele tuli ostettua kovakantisena, mutta lisäksi muutama pokkari, joita en ainakaan muistaakseni ole lukenut. Ihanan Vapun ihana Vappu leipoo -kirja sekä (kiitos Vanhan Jäärän vinkin) uusin Carlos Ruiz Zafonin kirja. Jos ette ole vielä lukeneet Ruiz Zafoneja, niin suosittelen kurvaamaan kirjastoon tai kirjakauppaan. Vie mennessään.

Tänään automatkalle nappaan kuitenkin helpompaa luettavaa mukaan eli yhden noista Danielle Steelen pokkareista, joita en viitsinyt edes pakata :) Myös eilen illalla itse itselleni ostamat kashmirjoggerit kulkeutuvat hienosti tuossa kauniissa kangaspussissa. Vaniljaisen kurkumalaten avasin jo ennen h-hetkeä, sillä tiedän sen auttavan tähän orastavaan flunssaan. Mikä siinä onkaan, että aina tulee sairastettua loma-aikaan! Toivotaan, että menee tällä tukkoisella nenällä ohi. Sillä odotan valkoisille hangille pääsyä. Ihan ekana täytyy huollattaa sukset. Vaikka nuo ovat vasta vuoden vanhat, niin tuntuu, että karvat pohjissa keräävät jos jonkilaista mömmöä (jep, selitys on oltava sille, miksei suksi luista :D)!

Joulun parasta antia on ruokailut sekä kirjat. Oletteko samaa mieltä?  Mutta nyt jääkaapin tyhjäykseen. Rosepippurisiika graavautuu matkan aikana ja jääkellarin lohenpalaset köllöttelevät myös suolaliemessä. Aamulla kaupassa käydessäni huomasin rosollin olevan loppu. Kääk, toivottavasti matkan varrella jostain kaupasta löytyy, sillä sen suhteen mennään sieltä, missä aita on matalin! Hei, en toivottele vieläkään teille hyvää joulua, sillä ajattelin tulla sen tekemään tunturin juurelta huomenna :)

PERJANTAITERKUIN,

*vaniljakurkumalatte saatu Lifestä

 


6 Responses to “From me, to me ♥”

 1. Nina sanoo:

  Moimoi

  Terkut täältä joulusiivouksen keskeltä! Tänään ennen poikien maailmalta kotiutumista on ihanasti aikaa valmistautua kaikessa rauhassa joulun valmisteluihin.

  Kirjat on todellakin parhaita lahjoja! Me oikein odotetaan mieheni kanssa välipäiviä, kun uppoudutaan päiviksi sängyn uumeniin kirjat kädessä. Tukka pörrössä, kellosta ei mitään hajua, on vain se ’flow’.
  Sitä odotellessa pitääkin tästä rientää ruokakauppaan jne…

  Ihanaista joulunaikaa koko teidän perheelle!

  t.Nina

  • Maria Maria sanoo:

   Moimoi Nina

   ja hei ihanaa, että saat pojat maailmalta jouluksi kotiin <3
   Uuteen kotiin :)

   Ai että, te ja me ollaan niin samiksia! Se flow on ihan parasta :)

   Ihanaa joulua teillekin <3

 2. Maaruska sanoo:

  Onko suksen jäykkyys sopiva?

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Maaruska,

   no se tsekattiin viime tammikuulla alan liikkeessä ja pitäisi olla ok…mutta hyvin paljon mahdollista, että oon vähän ottanut painoa lisää tässä vajaan vuoden aikana! Täytyy mennä puntariin :D

   Ihanaa joulua sinne <3

 3. Maaruska sanoo:

  Voi en tarkoittanut sitä olleskaan niin,että ois tullut painoa tms, vaan sitä,että onko ostohetkellä/tai muutoin tarkistettu sitä..noissa suksikauppiaissakin tuntuu olevan eroja.

  Mukavaa joulun aikaa symppis!☺

  • Maria Maria sanoo:

   Moi ja hei en mä sitä silleen ottanutkaan – itselle vain tuli mieleen, että sukset voivat olla vähän koetuksella, kun on tullut painoa :D

   Ihanaa Tapaninpäivän iltaa sinne ♥♥♥

Kommentoi