sunnuntai 26. marraskuun 2017

Pumpulinpehmeitä unelmia (sis. arvonnan)

SULOISTA SUNNUNTAIAAMUA IHANAT!

Tänään sukelletaan pehmeään pumpuliin ja lähdetään lempiaiheeseeni, tekemiseen joka on lähellä sydäntäni. Nimittäin unelmointiin. Ilman unelmointia elämä olisi kuin pulla ilman rusinoita. Tee ilman hunajatilkkaa tai parisuhde ilman rakkautta. Niin tärkeää itselleni unelmat ja niiden tavoittelu on. Osana Lambin kaupallista yhteistyötä pääsen kertomaan teille unelmoinnista. Pehmeämmän elämän merkityksestä. Toteutuneista unelmista ja niistä jutuista, joista vielä unelmoin.

Tunnistan, että sanonta ”pää pilvissä, jalat maassa” kuvaa itseäni täydellisesti. Unelmoinnissa ei ole mitään väärää. Kunhan sen ottaa mukavana lisänä elämän kulkuun. Tietäen sen, että kaikki unelmat eivät ole edes tarkoitettu toteutuvan. Tiedättekin jo sen, että pyrin viettämään joka aamu sen oman hetkeni sohvannurkassa kahvikupin kanssa. Näinä päivinä kun elämä on varsin kiireistä ja ruuhkavuodet välillä pistävät unelmien toteuttamisen jäihin on kuitenkin mahdottoman tärkeää ottaa sitä aikaa itselleen. Uskaltaa unelmoida. Rauhoittua ja olla ajattelematta arkisia juttuja.

Antaa unelmille siivet, kuten sanotaan. Mitä minä sitten tuolla sohvannurkassa kahvikuppini kanssa unelmoin? Isossa mittakaavassa siitä, että minä ja perheeni saisimme elää terveenä. Että meillä olisi mahdollisuus toteuttaa unelmiamme. Siitä, että lapsista kasvaisi kunnon kansalaisia. Että he saisivat mieluisat ammatit ja olisivat onnellisia. Unelmoin myös eläkepäivistä miehen kanssa. Ryppyisenä istuisimme vierekkäisissä keinutuoleissa siellä missä on lämmin. Auringonlaskua katsellen ja hiljaisuudesta nauttien. Onnellisena ja päivän golfkierroksesta vanhat luut kolottaen. 

Unelmoin usein myös siitä, että tämä jatkuva kiire loppuisi. Tiedostaen kuitenkin sen, että nautin tästä kiireestä suunnattomasti. Tiedän, että vaikka tulisi mahdollisuus jäädä lepäämään laakereilleen toteuttamaan niitä unelmia, niin en olisi onnellinen. Kaipaan elämääni sisältöä, joten unelmoin myös siitä, että saan pitää nämä kaksi minulle rakasta työtä mukana aina eläkeikään asti. Mummobloggarit on kolmenkymmenen vuoden päästä kuulkaas ihan uusi genre 😉 Unelmoin uusien paikkojen näkemisestä ja siitä, että joskus pääsisin Australiaan. Tehdä road tripin Melbournesta rannikkoa pitkin aina Sydneyyn asti.

Unelmoin, että joskus olen lentänyt niin paljon, että pääsen pitkän matkan business-luokassa. Sen ainoan kerran kun sinne upgraden sain nukahdin heti nousun jälkeen ja heräsin Bangkokiin laskeuduttessa. Haluaisin kokea tuon matkan uudelleen. Hereillä ja mukavasta tuolista nauttien. Unelmoin pääseväni vielä kerran näkemään tuon iki-idolini Garth Brooksin livenä. Kunnon country-jytinäkeikalla. Stetsoni päässä, Wranglerit ja buutsit jalassa.

Unelmointi on ihanaa. Kiitollinen olen, että olen päässyt toteuttamaan niin monia unelmiani. Että niin moni unelmani on toteutunut kuin sattuman kaupalla. Lukioiässä aloin unelmoimaan kauppatieteiden maisterin tutkinnosta, mutta valitettavasti teini-iän epävarmuudessani en luottanut kykyihini. Uskonut itseeni. Sinä päivänä, kun palautin graduni ja tiesin sen tulevan hyväksyttynä takaisin, saavutin siihen astisen elämäni isoimman virstanpylvään; en saanut vain erästä isoa unelmaani toteutettua vaan sen lisäksi sain aimo annoksen itsevarmuutta. Sitä, mistä en silloin teini-iässä osannut edes unelmoida.

Perheestä ja rakkaudesta olen ollut kova tyttö haaveilemaan aina. Niiden suhteenkin sain lottovoiton. Uskon, että kun vain uskaltaa unelmoida ja tehdä töitä unelmien eteen, niin jossain vaiheessa unelmointi ainakin joidenkin unelmien osalta palkitaan. Ja kuten sanoin, niin osa unelmista on sellaisia, joita unelmoin ihan vain unelmoinnin takia. Tietäen, että en niitä koskaan tule saavuttamaan. Unelmointi pelastaa harmaankin päivän. Tekee elämästä hurjan paljon mielekkäämpää.

Unelmoinnin avuksi Lambin sivuilta löytyy Unelmalista, käykäähän tutustumassa. Unelmat siivittävät pehmeämpään elämään. Kuten tekee myös Lambin uusi pehmeääkin pehmeämpi WC-paperi. Siinä on käytetty Soft Pillow -teknologiaa; pilven mallisia tyynyjä, joiden sisällä olevat pienet ilmataskut tuovat ilmavaa, uudenlaista pehmeyttä. Meille herkkähipiäisille tiedoksi, että tuote on Suomen astma -ja allergialiiton suosittelema ja valmistettu Suomessa.

Mistä sinä unelmoit?

Vastaamalla ylläolevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttiboksissa, olet mukana Lambi -tuotepakettien arvonnassa. Sain arvottavakseni kolme pehmeää tuotepakettia! Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu viikon päästä sunnuntaina eli 3.12. klo 10.00. Arvonnan säännöt löydätte täältä.

Itse ajattelin nyt sujahtaa vielä takaisin tuonne sohvannurkkaan, ottaa santsikupin kahvia ja antaa unelmien lentää. Muistakaahan tekin unelmoida 

SUNNUNTAITERKKUSIN,


85 Responses to “Pumpulinpehmeitä unelmia (sis. arvonnan)”

  1. Tuuli sanoo:

    Unelmoin tämän arvonnan voitosta 😉

    Oikeastaan asiat elämässä on aika hyvin. Unelmoin kuitenkin lottovoitosta, sillä kyllähän raha helpottaisi elämää. Sitten voisin minäkin lähteä vaikka sinne Australiaan ystävääni tervehtimään.

  2. Helena sanoo:

    Unelmoin kotini remontista.

  3. Sannis sanoo:

    Hei, ihania unelmia <3. Itse unelmoin, että elämään saataisiin jokin rytmi, kolme vuorotyöläistä yhdessä perheessä...haaveilen myös keittiö- ja kylppäriremontista, siitä, että tytär löytäisi mieleisen opiskelupaikan, pääsisi sinne ja saisi sopivasti ilmaa omien siipiensä alle. Toivon, että miehen kipusairaus ei pahenisi, että hoitoja olisi saatavilla ja sairauden tuoma taloudellinen taakka jotenkin helpottaisi. Niin ja olishan kiva päästä jonnekin reissuun, löytää täydelliset farkut ja säilyisi jotenkin omana itsenä, kehittyisi ja pysyisi ajan hermolla.

  4. Elina sanoo:

    Unelmoin ihanasta tulevaisuudesta 🙂

  5. Outi sanoo:

    Yksi unelmani on toteutumassa vuodenvaihteessa, vakituinen työpaikka! Yli 10 vuotta pätkätöitä ja siinä välissä yksi iso unelma toteutui myös, meidän perheen pääluku tuplaantui kerralla <3

  6. Appa sanoo:

    On paljon unelmia ja pääpotti, lottovoitto olisi unelma. Voisin toteuttaa sitten unelmat.

  7. Marika sanoo:

    Unelmoin rohkeudesta perustaa oma yritys. Hypätä pois vanhasta tutusta työstä, joka on muuttunut vuosien varrella aikan hurjasti, eikä muutos ole ollut paras mahdollinen.

  8. Kati sanoo:

    Haaveissa on sapattivapaa Espanjassa tai Italiasssa, jonakin keväänä….

  9. Annamaija sanoo:

    Unelmoin etelänlomasta perheen kesken. Lisäksi on sisustukseen liittyviä unelmia paljonkin. Ja ei materialistisia haaveita on seesteinen arki ilman molempien vanhempien vuorotöitä ja jatkuvaa pohtimista lastenhoidosta ym.

  10. Kristiina sanoo:

    Unelmoin että perhe saisi elää terveenä ja lapset löytäisivät paikkansa maailman menossa. Unelmana on myös pitää sapattia Espanjassa jossain kohti tulevaa.

  11. Jaana sanoo:

    Tällä hetkellä ihanasta joulusta

  12. Anne sanoo:

    Unelmoin vuorotteluvapaasta. Tekisin sellaisia asioita, jotka jää normiarjen hektisyydessä hyvin vähälle: käsityöt, pihatyöt, säännöllinen liikunta…

  13. Seija sanoo:

    Moi, tulipa ihana arvonta! Unelmoin oikein hyvästä kunnosta, sellaisesta kuin kolmekymppisenä tuli kunnon treeniputken tuloksena. Tällä kunnolla me sitten hölkättäisiin unelman kevyesti rantareitillä, sitten kun oman kullan kanssa ollaan kotiuduttu sinne Espanjaan talveksi. Asuttaisiin ihanassa isossa villassa, johon kutsuttaisiin kaikki kaverit ja sukuakin. Kaikki tämä olisi samalla sitä lifestyle yrittäjän unelmien arkea….voi että! Paluuna todellisuuteen, ihan ensteeksi unelmoin tästä flunssasta itseni eroon, joten kyllä tulisi tuo palkinto tarpeeseen

    Terkuin,
    Seija

  14. Ameliamelia sanoo:

    Matkasta Japaniin.

  15. Nonnuska sanoo:

    Unelmoin 3kk:n päästä valmistuvasta uudesta kodistamme ❤ Siitä, että se olisi kaikin puolin mieleinen ja että viihtyisimme siellä pitkään ❤ Unelmoin siitä, että nuorimmainen lapseni nukkuisi joku kaunis yö kokonaisen yön ( ja samoin minä ). Unelmoin siitä, että perhermme saisimme olla terveinä ja että parisuhteemme olisi ikuinen ❤ Unelmoin myös, että joku päivä pääsisimme matkustamaan ❤

  16. apple sanoo:

    Tällä hetkellä ikkunasta ulos katsoessa unelmoin matkasta johonkin lämpimään 🙂

  17. Johanna sanoo:

    Unelmoin tavallisesta, onnellisesta elämästä perheeni kanssa. Onneksi tällä hetkellä saan elää unelmaani todeksi.

  18. anna s. sanoo:

    Unelmoin reissaamisesta perheen kanssa 🙂

  19. Maria sanoo:

    Unelmoin hyvistä yöunista. Sekä sairastelun loppumisesta. Unelmoin että saisi elää ns tavallista arkea. Unelmoin että saisi viettää ihanan rauhallisen joulun läheisen kanssa <3

  20. Marjuska sanoo:

    Hei,

    Täällä unelmoidaan paljon! Nyt ennen kaikkea työpaikasta ja uudesta kodista. Mukavaa loppuvuotta!

    -Marjuska

  21. Nina sanoo:

    Unelmoin hyvistä yöunista, perheen yhteisistä puuhista, joihin kaikki osallistuvat, elämästä ilman rahahuolia (olisi lottovoitto, jos mies löytäisi töitä).

  22. Salli sanoo:

    Nyt tällä hetkellä unelmoin joulun odotuksesta ja lumesta.

  23. Sari sanoo:

    Oih…unelmointi on ihanaa. Kuppi kuumaa kahvia ja sohvannurkkaan ja unelmointi voi alkaa. Se, että pysyisimme terveenä ja eläkeiässä voisimme hankkia mieheni kanssa kodin järvenrannalta..vanheta yhdessä toinen toistamme tukien.

  24. Miikku sanoo:

    Suurin unelmani on tällähetkellä että voitaisiin ostaa/rakentaa oma koti tänne uudelle paikkakunnalle…

  25. Hanna sanoo:

    Unelmoin terveestä elämästä.

  26. Teija sanoo:

    Täällä loskan ja harmauden keskellä unelmoin lämmöstä ja auringosta.

  27. Mari sanoo:

    Unelmoin vielä uudesta työstä…ja että pysyisin terveenä. Viisikymppisen unelmia:)
    Vähän jo tuppaa kolottaan milloin mistäkin!

  28. Ulla sanoo:

    Unelmoin terveydestä, lasten hyvistä (ja mieluisista) opiskelupaikoista sekä hyvästä vanhuudesta aviomieheni (ja lasten ja lastenlasten) kera sitten joskus.

  29. Nkl80 sanoo:

    Unelmoin, että olisin terve. Kun on vuoden sisään todettu kolme sairautta ja elää kipujen kanssa päivittäin niin alkaa olla usko koetuksella.
    Lottovoittokin olisi mukava saada ja sillä maksettua lainat pois ja tehdä vähän remonttia kotiin.

  30. HeidiS sanoo:

    Unelma on elää elämää niin että on onnellinen niin pienen pienistä kuin isommistakin hetkistä ja asioista-tosin unelmoin jo kesästä omalla kotisaarella meren tuoksussa ja tuulessa, HeidiS

  31. Satu sanoo:

    Moikka, unelmoin yhteisestä lomasta perheeni kanssa ja omasta hyvästä fyysisestä kunnosta (elän parhaillaan kiireisiä ruuhkavuosia).Moni unelmani on käynyt jo toteen ja saan olla niistä onnellinen.Unelmani ovat aika realistisia vaikka joitain tosi pilvenhattaraunelmiakin löytyy matkakohteiden muodossa :).

  32. Matilde sanoo:

    Unelmoin siitä, että joskus saisin asua maalla omakotitalossa. Minulla olisi paljon eläimiä: koiria, kissoja, lampaita, kanoja ehkä hevonenkin. Unelmoin siitä, että heräisin aamulla ja keittiöön paistaisi aurinko ja lapset tanssisivat valossa ympyrää onnellisina kuin keijut. Unelmoin siitä, että pystyisin säilyttämään kyvyn nähdä pienten hetkien kauneus.

  33. Tuulispää sanoo:

    Unelmoin asumisesta maalaisidyllissä, mieluiten jossain Pohjois-Italiassa tai Etelä-Ranskassa. Miksei täällä Suomessakin, kesällä…

  34. Miia sanoo:

    Unelmoin matkustelusta, omakotitalosta ja rauhallisesta perhe-elämästä 🙂

  35. Tarja sanoo:

    Unelmoin lottovoitosta 😀 Tai edes siitä, että meillä molemmilla perheen aikuisilla olisi koulutuksen ja kokemuksen mukaiset työpaikat ja palkkaus ja jotain jäisi säästöönkin, jolloin voisi pikku hiljaa toteuttaa niitä pienempiä unelmia, kuten matkustamista… Ei minusta paljon pyydetty tai vaadittu, mutta nähtävästi se kuitenkin on, kun tämä asia aktiivisuudesta huolimatta on tällä hetkellä unelma-listalla!

  36. Riina sanoo:

    Unelmoin terveydestä ja onnellisuudesta, sekä itselleni että läheisilleni!

  37. Pajulintu sanoo:

    Unelmoin siitä, että pysyisin terveenä ja voisin auttaa lastenlasteni hoidossa heidän kiireisiä vanhempiaan. Hyvä terveys mahdollistaa myös muitakin unelmia.

  38. Aila sanoo:

    Unelmoin, että jouluna saisimme taas olla terveenä yhdessä.

  39. Ella sanoo:

    Unelmoin vaihto-oppilasvuodesta…

  40. Salla sanoo:

    Unelmoin lomasta ja lomamatkasta ulkomaille

  41. Tanja sanoo:

    Kiireettömästä arjesta. Tahtoisin oppia nauttimaan ihan tavallisesta arjesta.

  42. Anne-Maria sanoo:

    Unelmoin tunnelmallisesta ja herkullisesta joulusta rakkaiden kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta elämässä, kun minä emännöin jouluaattona ❤

  43. Mini sanoo:

    Unelmoin siitä, että valmistuisin joku päivä lastenlääkäriksi. Lisäksi materialistisena unelmana olisi se, että joskus vielä saisin asua itse suunnitellussa ja kaikin puolin perheellemme täydellisessä talossa…ja mieluiten jossain kaukana lämpimässä

  44. Myy sanoo:

    Unelmoin kiireettömästä ja rauhallisesta arjesta. Ja matkoista maailman eri kolkkiin!

  45. Riikka sanoo:

    En varsinaisesti unelmoi mistään, mutta jos jotain pitäisi mainita niin lottovoitto. Se mahdollistaisi ne halutut asiat, matkustelun ja muun – mitä ne sitten olisivatkin.

  46. Minttu-Maaria sanoo:

    Loma johonkin lämpimään ois tän hetken unelma 😀

  47. Piritta sanoo:

    Unelmissani viettäisin Suomen syys-/talvikuukaudet aina Pohjois-Italiassa. Ei tule toteutumaan, mutta haaveilu on ihanaa.
    piritta.sjoblom@gmail.com

  48. Riitta sanoo:

    Unelmoin terveestä elämästä.

  49. Annika sanoo:

    Unelmoin siitä, että pääsisin opiskelemaan haluamallani alalle ja sitten töihin.

  50. hilkka sanoo:

    Terveydestä ja hyvinvoinnista 🙂

  51. Jenni sanoo:

    Suurin unelmani on juuri käymässä toteen, kun keväällä meille syntyy ensimmäinen lapsi pitkän yrityksen jälkeen ❤ Muutenkin unelmani liittyy perheeseen, lapsia toivon mukaan vielä lisää, onnellinen ja terve elämä, jota voimme yhdessä miehen kanssa muistella kiikkustuolissa.

  52. Meri sanoo:

    Unelmoin rauhallisesta ja kivasta arjesta, unelmoin terveydestä ja hyvinvoinnista, unelmoin uudesta mielekkäästä työpaikasta, unelmoin perheen kanssa yhteisestä ulkomaan matkasta, unelmoin ihanasta ja levollisesta joulusta ❤ Moni unelmami on toteutunut ja olen kiitollinen ❤

  53. Maria M sanoo:

    Unelmoin rauhallisesta arjesta ja olisi joka aamu kiva lähteä töihin. Sen eteen tehdään nyt töitä uudelleen kouluttautumalla joten hyvällä mallilla ollaan. Lisäksi unelmoin perheen kanssa tehtävästä ihanasta unelmamatkasta. Ja siitä että meillä olisi kiva olla.

  54. MJV sanoo:

    Unelmoin vakituisesta työpaikasta, mikä taas edistäisi muiden unelmien toteuttamista.

  55. Seijahannele sanoo:

    Se tavallinen suomalainen unelma: lottovoitto.

  56. Rida sanoo:

    Unelmoin vakituisesta kivasta työpaikasta, siitä että saisi mme olla terveinä ilman vakavia sairauksia, ihanista matkoista, kesämökistä…no lottovoitollahan nuo materia-unelmat toteutuisivat:)

  57. Milli sanoo:

    Tällä hetkellä unelmoin valkoisesta joulusta!

  58. MaaritL sanoo:

    Tunnustaudun suureksi unelmoijaksi! Tällä hetkellä unelmoin eniten siitä että lapseni saisivat mieluisat opiskelu- ja työpaikat <3

  59. iituliina sanoo:

    Työpaikasta, joka tuntuisi aivan omalta! Lisäksi ehkä vähän maailmanympärimatkasta, hiljaisesta viikosta Lapin mökillämme ja siitä, että saisin pitää tämän ihanan elämäntilanteen (no ehkä sitä työpaikkaa lukuunottamatta) aina, kaikki ne yhteiset torstaiaamut, hyvänyönsuukot, kohtuullisen rahatilanteen ja onnellisuuden ja terveyden.

  60. SAMP sanoo:

    Unelmoin ihanasta täysin omien haaveiden ja mieltymysten mukaisesta talosta, jossa sisustus olisi kuin sisustuslehden sivuilta Muuten haaveilen kiireettömämmästä ja rauhallisemmasta elämänrytmistä ilman stressiä…ehkä sitten eläkkeellä

  61. Xeveliina sanoo:

    Tällä hetkellä unelmoin siitä, että mies tulisi kotiin kertausharjoituksesta jo tänään, eikä vasta parin päivän päästä. On meinaan aika tylsää, kun olen jo katsonut kaikki Netflixin jouluelokuvat, eikä ole edes joulukuu… 😀

  62. Riitta Ahola sanoo:

    Unelmoin työpaikasta ja lottovoitosta joka mahdollistaisi koko perheen yhteisen lomamatkan ❤

  63. Hanni sanoo:

    Unelmoin, että viimeinkin ensi kesänä saisimme nuoremmalle pojalleni nukkuma-aitan mökille. Vanhemmalla on jo oma. Kaikilla olisi oma soppi.

  64. Allu Hukka sanoo:

    Unelmoin terveestä (mielen-) loppuelämästä ja ammattiin valmistumisesta.

  65. Miia sanoo:

    Unelmoin matkoista koko ajan. Parin kuukauden päästä toteutan ison matkaunelman ja lähden Karibian risteilylle. Mutta unelmoin jo uudesta eri kohteilla

  66. Miia sanoo:

    Kiireettömästä elämästä luonnon helmassa 🙂

  67. Smarianne sanoo:

    Unelmoin, että saisin mahdottoman eli terveyteni takaisin.

  68. seija utriainen sanoo:

    unelmoin kauniista puutarhasta

  69. Ina sanoo:

    Unelmoin omasta mökistä 🙂

  70. Miina sanoo:

    Unelmoin koko perheen voimin toteutettavasta matkasta Australiaan mummuni sisarusten ja heidän perheidensä luo. Ja reissusta New Yorkiin kahdestaan mieheni kanssa…. 🙂

  71. Marja-Leena K. sanoo:

    Unelmoin, että lapsenlapseni saavat elää turvallisessa maailmassa tasapainoisen elämän.

  72. Päivi sanoo:

    Unelmoin rauhallisesta elämänrytmistä mökkielämää vietellen.

  73. Henna sanoo:

    Unelmien talosta ja kiireettömämmästä arjesta!

  74. Ellu sanoo:

    Nyt, kun eläkeikä jo häämöttää,unelmoin, että saisimme olla puolisoni kanssa vielä vuosikymmeniä yhdessä ja eläisimme tätä ihanaa elämää terveinä ja yhdessä. Tietysti vielä unelmoin, että myös lapset pysyvät terveinä ja onnellisina. Niin ja, että maailmasta loppuisivat kaikki sodat ja ihmiset hyväksyisivät toisensa rodusta tai uskonnosta riippumatta.

  75. KastehelmiB sanoo:

    Unelmoin siitä hetkestä kun saan opintoni valmiiksi ja työpaine hellittää, sillä kokopäivätyö, opiskelu, kotityöt sekä blogi vievät kaikki voimani tällä hetkellä. Vielä pitäisi kevät puurtaa.

  76. kaija sanoo:

    unelmoin terveistä päivistä, vaikka nyt menee suht hyvin, huomisesta ei koskaan tiedä. Toivon hyviä päiviä paljon.

  77. Camilla sanoo:

    Unelmoin siitä, että minä ja perheeni pysyisimme terveenä. Kulunut vuosi on vienyt rakkaan ihmisen pois vakavan sairauden myötä.

  78. Sonja sanoo:

    Unelmoin, että minä ja perheeni voisimme elää terveinä ja onnellisina. Hyvä vakityöpaikka olisi myös kiva saada samoin kuin omistusasunto.

  79. Sannamarianna sanoo:

    Rakkaudesta ja matkasta lämpöön.

  80. Miriah sanoo:

    Unelmoin auringonpaisteesta. Rakastan aurinkoa kaikkina vuodenaikoina ja voikun meille suotaisiin sitä tänne Suomeen useammin!

  81. Henna73 sanoo:

    Unelmoin opiskelupaikasta ja uudesta kodista

  82. SasuK84 sanoo:

    Voi, unelmoin vaikka mistä! Tällä hetkellä unelmoin lomasta perheen kanssa jossain kaukana, lämpimässä 🙂

  83. Johanna sanoo:

    Unelmoin siitä että löydän itselleni sopivan ammatin

  84. Jenni sanoo:

    Terveys, lomamatka, omasta yrityksestä

Kommentoi