maanantai 20. marraskuu 2017

Tunnelmallinen ja hyväntuoksuinen koti (sis. Glade-arvonnan)

HEIHEI IHANAT

ja tunnelmallista alkanutta viikkoa! Tehän tunnette minut ja tiedätte, että rakastan polttaa kynttilöitä. Kynttilöitä meillä poltetaan ympäri vuoden, mutta syksyllä ja alkutalvella kynttilöiden polttaminen lisääntyy entisestään. Kaupallisen yhteistyön myötä Gladen kanssa pääsin jälleen fiilistelemään kynttilänvalossa. Näiden tuoksukynttilöiden myötä myös koti sai ylleen miellyttävän tuoksun. 

Niin kuin joka aamu herätessäni, niin myös tänä aamuna sytytin kynttilän tuohon aulatilan pöydälle. Istuin nojatuoliin kahvikuppini kanssa ja tapani mukaan tuijottelin liekkiä. Aamurutiinini, josta en suostu luopumaan. Joinain aamuna saan kaverikseni nojatuolille karvaisen ystäväni lämmittämään. Jos Toby ei ole herännyt samaan aikaan kanssani, niin vetäisen viltin jaloille.

Kynttilän valo rauhoittaa. Lepattavaa liekkiä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan. Aamuisin annan ajatusten virrata kynttilän liekkiä katsellessani. Viime aikoina aamujani on sulostuttanut Gladen iso valkoinen tuoksukynttilä ”Sheer Vanilla Blossom”, jossa on ihana, mutta tarpeeksi mieto vaniljantuoksu. Koiran takia meillä ei polteta yleensä kuin yhtä tuoksukynttilää kerrallaan. Gladen tuotteet ovat miellyttävän tuoksuisia ja ammattitaitoisesti kehitettyjä, mikä takaa sen, että en itsekään reagoi niihin päänsäryllä. 

Tuoksukynttilöiden tuoksu vaikuttaa kodin viihtyvyyteen merkittävästi. Tuoksu on myöskin yleensä se, joka tuo muistoja mieleen. Taisin joskus kertoakin teille, että ihastuin tuoksukynttilöihin jo vaihto-oppilasvuoteni aikoina; isäntäperheen äiti kun oli tuoksukynttilöiden suurkuluttaja. En muista, että siihen aikaan tuoksukynttilöitä olisi käytetty sisustuksessa yleisesti. Ainoa paikka, missä tuoksukynttilöitä käytettiin oli kylpyhuonetilat.Gladen valikoimiin on tullut söpöjä pieniä tuoksukynttilöitä. ”Spiced Apple” on kautta aikain ollut minulle se joulutuoksu. Sitä meillä tosin on poltettu ympäri vuoden. Isossa lasipurkissa kun sitä polttaa hyvin pitkään. Mutta nyt sitä on saatavilla myös pienemmässä koossa. Nämä pienet söpöt lasipurkit toimivat mielestäni hyvin tuollaisena ryhmänä. Sekaan pääsi tällä kertaa myös uutuustuoksu ”Warm Winter Hug”. Talven lämmin halaus – todellakin ♥ Tykkään, että vaikkei tuoksukynttilässä pala kaan aina liekki, niin siitä välittyy silti huoneilmaan ihanaa tuoksua. Tällä hetkelläkin meillä leijailee yhdessä huoneessa omenan, kanelin ja muskottipähkinän tuoksu. Toiseen huoneeseen kävellessä voi tuoksuttaa vaniljan.

Pimeät alkutalven illat huutavat puoleensa kynttilän valoa. Gladen kynttilöiden kauniilla lasipakkauksilla saa ilmettä myös sisustukseen. En keksi kodissa ainuttakaan paikkaa, missä en kynttilöitä voisi polttaa. Oletteko kokeilleet kynttiläsaunaa? Tai kylpyä kynttilän valossa? Ruokaakin laitan kynttilän valossa. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon tunnelmaa tuoksukynttilöillä saa aikaan kattaukseen.

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on muitakin kynttiläihmisiä. Senpä takia minulla on ilo kertoa, että seuraavaksi on luvassa lukijakilpailu. Vastaamalla alla olevaan kysymykseen, olet mukana Glade -tuotepaketin arvonnassa:

Missä tilanteissa sinä poltat kynttilöitä?

Kilpailuun voit osallistua myös Instagramin puolella. Osallistumisaikaa on 27.11.2017 klo 10.00 asti ja arvonnan säännöt löydät täältä.

TUNNELMALLISIN MAANANTAITERKUIN,


113 Responses to “Tunnelmallinen ja hyväntuoksuinen koti (sis. Glade-arvonnan)”

 1. Kati sanoo:

  Kynttilät rauhoittavat illan työpäivän jälkeen.

 2. Sari sanoo:

  Kynttilöitä poltellaan kun halutaan kotoisaa fiilistä.. iltaisin ja aamupalalla. Ulkona myös lyhdyissä kynttilät

 3. Annamaija sanoo:

  Eipä ole tilannetta missä kynttilöitä EI voisi polttaa. Täällä siis kynttilöiden todellinen suurkuluttaja myöskin. Tosin tuoksukynttilöitä olen arastellut ostaa juurikin päänsäryn pelossa. Mutta miksei näitä voisi kokeilla.

 4. Marika´s sanoo:

  Silloin kun istun hetken rauhassa paikoillani ja koitan rauhoittua, voin vain ihastella kynttilän liekkiä. Takan reunalla kun olemme kaikki kotona ja kattauksissa. Varsin usein kun haluan hyväntuoksuisen kodin.

 5. MoonUnderWater sanoo:

  Rrrrrrrrakastan kynttilöitä! Itselläni palaisi ne aina, kesästä jouluun, mutta nyt pienten lasten perheessä olen joutunut tinkimään kynttilöistä. Minulle ne kuuluvat kiireisessä arjessa vähintään niihin hetkiin, kun koko talo on siivottu ja mamma istahtaa sohvalle punkun kera! :)

 6. Hanna sanoo:

  Iltaisin ja ulkona lyhdyissä.

 7. Sari sanoo:

  Meillä palaa kynttilät lähes aina. Itselläni on tapana aloittaa aamut kahvikupposella kynttilänvalossa. Siitä on sitten hyvä jatkaa päivän askareihin.

 8. Marja sanoo:

  Iltaisin työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin jo aamupäivä aloitellaan tunnelmallisesti kynttilöiden polttamisella luo ihan rauhoittavan tunnelman ja olotilan.
  Viikonloppuna kynttilät kuuluvat myös ulkolyhtyihin ja kuistille tunnelmaa luomaan ja erottamaan viikonlopun kiireisestä arjesta. Myös lapset tykkää poltella led-kynttilöitä omissa huoneissaan:)

 9. Sonja sanoo:

  Kynttilät kuuluvat iltoihin ympäri vuoden.

 10. Laveli sanoo:

  Kynttilöitä tulee poltettua iltaisin, jotta saa luotua rauhallisen ja rentouttavan tunnelman kotiin. Parasta on kun siivouspäivän päätteeksi sytyttää hyvältä tupoksuvan tuoksukynttilän joka viimeistelee puhtaan kodin tunnelmallisella tuoksulla.

 11. Nora sanoo:

  Poltan kynttilöitä varsinkin silloin, kun ulkona on jo hämärää. Silloin kontrasti lämpimän kodin ja pimeän maailman välillä tekee kynttilöistä entistä ihanampia.

 12. MinttuW sanoo:

  Iltaisin rauhoittumiseen kun vauva jo nukkuu tai vielä syö iltamaitoaan.

 13. Marja-Liisa sanoo:

  Aina kun kaipaan tunnelmaa ja valoa elämään. Viikonloppuaamuisin aamupalalla, iltaisin tunnelmaa tuomassa koti-iltaan ja toki silloin, kun koti täyttyy iloisesta puheensorinasta ja vieraista. Äitini haudalla poltan kynttilää ja ulkona lyhdyssä pihalla.

 14. asta sanoo:

  Kynttilät kuuluvat mm. jouluun ja joulun odotukseen. Kynttilät palavat pimeinä syys- ja talvi-iltoina. Ne tuovat rauhaa ja iloa.

 15. Minna sanoo:

  Kynttilän valo on ihanaa ja näin hämärän aikaan, voisin poltella kynttilöitä aamusta iltaan. Yleensä kuitenkin kynttilät tulee sytytettyä illalla lenkin jälkeen :)

 16. Anu sanoo:

  Iltaisin, kotiin tullessa, kun haluan rauhoittua. Minäkin rakastan tuoksukynttilöitä.

 17. Minttu-Maaria sanoo:

  Erityisesti joulun alla ;)

 18. Amanda sanoo:

  Joka tilanteessa. Varsinkin ruokapöydässä. Tyttären poika kyselikin viime kerralla, että mummo saanko sytyttää kynttilän

 19. Miina sanoo:

  Mä rakastan kynttilöitä ja poltan niitä kaikkialla, kaiken aikaa. Arkena heti töistä kotiuduttani sytyttelen kynttilöitä ja viikonloppuisin aloitan aamut kahvilla kynttilän valossa. Miksiköhän muuten en tee niin arkena niinkuin sinäkin, täytyykin kokeilla :)

 20. Kirsi F sanoo:

  Näin pimeänä ja sateisena aikana, on ihana laittaa kynttilät palamaan, mutta etenkin aina kun koti on siivottu. Luovat ihanaa tunnelmaa ja tuoksua kotiin ❤️

 21. Krisu sanoo:

  Pimeällä, iltaisin, kun tietää, ettei ole menossa enää ulos. Kynttilät ihania.

 22. Rida sanoo:

  Minäkin rakastan tuoksukynttilöitä, hamstraan niitä erituoksuisina eri tilanteisiin. Nyt joulunalusaikaan iltaisin jouluntuoksuisia

 23. Anu sanoo:

  Aina,kesällä ja talvella:)

 24. Mari V sanoo:

  Joka viikonloppu ja viikollakin tulee poltettua jos tulee vieraita käymään sekä tietty juhlapyhinä :)

 25. Kristiina sanoo:

  Kynttilät tuovat ja luovat rauhaa ja tyyneyttä työpäivän jälkeen ja viikon lopun lepoon

 26. Sari Bee sanoo:

  Kynttilöitä poltan joka ilta elokuusta huhtikuuhun

 27. Tanja sanoo:

  Rankan työpäivän jälkeen talvella. Tunnelman luojana. Ulkona lyhdyissä. Aina, kun on vähän apea olo tai ikävä pois nukkunutta.

 28. Marika sanoo:

  Poltan kynttilöitä lyhdyssä ulkona ja sisällä palaa iltaisin usein jokin tuoksukynttilä.Vaniljan tuoksu on suosikkini!

 29. Lottta sanoo:

  Poltan kynttilöitä ollessani kotona pimeään aikaan. Lähes joka ilta palaa monta kynttilää.

 30. Jessica sanoo:

  Iltaisin heti kun illat alkavat pimeneä :)

 31. Satu sanoo:

  Poltan kynttilöitä päivittäin. Myös kesällä.

 32. Rilla sanoo:

  Erityisen ihanaa on lauantaisin saunan jälkeen illan hämärtyessä sytyttää kynttilät ja tunnelmoida rakkaan kanssa ilman kiirettä mihinkään :)

 33. Jasmiina sanoo:

  Viikonloppuisin, iltahämärissä, kun ystäviä on kylässä… tunnelman luontiin ja rauhoittavan tunnelman aikaansaamiseksi.

 34. Jasna sanoo:

  Kynttilöitä poltetaan melkein aina. Ne luovat ihanan tunnelman ja tuoksun. Nyt uuteen kotiin muuttaessa olisi ihanaa luoda sinne myös tunnelmaa ja ”omaa” tuoksua gladen lemppareilla!

 35. tiitu sanoo:

  Kylläpä nuo kynttilät lepattaa aina kotona ollessa. Ainut huono puoli on se, että kun poistuu kotoa, alkaa miettimään,että sammutinkohan kynttilät… ;) Tiitu

 36. Salli sanoo:

  Poltan yleensä viikonloppuisin kun on enempi aikaa.saunan jälkeen tykkkään tunnelmoida.kauniita kuvia on sulla.

 37. Susanna sanoo:

  Iltojen hämärtyessä, aamujen hämyssä ja juhlissa.

 38. Laura sanoo:

  Kun syksy saapuu,alan polttamaan kynttilöitä iltaisin tunnelman luojina.

 39. Minna-Liisa sanoo:

  Aamun hämärässä ja illassa pimenevässä. Ulkolyhdyissä myös.
  Arjessa ja juhlassa. Kynttilät ❤️.

 40. Päivi T sanoo:

  Heti kun syksyllä illat alkavat hämärtyä, töistä kotiin tullessa ja viikonloppuisin aamusta iltaan. Kynttilänvalo tuo ihanan rauhallisen hetken arkeen, juhlasta puhumattakaan :) Vaniljan tuoksu on suosikki koko perheellä.

 41. Teija sanoo:

  Kynttilöitä tulee polteltua läpi vuoden. Saunassa meillä palaa aina saunailtoina tuoksukynttilä.

 42. Sanna P sanoo:

  Syksy- ja talvi-iltoina pääosin polttelen tunnelmanluojana :)

 43. Marika sanoo:

  Kynttilä tai kynttilät tuo oman rauhallisen fiiliksen. Näin pimeänä vuodenaikana ne luovat tunnelmaa ja hyvää fiilistä arkeen ja juhlaan. Aina on hyvä hetki polttaa kynttilöitä, Kynttilät sopivat niin mainiosti iloon ja surun hetkeen. Kynttilöitä voi polttaa aina ( oman fiiliksen mukaan ).

 44. manna sanoo:

  Syksyllä ja talvella joka ilta!

 45. Piritta sanoo:

  Iltaisin lasten mentyä nukkumaan, kun on aikuisten oma hetki ja tietysti juhlissa.

 46. Nkl80 sanoo:

  Poltan kynttilöitä syyskuusta tammikuuhun. Töiden jälkeen on kiva sytyttää kynttilät palamaan ja viikonloppuisin heti aamusta tunnelmaa luomaan.

 47. Helmi sanoo:

  Poltan kynttilöitä, kun ulkona on pimeää ja tahdon luoda kotoisaa tunnelmaa. Erityisesti poltan kynttilöitä silloin, kun haluan rauhoittua, nautiskella ja unohtaa kaikki kiireet.

 48. Jenni sanoo:

  Viikonloppuiltana sohvalla rentoutuen hyvän herkkuruoan jälkeen rakkaan kainalossa ❤

 49. Xeveliina sanoo:

  Poltan kynttilöitä syksyllä ja talvella lähes päivittäin! :)

 50. Leena H sanoo:

  Aamulla sytytän ekan kynttilän keittiön pöydälle ja kotona ollessa sytytän useita kynttilöitä olohuoneeseen. Ah, alkutalven ja joulun odotuksen tunnelmaa.

 51. Ulla sanoo:

  Poltan kynttilöitä ihan fiiliksen mukaan, arkena ja/tai viikonloppuna.

 52. ElinaM sanoo:

  Talvisaikaan melkein aina kun olen kotona palaa kynttilä. Aamukahviakin on ihana siemailla kynttilän valossa.

 53. HannaK sanoo:

  Pimeään vuodenaikaan kynttilät palavat meillä joka ilta. :) Joskus on mukava laittaa kynttilöitä myös aamuplapöytään, pientä luksusta arkiaamuihin!

 54. MaaritN sanoo:

  Poltan kynttilää ruokapöydällä aina kun syön näin hämärään aikaan aamiaista. Muuten polttelen kynttilöitä iltaisin sohvapöydällä. Pihalyhdyssä kynttilä palaa iltaisin.

 55. Maarit H sanoo:

  Syys- ja talvi-iltoina luovat mukavaa tunnelmaa kotiin, ja ovat kauniita myös ulkona lyhdyissä.

 56. Tiina sanoo:

  Syksyt/talvet ulko-oven luona lyhdyssä. Kotona pimeinä vuodenaikoina olkkarissa ja keittiössä puuhaillessa ehdottomasti. Niin ja tietenkin elokuun pimenevissä illoissa mökillä. Rauhoittavat ja luovat kodikasta tunnelma.

 57. Satu sanoo:

  Meillä kynttilöitä poltetaan melkein joka päivä syksyllä ja talvella :).Kynttilät rauhoittavat tunnelmaa ja tuovat kotoisan ja välillä juhlavan fiiliksen.

 58. Seija sanoo:

  Hei Maria❣
  Kynttilä tuo rauhan. Poltan niitä aina, en jos kesällä on oikein helle, terasilla suli yksi kesä kynttilä kun oli helle. Tämä aika on sitä, töistä tullessa… Aina kun kotona. Rakastan tuoksu kynttilöitä!
  Seija

 59. tiiu sanoo:

  Syksyllä ja joulun aikaan iltaisin.

 60. Outi sanoo:

  Kynttilöitä tulee poltettua elokuusta maaliskuuhun, keväisin aurinko voittaa 100-0, joten kynttilät jää komeroon. Näin vuoden pimeimpään aikaan kynttilät palaa joka ilta <3

 61. Inka sanoo:

  Sytytän kynttilät kun haluan rahoittua ja luoda tunnelmaa. Rauhallisiin viikonloppuihin kuuluvat ehdottomasti kynttilät!

 62. Miia sanoo:

  Poltan kynttilöitä ihan kaikissa tilanteissa :) Olen suurkuluttaja :D Varsinkin silloin, kun haluan rentoutua ja nauttia siististä kodista, vaikka punaviiniä siemaillen ;)

 63. -A- sanoo:

  Heippa! Kynttilöitä tulee polteltua aika lailla ’koko ajan’, mutta eniten miehen kanssa kaksin tv-katsellessa ja yhdessä teetä hörppien… :)

 64. Mini sanoo:

  Marraskuussa pimeän ja kylmän tultua alkaa kynttilöiden polttelu. Rakastan viikonloppuaamuja joulun alla, kun saa herätä aikaisin ennen lapsia ja nautiskella aamukahvin rauhassa kynttilänvalossa ❤️

 65. Meri sanoo:

  Viikonloppuisin kotisohvalla

 66. SAMP sanoo:

  Iltaisin hyvää kirjaa lukiessani ☺️

 67. Päivi sanoo:

  Kun haluan tunnelmaa ja rauhaa.

 68. Taija sanoo:

  Kyllä mulla kuuluu kynttilät pimeään vuodenaikaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja nykyisin meillä palavat myös tuoksukynttilät, aiemmin arastelin niitä ”hajun” takia mutta ilmeisesti tuoksukynttilätkin ovat kehittyneet ja tuoksuvat niin etteivät aiheuta päänsärkyä.

 69. Rose sanoo:

  Kynttilät luovat tunnelmaa niin pimeisiin arki-iltoihin kuin vaikka illanistujaisiin ystävien kanssa. :)

 70. Mari sanoo:

  Iltojen pimetessä sisällä ja ulkona

 71. Maj sanoo:

  Olohuoneen pöydällä iltaisin.

 72. Mari S sanoo:

  Kynttilät sytytellään heti töistä tultua..sekä sisälle että ulos. Tuoksukynttilöitä laittelen ympäri huushollia…Ja voi sitä tuoksujen sekamelskaa

 73. Kaura sanoo:

  Ihan joka päivä, tunnelman ja valon vuoksi. Mukava rentoutua töiden ja muiden menojen jälkeen.

 74. Tiina sanoo:

  Polttelen kynttiloita aina ja kaikkialla kesät talvet.
  Suurkuluttaja.
  Ne on vaan niin ihania

 75. Tiina sanoo:

  Kynttilät sopii joka tilanteeseen. Meillä palaa lähes aina kotona ollessa kynttilä jossain pöydällä. Niistä tulee kotoisa olo.

 76. Maria M sanoo:

  Kynttilöitä tulee poltettua iltaisin tunnelman luojana. Rakastan kynttilöitä ja niiden tuomaa tunnelmaa.

 77. Linda sanoo:

  Poltan kynttilöitä yleensä iltaisin. On ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan lempihuovan alle ja nauttia kiireettömyydestä. Kynttilöitä polttaessa tulee aina levollinen olo :) Ei voi hötkyillä, kun pöydällä palaa tuikut.

  Rakastan sekä isoja tuoksukynttilöitä että kauniita tuikkukuppeja :)

  Kotona palaa kynttilät aina loppusyksystä alkukevääseen asti, kun on pimeämpää.

 78. Sari sanoo:

  Etenkin näin pimeään vuodenaikaan ja joulun lähestyessä tulee poltettua kynttilöitä enemmän. Se on vaan jotenkin niin rauhoittavaa.

 79. Suski75 sanoo:

  Poltan kynttilöitä ihan ympäri vuoden, aina kun haluan ympärilleni kodikasta ja lämmintä fiilistä. Kynttilänvalo on niin rauhoittavaa ja mieltä tyynnyttävää. Tuoksukynttilät ovat myös mieleeni, varsinkin sopivan miedolla tuoksulla varustettuna <3

 80. Arja sanoo:

  Kynttilöitä tulee polteltua lähes joka ilta niin sisällä kuin ulkonakin. Luovat näin pimeään vuodenaikaan ihanaa tunnelmaa.

 81. Marianne sanoo:

  Kynttilät palaa lähes joka ilta syksyllä ja talvella. Mutta erityisen ihanaa on sytyttää kynttilä keittiöön aamulla, pieni henkäys rauhallisuutta ja lempeää valoa alkavaan päivään.

 82. Ina sanoo:

  Poltan kynttilöitä melkein joka ilta, se tuo ihanaa tunnelmaa ja valoa :)

 83. Eija sanoo:

  Kynttilät kuuluvat arkeen ja juhlaan. Syksyllä tummia kynttilänsävyjä ja jouluna punaisen eri sävyt ja juhlalliset valkoiset kynttilät. Keväällä ja kesällä hempeät pastillinsävyt.Toisinaan pidän jämäkynttiläpäiviä eli kaikki sävyt tarjottimelle. Tuoksuista paras on puhdas pyykki!

 84. Tuuli sanoo:

  Poltan kynttilöitä pimeään vuodenaikaan, sekä sisällä että ulkona.

 85. piitu sanoo:

  Lähinnä joulun aikoihin.

 86. MJV sanoo:

  Mielestäni kynttilöitä voi polttaa aina, arkena ja juhlassa, kesällä ja talvella jne. Näin marraskuussa ihanaa on polttaa kynttilää heti aamusta ja nauttia aamukahvia kynttilän valosta ja liekistä nauttien.

 87. Paula sanoo:

  Iltaisin, varsinkin arkena, kun muut teinit ovat vetäytyneet omilleen ja on aivan hiljaista. Kynttilät, kuppi kahvia/teetä ja hyvä kirja.

 88. apple sanoo:

  Näin joulun alla tykkään polttaa kynttilöitä erityisesti aamuisin. Aamupala on ihana syödä kynttilänvalossa :)

 89. SasaK84 sanoo:

  Kauniita kynttilöitä pidän esillä läpi vuoden, mutta alan suurkuluttamaan niitä syksyllä. Kynttilät sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, nautin että kulkiessani arjessa huoneesta toiseen, on kynttilöitä luomassa kodikasta tunnelmaa :)

 90. Karoliina sanoo:

  Raihallisina vapaa iltoina. Ajattelen usein, että pitäisi polttaa useammin.

 91. mirella sanoo:

  Kynttilät kuuluvat jokaiseen päivään, niin arkeen kuin juhlaankin. Tuikkuja, pilarikynttilöitä, kattauskynttilöitä, öljykynttilöitä ulkolyhdyissä ja tuoksukynttilöitä siellä täällä. Minulla on kokonainen senkki varattuna kynttilöille ja vitriini kynttilänjaloille. Yhdet upeat violetit pallokynttilät ratkaisivat jo vajaa vuosi sitten tulevan joulun päävärin :)

 92. Annika sanoo:

  Poltan kynttilöitä iltaisin ruokailun yhteydessä ja muutenkin tunnelman luomiseksi. Arjesta tulee juhlaa kun sytyttää kynttilät palamaan.

 93. Airiina sanoo:

  Poltan kynttilöitä tunnelman takia ja tv.ta katsellessa kynttilät antavat sopivan valon.

 94. Henna sanoo:

  Tuoksun takia juuri tuoksukynttilöillä saan aina hyvän mielen.

 95. Appa sanoo:

  Koska vaan voin sytyttää kynttilät, iltapalalla meillä palaa keittiössä suuri kynttelikkö.

 96. Pee sanoo:

  Asun vanhassa talossa ja tänne sopii todella kynttilät hyvin antamaan valoa jopa ulos ja eteiseen.

 97. Marja Palokangas sanoo:

  Kynttilät palavat lyhdyissä ulkona iltaisin etupäässä viikonloppuisin ja sisällä iltaisin ja viikonloppuna jo aamustakin

 98. Riikka sanoo:

  Näin pimeään aikaan kynttilät syttyvät lähes päivittäin tunnelmaa tuomaan. Rakastan erityisesti tuoksukynttilöiden kautta syntyvää joulufiilostä!

 99. anna s. sanoo:

  Pimeinä syysiltoina on ihana polttaa kynttilöitä :)

 100. PiaV sanoo:

  Ennen töitä ja töiden jälkeen, aina kotona ollessa.

 101. Vickan sanoo:

  Viikonloppuiltaisin kotona perheen kanssa :)

 102. Jenni sanoo:

  Iltaisin sytytellään kynttilät luomaan kotoista ja kiireetöntä tunnelmaa niin sisälle kuin pihan lyhtyihinkin. Viikonloppuaamuisin kynttilä palaa usein aamiaispöydässä, kun koko perheellä on kerrankin aikaa istua yhdessä syömään aamupalaa.

 103. Hansu sanoo:

  Kynttilöitä poltan aina, kun haluan kotiin lämmintä tunnelmaa ja rauhallistuutta :)

 104. Sonja sanoo:

  Iltaisin pimeänä vuodenaikana.

 105. Sanna sanoo:

  Iltaisin perheen kesken, mutta jostain syystä en koskaan silloin, kun olen yksin.

 106. hilda hissu sanoo:

  Poltan kynttilöitä syksyisin ja talvisin tuomaan tunnelmaa :)

 107. Minna sanoo:

  Iltaisin useimmiten kun haluan tunnelmaa :)

 108. Arja sanoo:

  Kynttilöiden polttaminen alkaa pääsääntöisesti kesän vaihtuessa syksyyn jatkuen kevääseen asti.

 109. Henna73 sanoo:

  Iltaisin ja viikonloppuisin pimeällä vuodenaikaa

 110. klaara sanoo:

  Ulkolyhdyissä palaa kynttilät marraskuun alusta maaliskuulle asti. Sisällä poltan syksystä kevääseen. Tuoksukynttilöitä poltan myös.
  klaara49@luukku.com

 111. ansu88 sanoo:

  Vain juhlapäivinä.

 112. Tulitikkutyttö sanoo:

  Mulle kynttilät kuuluvat juhlaan. Esimerkiksi joulun ruokapöytään tuovat kynttilät juhlan tunnelmaa. :)

 113. sarita sanoo:

  Melkein ympäri vuoden niin arkena kuin juhlana. En tietenkään joka päivä mutta vähintään silloin tällöin.

Kommentoi