lauantai 11. marraskuu 2017

Hiipien takavasemmalta

HELLUREI!

Ja superihanaa lauantaita ♥ Me ajellaan just kohti Turkua, tosin siinä puolen välin paikkeilla löytyy meidän määränpää. Kahden prinssin synttärijuhlat. Toisen jo aika ison ja toisen vähän pienemmän. Siinä samalla juhlitaan maailman parhaimman appiukon kunniaksi isänpäivää. Huomenna juhlitaan omissa piireissä tuota maailman parasta lasteni iskää sekä toki mielessä sitä toista maailman parasta iskää.

Eilen saitte seurata Insta storyn puolella, miltä näyttää yksi päivä bloggaajan elämästä. Silloin kun padat ja pannut viuhuu ja keittiö on kuin hävityksen kauhistus. Iltaan asti painettiin, tosin vaikka ilta olikin sarjassamme ”työilta”, niin juhlaltahan se tuntui :)

Katsoin tuossa eilen kalenteria ja huomasin, että sieltähän se tulee. Joulu hiipii taas takavasemmalta. Joinain vuosina olen jo tässä vaiheessa tehnyt kaiken maailman joulumakeis ja -kakkuversioita joulupöytään. Tänä vuonna tuntuu jostain syystä olevan niin kiire, että en ymmärrä yhtään missä välissä moisia koekakkuja sun muita tekisin. Ja koska ei olla joulua kotona, niin mietin, että ketä varten niitä tekisin :D Ennen jouluaattoa on tasan yksi viikonloppu, jolle ei ole ohjelmaa. Tosin, sille viikonlopulle taidetaan kutsua lähisukua joulukahville.

Joten tällä hetkellä odotan päivää, että saan viettää koko päivän keittiössä jouluisia herkkuja leipoen. Kuunnella jo hieman joulumusiikkia ja fiilistellä kynttilänvalossa uunista tulleita herkkuja syöden. Sitä silmällä pitäen ostin (kyllä, heräteostoksena pitkästä aikaa) aamun kauppareissulta joulun makuja ja vinkkejä pullollaan olevan kirjan. Vuoden ensimmäisen amarylliksen myös. Koitin etsiä hyasintteja, mutta niitä en vielä löytänyt. Saa vinkata, jos olette niitä täällä Tamperella nähneet!

Nyt kannat kattoon ja hei palataan kotimatkalla edellisten postausten kommenttien vastaamisten kanssa!

LEPPOISIN LAUANTAITERKUIN,


10 Responses to “Hiipien takavasemmalta”

 1. Miikku sanoo:

  Tampereen Ikeassa oli hyäsinttejä

 2. Seija sanoo:

  Rauhaisaa lauantain jatkoa! Terveisiä Saariselältä, viikko lomaa♥.Kyllä saa jo jouluttaa. Täällä lumi tuo joulumielen… Ja ostin joulu CD eilen ruokakaupsta. Suosittelen suvi teräsniska… Joulunhenki… Onnea isille… ♥

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Seija

   ja oi vitsit, kiitos terkuista ♥ Mä odotan lunta kuin kuuta nousevaa. Viimeistään sitten jouluna Pyhällä toivottavasti nähdään lumimaisemia :)

   Suvi Teräsniskan joululaulut ovat kauniita. Vuodesta toiseen niitä myös kuuntelemme.

   Sinne myös ihanaa isänpäivää ja kivaa lomaa ♥

 3. Seija sanoo:

  Kauniit on kuvasi taas, jotenkin rauhaa hehkuivat♥seija

 4. Ebi sanoo:

  Muistelen että sulla olisi jossain vaiheessa todettu nivelrikkoa selässä? Vaivaako se edelleen ja joka päivä vai miten pärjäät? Itse olen 40 v ja juuri todettiin 20 vuoden takaisen vamman jälkiseurauksena toisessa etusormessa nivelrikko. Kipu herättää öisin ja sormea kuumottaa ja se on arka ja kipeä. Pahimpana ettei se mene enää samalla tavalla koukkuun kun aiemmin. Tämä kaikki tuli yhtäkkiä kahden viikon sisällä. Nyt vahva tulehduskipulääkitys päällä.Hieman mietityttää, miten tästä eteenpäin ja tuleeko enää kivuttomia päiviä ja jääkö sormi tällaiseksi jäykäksi kokonaan.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka

   ja juu, oikein muistat! Viime elokuulla todettiin. Kuuden viikon kipujen jälkeen sain kipulääkityksen, joka auttoi ja tällä hetkellä ei ole mitään tuntemuksia, vaikka kipulääkettä en syökään. Menee ja tulee kuulemma aaltoillen nuo kipujaksot!

   Voi ei, meillä äidillä oli sormessa ja olkapäässä nivelrikkoa (kaatui ne aikoinaan). Oli välillä todella kivulias ja jäykkä tuosta sormestaan. Mutta hälläkin muistaakseni kivut tulivat ja menivät. Pahimpina aikoina söi lääkettä.

   Toivottavasti sielläkin kivut pian helpottavat ♥

 5. Eea sanoo:

  Muistelenko oikein että olit gluteenittomalla ruokavaliolla? Aiotko tehdä myös gluteenittomat joululaatikot? Jos aiot niin aiotko tehdä ne etukäteen ja lämmittää sitten vai vasta h-hetkellä? Jos aiot niin olisi kiva jos sulla olisi jakaa aiheeseen liittyen reseptejä :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka!

   Tällä hetkellä en ole gluteenittomalla, sillä nivelkivut hävisivät. Mutta mikäli tulevat takaisin, niin sitten alan taas gluteenittomalle, sillä se auttoi nivelkipuihin :)

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

Kommentoi