keskiviikko 01. marraskuu 2017

Terveellisempiä ja herkullisempia snäxejä

MOIKKAMOI!

Napostelija ja herkkusuu. Nautiskelija ja välipala-addikti. Sellainen minä olen. Olen yrittänyt vierottaa itseni napostelusta. Tai ainakin napostella astetta terveellisempiä herkkuja. Kaupallinen yhteistyö Närpiön Vihanneksen kanssa tuli kreivin aikaan; pääsin tutustumaan nimittäin Närpiön Vihanneksen #Snäxeihin. Eikä mihin tahansa snäkseihin vaan suloisen herkullisiin oransseihin ja punaisiin helmitomaatteihin. Tomaattejahan on sen seitsemää sorttia, mutta nämä helmitomaatit ihastuttavat niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Usein pitkällä automatkalla käsi hamuaa keskikonsolista jotain suuhun pantavaa. Maitokaupasta kotiin töiden jälkeen kurvatessa sitä turvautuu tämän tästä kassalla myytäviin snackseihin, niihin ei niin terveellisiin välipaloihin. Valitettavasti. Kotona ruokaa laittaessaan on jo usein kovin nälkä. Tulee syötyä kuormasta, maisteltua kattiloista tai pahimmassa tapauksessa puputettua leipää ja kun ruoka on valmista ei enää välttämättä ole nälkä. ID

Nämä kaikki naposteluni voisin korvata #Snäxeillä. Nämä maukkaat helmitomaatit iskevät myös tuohon napostelurakoon. Auttavat pahimpaan nälkään, mutta kuitenkaan eivät täytä liikaa. Snäxit on siitä ihania, että ne ovat pakattu käteviin muovipikareihin. Just sopivan kokoisiin muovipikareihin, jotka on helppo ottaa mukaan niin töihin kuin esimerkiksi leffateatteriinkin. Tuo muovipikari oli kuin tehty oman autoni juomatelineeseen. Ja mikä parasta, Snäxejä ei tarvitse pestä laisinkaan. Joten kun käsi hamuaa autossa etupenkin kauppakassista leivänpalaa, voi se vastedes suosiolla osua muovipikariin, jossa on syöntivalmiita #Snäxejä. Kotimaisuus on iso plussa sekä se, että tuotteita on saatavilla vuoden ympäri.

Eräänä maanantaiaamuna pikkuisempi valitteli vielä nälkäänsä juuri ennen kouluun lähtöä. Oli syönyt kyllä jo aamupalan, mutta jotain teki mieli. Pitkä koulupäivä oli edessä ja istutin pikkuisen sohvalle. Annoin käteen muovipikarillisen täynnä herkullisia ja laadukkaita helmitomaatteja. Alta aikayksikön sai kaverin kanssaan sohvalle. Helmitomaatit maistuivat myös tuolle karvaiselle kaverille :)

Koska jaettu ilo on paras ilo, niin halusin yllättää myös työkaverini terveellisemmillä #Snäxeillä. Kävin tarjoamassa pikarista herkullisia välipaloja maanantaiaamupäivällä niin toimiston kuin tuotannonkin väelle. Jätin yhden pikarin yllätykseksi trukin päälle ja toisen eurolavalle. Sain vastalahjaksi hymyjä, sanattomia kiitoksia. Tietokoneen äärellä käsi kävi napostelemassa helmitomaatteja tämän tästä. Kuin huomaamattaan siitä saa muuten vitamiineja pitkän talven varalle, kun valitsee naposteltavat huolella.

Välipalana, leffaeväänä, napostelemiseen. Läheisten ilahduttamiseen ja salaattien kruunaamiseen. Kyllä musta tuntuu, että Närpiön Vihanneksen sympaattiset ja seuralliset #Snäxit ovat tulleet meidän perheeseen jäädäkseen :)

Missä tilanteissa sinä korvaisit perinteiset napostelut herkullisilla #Snäxeillä?

KIVAA KESKIVIIKKOA TOIVOTELLEN,

 


10 Responses to “Terveellisempiä ja herkullisempia snäxejä”

 1. Marjaana sanoo:

  Voi minä löysin nämä kaupasta pari kuukautta sitten ja ovat herkullisia. Meidän perheessä tykkäävät kaikki. Kuin karkkia söisi.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Marjaana,

   eikös olekin hyviä? Meillä näitä on syöty nyt pari rasiaa/päivä -tahtiin :D Töissäkin katosivat parempiin suihin alta aikayksikön!

   Ihana ja terveellinen välipala myös lapsille. Ollaan hurahdettu :)

   Aurinkoista torstaita!

 2. Ninni sanoo:

  Nämä ovat meidänkin perheen suosikkeja! Joka kerta kauppakäynnillä lasten kanssa joku muistaa aina pyytää vihannesosastolla Närpiön snäxi-pikaria :D Tietävät, että äitikin lankeaa niihin huomattavasti helpommin kuin karkkeihin. Erityisesti punaiset helmitomaatit ovat meillä suosikki nro 1!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Ninni!

   No hei sanos muuta, niin paljon mieluummin ostaa näitä kuin karkkia. Ja onnellinen olen myös, että lapset tykkäävät napostella helmitomaatteja.

   Meillä on jakautunut mieltymykset vähän 50/50, itse tykkään myös ehkä himpun verran enemmän punaisista. Mutta keltaiset piristävät kivasti päivän värillään :)

   Kivaa torstaita!

 3. Annika sanoo:

  A little late but just wanted to add a comment to your previous post about Los Angeles. When we travel to the United States (or anywhere in the world), we almost always use the website http://www.hotwire.com. You type in the city you want to stay in and dates and it will give you a list of hotels and prices and star ratings available. It also shows you which part of town the hotel is located in. The catch is that they don’t tell you the name of the hotel until you have paid for your stay. It was a little scary the first time we used it but we have gotten some AMAZING deals on beautiful hotels. Make sure you choose a high star rating (3 1/2 and 4 is good) and check the reviews. We stayed at a beautiful Hilton hotel in Orlando Florida two years ago for around $100.00 CAD/night. They also offer car rental. I’ve never used it but my brother has used it and rented a car in Florida for about $15.00/day. I know us Finns like a good deal : )

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Annika

   and hey thanks a lot! Really appreciate your tip.

   You know it sounds so scary buying ”sika säkissä”…not knowing the hotel you gonna stay at. So cool, on the other hand! Makes it somewhat like Amazing race, you know :D We def have to use that site next time. Thank you, thank you – kiitos <3

   Yep, we Finns are like that, eh? :)

   Sending you nice and sunny thoughts from Finland! <3 (actually the sun is out again, which makes this Thursday so much happier :))

 4. Aava sanoo:

  Hei Maria! Olen kyllä niin kohtalotoveri kanssasi, ihan kuin olisin omaa tekstiäni lukenut tuon osalta, että kun kauppareissulla, töistä tullessa ja ruokaa tehdessä on jo hirveä nälkä… myönnetään, olen myös parantumaton ”snäkkäilijä”, ja voi miten haluaisinkaan voida sanoa kuten Meg Ryan Harry Met Sallyssä, että ”No thanks, I don’t like to eat between meals” niin se en ole minä.. No mutta siis, ajattelin vain kertoa, että osui. Ja että minäkin olen yrittänyt snäkkäillä nykyään näillä terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Välillä se onnistuu! =)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Aava,

   ihana kuulla, etten ole ainoa snäkkäilijä :) Ja hei, aivan legendaarinen tuo Meg Ryanin kommentti :D

   Ihanaa viikonloppua <3

 5. -A- sanoo:

  Heippa hei! Meilläpäin myös mini-tomaatit, -kurkut tai -paprikat pakataan vastaanlaisiin pikkurasioihin, helppo ostaa evääksi. Koulun eväsrumbaa ollut nyt jo kolmatta lukuvuotta ja aiemmin päiväkodissa oli se kolme, eli aamukiireisiin tuollaiset snäxit ovat onnen omiaan! Ei aina jaksa tai kerkeä. Mies ostaa irtotavarana eri värisiä pikkutomskuja -hänen suurta herkkuaan..:)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka A,

   täältäkin muuten löytyy helmitomaattien lisäksi minikurkkuja. Niitä en ole vielä maistanut, mutta pitääkin maistaa :)

   Ai vitsit, en muistanutkaan, että siellä ei ole kouluruokailua. Nostan sinulle hattua, eväiden valmistus vielä aamuhärdelliin ja paletti olisi meillä aivan sekaisin ;D

   Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

Kommentoi