tiistai 24. lokakuu 2017

Aika aikaansa kutakin / Heippa mökki!

KIITOS!

Sinulle, joka saat sydämeni pakahtumaan onnesta. Joka kuuntelet hiljaa ja myötäilet äänettömästi. Sinulle, joka pidit meitä jälleen hellässä huomassasi kuuden kuukauden ajan. Olit pakopaikka, jonne suunnattiin usein. Paikka, jossa meidän kaikkien  on niin hyvä olla. Sinulle, jonka hirsiseinien väliin on sujautettu unihiekkaa. Jonka seinät eivät ole vatupassilla mitattu. Sinulle, jolla on luonnetta. Joka suojelet meitä myrskysäällä. Viilennät hellepäivänä. Sinulle, jota ilman emme pystyisi enää elämään yhtä onnellisena. Sinä olet ilopilleri, jonka tapaamista odotamme koko perhe. Kerta toisensa jälkeen.

Siinä meni kiitokset tuolle rakkaalle mökille tästä mökkikaudesta, mutta samalla haluan myös kiittää teitä. Kiitos, että olette siellä ja kiitos jälleen ihanista viesteistänne, kommenteistanne ja palautteesta 

Mökki on nyt sulkenut ovensa tältä mökkikaudelta. Siinä missä vuosi sitten päätimme, että ensi kesänä olemme mökillä enemmän taisi kääntyä niin, että tänä kesänä mökillä tuli oltua vähän vähemmän. Kiitos tuon muuttoruljanssin heinäkuussa ja muutamien viikonloppumenojen syksyllä.

Mökkikausikin alkoi pari viikkoa myöhemmin kuin aiemmin, sillä ne pirskatin jäät eivät meinanneet sulaa ollenkaan. Hyvillä mielin kuitenkin paketoitiin tänään mökki talviteloille. Tasan puolen vuoden päästä on suunnitelmissa päästä saareen uudelleen. Pitänee ostaa aamukampa, jotta on jotain mitä odottaa ;) Tuosta tuli mieleeni, että meillä ostettiin tänään ensimmäiset joulukalenterit. Jep, ja eilen viriteltiin kausivalot. Kausivalokausi on täten korkattu ja nyt aletaan pikkuhiljaa hiipiä täällä bloginkin puolella kohti joulua. Aika aikansa kutakin, sanotaan. Heipat siis mökkikaudelle ja tervetuloa (maltillinen) joulunodotus ♥ 

Joko siellä on sanottu heipat mökille?

Hei, nyt valmistautumaan treffeille. Nukkumatin kanssa nimittäin. Tänä aamuna herättiin vasta puoli kuuden aikaan…josko huomen aamulla saisi jo nukuttua kuuteen asti? Meillä on vähän erilainen työpäivä huomenna edessä, sillä sinne sonnustaudutaan ulkovaattein ja haravoin. Tyky-päivä. Tavallaan :D

TIISTAITERKUIN,


5 Responses to “Aika aikaansa kutakin / Heippa mökki!”

 1. Amanda sanoo:

  Kiitos taas niin mukavista ja voimaannuttavista kuvista ja tarinoistasi!

 2. Me kävimme viime viikonloppuna katkaisemassa vedet mökiltä. Jos tuleville viikonlopuille osuu mukavia säitä, saatamme vielä lähteä haravoimaan ja puuhastelemaan muuta ei niin pakollista. Muussa tapauksessa talvikausi on alkanut!
  Mietin postaustasi lukiessani, miten nopeasti aika kuluukaan. Ihan juuri seurailin päivittäin sun Instasta, joko mökkijärvenne jää on sulanut ja pääsette mökille. Ja nyt jo laitoitte sen talviteloille.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Suvi

   ja hei sanos muuta, aika menee aivan liian nopsaa. Justhan me vasta tehtiin miehen kanssa niitä murikkatestejä (kun heiteltiin kiven murikkaa jäälle :D)!

   Voih, täällä tuli lumi maahan – toivottavasti pysyvästi :)

   Kivaa torstaita! <3

   • Ai niin, ne murikkatestitkin :) Hauska idea! Voin kuvitella teidät sinne rantaan kiviä heittelemään ja toivomaan parasta :)

    Täällä Helsingissä ensilumi jäi vain haaveeksi. Meillä on pieni 19-viikkoinen koiranpentu ja olin jo valmiiksi päättänyt, että otan kännykän mukaan aamulenkille, jotta voin kuvata pikkuisen ihmetyksen. Sitä saamme nyt vielä odottaa.

    Kivaa torstai-iltaa <3

Kommentoi