tiistai 10. lokakuu 2017

Vinkkejä Enkelten kaupunkiin?

HEIPPAHEI,

hieman aurinkoa kuvien ja ajatusten myötä tähän sään puolesta ”hieman” synkähköön tiistaihin :) Lähdemme aurinkoa moikkaamaan enkelten kaupunkiin, Los Angelesiin syyslomalla ja tulin kyselemään teiltä vinkkejä. Must see / do -jutut ja sellaiset, joita lasten kanssakin olisi kiva tehdä. Ravintolasuosituksia otetaan vastaan myös. Reilu viikko paikan päällä on lyhyt aika, joten pitää olla tehokas. Kieli vyön alla ei kuitenkaan juosta vaan aikaa pitää olla myös fiilistelyyn.

Links to original photos in here

Vietetään ekat pari päivää Hermosa Beachillä, mistä jatketaan Anaheimiin. Siellä ollaan kolme yötä ja käydän moikkaamassa Mikki Hiirtä, Selänteen Teemua sekä paikallisia NHL-tähtiä jääkiekkopelin merkeissä. Ja enemmän kuin koko Losia odotan, että näen rakkaan ystäväni Anun, joka tulee ihanan miehensä kanssa Portlandista, Oregonista alas etelään meitä treffaamaan ♥ Vikat neljä päivää majoitutaan Redondo Beachillä. Meillä on auto käytössä, joten yhtenä päivänä ajellaan Malibuun ja ehkä kotimatkalla katsastetaan Venice Beach. Yksi päivä on pyhitetty myös Beverly Hillsille, Melrosen kauppoihin ja Hollywood-kyltin näkemiselle.

Links to original photos in here

Mutta onko vielä jotain, mitä nähdä/kokea? Mistä saa parhaimmat auringonlaskukuvat ja mistä näkee Hollywood-kyltin parhaiten? Mistä löydän second hand surffiteeppareita ja missä syödä parhain aamupala? Kertokaa ihmeessä, jos teillä on tietoa :) Viime visiitistäni Losiin on nyt kokolailla reilu 20 vuotta. Voipi olla, että kaupunki on tuossa ajassa muuttunut. Sehän nähdän tuota pikaa :)

AURINKOA TIISTAIHINNE,


3 Responses to “Vinkkejä Enkelten kaupunkiin?”

 1. Pia sanoo:

  Heippa :) Pari vuotta sitten päätettiin roadtrippimme Losiin ja minusta siellä parasta oli Universal Studio! Suosittelen lämpimästi! Hollywood-kyltti käytiin bongaamassa Griffith observatoriolla, joka olikin tosi hieno paikka ja vielä ilmainen! Tosin me parkkeerattiin siellä englantilaisittain eli väärinpäin kadun varteen ja saatiin pysäköintisakko…oma tyhmyys! Tuolta observatoriolta on muutenkin upeat näkymät yli koko Los Angelesiin eli menkää ihmeessä kun ilmeisesti autolla liikutte? Kyltti näkyy myös Walk of Famelta Chinese Theatren liepeiltä, mutta sillai vaan sieltä rakennusten läpi. Kiva paikka, mutta Hollywood oli ehkä pienoinen pettymys. Jotenkin olin aina ajatellut että se on tosi ”glamorous” vaan eipä ollutkaan. Rodeo Drive ajettiin vaan läpi, liikkeet näytti siltä ettei kukkaro kestä edes ovea avata :D Ja hei, jos tulee vastaan sellainen hampparipaikka kun I’n’out (tai sinnepäin) niin käykää, siellä oli työskentelyvauhti kuin muurahaispesässä ja sitä oli hauska seurata :) Ja hampitkin oli hyviä! Mukavaa matkaa :) Kirjoitan tätä Mallorcalta, jossa loma alkaa olla puolivälissä ja kotiinpaluu sateiseen Suomeen häämöttää. Tosin, Hinni-koiraa on taas niin kova ikävä, että ihan ilolla täältä kotiutuu!

  • Pia sanoo:

   Ai niin, se surffiteeppari…..Venice Beachiltä lähtisin ehkä sellaista metsästämään!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Pia

   ja hei ihan suunnattoman paljon kiitoksia vinkeistäsi <3

   Oih, tuo hampparipaikkakin kuulostaa hyvälle :D

   Kiitos ja ihanaa loman jatkoa sinne<3
   PS. sama juttu tuon koiran hoitoon jättämisen kanssa...sydän itkee jo valmiiksi. Huh!

Kommentoi