lauantai 07. lokakuu 2017

Hyvä Vuosi 2018 & arvonta

HEI HUOMENTA!

Kuten tiedätte niin kesän lopusta asti olen tehnyt jonkinlaista syväanalyysiä. Analysoinut elämääni, minuuttani, työkuvioita, mahdollisia opiskelujuttuja ja sitä, että mikä mä haluan olla isona. Osa analysoinneista on vielä kesken, mutta se on varmaa, että työkuviot on nyt mallillaan. Eli tuo ”mikä mä haluan olla isona” -kysymys on nyt ratkaistu. Saan tehdä kahta minulle rakasta työtä. Luoda ihania numerontäyteisiä excel-käppyröitä ja markkinointimatskua, olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja ennustaa tulevaa budjettien muodossa. Ja sitten vastapainona sille kirjoittaa. Kirjoittaa sydämeni kyllyydestä. Valokuvata ja ilmaista itseäni myös sitä kautta. Elämä on balanssissa töiden suhteen. Se on suuri onni, josta olen valtavan kiitollinen.

Itsensä kehittäminen, se on viimeisten vuosien aikana ollut itselleni se juttu. Asia, jota olen pyrkinyt parantamaan. Sen sijaan, että olisin haalinut materiaa, olen yrittänyt kasvattaa henkistä pääomaani. Opetellut olemaan parempi minä. Opetellut olemaan itselleni kiltti. Välillä takapakkia ottaen ja itseeni pettyen. Usein kuitenkin itseäni olalle onneksi taputtaen.

Julistin vuoden 2017 hyvinvoinnin vuodeksi ja sitä toki tulee olemaan koko loppuelämä, sillä oikeastaan ainoa, mikä elämässä on tärkeää on hyvinvointi ja onnellisuus. Se sisältää niin paljon. Konkreettisella tasolla voin todeta sivusta seuranneena, että kun vakava, parantumaton tauti iskee, niin elämänlanka on erittäin ohut. Toki ympäristö ja kanssaihmiset voivat vaikuttaa hyvinvointiisi, mutta vahvasti olen sitä mieltä, että avaimet hyvinvointiin lähtee minusta itsestäni. Siitä, miten minä olen itseni kanssa sinut ja miten koen ympäristöni suhteessa itseeni.

Onko muut ihmiset uhka, jota vastaan koko ajan taistella vai keskitynkö omaan tekemiseeni ja olemaan sitä kautta parempi ihminen? Ja kun olen itse tyytyväinen itseeni, miltä maailma ja ne muut ihmiset sitten näyttäytyvät. Joskus pidin tätä antikilpailuhenkisyyttäni vakavana puutteena. Tänä päivänä olen ihan helskutin onnellinen siitä. Hyvillä mielin voin keskittyä omaan tekemiseeni ja kilpailla itse itseni kanssa. Benchmarkata itseäni siihen, mitä olin ennen.

”Lyhyestä” virsi kaunis. Tutustuin tuossa viisi kuusi vuotta takaperiin ihanaan ihmiseen. Pulppuavan pirteään Fridaan, Friiduskaan näin meidän kesken. Ihmiseen, kenen kanssa ollaan jotenkin samalla aaltopituudella. Pulputtavan pinnan alla on kuitenkin syvällisyyttä. Ihana Fridahan on maailman taitavin valokuvaaja. Nyt jälleen on kuvannut vuoden päivät kauniita kuvia ja laittanut ne kansiin. Tehnyt kansien väliin myös kalenterin. Eikä minkä tahansa kalenterin vaan sellaisen, joka antaa aihetta itsensä kehittämiseen ja itsetuntemukseen. Juuri siihen, mitä rakastan tehdä.

Frida lähetti minulle kaksi Hyvä Vuosi 2018 -kalenteria. Toisen saan pitää itse ja toisen saan arpoa teidän kesken. Arvontaan osallistutaan tutun kaavan mukaan, vastaamalla tämän postauksen kommenttiboksissa seuraavaan kysymykseen:

Missä olet erityisen hyvä?

Olen huomannut, että meidän suomalaisten on hirmuisen vaikea kehua itseämme. Tai ottaa kehuja vastaan. Itse olisin vielä muutama vuosi sitten vastannut tähän kysymykseen, että en mä nyt tiedä…en oikein missään :) Nyt vastaan, että positiivisen mielen yläpitämisessä ja sen tarttuttamisessa muihin ihmisiin. Ai niin, arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu ensi viikon torstaina klo 12.00.

Kiitos Frida ja hei onnea teille kaikille tasapuolisesti arvontaan♥ Nyt katsomaan josko yökyläsynttärivieraat kera sankarin ovat heränneet ja ovat valmiita aamupalalle. Huomenna muuten jatketaan hyvinvoinnin parissa, joten pysykäähän linjoilla!

LEPPOISIN LAUANTAITERKUIN,


156 Responses to “Hyvä Vuosi 2018 & arvonta”

 1. Anna sanoo:

  Olen erityisen hyvä tyytymään ”riittävän hyvään”.

  • Anne sanoo:

   Hyvä olen vaatimaan itseltäni onnistumisia.
   Vähän jos pieleen piiskaa tulee kunnolla :(
   Opiskelua itsekunnioituksessa tarvitaan.
   Kalenteri olisi varmasti hyväksi tässä projektissa :)

 2. Marika sanoo:

  Olen erityisen hyvä haalimaan itselleni kaikanlaisia tekemisiä ja tehtäviä Olen jo jonkin aikaa pohtinut, että asialle on tehtävä muutos ja otettava enemmän aikaa itselle ja panostettava omaan hyvinvointiin. Kalenteri näyttää ja kuulostaa upealta!

 3. Pia sanoo:

  Munkin erityisvahvuus on se, että olen hyvin tyytyväinen elämiseen tässä normaalissa arjessa. En kaipaa sen kummempia juhlia tai tähtihetkiä, vaan se oma koti on se paras paikka!

 4. pipsa sanoo:

  Olen erityisen hyvä olemaan kiitollinen pienistä asioista ja saamastani hoidosta.

 5. Mervi P sanoo:

  Tämä on kyllä aina niin kamalan vaikea kysymys. Esimerkiksi työhaastatteluun saa tullut esiin usein ja,vaikka sitä kuinka ennalta miettisi missä olen erityisen hyvä,niin aina jotenkin takeltelee vastauksen kanssa. Mutta itsensä tutkiskelu vuosien saatossa on saanut aikaiseksi jotain tuloksia ja voin sanoa olevani erityisen hyvä kuuntelija. Ja siitä on myös sanottu minulle,että osaan kuunnella ja siitä olen tyytyväinen,että olen tässä erityisen hyvä. Olen myös tuota samaa itseltäni usein kysynyt mikä minusta tulee isona ja koittanut olla samalla armollinen itselleni,että itsensä tutkiskelu jatkuu koko elämän. Ihana postaus. Sai taas miettimään omaa elämää.

 6. Anitta sanoo:

  Tekis mieli sanoa,että oon hyvä kaikessa! Ainakin pitää tehdä parhaansa joka asiassa mihin ryhtyy, vaikka menis sitte pieleenkin! Elikkä ei mulla oo yhtä asiaa jossa olisin pro. Ihanaa syksyä ja onnea mulle arvontaan!

 7. Jenni sanoo:

  Olen erityisen hyvä pitämään tavarat ja asiat järjestyksessä. Rakastan siisteyttä ja järjestelmällisyyttä, eikä minulla juuri koskaan ole mikään asia hukassa.

 8. Annika sanoo:

  Olen erityisen hyvä huomaamaan toisten mielialat. Enimmäkseen siitä on paljon hyötyä, mutta joskus se voi viedä voimia.

 9. Elina sanoo:

  Olen erityisen hyvä hyödyntämään visuaalista silmääni niin kotona kuin töissäkin. Oi, kaleteri vaikuttaa ihanalta!

 10. liinail sanoo:

  Olen hyvä kielissä :3

 11. Kristiina sanoo:

  Vahvuuteni on se että vaikeissakin elämän vaiheissa pystyn positiiviseen ajatteluun ja löytämään iloa pienenpienistä arjen asioista

 12. Majlis sanoo:

  Olen huomannut, että juuri näin on hyvä.

 13. Minna-Liisa sanoo:

  Olen hyvä kuuntelija.

 14. Anne sanoo:

  Olen erityisen hyvä oppimaan uusia asioita nopeasti.

 15. Mari S sanoo:

  Olen hyvä ruoanlaittaja ja leipomuksetkin on aina tenhyt kauppansa. Myös kotiani ihastellaan. Olen myös monen hyvä uskollinen ystävä!

 16. Naapurin tyttö sanoo:

  Olen erityisen hyvä pitämään kiinni siitä,mitä olen luvannut. Miten ihana kalenteri!

 17. pimassou sanoo:

  Olen erityisen hyvä innostumaan ja heittäytymään. :)

 18. Mari sanoo:

  Oon hyvä kuvaamaan jalkapalloa :)

 19. Anu sanoo:

  Olen hyvä olemaan minä . Olen tyyyväinen elämääni, onnellinen näistä rakkaista ja elämästäni ❤️

 20. Kiti sanoo:

  Multitasking, mutta välillä mietityttää onko se hyvä vai huono piirre….

 21. Saila sanoo:

  Olen hyvä pitämään lupaukseni. Sekä sytyttämään kynttilöitä

 22. Ninnu sanoo:

  Olen hyvä organisoimaan asioita. Toivottavasti vuosi 2018 opintojen päättymisen jälkeen tuo tullessaan työn, jossa omia vahvuuksia pääsee käyttämään.

 23. Tuija sanoo:

  Olen hyvä olemaan vaatimatta elämältä ja muilta ihmisiltä liikoja. Avaimet onneen ovat omissa käsissä.

 24. Riittale sanoo:

  Olen luotettava ystävä ja hyvä kuuntelija.

 25. Päde sanoo:

  Olen hyvä elämään hetkessä, murehtimatta tulevaa.

 26. Tähtikukka sanoo:

  Olen hyvä laittamaan ruokaa.

 27. Siiri sanoo:

  Ennen en osannut vastata tähän kysymykseen oikeastaan mitään, koska ”enhän mä oo erityisen hyvä oikein missään”. Vasta viime vuosien aikana olen osannut kääntää ennen negatiivisiksi katsomani asiat positiivisiksi.

  Osaan olla äärimmäisen pedantti ja järjestelmällinen, ärsytän sillä eniten itseäni. Mutta työelämässä se onkin katsottu vahvuudeksi! Saan myös kommentteja kuinka koti on aina siisti ja tavarat järjestyksessä. Ehkä siinä on vielä omalla kohdalla kehitettävää, pitäisi yrittää kääntää lisää niitä negatiivisia asioita positiivisiksi ja oppia näkemään ne uudessa valossa.

 28. Seijahannele sanoo:

  Kiitollisuus kaikesta hyvästä ympärilläni – erityisesti nykyisestä kodista joka on paras paikka asua!

 29. Aila sanoo:

  Olen hyvä kuuntelija ja laitan myös hyvää ruokaa.

 30. Päivi sanoo:

  Olen hyvä keksimään vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiaan kuin asiaan.

 31. Sarkkuliini sanoo:

  Olen siivoushullu. Koti on useimmiten järjestyksessä…. :-)

 32. Marjaana sanoo:

  Olen hyvä äiti.

 33. Kati sanoo:

  Oivallinen organisoija

 34. Susanna sanoo:

  Olen erityisen hyvä työssäni.

 35. Liinu sanoo:

  Olen erityisen hyvä nautiskelemaan.
  Osaan nauttia niin pienistä kuin suuremmistakin asioista; kynttilän valosta, hyvästä ruoasta, päikkäreistä…

 36. Sallikka sanoo:

  Olen erityisen hyvä laittamaan ruokaa :)

 37. MaaritN sanoo:

  Olen hyvä ajamaan autoa.

 38. Maaritt sanoo:

  Olen hyvä kuuntelija. Kalenteri näyttää hienolta. Mukavaa syysviikonvaihdetta teille kaikille! :)

 39. Sari sanoo:

  Olen erittäin hyvä kuuntelija, toiset huomioon ottava, organisointitaitoinen, visualisti-virtuoosi. Olen Maailman Paras Äiti kahdelle lapselleni. Ja olen niin, niin ylpeä siitä että olen havahtunut tähän itsensä kunnioittamiseen ja hyväksymiseen.
  Ihana arvonta ja blogisi tietty myös

 40. Nina sanoo:

  Olen hoitaja ammatiltani ja mielestäni hyvä siinä :)

 41. tiitu sanoo:

  Olen hyvä työssäni. Tiitu

 42. sikkuralla sanoo:

  Olen hyvä työssäni.

 43. Helle sanoo:

  Olen hyvä käsitöissä ja siivouksessa, sekä kiitollinen kaikesta hyvästä!

 44. Mari sanoo:

  Olen hyvä tarkkailemaan ja kuuntelemaan.

 45. rriina sanoo:

  Olen hyvä suunnittelemaan asioita.:)

 46. Heli M sanoo:

  Olen hyvä organisoimaan, sekä mielestäni olen hyvä työssä mitä teen.Ihana kalenteri:)

 47. hainn sanoo:

  Olen erityisen hyvä tartuttamaan positiivista mieltä ja huomioimaan muita ihmisiä.

 48. Sipriina sanoo:

  Noh,ensin hätäännyin etten keksi mitään
  missä olisin hyvä.Mutta kun oikein aloin funtsaamaan niin…
  Olen hyvä organisoimaan ja järjestelmällinen töissä.Hektisen työn vastapainoksi osaan olla joskus ihan ellun kanana kotosalla.:)
  Olen hyvä samoilemaan metsässä ja sienestämään ja ja… Eli löytyyhän niitä hyviä juttuja vaikka kuinka.
  Kiva postaus, ja niin totta että pitäisi miettiä vaan omaa tekemistä.
  Ja olla kiltti kanssaihmisille.
  Kaunis kalenteri, tykkäisin.):)

 49. Suvi sanoo:

  Olen erityisen hyvä….
  Itseni ja muut
  ihmiset iloiseksi…

 50. Maisa sanoo:

  Olen hyvä huomioimaan ihmiset ympärilläni. <3

 51. Hanna sanoo:

  Olen erityisen hyvä leipomaan ja multitaskaamaan. :)

 52. Emilia sanoo:

  Olen erityisen hyvä iloitsemaan pienistä asioista ja kädentaidoissa.

 53. Katja sanoo:

  Kuuntelemaan toisia ja pitämään langat käsissä!

 54. Meri sanoo:

  Olen hyvä ystävä ja kuuntelija ❤ Ihana kalenteri, toivottavasti onni suosii:)

 55. Tuija sanoo:

  Olen kaveri- ,työ- ja harrastusporukoissa se joka aina kutsuu joukot koolle. Muistan hyvin juhlapäivät sekä muut tärkeät päivämäärät ,mutta kalenterista olisi oiva apu muistin tueksi.

 56. Susa sanoo:

  Taidan olla aika hyvä jahkailemaan, kun en ole vieläkään saanut hommattua tota kalenteria vaikka sitä jo viime vuonna ihailin ;) Olen myös hyvä sisustamaan ja nauttimaan elämän pienistä iloista.

 57. Johanna sanoo:

  Olen erityisen hyvä huomioimaan toisia ihmisiä ja välittämään hyvää ilmapiiriä. Huh,olipa vaikeaa sanoa tuo ääneen…

 58. Sari Riekkola sanoo:

  Olen hyvä työssäni ja suklaan syömisessä :)
  Mukana ollaan, ihana arvonta!

 59. Janina sanoo:

  Olen erityisen hyvä heittäytymään täysillä tilanteisiin ja olemaan spontaani. :)

 60. Ulla sanoo:

  Olen hyvä organisoimaan asioita.

 61. Kira H sanoo:

  Kieltämättä itsensä kehuminen on aika haastavaa ja piti hetki miettiä mitä oikein vastaan tähän. Päädyin tähän: Olen erityisen hyvä selvittämään asioita perin pohdin ennen kuin teen päätöksiä.

 62. anna s sanoo:

  Sanoisin, että olen hyvä työssäni. Saan monesti kehuja hyvästä asiakaspalvelusta :)

 63. Tiina sanoo:

  Olen hyvä järjestämään pidennetyn viikonlopun merkeissä äitien piritys reissuja Euroopan kohteisiin. Muut saavat vain nauttia ja homma on hoidossa.Yhdessä ollaan hyviä ja reissun jälkeen jaksetaan taas tahoillamme hyvin hyvää arkea.

 64. Marina sanoo:

  Olen erittäin hyvä nauttimaan arjesta ja tekemään jokaisesta päivästä sen kaikkein parhaimman♡.

 65. Anne sanoo:

  Olen hyvä kuuntelija ja lohduttaja.

 66. Anu sanoo:

  Olen hyvä vaimo ja äiti:)

 67. ElinaS sanoo:

  Olen hyvä äiti lapselleni. Vaikka välillä menee hermo ja joskus väsyttää, syödään epäterveellisesti, lapseni tietää, että rakastan häntä aina.

 68. SariM sanoo:

  Olen juuri hyvä tälläisena kun olen. En täydellinen, mutta kukapa meistä olisi :)

 69. Nippe sanoo:

  Mä en oo missään muussa hyvä mutta pullaa osaan leipoa.
  Se on harvoja asioita joita olen jaksanut harjoitella kunnolla ;)

 70. Satu sanoo:

  Olen hyvä kuuntelija ja omasta mielestäni hyvä äiti. Olen oppinut vuosien myötä laskemaan korkeaa rimaa himpun verran matalammalle ja relaamaan :) Silloin huomaa myös että osaa monia asioita hyvin ja moni asia lutviutuu helpommin.
  Ihana kalenteri -mukana arvonnassa!

 71. Merja sanoo:

  Olen hyvä pysymään rauhallisena kiperissäkin tilanteissa.

 72. Allu Hukka sanoo:

  Laulamaan suoraan ihmisten sydämiin.

 73. Titta sanoo:

  Olen hyvä aistimaan ihmisten tunnetiloja sekä luotettava ystävä

 74. Sari sanoo:

  Olen erityisen hyvä tekemään annetut työtehtävät määräajassa loppuun saakka (voi miten vaikea oli kirjoittaa tuo; en osaa paukutella henkseleitä). Kotioloissa olen erityisen hyvä kuulustelemaan läksyjä kahdelta yläkoululaiselta ja rapsuttamaan kissakaksosia. Sari sarisus.kokko@luukku.com

  • Sari sanoo:

   Juu en siis missään tapauksessa kuulustele läksyjä vaan kokeisiin. Väsyneenä ei järki juokse:).

 75. Tiina sanoo:

  Olen hyvä innostumaan enkä murehdi menneitä tai tulevia!
  Asioilla on tapana järjestyä vaikkei aina niin kun itse haluaisi.

 76. Minna sanoo:

  Maailman paras äiti omille lapsilleni

 77. Kaura sanoo:

  Tekemään arkeenkin pikkuisen luksusta itselleni ja muillekin. Omia mieluisia juttuja, jalkahoitoa, kasvohoitoa, liikuntaa, hyvää terveellistä ruokaa, mieluista musiikkia, kynttilöitä, fiilistelyä :)

 78. Tuuli sanoo:

  Olen erityisen hyvä laiskottelussa, koska en ole luonteeltani suorittajatyyppi. Onneksi

 79. Marja sanoo:

  Olen hyvä pitämmän arjen langat ojennuksessa vaikka tämä vuosi on ollut todella vaikea ja raskas perheellemme. Uuden ja toivottavasti paremman ja iloisemman vuoden toiveissa vaikkapa tuollaisen ihanan kalenterin antaen lisävoimaa.

 80. Henna sanoo:

  Olen erityisen hyvä kuuntemaan.

 81. Anne sanoo:

  Olen erityisen hyvä organisoimisessa ja elämän pienistä, arkisista asioista nauttimisessa. :)

 82. SaaraL sanoo:

  Olen hyvä työssäni ja näin aikuisopiskelijana myös hyvä opiskeluissani. Kolmas tutkinto viiden vuoden sisään pian valmiina.

 83. Niina sanoo:

  Olen erityisen hyvä lasten kanssa toimimisessa, sekä omien että töissä olevien. Nautin siitä ♡

 84. Sirppu sanoo:

  Onpa jännittävä kysymys! :D Ainakin tunnollisuudessa olen aikamoisen hyvä, mistä on välillä itselle riesaa.. Olen myös oppinut iloitsemaan ihan pienistäkin jutuista, näkemään kauneutta keskeneräisyyden ja haasteiden keskellä… <3 Kalenteri vaikuttaa tosi ihanalle!

 85. Marianne sanoo:

  Ihana kalenteri!
  Olen mielestäni hyvä pyörittämään arkea ja organisoimaan menoja

 86. Maria S. sanoo:

  Todella hankala kysymys ja joutuu oikein itsekin pysähtyä miettimään, missä todellakin olen hyvä.. Olen tunnollinen, luotettava ja yritän etsiä jokaisesta asiasta aina jotain positiivista. Tapaan aina sanoa että aina voisi asiat olla vielä huonommin.

 87. Anne sanoo:

  Olen erityisen hyvä jättämään asioiden hoitamisen viime tippaan, mutta kuitenkin kaikki tulee aina hoidettua määräaikoihin mennessä☺

 88. Tapsi sanoo:

  Vaikea kysymys, mutta järjestelijänä olen hyvä.

 89. Sari N sanoo:

  Olen hyvä laittamaan ruokaa sekä huolehtimaan omasta perheestä ja lähiomaisista
  Ihana kalenteri, toivottavasti onni suosii:)

 90. S.M. sanoo:

  Olen hyvä äiti ja vaimo :) Ihana kalenteri, tulisi lahjaksi eräälle, jolle se tulisi todella tarpeeseen.

 91. Maria sanoo:

  Minulle on sanottu monesti että olen hyvä äiti. Ja tiedän sen että olen hyvä siinä. Nuoren halaukset aamuin illoin kertoo että hänellä on hyvä olla. Silloin tunnen että olen onnistunut äitinä.

 92. Ina sanoo:

  Ihanan inspiroiva kalenteri! Olen hyvä kokkaamaan ja soveltamaan reseptejä :)

 93. hilda hissu sanoo:

  Olen hyvä tekemään perusruokaa :)

 94. Sanna sanoo:

  Olen erityisen hyvä tsemppaamaan ja kuuntelemaan muita.

 95. Terhi sanoo:

  Olen erittäin hyvä näkemään asioiden ja tapahtumien positiivisetkin puolet.

 96. henna sanoo:

  Olen hyvä kuuntelemaan muita. En vain kuule, vaan aidosti kuuntelen.

 97. Elinaj. sanoo:

  Olen hyvä huolehtimaan läheisistäni.

 98. sari sanoo:

  olen opetellut nukkumaan yön yli, nielaisemaan turhan pahat sanat suuttumuksen hetkellä.

 99. Jaanas sanoo:

  Olen erityisen hyvä elämään hetkessä ja nauttimaan siitä

 100. MarjaKoo sanoo:

  Olen vastuunkantaja ja herkin silmin seuraan läheisteni hyvinvointia.
  Haluan katsoa asioita ja elämää laajasti ja nähdä pintaa syvemmälle.

 101. Kaire sanoo:

  Olen hyvää laittamaan ruokaa.
  Aivan upea kalenteri.

 102. moonangel sanoo:

  Olen erityisen hyvä leipomaan ja laittamaan ruokaa :)

 103. Miia sanoo:

  Oi joi, mikä palkinto! :) Toi kalenteri olis niin mun juttu. Oon kans aloittanut miettimään hyvinvoinnin juttuja enemmän viimeisen vuoden sisään :)

  Oon erityisen hyvä keskustelemaan, siitä oon ainakin saanu kehuja.. :) Tärkeä taito mielestäni, nykyajan sometuksen maailmassa ;)

 104. Lissu sanoo:

  Olen hyvä innostumaan pienistäkin asioista ja olemaan onnellinen vähästä. Ehkä siksi enimmäkseen olen iloinen ja onnellinen?! Mukana arvonnassa, kalenteri vaikuttaa tosi kivalle!

 105. Marja sanoo:

  Ihana kalenteri. Meinaan hankkia myös ensi vuodeksi❤️

 106. Mä oon aika hyvä kehumaan itseäni, joten voisin keksiä tähän montakin juttua Tärkeimmäksi nostan kuitenkin sen, että olen hyvä äiti. Tämä kalenteri olisi aivan ihana ❤️

 107. Seija sanoo:

  Hei! Olen hyvä innostumisessa. Vähän kaiken suhteen oli se sitten leipomista itse keksityllä reseptillä, koiran kanssa leikkimistä (!;) tai vaikka blogin kommenttiboxin täyttämistä :)

  Terkuin,
  Seija

 108. Lissu sanoo:

  Unelmoimisessa☺️

 109. Nanni sanoo:

  Oihtuon Mää niin haluaisin. Tän vuoden kalenterikin oli niin ihana että olisi ihana saada sille jatkoa.
  Olen hyviä sosiaalisuudessa ja ihmisten kanssa olemisessa.

 110. Tanja sanoo:

  Työssäni ja unelmoimisessa <3 Kalenterivoitto tukisi minua olemaan em. vielä parempi :-)

 111. Sannamarianna sanoo:

  Olen tosi hyvä lasten kanssa. :)

 112. Tanja sanoo:

  Olen erityisen hyvä äiti omille lapsilleni:)

 113. SannaMi sanoo:

  Olen hyvä tekemään käsitöitä :)

 114. Milli sanoo:

  Olen erityisen hyvä kuuntelija.

 115. Määrittelemättä hyvää tarkemmin olen hyvä rakastamaan; teen toiselle sen minkä toivoisin tehtävän itsellenikin.

 116. Maisa sanoo:

  Olen hyvä monessa asiassa. Erityisesti olen sosiaalinen, muut ihmiset huomioonottava ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Opiskelen uutta ammattia, niin olen saanut ihania palautteita! Olen kiitollinen elämästäni!

 117. Minttu sanoo:

  Olen hyvä nauttimaan elämän pienistäkin hetkistä, niistä joita ei rahalla voi ostaa.

 118. Kirsi sanoo:

  Olen hyvä hyggeilyssä!:)

 119. Tiina sanoo:

  Omasta mielestäni olen hyvä olemaan onnellinen niistä asioista joita minulle on suotu. En tavoittele kuuta taivaalta ja mieti sitten kun… elämä on tässä ja nyt. Lapset, mies ja kaikki se arkinen kiire siinä ympärillä.

 120. Kaisa sanoo:

  Ulkomailla asuvana; olen hyvä puhumaan suomea (minun superpower) =). Ja olen hyvä neulomaan!
  T: Kaisa

 121. Katriina sanoo:

  Olen hyvä nauttimaan pienistä asioista, luomaan tunnelmallisia ympäristöjä ja tekemään hyvää ruokaa :)

 122. Eeva sanoo:

  Olen erityisen hyvä järjestelemään ja karsimaan turhaa (sekä aineellista että aineetonta).

 123. Satu sanoo:

  Olen hyvä juuri minänä ja todella hyvä herkuttelija:)

 124. NannaS sanoo:

  Olen erityisen hyvä ajattelemaan kaikista asioista positiivisesti :)

 125. […] PS. hei ette tiedäkään, miten ihana on ollut lukea niitä asioita, joissa te olette hyviä ♥ Vielä on aikaa osallistua kalenteriarvontaan :) […]

 126. Anna Kristoffersen sanoo:

  Minä olen nopea. Kun homman polkaisen käyntiin, niin valmista tulee, eikä matkalle jäädä vatuloimaan :-).

  Ihana kalenteri!

 127. Sarianna sanoo:

  Olen hyvä korjaamaan toisten jäljet ja siivoamaan. Ei siitä kiitosta saa, mutta itselle paremman mielen ja rauhan.

 128. Olen erityisen hyvä organisoimaan ja priorisoimaan.:) Mielestäni olen myös erityisen hyvä opettamaan kuvista. Kotona olen erityisen hyvä keksimään miehelle hommia.;)Olen myös hyvä unohtamaan ikävät asiat.

 129. Laura sanoo:

  Olen hyvä olemaan ajoissa paikalla.

 130. Arja sanoo:

  Mielestäni olen hyvä luomaan kotiin lämpöisen tunnelman eri keinoin jonne on mukana lasten palata koulusta ja miehen työstä.

 131. Jossu sanoo:

  Aivan ihana kalenteri! Erityisen hyvin olen onnistunut saamaan elämääni kaksi ihanaa ystävää, kun vain uskaltaa heittäytyä ;) Olen myös erityisen hyvä villasukkien kutomisessa.

 132. Johanna sanoo:

  Arjen pikkunautintoja, kaunis kalenteri!

 133. Hanne sanoo:

  Ihana kalenteri <3 Olen hyvä ajattelemaan asioista ja ihmisistä aina hyvää. Välillä mietin, että jopa "sinisilmäisyyteen" asti. Aikuiset lapset sanovat, että olen hyvä laittamaan ruokaa ja leipomaan sekä elämään ennakkoluulottomasti.

 134. AnniElisabet sanoo:

  Olen hyvä tutustumaan tuntemattomiin ihmisiin :) Tykkään tutustua ihmisiin ja kuunnella ja kertoa erilaisia asioita maan ja taivaan väliltä. Olen myös hyvä hassuttelemaan :) A-I-V-A-N ihana calender – voi kunpa saisin tuollaisen!

 135. Camilla sanoo:

  Kyllä, välillä tuntuu vaikealta kehua itseäni.
  Mutta nyt kun on kerrankin ”pakko”, niin totean että olen hyvä työssäni sekä osaan ottaa muut ihmiset huomioon. :)

 136. Elina sanoo:

  Mä olen hyvä pitämään ystäviini ja sukulaisiini yhteyttä.

 137. Salla sanoo:

  Olen erityisen hyvä yhdistyksen vuosikokouksen nuijimisessa.

 138. Outi sanoo:

  Olen erittäin hyvä pyykinpesussa ja silittämisessä. Lisäksi se on hyvin terapeuttista.

 139. Riikka salmi sanoo:

  Olen erityisen hyvä passaamaan muita,mutta itseni on vaikea asettua passattavaksi.Viiden lapsen äitinä helpompi antaa kuin ottaa

 140. Jenni sanoo:

  Olen erityisen hyvä organisoimaan asioita. Siitä on todellakin hyötyä niin työelämässä kuin lapsiperheen arjessa :)

 141. MaaritL sanoo:

  Olen erityisen hyvä haaveilemaan :)

 142. Sarppa sanoo:

  Olen hyvä sättimään itseäni

 143. Sanna sanoo:

  Olen erityisen hyvä ajattelemaan positiivisesti ja näkemään asioiden hyvät puolet.

  Esimerkiksi eilen kävelin töihin sateessa. Huomasin hymyssä suin iloitsin, että onpa kiva että sataa näin pystysuoraan, etten kastu pahimmin! Huvitti kyllä itseäkin oma positiivisuus :)

 144. Vilma sanoo:

  Olen erityisen hyvä hössöttämään, mutta osaan olla myös rauhallinen. Ihana kalenteri!

 145. larissa sanoo:

  Olen hyvä ihmisten kanssa.

 146. Aada sanoo:

  Oon hyvä tekemään ruokaa. Ja leipomaan. :D
  Ihana kalenteri!

 147. ella sanoo:

  Olen hyvä tekemään listoja:)

 148. Minna sanoo:

  Rakastan huonekalujen tuunaamista, kodin ja mökin sisustamista kodikkaan lämminhenkiseksi ja olen aika hyvä siinä.

 149. Henu sanoo:

  Haluan ainakin uskoa, että olen hyvä äiti. Olen hyvä huolehtimaan muista. Olen hyvä kirjoittamaan ja pidän päiväkirjaa perheemme elämästä, jotka aion antaa lapsillemme sitten, kun ovat aikuisia. Tämä kalenteri olisi ihana muisto lapsille äidin täyttämänä! (Ainakin toivon niin! :D )

 150. Sirkkuli sanoo:

  Olen hyvä äiti :)

 151. Anne sanoo:

  Olen hyvä vain ollakseni juuri minä <3

 152. Mari sanoo:

  Erityisen hyvä nukkumisessa

 153. Anne sanoo:

  Olen erityisen hyvä ideoimaan asioita, myös minulle tuntemattomilla osa-alueilla.

 154. Susanna Korva sanoo:

  Olen tosi onellinen ja kiitollinen, kun sain taas vuodenloppuun asti töitä.Ja kaksi lastamme ovat pysyneet terveinä.En ole tilaaja, näin tämän lehden Sosiaalitoimistossa ja otin mukaan.

Kommentoi