perjantai 06. lokakuu 2017

Unicorn -fredagsmys

MOIMOI IHANAT!

Pikaisesti tulin huikkasemaan perjantaiterkut❣ Meillä mancaven Marian bistro on koristeltu kovin hempein värein; pikkuisemmalla on ihan pian alkamassa kaveriyökyläsynttärit. Virallinen syntskäpäivä oli jo huhtikuussa, mutta halusi odottaa yökyläsynttäreiden kanssa siihen, kun uusi koti on valmis. Ja hei mikäs tuolla juhliessa.

Olen niin iloinen, että tuo 10-vuotias halusi vielä pitää unicorn-synttärit. Kakkua ei ehditty tilaamaan, mutta jääkaapissa odottaa sulamistaan unicorn-värein kirkuva jäätelökakku. Servetit ja lautaset sekä sankarin asu ovat teeman mukaiset. Ehkä se riittää :) Roseen värinen lasten kuplajuoma on laitettu kylmään ja sillä kuulemma kippistellään ensin. Sitten pyöritetään pulloa, että kenen lahja avataan ja sitten on luvassa taloesittely. Ruokailun jälkeen kuulemma saunotaan ja kylvetään, minkä aikana minä levitän patjat lattialle ja kun puhtoiset juhlijat ovat pujahtaneet vällyjen alle on vuorossa leffailta. 

Alunperin tälle viikonlopulle oli suunnitelmissa äitien ja tyttärien risteily, mutta se suunnitelma kariutui. Viikon varoitusajalla saatiin pikkuisemman viisi parasta luokkakaveria kutsuttua yökylään ja juhlimaan. Nythän minullakin olisi mahdollisuus ekaa kertaa ikinä ajan puitteissa mennä Mansen blogikirppikselle sunnuntaina. Ehkä ensi vuonna jo saan sanoa Suville ”joo” kun kysyy minua myyntipöydän taakse ;)

Mutta nyt kohti juhlahumua! Juhlahumun ohessa askarrellaan miehen kanssa erään yhdistyksen tilinpäätös kasaan. Ehkä sitä ehtii illemmalla itsekin rojahtaa sohvalle ja ottaa viikonloppu vastaan rennoissa merkeissä ♥ 

PERJANTAITERKUIN,


6 Responses to “Unicorn -fredagsmys”

 1. Maisa sanoo:

  Ihanan näköistä ja niin suloinen päivänsankari. Iloista viikonloppua teille! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Maisa

   ja kiitos, synttärisankari oli aivan onnensa kukkuloilla ja vieraatkin viihtyivät <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

 2. Ihanalta näyttää! Paljon onnea synttärisankarille ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Suvi,

   kiitos kaunis <3 Juhlakalu on hieman väsynyt näin juhlien jälkeisenä maanantaina, mutta juhlat olivat onnistuneet :D

   Muksaa alkanutta viikkoa! :)

 3. -A- sanoo:

  Oi mitkä juhlat, herkut ja kaikki. Kyllä kelpaa. Juhlien järjestäminen lapsille on kyllä mukavaa puuhaa. Kiva nähdä iloiset juhlijat.

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsan A!

   Ja kiitos <3 Mä tykkään kanssa järkätä juhlia pikkuisille - ovat niin kiitollisia :)

   Seuraavat juhlatkin on jo buukattu, kun esikoinen pitää kaveriyökylähalloweensynttärit (huh, mikä sanahirviö)! :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne Saksaan!

Kommentoi