lauantai 09. syyskuu 2017

Aamun hyssy

HEI HUOMENTA MURUT!

Ihan pakko kysyä heti alkuun, että mikä toi tollanen ”hyssy” -sana on? Tai siis onko se edes suomenkielen sana? :D Mulla on tänä lauantaiaamuna pyörinyt mielessäni, että onpas ihana aamun hyssy. Tarkoittaen sitä, että vaikka ulkona on syksyistä, niin sisällä on tunnelmallista. Hyssykästä ;) Hämärän hyssyä. Kyllä te tiedätte. Perjantaimyyssi ja aamuhyssy. Samaan kategoriaan menevät. Tässä hyssyn hämyssä olen miettinyt, että vaikka päätettiin ettei ikinä enää remontoida, niin makuuhuoneen voisi maalata. Taidan vilauttaa sitä teille lähipäivinä. Makkarissa meinaan on joku, joka ei nyt natsaa. Se on liian iso ollakseen valkoinen ja niin vähillä kalusteilla kalustettu. Harmaat seinät toisivat mukavasti tunnelmaa.

Mies lähti golfkisoihin heti aamutuimaan ja ette ikinä arvaa, mihin itse kohta suuntaan…no sokkotreffeille. Tai sokkitreffeille, kuten tuo toinen sokkotreffien osapuoli asian ilmaisi :D Wish me luck. Ei vaiskaan, näen erään blogini lukijan, Minnan, kuka on matkustanut toiselta puolen Suomea Tampereelle. Jännittää kuin ensitreffeille mennessä. Mutta kuitenkin iloisin mielin ollaan, sillä tiedän, että meiltä ei juttu lopu kesken.

Sosiaalisten suhteinen jälleen virittäminen oli meillä puheissa tuossa pari viikkoa sitten. Nyt olen kunnostautunut asian tiimoilta. Elämään on tullut yllättäen sisältöä. Tänään sokkotreffit, maanantai-iltana bestis perheineen kylään lasagnelle ja torstaina parin sielunsiskon kanssa kohti Tallinnaa. Kuukauden päästä toisen bestiksen treffaus rapakon tuolla puolen. Olen vähän sellainen kaikki tai ei mitään ihminen. Joten nyt on kalenteri mukavasti buukattu täyteen ystiksillä.

No mutta, nyt äkkiä sohvatyynyt ojennukseen. Se eilinen siivousprojekti ei ottanut oikein tuulta purjeisiinsa. Saas nähdä koska uskallan viedä imurin lähelle miesluolaa; tytöt ystävänsä kera valtasivat kellarikerroksen eilen illalla :) Toivottavasti sielläkin on aamun hyssyt kohdillaan 

LAUANTAITERKUIN,


11 Responses to “Aamun hyssy”

 1. Tarja sanoo:

  Moi Maria!
  Olen lukenut blogiasi päivittäin jo monta vuotta, mutta koskaan en ole kommentoinut.
  Haluaisin vain sanoa, että juuri tällaiset postaukset kuin esimerkiksi tämä, ovat se syy, joka saa lukemaan blogiasi.
  Tuote-esittelytkin ovat ok, mutta näissä jutuissa blogistasi välittyy aina pala toisen ihmisen elämästä ja se on kiinnostavaa.
  Olet laittanut itsesi likoon ja se näkyy.
  Kiitos sinulle ihanasta blogista ja kaikkea hyvää elämääsi ja tähän syksyyn!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Tarja

   ja hei kiitos, ihanaa että jätit kommenttia ❤️

   Mä itse asiassa joskus aikoinaan tein paljonkin näitä viikonloppuaamupostauksia ja eilen aamulla tuli yhtäkkiä tarve tehdä sellainen jälleen :)

   Kiitos sinulle ja ihanaa syksyä ❤️

 2. Meri sanoo:

  Kaunista huomenta☺ Minä täällä juon tuoretta aamukahvia ja täällä on aamun hyssyt kohdillaan Ja samaa mieltä Tarjan kanssa, tälläiset postaukset saavat minutkin tulemaan blogisi pariin päivittäin! Kiitos,että kirjoitat ja ihanaa lauantaita ❤

  • Maria Maria sanoo:

   Voi ihana kuulla Meri, kiitos ❤️

   Kiireettömät viikonloppuaamut kun on ihan parhaita. Kahvia santsikupillinen, kynttilään tuli ja sohvannurkkaan lukemaan lehtiä :)

   Suloista sunnuntai-iltaa sinne ❤️

 3. Sanna sanoo:

  Hämäränhyssyä piisaa,vettä tulee nimittäin kuin aisaa!itselläni vkonloppu sujuu iltavuoroissa.Mukavaa vkonloppua!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikkamoi Sanna

   ja hei sanos muuta, vettä on satanut kuin aisaa! Sisälläkin on ollut niin pimeä, että ihan kuin olis marraskuu saapunut :D Tosin nyt alkoi aurinko paistamaan.

   Tsemppiä sinne iltavuoroon ❤️

 4. Tuttuja juttuja hämärän hyssyt ja muut. TIedäthän myös holotnan? :)

  • Maria Maria sanoo:

   Ihanaa Suvi,

   me puhutaan samaa kieltä ❤️

   Juujuu, nytkin on holotna. Täytyy kaivaa villasukat jalakaan :D

   Suloista (hyssykästä, mutta ei holotnakasta) sunnuntai-iltaa sinne ❤️

 5. Sari sanoo:

  Mikä maalin sävy teillä mahtaa olla olohuoneen seinissä? Olen etsimässä vaaleanharmaata ja tämä voisi ehkä olla :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Sari,

   tiedätkö että mä en osaa sanoa! Äidin kanssa sävy aikoinaan valittiin, mutta ei kirjoitettu ylös. Muistelisin, että on NCS S 1500-N, mutta en mene 100% takuuseen.

   Tämä on hyvä sävy, aluksi mietin, että sinertääkö, kun äidin huonekaluilla ehkä vähän sinersi. Meidän valkoisten sohvien kanssa on kyllä puhdas harmaa! :)

   Ihanaa sunnuntai-iltaa ❤️

 6. KastehelmiB sanoo:

  Ihana Maria, tapasi ottaa yleisö pauloihin on ihailtavaa. Ihana lukea postauksiasi, niistä huokuu lämpö ja ystävällisyys. Olen samaa mieltä Tarjan kommentin kanssa yllä. Kiitos Sinulle tästä blogista!

Kommentoi