tiistai 05. syyskuu 2017

Onnellisuus pukee sinua ❣

MOIMOI IHANAT!

Puhutaanko onnellisuudesta, jälleen? Onnellisuus. Kaunis sanana, vielä kauniimpi kannettuna. Huomasin viime viikon torstaina katsovani erästä Insta storyn videotani uudelleen ja uudelleen. Sitä, missä tuo mieheni hymyilee. Jäähallin pihassa. Intoa täynnä. Onnellisena. Taidan rakastua ehkä vielä syvemmin, mikäli mahdollista. Mikä tässä videossa on se, joka eroaa muista? Se on se tunne, jonka olen saanut vangittua. Toisen suunnaton onni. Onni niinkin pienestä asiasta kuin uuden jäähallin näkemisestä. Hokkareiden äänestä. Tuoksusta, josta voidaan olla eri mieltä. Pienestä mahdollisuudesta siihen, että vielä joskus uskaltaisi jäille. Onnellisuus kaunistaa. Ja komistaa.

Ihmiset voivat hymyillä eikä heistä silti välity tunne. Hymy on kuitenkin siitä huolimatta ihana asia. Vaikkei se hymy yletäkään silmiin asti. Mutta silloin kun ihmisestä huokuu ulos se vilpitön onni, on hymy erittäin voimaannuttavaa. Tarttuvaa. Mikään ei ole palkitsevampaa kuin pienistä jutuista syntyvä onni. Onnellisuus voi huokua ihmisestä myös muullakin tavoin. Ei aina tarvita silmiin asti ulottuvaa hymyä. Joskus pelkkä ulkoinen tyyneys riittää viestimään siitä, että elämässä on kaikki hyvin. Seesteisyys, jota voi vain ihailla.

Äidin sairastamisen aikoihin muistan katsoneeni kuviani ja miettineeni, että tuo en ole minä. Siltä puuttuu sielu. Sisin ei loista ulos. Aivan ymmärrettävää tuollaisessa tilanteessa. Kun elämässä on jokin iso asia vinossa, niin silloin väistämättä se näkyy myös ulospäin. Niinpä olen ajatellut, että niinä hetkinä kun on helppo hymyillä annan hymyn tulla. Koskaan kun ei tiedä koska tulee jälleen hetki, kun sielu ei hymyile. Kun onnellisuudesta puuttuu se terä. Kun paha olo näkyy ulos päin. Murto-osan siitä, mitä se tuntuu sisällä päin.

Kerroinkin eilen, että esittelen teille tällä viikolla hyvinvointi-idolini. Hänestä juttua huomenna (edit: perjantaina :). Hän on hieno esimerkki siitä, kuinka kaikki eleet ja ilmeet viestivät sisäisestä rauhasta. Onnellisuudesta ja tasapainosta. Siinä yhdelle ihmiselle ihan hirmuisen paljon, jota tavoitella tämän elämän aikana.

TIISTAITERKUIN,


2 Responses to “Onnellisuus pukee sinua ❣”

 1. Sari Riekkola sanoo:

  Ihana postaus <3 ja niin totta joka sana.

  Onnellista iltaa sinne! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Sari <3

   Näinhän se on, että on helppoa hymyillä kun on onnellinen :)

   Kivaa torstaita sinne <3

Kommentoi