perjantai 01. syyskuu 2017

Skarppina syksyyn

MOIKKAMOI!

Hei skarppia perjantaita sinne ruutujen toiselle puolelle! Tänään on monta aihetta juhlaan; meidän remppa on vihdosta viimein valmis ja päästään työpäivän jälkeen siivoamaan kellarikerros. Voipi olla, että Marian bistrossa poksautetaan sen kunniaksi sihijuomapullo. Tänään tulee lisäksi kolme vuotta täyteen, kun aloitin blogini kanssa Indiedaysilla (terkkuja! ♥) ja mikä ihaninta; syksy on virallisesti täällä syyskuun ekan myötä. Oikeesti, mihin nämä viikot menee? Just, siis ihan silmänräpäys sitten, oli viime perjantai. En valita sen suhteen; on ihan kiva, että aina on perjantai :D

Työviikkojen jälkeen perjantai tuntuu luksukselta. Nyt kun ensi viikolla matkaan toimistolle töihin, oli pakko uusia hieman työvaatetusta. Ostan nykyään vaatteita todella harvoin. Mutta silloin kun ostan, saatan ostaa muutamia vaatekappaleita kerralla. Nyt taisin tehdä ennätyksen ja tilasin neljä paitaa samaan syssyyn. Plus kolmet kengät, mutta ei kerrota miehelle ;)

Siinä missä vielä parikymppisenä rakastin kaupoissa kiertelyä ja shoppailua on uusi mukavuudenhaluinen minäni sitä mieltä, että ei vaan jaksa. Ellei oikeasti ole tarvetta jollekin. Osasyynä se, että mukavuudenhaluisuuden lisäksi olen viimeisten vuosien aikana tunnistanut isäni geeneistä tulleen piheyden itsessäni. Siltikin, niitä vaatteita roikkuu tuolla henkareissa menneiltä vuosilta monen monta. Olen näet erittäin huono laittamaan vaatteita kiertoon. Muuton yhteydessä tuli kyllä karsittua isosti, mutta vaatteita on vielä yllinkyllin. Ajattomia juu, mutta osa sellaisia, että eivät hyvästä huolenpidosta huolimattakaan ole työvaatteita.

Mustaa, harmaata, valkoista, farkkua. Muutamia beigejä ja raidallisia vaatekappaleita myös. Liekö se tämä mieleltään uudistunut Maria vai mikä, mutta nyt löysin itseni ostamasta kukallisia paitoja. Yhden valkoisen kauluspaidan lisäksi. Eikä väritkään kukkaprinteissä olleet niitä tuttuja ja turvallisia. Nyt olen pari päivää kulkenut kukkaprinttipaidassa ja hei suosittelen kaikille. Suupielet kääntyvät hymyyn ihan väistämättä. Olen ihan varma, että se on kukkien ansiota…#flowerpower :) Tämä kuvissa näkyvä paita on itseasiassa kietaisubody. Tilasin toisenkin samanmoisen, sellaisen haalean vihreän. Totuttelemista vaatii bodyn pito, mutta yllättävän hyvä on päällä. Myös kolmas kukkapaita odottaa kantajaansa.ID

Mukavat ja asianmukaiset vaatteet vaikuttavat itsetuntoon ihan älyttömän paljon. Huomaan, että kun aamulla laittaa itsensä, niin sitä on paljon skarpimpi olo. Myös näinä kotitoimistopäivinä. Tällä viikolla olen hionut käytäntöä toimistotyöaamuja varten. Sitä, että missä järjetyksessä teen mitäkin ;) Suihkua, koiran ulkoilutusta, aamupalaa, lasten herättelyä. Vaatii taas totuttelua, mutta eiköhän se siitä ala pian lutviutumaan.

Uutta skarpimpaa ilmettä sain syksyyn myös Instrumentariumin yhteistyön kautta saaduilla silmälaseilla. Onnistuin rikkomaan edelliset lasini muuttotohinoissa ja nyt alkaa taas olemaan ne ajat, kun laseja tarvitsee. Pimeällä tarvitsen silmälaseja autolla ajamiseen, vaikka aikoinaan kaukonäköni on korjattu laserleikkauksella. Niinä aamuina, kun ei jaksa panostaa silmämeikkiin, pelastavat silmälasit pulasta. Huuliin hieman punaista ja pokat päähän. Ei siihen skarppiin lookkiin enempiä tarvita!

PERJANTAITERKUIN,

*silmälasit saatu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

 


6 Responses to “Skarppina syksyyn”

 1. Minnea sanoo:

  Aivan ihastuttava ja hienostunut tuo uusi paita! Tykkään tosi paljon!
  Mukavaa syksyn alkua :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsan Minnea ja kiitos kaunis <3

   Mäkin tykkään enkä vähiten sen takia, että tuo paita tuo ihanaa vaihtelua niihin mustaharmaavalkoisiin vaatteisiini (tosin eihän niissäkään mitään vikaa ole) :)

   Kiitos, mukavaa syksyn alkua myös sinne <3

 2. Ella sanoo:

  Ihanaa että teidän remontti on vihdoin valmis! Avatkaa ehdottomasti se sihijuomapullo, olette sen totisesti ansainneet ;)

  Itselläni on tänään kaikkea muuta kuin skarppi perjantai :D tulin eilen jenkeistä ja nukuin jetlag:ini kanssa tänään puoleen päivään hups! To do – listalla olisi ollut tänään vaikka mitä, mutta aikaansaannokseni jotain muuta…. Kävin lenkillä ja söin kaksi korvapuustia. Nyt tekee mieli päikkäreitä… heh :D onneksi on sentään lomaviikko vielä menossa :) Mukavaa viikonloppua teille! Ihanasti sopivat uudet kukkakuosit trendikkääseen toimistotyyliisi! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsan
   ja kiitos! <3 Sihijuomapullo avattiin, mutta vasta lauantaina - projekti olikin vähän isompi eikä puolivälissä kehdannut korkata :D

   No mut hei, korvapuustit, päikkäri ja lenkki kuulostaa hyvälle ;) Toi aikaero on tähän suntaan ihan kamala. Mulla ainakin menee viikko ennen kuin elämä normalisoituu!

   Kiitos, olen valmis valloittamaan toimiston ;)

   Suloista sunnuntaita <3

 3. Reni sanoo:

  Onpa todella kaunis kukkapaita! ❤ Mistä hankittu?

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Reni <3

   Kaiken lisäksi tämä on vielä ihan älyttömän ihana päällä :)

   Zarasta ostin tai tilasin siis Zaran verkkokaupasta!

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

Kommentoi