keskiviikko 12. heinäkuu 2017

Kesä ja rakkaus

HEIPPAHEI IHANAT!

Vaikka sitä rakastaa vuoden jokaisena päivänä, niin näin kesällä on jotenkin helpompi rakastaa. Rakastaa ehkä kenties vielä syvemmin, jos mahdollista. Kerroinkin taannoin, että rakastan hemmotella tuota miestäni. Teen sen silkasta kiitollisuudesta ja syvästä rakkaudesta. Ihan siitä syystä, että minulla on mahdollisuus niin tehdä. Viime perjantai-iltana mökillä iltaruoan jälkeen mies meni laittamaan saunaa lämpiämään. Itse suuntasin kalliorannalle valmistelemaan yllätystä. Jälkkäriä, johon sain apuja kaupallisen yhteistyön myötä Black Tower Icen kanssa.

Suomen kesä näytti parastaan. Ilta-aurinko alkoi pikkuhiljaa vaipua vastarannan puiden taakse. Tuuli oli tyyntynyt ja tuntui, että aikaisemmin pukemani villatakkikin oli liikaa. Saunan piipusta alkoi hiljalleen tupruttamaan savua ja näinkin miehen kulkevan päämökkiä kohden. Hihkaisin tulemaan kalliorannalle. Yllätys sai suun kääntymään hymyyn. Juuri tuota hetkeä yllätyksissä rakastan; kun näkee toisen aidosti yllättyneen ilmeen.

Black Tower Ice -kuohuviini on tämän kesän ehdoton hittijuoma, joka muuten sopii myös vegaaneille. Miehen avattua pullon tulvahti pullosta ihanan aromaattinen tuoksu, jossa oli erotettavissa ainakin persikkaa ja omenaa. Makumaailma jatkoi raikkaudellaan tuoksusta tuttua maailmaa; päärynää, omenaa ja sitrusta – sulassa sovussa keskenään. Juomalaseina toimivat isot viinilasit, joissa oli runsaasti jäitä. Kesän viilein drinkki oli kaatamista vaille valmis. Alunperin tarkoitukseni oli tarjota tuota raikasta luomukuohuviiniä, Black Tower Icea kesäisenä drinkkinä mansikoiden ja mintun kanssa, mutta koska mökkipitäjän kaupasta olivat mansikat loppuneet, niin pelkällä mintulla mentiin.

En tiedä, mistä tuo tapamme juontaa juurensa, mutta meillä se on aina mies, joka aukaisee pullon. Kuohuviinipullon. Niin tuonakin iltana, vaikka yllätyksestä olikin kyse. Luomukuohuviinin raikkaus, laskeva aurinko ja vierellä se kaikista rakkain. Vanha lankusta tehty penkki natisi allamme ja juuri alkanut kesäloma ilostutti läsnäolollaan. Siinä hetkessä konkretisoitui sanonta, että elämä on yhtä juhlaa. Ei siihen juhlaan tarvita kummoisiakaan karnevaaleja. Black Tower Ice sulostutti meidän kahdenkeskisen juhlahetken, mutta sopii loistavasti myös isompiinkin juhliin. Mieltä lämmittää se, että tuote on 100% luomuviini ja että sen tuotantomenetelmätkin saavat hyvän mielen.

Tällä kertaa meillä ei ollut tarjolla mitään syötävää kuplivan juoman kanssa, sillä olimme juuri syöneet. Mutta voisin kuvitella tämän raikkaan kesäpäivien ja -iltojen ihanuuden sopivan hienosti niihin kesäpiknikkeihin, jossa levitetään ruutuliina kalliolle. Jossa ruutuliinan täyttää mitä ihanammat tarjoilut. Sitruunainen lohipiirakka, marenkinen kesältä maistuva kakku ja kotimaiset marjat.

Tuossa istuessamme mietin itsekseni sitä, kuinka etuoikeutettu sitä on. On joku jota rakastaa ja on joku joka rakastaa. Jos minulla olisi taikasauva, niin taikoisin kaikille maailman ihmisille rakkautta. Kesä ja rakkaus – aivan lyömätön yhdistelmä ♥ 

KESÄISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

HUOM! Suomen alkoholilainsäädännön mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista. Kaikki muut kommentit otetaan ilolla vastaan :)

 


9 Responses to “Kesä ja rakkaus”

 1. Sanna sanoo:

  Nyyh,ihanaa!Juuri näin se on,kun on rakkaat ympärillä,muuta ei ihminen tarvitse.

  • Maria Maria sanoo:

   Just näin Sanna ♥ Ei sitä ihminen muuta tarvitse (paitsi tällä hetkellä muutamalle tehokkaalle pakkaajalle ja muuttomiehelle olisi tarvetta ;D)! Ei vaiskaan, kyllä se tästä :)

 2. nanna sanoo:

  Aivan ihanat farkut! Mistä ne on? :)

  • Alina sanoo:

   Näiden ihanuuksien farkkujen perässä minäkin tulin kyselemään, että mistä noita saa?:)

   • Maria Maria sanoo:

    Moikka Nanna ja Alina

    ja anteeksi, kun jouduitte odottamaan vastausta :)

    Farkut on ostettu vuosi sitten H&M:ltä ja ne on niin supermukavat päällä, että en suostu juuri muita enää pitämään :D

 3. Marika sanoo:

  Voi miten kiva postaus! Tuli itsellekin tosi hyvä mieli☺️ Nautinnollisia lomapäiviä sinne!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Marika

   ja ihana kuulla ♥

   Loma tuli ja meni, nyt muutetaan – mutta sitten viikon päästä taas lomaillaan viikko :)

   Kivoja kesäpäiviä sinnekin!

 4. Maria sanoo:

  Oma rakas ja läheisyys ( plus hyvä kuohuva ) ❤️ Monet onnelliset hetket muistuu mieleen. Ei paljon mutta kuitenkin kaikki mitä tarvitsee siihen hetkeen. Onnelliseen hetkeen. Aivan ihanat kuvat taas.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaima ♥

   Elämässä tulee näitä täydellisiä hetkiä – onneksi ne kantavat myös pitkään. Sitä jaksaa arjessakin ihan erilailla :)

Kommentoi