perjantai 16. kesäkuu 2017

Meidän uusi makuuhuone ♥

ID MOIKKA IHANAT!

Tunnustan teille nyt ensi alkuun yhden jutun; mä tunnen suunnatonta syyllisyyttä siitä, että teen uuden blogipostauksen ennen kuin ehdin vastaamaan teidän edellisiin postauksiin jättämiinne kommentteihin. En tiedä mistä se johtuu, mutta se on vaan näin joka ikinen kerta.  Silläkin uhalla laitan nyt tämän postauksen ja ilolla ilmoitan, että olen varannut sunnuntai-illalle kaksi tuntia tehokasta työaikaa kommentteja varten :)

Kävin tänään petaamassa meille sängyn tuolla mummulassa, lapsuudenkodissani. Stailasin huonetta hieman ja makoilin sängyllä. Tuntui ihan hassulle. Tuolla mun vanhassa huoneessa on eletty niin kivoja vuosia. Seinät ovat joutuneet tai päässeet kuulemaan vaikka mitä. Muun muassa Betty Boon ja NKTB:n levyillä skrätsäystä. Voi niitä seinäparkoja! Siellä on bestiksen kanssa asuttu yksi kesä ja kikateltu aamuyön tunteihin saakka. Niin hyviä muistoja 

Huone oli alunperin pienempi; tuossa missä katto lähtee laskemaan oli vintti, joka rempan yhteydessä aukaistiin. Makuuhuoneesta on kulku vaatehuoneeseen kuvan ovesta, jossa musta mekko roikkuu. Siellä oli nuoruusvuosieni aikaan kylmä vintti myös. Viime vuosina siellä oli suihku ja sauna. Meillä on takkavaraus hormeineen tuon tuijottavan naistaulun takana. Ehkä joku päivä siihen takan laitamme, mutta emme tähän hätään. Vähän suunnittelin vanhan pöydän tilalle alakerrasta yhtä tummanruskeaa antiikkilipastoa, mutta katsotaan nyt rauhassa.

Kyllä tuonne kelpaa mennä lauantaina yöksi :) Miniloma sujuu muuten ihan kivasti. Kiireisesti. Lapsia ikävöiden. Huomisten häiden asu on nyt katsottuna valmiiksi. Kerroinkin Insta Storiesin puolella, että kävin tekemässä täsmäiskun Sokkarille. Mulla oli omassakin kaapissa muutama vaihtoehto (ja veljen vaimolta lainassa myös erittäin ihana mekko), mutta silti tuntui, että huomisiin häihin kaipaisin jotain erilaisempaa mekkoa. Olin jo kävelemässä autolle päin, kun huomasin Espritin tangossa alessa olevan mekon. Just mun kokoani. En sovittanut, joten riskillä mentiin. Ja hei, tuo mekko on ihan täydellinen. Siihen laitan pariksi hopeanväriset nilkkaremmikengät. Laukuksi ajattelin äiskän varastosta löytämääni mustaa nahkaclutchia…tai sitten kenkien väristä laukkua.

Nyt hakemaan kaupasta värinpoistoa tai blondausainetta. Pitäisi saada yhdet klipsipidennyshiukset huomiseen mennessä vaalenemaan, jotta saan hiukset nutturalle ;)
Sitten miehen kotiuduttua suunta kohti mökkiä ja fredagsmysiä!

IHANAA PERJANTAITA MURUT,

PS. loppiaisena tilassa näytti vielä tältä.


8 Responses to “Meidän uusi makuuhuone ♥”

 1. Näyttää kyllä aivan ihanalta! Noi vaaleat lattiat ovat tosi kauniit, tuolla varmasti nukkuu hyvät yöunet! On varmasti ihana tunne remontin jälkeen päästä vihdoin käyttämään tiloja. Meillä alkaa pieni kylppäriremppa ja odotan nyt jo innolla valmista lopputulosta ja (toivon mukaan) uutta, siistiä kylppäriä!

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Laura
   ja kiitos <3

   Todellakin, näin ekan yön jälkeen uudessa kodissa voin sanoa, että en ole paremmin nukkunut edes tässä nykyisessä kodissa :D

   Oih, tsemppiä sinne kylppäriremppaan <3

 2. Heidi sanoo:

  Kaunista! Mikä on tuo ihana lattia, onko parkettia vai laminaattia ja minkä valmistajan tuote? Juuri tuollaista olen etsinyt uuteen kotiimme, toistaiseksi tuloksetta. Sävy on täydellinen

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Heidi

   ja kiitos <3

   Tuo lattia on Cellon vinyylilankku (Nature Frost). Tykkään kanssa, että on just perfect :)

 3. Minna sanoo:

  Tuo mekko on upea ja ihan täydellinen sulle! ❤ ja se juliste pitää laittaa seinälle tai tauluksi ;)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiiiitos Minna <3

   Se mekko tuntui päälläkin niin hyvälle!

   Hih, näin pitäisi tehdä :D

   Kivaa sunnuntai-iltaa sinne <3

 4. RvaManteli sanoo:

  Kyllä näyttää kivalta! Mikä on seinämaalin sävy? Entä himmeys
  aste?

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos RvaManteli <3

   Tuo seinämaalin sävy on ihan puhdas valkoinen (sävyttämätön a-pohja). Täyshimmeää käytimme (Coloria Royal).

   Tykkään myös :)

Kommentoi