torstai 15. kesäkuu 2017

Minilomatunnelmissa

ID

HEI

ja voi vitsit, te ootte ihan supereita; kiitos kaikista puutarhavinkeistänne. Enhän mä katsokaas olisi tiennyt mistään kirvapensaista sun muista. Nyt tiedän. Palaan kommentteihin ajan kanssa. Katsoin tuossa, että pihasuunnitelma menisi vielä budjettiimme. Toteutuksesta täytyy sitten mahdollisesti tinkiä. Mutta jos ainakin olisi se ammattilaisen suunnitelma, niin sillä pääsisi jo pitkälle. Hmm…tuparit talkoomeiningillä ja kaikille lapio ja yksi syreenipuska juuripaakkuineen portilla käteen. Pikkoloskumppapullon lisäksi ;D

Hei, nyt kannat kattoon – meillä alkoi miehen kanssa miniloma. Ehei, siis töitä teemme lomallakin kyllä, mutta lapset lähtivät tänä aamuna serkkujensa kanssa kahdeksi yöksi seurakunnan leirille. Siinä missä aamusta tihrustin hieman itkua leirikamoja pakatessani on vaihtunut vapauden tunteeseen. Siis kaksi kokonaista päivää, että voin huolehtia vain omasta itsestäni. K-a-k-s-i. Ja koirasta, mutta se nyt on melko helppo kaveri. Ei tarvi siivota maitopurkkia ja margariiniä keittiön tasolta. Ei kuunnella kitinää, murrosikäisen tunnemyrskyjä tai ohjeistaa laittamaan hetkeksi puhelinta pois. Nautin täysin rinnoin!

…eiku hetkinen, nyt esitin liian reipasta äitiä. Sitä superäitiä, jonka rooliin sitä aina välillä jumittuu. Onhan tää ihan outoa olla taas lapsista erossa. Tunteet vaihtelevat laidasta laitaan. Ikävä on kova jo nyt. Ei olla oikein totuttu olemaan erossa toisistamme. Äiskän sairastumisen / kuoleman jälkeen lapset eivät ole juuri olleet yökylässä, satunnaisia kaveriyökyläilyjä lukuunottamatta. Mutta hyvää tämä tekee, kaikille osapuolille. Vaikka vannon sen nimeen, että ihan tavallinen arki on parisuhteenkin kulta-aikaa, niin eihän tällainen miniloma miehen kanssa kaksistaan sitä parisuhdetta ainakaan pahenna :) Illalla saatetaan käydä ex tempore sushilla ja katsoa leffa. Pieniä suuria juttuja. Huomenna suuntaamme töiden jälkeen kohti mökkiä. Ihan kaksistaan (+ kolmantena pyöränä karvainen kaveri).

Miniloma ei suinkaan lopu siihen kun lapset palaavat leiriltä lauantai-iltapäivänä. Hetken aikaa vietämme koko perheen kesken aikaa, mutta sitten mummu ja taata saapuu tänne lastenvahdiksi, sillä me suuntaamme ihanien ystävien iltahäihin! Alunperin oli tarkoitus mennä hotelliin yöksi, mutta olin mattimyöhäisenä liikkeellä. 262 euroa / yö oli halvin tarjous Tampereen vapaista hotellihuoneista ja sillä hintaa saamme jo melkein tuon pihasuunnitelman. Joten me rymistellään häistä yöksi uuteen kotiin!!! Niin ihanaa. Täytyy käydä huomenna petaamassa meidän sänky ja viemässä jääkaappiin kylmää Cola zeroa. Sunnuntaiaamuna vielä ennen kotiin tulemistamme menemme hääporukan kesken brunssille. Juu, mitä enemmän tässä kirjoitan tästä minilomasta, niin eihän se nyt lainkaan hassumalta kuulosta :)

Elämä. Ystävät. Kesä. Miniloma. Nautin 

ILOA & AURINKOA,


12 Responses to “Minilomatunnelmissa”

 1. Laura sanoo:

  Mite koiran kastraatio on vaikuttanut elämään? Muuttuiko käytös parempaan? :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Laura,

   voi kyllä – nyt meillä on varsin tyytyväinen pikkuherra, joka ei turhia hötkyile tyttökoirien perään aamu kuudelta tuulikaapissa ulvoen :) Muutenkin tuntuu, että kastraation myötä sai energiaa lisää ihan hirmuisesti, jaksaa leikkiä ja temmeltää. Jotenkin myös tavallaan rauhoittui. Ainakin ulkoilut.

   Poikakoirille vähän vielä välillä haukahtelee. Myös merkkailu sisään loppui liki kokonaan. Nyt on pissannut kerran viikkoon sisälle, mutta yleensä ns. protestina :D

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

 2. Kuulostaa täydelliseltä!<3 Me on hiljalleen opeteltu jälleen olemaan enemmän kaksistaan, ja on ollut kiva huomata, että yhdessä on edelleen hyvä olla. Esikoinen on ollut nyt reilun viikon isosena (jo kolmannen kerran), tällä kertaa ihan ulkomailla, ja viime päivinä olen häntä ihan tosissani ikävöinyt. Poika tulee kotiin ensi yönä, ja vaikka ensin ajattelin nakittaa hakureissun miehelle, niin kyllä se olen minä, joka yöllä herää poikaa vastaan!<3

  Ihanaa minilomaa Maria!<3

  • Maria Maria sanoo:

   Moi Taina,

   eikös kuulosta ihanalle <3

   Ja justiinsa niin - on ihana huomata, että kaksin miehen kanssakin voi olla superkivaa. Mä huomasin yhtäkkiä perjantai-iltana möksällä, että ei vitsi, täähän on ihan mahtavaa :D

   Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne <3

 3. Sari Riekkola sanoo:

  Kyllä me äidit olemme niin tunteellisia, täälläkin aikoinaan koettu juurikin samanlaisia tunteita. Nyt ollaan pääasiassa kaksin + hauveli ja viihdytään, sitten kun lapset tulee kotiin on parhautta olla yhdessä koko perheenä.
  Lasten lähdettyä nieleskelen kyyneleitä, kun tulee niin kova ikävä heitä…
  Onneksi on kännykät ja eivät asu kuin tunnin ajomatkan päässä :)

  Ihana mekko sulla!

  Oikein mahtia minilomaa teille, nautiskelkaa <3

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Sari,

   kuulostaa ihanalle teilläkin <3

   Kaksin on just hyvä olla, mutta kyllä mä toisaalta taas tätä iltaakin odotan, että ollana koko perhe kotona (lapset ovat jossain ulkona kavereittensa kanssa tällä hetkellä ja mies golffaamassa :)).

   Kännykät helpottaa ikävää ihan varmasti!

   Kiitsa, toi mekko on pian vissiin jämähtänyt mun päälle, kun olen pitänyt sitä niin monta päivää putkeen :D

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

 4. -A- sanoo:

  Hei ja aurinkoiset terkut! Olen samanlainen, että ikävöin lapsiani siitä hetkestä, kun poistuvat näköpiiristäni. Olen niin ’tottunut olemaan kotiäiti, Hausfrau’, että muu tuntuu hassulta. Vaikka ei se äitiys ole kuin yksi osa minua, tosin se TÄRKEIN. Brunssi juhlaväen kesken kuulostaa aivan mielettömän ihanalta, voi kerrata edellisillan tapahtumia, fiilistellä ja olla tärkeiden ihmisten kanssa. Meidän häistä on reilut 10 vuotta, joten harmi en voi nyt ruveta omia häitä järkkäilemään…muuten brunsdin muuten kyllä! ;)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa A
   ja kiitos aurinkoisista terkuista :)

   Äitiys on kyllä maailman ihanin ja tärkein asia <3

   Sama juttu, omista häistä tulee 11 vuotta, mutta jos nyt olisi omat häät niin tuo brunssi olisi ehdoton! Tosin, me jätimme brunssin väliin...liian kivat juhlat eilen eikä herätty ajoissa :D

   Ihanaa sunnuntaita <3

 5. Kuulostaa täydelliseltä minilomalta! Vaikka olen samaa mieltä siitä että arjesta pitää tehdä kivaa ja nauttia jo siitä, niin ei tuollaiset minilomat kyllä tee pahaa kenellekään! Ihana muuten tuo sinun mekkosi!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Laura,

   miniloma teki tehtävänsä – ikäänkuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla :D

   Taas jaksaa <3

   Kiitos, tuo mekko on H&M:n :)

   Suloista sunnuntai-iltaa <3

 6. Kaura sanoo:

  Ihana mekko. Mistä oot hankkinut? Niin kesäinen. :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Kaura,

   ostin mekon alkuvuonna H&M:ltä :)

   Ihan eri värinen kuin mitä vaatteeni yleensä, mutta piristävä poikkeus juuri siksi :D

   Suloista sunnuntai-iltaa <3

Kommentoi