tiistai 06. kesäkuu 2017

D e s p a c i t o

ILTAA IHANAT!

Huhhuh, niin kiva olla taas täällä; tämä blogi toimii sellaisena pään tuuletuspaikkana :) Koko päivän olen odottanut, että pääsen tänne ja vihdosta viimein – täällä ollaan. Arvatkaa mihin tekstiini jouduin tänään palaamaan? No siihen, missä kerroin miten hidastaa elämää. Miten pysähtyä hetkeen. Nämä vikat muutamat viikot ennen muuttoa ovat kyllä aika kaoottiset. Eikä vain tuon rempan ja muuton takia vaan elämässä on vielä vähän muutakin. Töitä, töitätöitä ja yhtä toistakin kuolinpesää, jota yritetään parhaan mukaan sovinnolla selvittää. Tieto, että tämä on väliaikaista helpottaa ihan suunnattomasti.

Vaikka muu koti on jälleen kuin hävityksen kauhistus (jep, juuri perjantaina siivottiin), niin paikka jonka haluan pysyvän siistinä on makuuhuone. Kävin poimimassa mummulan omenapuista pari oksaa ja hei, ne ovat vihdosta viimein kukassa. Ainakin pari viikkoa normaalia myöhemmin. En ole aiemmin tiedostanutkaan, että ne tuoksuvat noin hyville. Vaikkei oman pihan omppupuu kukikaan tänä vuonna, niin toivottavasti mummulan pihasta saadaan omppusatoa hilloiksi asti.

Onneksi kiireen keskellä on sellaisia arjen ihania kompastuskiviä, jotka saavat nauramaan pissat housussa. Koska olette viimeksi koonneet teltan? Meillä lapset ystävänsä kanssa saivat päähänsä nukkua ensi yön teltassa. Suoriutuivat muuten teltan kokoamisesta keskenään. Siinä missä itse pähkäilin, että mikä tukipuu tulee minnekin, olivat muut jo koonneet teltan. Myönnettäköön, omasta partiostani on jokunen vuosi aikaa. Mielenkiinnolla odotan, mihin aikaan nuo pikkuiset rymistelevät sisään nukkumaan…

Niin, että nyt koiran kanssa iltalenkki,  iltasuihku ja sitten rentoutusappi päälle. Yritän taas palautella mieleen tuon hidastamisen jalon taidon (mahkut hei tämän härdellin keskellä…ainakin yritys hyvä kymmenen ;). Despacito. Vaikka täällä ja muissa somekanavissani olisi totuttua hiljaisempaa, niin hengissä ollaan ♥ 

MIKÄ PÄIVÄ TÄNÄÄN ON -TERKUIN,


Kommentoi