tiistai 09. toukokuu 2017

I’m so happy to be blonde again

MOIKKAMOI!

Ja hei tuo otsikko kuuluu sit laulaa kasarihengessä Huey Lewis & the Newsin ”I’m so happy to be stuck with you” -biisin kertsin nuoteilla ;D Vitsit, mikä korvamato mulla on soinut ihan koko päivän. Te nuoremmat blogini lukijat ette varmaan tiedä lainkaan, mistä puhun, mutta guuglettakaa tuo biisi. Takuuvarma korvamato. Jos sellaista etsitte.

Tuossa yksi päivä mulle tuli ilmoitus fb:ssa, että mut on merkitty kuvaan. Hetken piti hieraista silmiäni. Olenko mä joskus ollut noin blondi? Se oli meidän ala-asteen luokkakokouskuva vuodelta -99. Aloin muistelemaan, että totta tosiaan, noihin aikoihin olin blondi. Blondi blondi enkä sellainen blondi kuin viime vuosina. Alunperin eilen kampaajalla piti vähän napsaista pituutta ja raidottaa tyveä. Kunnes löysin itseni selailemassa blondivuosieni kuvia. Loppujen lopuksi pituuksista lähti sellaiset kolmisen senttiä. Ja hiukset vaalenivat monta astetta.Ja tässä sitä nyt ollaan; blondiblondina. Halusin, että tyvi saa jäädä tummaksi. Sitä ei tarvinnut värjätä, mutta pituudet koki muutoksen. Lähtötilanne oli varsinkin niskassa ja päälisosan raidoissa niin tumma, että keltaisuudelta ei voitu välttyä. Vaalennettiin kuitenkin niin miedosti, ettei hius mennyt lainkaan purukumimaiseksi. Nyt kotona jatkan hopeashampoolla ja -hoitsikalla, niin eiköhän se tuo keltaisuuskin tuosta vähene. Tosin tuntuu, että se jo väheni yhden pesunkin ansiosta. Lisäksi se porottava kesäaurinko, joka pian tänne pohjolaan jostain yllättäen saapuu, tulee tekemään osansa. Kyllä, I am happy to be blonde again. Mitenkään omaa itseäni dissaamatta, niin voin todeta ulkoisen habituksen kuvastavan nykyisellä hiusten värillä todellista minääni paremmin. Tiedän olevani fiksu, mutta kyllä mulla on kuulkaas välillä niitä blondihetkiä. Ne ovat elämän suola. Eikä vain itselleni vaan myös tuolle rakkaalle aviomiehelleni. Elämä on aika ihanaa, kun osaa nauraa itselleen. Kun osaa päästää sammakoita suustaan oikealla hetkellä. Kun osaa olla päästämättä niitä suustaan oikealla hetkellä. Jälkimmäistä taitoa vielä kyllä opettelen. Mutta hei, I’m blonde..what’s your excuse? ;)
ID

Nyt lounastaukoa ja veroilmoitusten täyttöä. Ugh. Justhan se oli kun noita täyteltiin. Iltapäivälle ohjelmistokoulutusta ja illalla juoksukoulua.
Elämä on kaikessa täyteläisyydessään just hyvä näin.

TIISTAITERKUIN,


12 Responses to “I’m so happy to be blonde again”

 1. Passaa sinulle tosi hyvin :)

 2. Westend Mum sanoo:

  Eikös ole väite, että blondeilla on aina hauskempaa :)
  http://westendmum.fi

 3. Riina sanoo:

  Tyylikäs ja sopii sulle! Kerrohan tuosta juoksukoulusta enemmän ja kiitos pavlova-reseptistä!

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitos Riina <3

   Osallistun Vauhtisammakoiden juoksukouluun täällä Tampereella. Kerta viikkoon tunnin tekniikkatreeni ja sitten kaksi omaa treeniä. Lisäksi yksi vapaaehtoinen tunnin lenkki. Oon aivan koukussa jo koko juoksuun :)

   Olehan hyvä! :)

 4. Minna sanoo:

  Kaunis nainen ja upeat uudet hiukset. Ei voi muuta sanoa!

 5. Sari Riekkola sanoo:

  Ihana vaaleaverikkö siellä!! <3
  Kattelin muuten tässä hiusjuttujasi ja hain inspiraatiota tummentaa omaa hiusta,
  sulle sopii vaalea hyvin, muttei kupari ja yksi tummempi värikään ollu paha, vaan minusta neki passas hyvin.
  Uskaltauduin pitkään blondina olleenani nyt värjäämään hiukseni suklaanruskeiksi ja eteen laiteltiin vaaleaa raitaa, halutti jo kovasti muutosta.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Sari

   ja kiitos <3

   Kaikkia värejä olen kokeillut ja musta tuntuu, että blondina viihdyn paremmin näin kesällä (eh, jääkaudella :D). Syksyllä sit taas tummentuu!

   Hyvältä kuulostaa sinunkin hiuksesi <3

 6. Anne sanoo:

  Ihan loistavasti onnistunut tuo hiustenvärjäys! Itselläni tuuppaa aina tulemaan liiaksi sitä keltaisuutta, joten mennyt fiilis hiusten blondaamisesta, mutta ehkä jos kesää vasten taas rohkenisi värjätä :)

  En omista instagram-tiliä vielä joten en pääse siellä kommentoimaan ja kysymään, joten kysäisen täällä, että mistä olet ostanut ihanan kassin jossa peace-merkki?

  Ihanaa kevättä sinne…Helsingissä tuli juuri lumi/räntäkuuro :/

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Anne
   ja kiitos <3 Hopeashampoo ja -hoitsikka teki kyllä ihmeitä (siis mun taitavan kampaajan lisäksi :))!

   Tuo peace-kassi on tosi vanha, mutta muistaakseni Nougatista ostin. On TineK Homen :)

   Kiitos ja samaa sinne...toivotaan lämpeneviä ilmoja <3

Kommentoi