lauantai 29. huhtikuu 2017

Vappuviikonloppuna


…meillä näemmä näyttää kaikessa hempeydessään siltä, kun olisi prinsessasynttärit tulossa :D

MOIKKAMOI!

Ja juu, terkkuja kaupungista – pitkästä aikaa kaupunkivappu, mutta ei haittaa! Saamme huomenna ihanat ystävät viettämään sitä kanssamme. Ja oikeastaan, kun on hyvässä seurassa niin eihän sen paikan väliä. Tosin, jos saisin päättää, niin toki olisimme saaressa samalla porukalla :) Vappuun kuuluu tänäkin vuonna hyvää ruokaa ja hyvää juomaa. Maltillisia koristeluita ja munkkeja. Vieraamme tuovat huomenna the vappumunkit, mutta fiilistelin tänään jo pikaisesti uunissa lämmitettävien munkkien myötä. Eka vappu pitkään aikaan, kun en olekaan itse leiponut munkkeja. Enkä liiemmin tehnyt simaa. Meillä äiskä teki maailman parhainta simaa, joten kynnys yrittää sen tekemistä itse on korkea.

Ehkä ensi vuonna ;) Tälle päivälle olisi vielä huomisen ruokalistan tekemistä ja kaupassa käyntiä, uimahallia (lapsilla), golfkisoja (miehellä), koiran pesua, lenkkiä ja leipomista. Leppoisaa lauantaipuuhaa siis. Lisäksi on pakko käydä katsomassa rempan edistymistä. Tänä viikonloppuna saadaan kuulemma kahteen kylppäriit kalusteet laitettua. Keskikerroksen kylppärin seinälaatoista jäi yli yksi kokonainen laatta. Pikkuisen sen avulla hahmottelin, miten meidän sisustukseen sopisi haaveilemani marmoripöytä. Lisäksi tuota marmorilaattaa jäi erinäisiä soiroja ja nyt mietinkin, että pitäisiköhän ne säästää. Menisivät ihan kivasti esimerkiksi tapaslautasina!

Aika käy vähiin tässä kodissa. Toukokuun lopussa on muutto. Mutta ei välttämättä vielä mummulaan vaan muutamaksi viikoksi mökille (mikälisikäli ne jäät nyt ovat siihen mennessä sulaneet). Eiköhän me juhannukseen mennessä olla jo asetuttu uuteen kotiin. Eilen illalla fiilistelin tulevassa olkkarissa ilta-aurinkoa. Tulevan kotimme ehdoton ykkösjuttu on se, että aurinkoisella kelillä kylpee aina jokin huone auringossa. Aamulla meillä tulee paistamaan aurinko keittiöön, lukunurkkaukseen ja ruokahuoneeseen. Päivällä olkkariin, iltapäivästä ja illan suussa olkkarin toisesta isosta ikkunasta ja myöhemmin illalla työhuoneeseen ja taas keittiöön.

Tapparan mestaruusjuhlat iltapäivällä houkuttelevat, mutta jotenkin on tuota muutakin tekemistä sen verran, että taitaa jäädä väliin. Ellei sitten ulkoisteta iltaruokailua ja suunnata kaupungille. Fiiliksen pohjalta mennään :)

LEPPOISAA LAUANTAITA SINNEKIN!


2 Responses to “Vappuviikonloppuna”

 1. Seija sanoo:

  Tulee ihan nostalginen olo tätä postaustasi lukiessa, mekin muutettiin mökille ennenkuin päästiin uuteen kotiin. Asuttiin siellä helmikuusta toukokuun loppuun ja ihan mahtavaa aikaahan se oli. Aamukaffet joko autossa hörpättiin tai läheisellä huoltsikalla. Sitten yhdessä köröteltiin töihin. Illalla lämpeni sauna joka ilta, yhteisen iltalenkin jälkeen. Siellä mökissä lämmiteltiin paukkupakkasilla ja sitten seurattiin kevään tuloa. Kylki kyljessä kateltiin telkkaria iltaisin. Silloinen koiramme tykkäsi ihan hirveesti. Oli hienoa nähdä, muten hyvin pärjättiin vähän alkeellisissakin oloissa, sitä kokemusta en vaihtaisi ! Hyvä siitä tulee varmasti teillekin !! :-)

  • Maria Maria sanoo:

   Huomenta Seija

   ja hei ihanaa – teillä on ollut siis samanlaiset kuviot kuin meillä :) Kuulostaa niin ihanalle <3

   Aika aikansa kutakin, meillähän onneksi tytöt jäävät kesälomille kesäkuussa, mutta mies joutuu ajamaan sen tunnin töihin mökiltä päivittäin. Eikä sekään paha ole. Maaseudun rauhasta kohti kaupunkia <3

   Kyllä, hyvä siitä tulee!

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Kommentoi