sunnuntai 16. huhtikuu 2017

Pääsiäisterkkuja tunturista!

HEI HELLUREI IHANAT!

Nyt on kovalevy taas niin nollautunut, että jouduin tuossa ihan miettimään, että miten tää bloggaustouhu menee ja mitä mun oikein kuuluu teille kirjoittaa :) Koska nyt ei ole sen syvällisempää tajunnanvirtaa jaettavaksi, niin ajattelin vain kertoa teille pääsiäisen kuulumisia. Ekat pari päivää vietettiin mäessä. Ekaa kertaa pitkään aikaan oltiin veljen perheen kanssa huudseilla samaan aikaan tai oikeastaan ensimmäistä kertaa lasten kanssa porukalla. Joten serkukset viihtyivät rinteessä keskenään pari päivää liki putkeen. Veljen perhe jatkoi tänään matkaansa ja me jäädään vielä yhdeksi yöksi.ID Kolme yötä oltiin vuokramökissä ihan rinteen vieressä ja nyt muutettiin vikaksi yöksi tänne meidän (veljen & mun) mökkiin. Se on jännä juttu, että kun tuon oven aukaisee ja tuoksuttaa mökin tuoksua niin rentoutuu samantien. Samat parikymmentä vuotta vanhat kalusteet toimivat edelleen. Tänään pidettiin lyhyempi mäkipäivä sillä oli kova kiire päästä rentoutumaan (lue: sohvapäikkäreille ;)) mökkiin. Ja kieltämättä lapset olivat aika väsyneitä parin tiukan mäkipäivän jälkeen. Kevät on Lapissakin hieman myöhässä ja yleensä tähän aikaan vuodesta on ollut jo päivisin reilusti plussalla. Nyt on sää ollut laidasta laitaan; aurinkoa ja toisena hetkenä sankka lumisade. Rinteet ovat olleet ihan älyttömän hyvässä kunnossa ja mökin pihassa on lunta vielä liki metrin verran. Kauhunsekaisin tuntein katsoin päivityksiä Tampereelta; sielläkin näyttäisi olevan takatalvi. Näinköhän päästään ensi viikonloppuna saareen? No vapuksi viimeistään olisi pakko päästä, kun saadaan sinne vieraita :)

Nyt sinne sohvapäikkäreille. Camilla Läckbergin kanssa. Elämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan just niin kovin hyvin. Lapin taika on tehnyt jälleen kerran tehtävänsä ♥ Toivottavasti sielläkin vietellään mukavia pääsiäisen pyhiä! :)

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,


Kommentoi