keskiviikko 12. huhtikuu 2017

Maailman kaunein koti ♥

(sis. kuvatulvan eli kuvatulvavaroitus :)

MOIKKAMOI!

Eilen pitkin kaunista Suomea ajellessani en vielä tiennyt, mikä määränpäässä odottaa. Tai tiesin, että siellä odottaa ihana ystävä ja kollega Emilia ja heidän ihana kotinsa. Mutta en tiennyt, että siellä odottaa valehtelematta maailman kaunein koti. Se kokonaisuus, joka seinien sisälle kätkeytyi. Ihmiset, jotka tuota kotia asuvat ja ne puitteet. Se oli jotain ihan käsittämättömän kaunista ja harmonista. Harvoin menen sanattomaksi, mutta nyt ei auttanut kuin huokailla ja katsella ympärilleen. Toki olen Emilian blogissa kuvia ihastellut aiemminkin, mutta en voinut edes kuvitella, että tuo kaunis koti voisi siitä enää enempää kaunistua. Mutta näin vain kävi. Meni heti kerrasta Marian Maailman kaunein koti -äänestyksen ykkössijalle :)
Kauniin kodin lisäksi vastassa oli tuo kaunis sielunsiskoni. Vain toinen bloggaaja voi ymmärtää toista bloggaajaa. Meillä on molemmilla ollut melko tiivis kevät ja teki hyvää istua alas ja nauraa meikit poskilla. Emilia oli valmistanut älyttömän hyvää lohisalaattia lounaaksi ja jälkkäriksi vein rahkapullat meidän lähileipomosta. Kolmisen tuntia vierähti maailmaa parantaen ja musta kuulkaa tuntuu, että me molemmat saatiin tuon kolmen tunnin aikana sellainen minilomafiilis. Hetkeksi unohtui kaikki työt ja arkiset askareet. Kotiin päin lähdin ajelemaan posket nauramisesta krampissa ja itsekseni typerästi hihitellen. Onnellisena.
Heitinkin Emilialle, että saitte musta nyt vakivieraan, sillä eihän tuo matka nyt mikään pitkä ole. Tunnissa sinne ja tunnissa takaisin. Ylipäätään olen sitä mieltä, että olen edellisessä elämässäni ollut maalaistyttö. Jotenkin kaupungista pois pääseminen rauhoittaa. Nyt ymmärrän Emiliaakin paremmin, kun aina silloin tällöin viittaa siihen, että ei viihdy kaupungissa pitkiä aikoja. En minäkään viihtyisi, jos mulla olisi tuollainen rauhan tyyssija kotina. Maatalokuumeen lisäksi muhun iski järjetön kissakuume. Tuli jopa vähän ikävä meidän edesmenneitä kissoja Elliä, Eppua, Essiä ja Ossia. Mutta eiköhän tuo koiruus nyt riitä täyttämään perheen karvainen kaveri -kiintiön :)

Vaikka bloggaaminen on melko yksinäistä touhua, niin onneksi on tukiverkosto puhelimen päässä. Välillä sitä ei tarvi lähettää kun havainnollistavat emojit ja toinen on jo ihan kärryillä ja osaa antaa tukea. Aivan loistavaa. Olen siunattu ihanilla ihmisillä ympärillä 

ILOISTA KESKIVIIKKOA!


17 Responses to “Maailman kaunein koti ♥”

 1. Kristiina H. sanoo:

  Seuraan teidän molempien blogeja. Itse olen ylipäätään huono kirjoittamaan ja kommentoimaan näihin blogeihin, mutta mielenkiinnolla aina luen.

  Emilian blogin löysin sinun blogisi kautta, taisi sitä tosin kampaajanikin mainostaa (oiskohan muuten Emiliankin kampaaja). :)

  Kauniit kodit on teillä molemmilla, odotankin innolla jo kuvia ja juttuja remonttinne valmistumisesta.

  Hyvää pääsiäisen odotusta ja pohjoisen reissua!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Kristiina

   ja ihana kuulla, että luet meidän molempien blogeja <3

   Hih, teillä on sama kampaaja :) Asutte ihanalla alueella. Rakastuin tuohon täysin!

   Kiitos ja ihanaa pääsiäistä sinnekin <3

 2. Riina sanoo:

  Kaunis on koti, mutta miksi pitää laittaa asioita paremmusjärjestykseen? Mua ärsyttää aikamme kilpailuhenkisyys, kaikesta pitää kilpailla ja kaikki laittaa järjestykseen. Miksi ei voi vain todeta ”kaunis koti”; miksi sen pitää olla ”kaunein”? Etenkään, kun monille tuo ei ole ehkä kaunein, mutta varmasti kaunis :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Riina

   no sen takia laitoin tuohon alkuun, että Marian Maailman kaunein koti -äänestyksessä eli kyse on tasan tarkkaan omasta mielipiteestäni ja on tarkoitettu hyvällä. Ei ärsyttääkseen ketään :)

   Itse kun olen kanssasi hyvinkin samoilla linjoilla tuon nykyajan kilpailuhenkisyyden kanssa <3

 3. Voi, Maria!!! ♡♡♡♡
  Kiitos, sulle. Niin teki hyvää tuo eilinen ja kiitos kaunis myös näistä sanoista! ♡

  Ihanaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle ja nauttikaa lomasta! Taavi lähettää sulle myös hiukkasen hurinaa! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Emilia ♥♥♥

   Tuo päivä tuli tarpeeseen -otetaan pian uusiksi!:)

   Kiitos ja sinne myös ihanaa pääsiäistä ja Taaville rapsutuksia ♥

 4. Eliisa sanoo:

  Toden totta! Uuden kuun Emilian koti on ihana, sielukas ja oikea kauneuden multihuipentuma. Seuraan teitä molempia ja täytyypä sanoa että ymmärrän nyt miksi aina aloitan blogien seuraamiset juuri teidän kahden blogeista. Usein jos ei ole aikaa, täytyy ainakin Marian ja Emilian postaukset käydä lukemassa! Niistä huokuu hyvä mieli. Sellainen Rauha ja Rakkaus. Niissä ei ole teeskenneltyä ja ohutta sanahelinää ja pelkkiä kauniita kuvia vaan molemmista paistaa ilo ja kiitollisuus elämään. Ja täytyypä sanoa että myös sinun kotisi on todella kaunis ja ihana. Teidän molempien oma persoonallisuus (näin ajattelen) tulee esille kodeissanne. Olen muuttamassa Oulun suunnalta Tampereelle perheeni kanssa lähiaikoina ja sinun blogisi on yksi iso ankkuri, josta haen kiinnekohtaa minulle tuntemattomaan paikkakuntaan. Eli lisää Tampere aiheisia postauksia ja vinkkejä Tampereeseen tutustumiseen! … Ajatella, että blogin kautta voi saada kauniiden kuvien ja elämänasenteiden lisäksi myös tällaista etua lukijan elämään. Kiitos siitä sinulle ja terveisiä Emilia-ystävällesi! T. Pohjoisen tyttö

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Eliisa

   ja voi kiitos kauniista sanoistasi ♥

   Ja hei tervetuloa Tampereelle :) Tampere on ehkä maailman kivoin kaupunki (heh, yhtään en ole puolueellinen ;D)

   Kiitos myös postaustoiveesta!

   Ihanaa pääsiäistä ♥

 5. Johanna - Kaikkea kaunista sanoo:

  Olipa kiva nähdä Emilian koti ihan uusista kuvakulmista!

 6. idahhh sanoo:

  Molempien blogeja seurailen ja voi olen sinun kanssa niin samaa mieltä, Emilian koti on unelma <3 kiva nähdä kotia myös toisen kuvaajan silmin, niistä saa aina sellaisen erilaisen kuvakulman :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Idahhh

   ja ihana kuulla :) Sehän se onkin, että ainakin itse tulee otettua aina samoista kuvakulmista kuvia omasta kodistani :D

   Iloista pääsiäistä ♥

 7. Todella upeita kuvia ja Emilian koti on kyllä niin kaunis! Olen aina niin kateellinen ihmisille jotka pystyy pitämään kukat ja viherkasvit hengissä :D Yritän aina itse vuorata kotimme kauniilla kukilla ja kasveilla mutta vähintään parin viikon kuluessa ne on kaikki kuolleet…että se siitä kasveista :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Laura,

   tuo koti on kyllä todella kaunis ♥ Livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

   Sanos muuta, itse saan kaktuksetkin kuolemaan ;D

   Iloista pääsiäistä ♥

 8. Westend Mum sanoo:

  Vertaistuki on mahtavaa :)
  http://westendmum.fi

 9. Niina sanoo:

  Moikka! :)
  Ihan samaa mieltä, tuo koti on niin kaunis! Ja se ajatus maaseudun rauhasta, iso piha, nuo lattiat, The keittiö.. kaikki! Onneksi Emilia on bloggaajana avannut kotinsa ovet meille ihasteltaviksi! Emilian blogi kuuluu suosikkeihini, vaikken siellä niin paljoa kommentoikkaan kun täällä. Jos en muita ehdi lukea, niin sinun ja Emilian kirjoituksisya luen kyllä jokaisen! (Tällä hetkellä tämä operaatio käynnissä)

  Mukavaa Tiistaita! <3 Täällä paistaa aurinko.

Kommentoi