torstai 09. maaliskuu 2017

Postikortteja paratiisista

IDkohkradan

…voi tuota koiraa! 

HEISSULIVEI !

Eilisestä merimatkasta muistuttaa keinuva ja auringosta hieman hutera olo, ei kiva. Iltapäivä on kulunut täällä sisällä vällyjen välissä, mutta vielä täältä noustaan. Mutta näitä kuvia Koh Kradanilta katsellessani voin vain todeta, että se oli sen arvoista. Autio Sunset beach ja sen lisäksi aivan mieletön snorklausspotti saaren toisella puolella. Vailla muita turisteja. Vaellus läpi viidakon Lost Paradise Resorttiin lounaalle, yksi erittäin hikoileva olut. Lisää kävelyä viidakon läpi Kradan beachille. Nauttimista ja leppoisaa menoa. Hieman myös ihistystä. Jep, se hiekka + aurinkorasvasyndrooma :D

Päivä oli ihana, mutta ihana oli palata hotellin siisteyteen ja suihkuun. Leikittiin mielikuvitusleikkiä, että olisiko meistä yöpymään Lost Paradise Resortin bungaloweissa, vailla ilmastointia, sisävessaa tai yöllistä sähköä. Gekkojen ja käärmeiden armoilla ;) Ei meistä nykyisin ehkä olisi, mutta siinä olisi tavoitetta. Ehkä sitten eläkkeellä. Ollaan ehkä liian high maintenance sen suhteen, mutta onko siinä jotain vikaa? Jos ei tykkää hiekasta eikä hiestä. Haluaa sen suihkun ja ilmastoinnin. Viileät lakanat, joiden syliin pujahtaa, kun on ottanut liikaa osumaa auringolta.

Kyllä, tämä meidän happy place on jälleen osoittautunut ykköspaikaksi. Hiekka on samettista ja vesi turkoosia, vaikkei yhtä kirkasta tähän vuodenaikaan olekaan kuin tuolla paratiisisaarella. Uima-altaat palvelevat loistavasti meitä hiekka+aurinkorasvaihistysihmisiä ja uima-altailta löytyy kylmät suihkut, joissa käydä viilentymässä. Täältä on hyvä tehdä päiväretkiä ja palata aina iloisin mielin takaisin. Heh, ei muuten olla ainoita, jotka täällä viihtyvät. Palaavia asiakkaita on useita ja yksi pariskunta on käynyt täällä 17. kertaa. Kyllä mekin tänne vielä palataan, vaikka välillä käydään katsomassa muuta maailmaa :)

Nyt koittamaan josko partsilla pystyisi olemaan. Keinuttaminen on loppunut ja seisominenkin onnistuu ilman, että näkee tähtiä ;) Josko kuulkaas tänään nähtäisiin vihdosta viimein tuolla kommenttiboksin puolella…vastaamisten merkeissä!

IHANAA ”EN OLE KARTALLA, MIKÄ VIIKONPÄIVÄ ON” -PÄIVÄÄ,


10 Responses to “Postikortteja paratiisista”

 1. Jenni sanoo:

  Näyttää kyllä aivan ihanalta ja kadehdittavalta!! Hirveä matkakuume! Juuri eilen miehen kanssa puhuttiin haaveesta lähteä joku lähivuosi vaikka edes 2 kuukaudeksi kiertelee Thaimaata, Vietnamia ym., eli ei auta kun alkaa laittaa rahaa sivuun jo nyt ;) Toisaalta pari kolme vuotta voidaan odottaa helposti niin ehtii tuo kuopuskin (nyt 1,5 v) varttumaan mukavaan ikään :D

  • Maria Maria sanoo:

   Moikkuli Jenni

   ja hei kiitos – oli niiiin ihana loma, että oksat pois <3

   Tuo 2 kk reissussa kuulostaa hyvälle, jos saisi ottaa koirulin mukaan ;D

 2. Wau! Upeita kuvia <3

 3. Minna sanoo:

  Kuvat on todellakin kuin postikortit! Mieli lepää noita katsellessa. Ja mikä parasta, loma on tehnyt teille tehtävänsä. <3

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Minna,

   loma teki tehtävänsä ja nyt taas jaksaa :)

   Näihin kuviin tulee itsekin palattua <3

 4. Heli P sanoo:

  Oi, ihania kuvia. Nyt kyllä matkakuume lähti nousuun☺!

 5. Tarja Kurttila sanoo:

  Kiitos mukavasta, monipuolisesta blogista. Juolahti vain mieleeni että nauti nyt lämmöstä, auringosta ja keskity lomailemaan perheesi kanssa. Me uskolliset lukijasi kyllä pärjäämme täällä pari viikkoa ilman reseptejä, remonttipostauksia ja lomatilityksiä.
  Enkä kirjoita tätä nyt kateuksissani, olin itsekin tammi-helmikuussa kolme viikkoa siellä päin lomailemassa , enkä millään olisi iltaisin jaksanut alkaa tekemään selostusta päivän tapahtumista , fiiliksistä tuntemattomille ihmisille,
  Halusin täydellisen nautinnon ja irtioton arkeen .
  Kaikkea hyvää ja mukavaa kevättä sinulle !

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Tarja

   ja hei kiitos sinulle <3

   Juu, meillä lapset ja mies vietti aikaa mobiililaitteillaan aina illan suussa hotellissa ja sillä aikaa mä tein tätä rakasta blogia :) Ei vain pystynyt olemaan ilman ;)

Kommentoi