tiistai 14. helmikuu 2017

Sincerely yours ♥


RAKAS BLOGINI LUKIJA!

Kyllä, juuri sinä siellä ruudun toisella puolella. En välttämättä tunne sinua, mutta tunnen läsnäolosi. En tiedä miltä näytät, mutta sillä ei ole väliä. Minulle ulkonäkö on vain kuori. Sisin ratkaisee. Tiedän, että sinulla on suuri sydän ja paljon annettavaa. Olethan antanut minulle niin paljon näiden seitsemän vuoden aikana, kun olet vieraillut täällä luonani. Olet auttanut minua elämäni eri vaiheissa. Iloinnut onnistumisistani. Myötäelänyt surussa ja kääntänyt suupieleni ylöspäin. Saanut välillä minut kikattamaan hervottomasti. Toisinaan saanut herkkyydelläsi minut pyyhkimään silmäkulmiani. Olet yllättänyt minut aina uudelleen. Positiivisesti joka kerta. En aio valehdella, olen koukuttunut sinuun vuosien saatossa. Sinusta on tullut tärkeä osa tätä rakasta blogiani. Tärkein osa.140217 (3 of 3)
Sinä olet antanut minun olla kaikki nämä vuodet oma itseni. Niin hassulta kuin se välillä tuntuukin vuodattaa sinulle asioistani. Olet oma terapeuttini. Ystävä vailla vertaa. Joskus annat samalla mitalla takaisin ja vedät takaisin maan pinnalle. Täysin syystä. Tiedän, että seilaan välillä pilvilinnojen tuolla puolen. Sinä jaksat silti tulla tänne katsomaan, mitä minulle kuuluu. Lukea siirappisia ja hunajaisia tarinoitani. Muistatko, millä nimellä blogini aloitin silloin vuonna 2010? Syrup & Honey :) Muistat varmaan, kun kerroin että tuo nimi syntyi hetken mielijohteesta. Kesken työpäivän ihanaista Duffya kuunnellessani. Vuosien saatossa siirappiset tekstit ovat pysyneet valikoimissa, mutta koen kuitenkin, että tämä nykyinen blogini nimi At Maria’s kuvaa paremmin blogiani. Olet saattanut huomata, että täällä luonani eletään elämää leveällä skaalalla. Hyväksytään kaikki tunteet ja rohkaistaan jatkamaan eteenpäin. Ei paineta leukaa rintaan eikä mennä kohti pettymyksiä. Nostetaan leukaa himpun verran ylemmäs, hymyillään astetta leveämmin ja syöksytään eteenpäin. Odottavin tunnelmin, sillä elämällä on niin paljon annettavaa. Välillä saadaan ruhjeita ja kuhmuja. Otetaan pohjakosketusta, mutta pyyhkäistään liat pois polvista ja kämmenistä, noustaan ylös ja jatketaan eteenpäin. Pikkuisen viisaampana jälleen. Sinäkin olet antanut minulle viisautta. Suvaitsevaisuuttakin. Olet opettanut minut vuosien saatossa vastaanottamaan kritiikkiä. Suvaitsemaan erilaisia mielipiteitä. Olet tehnyt sen rakentavasti ja kohteliaasti. Kiitos siitä.

Elämä on lahja, siinä missä sinäkin blogini lukija. Teissä on paljon samanlaista. Olen vuosien varrella oppinut, että mitään tai ketään ei sovi pitää itsestäänselvyytenä. Ehkä juuri siksi tai sen takia olen oppinut elämän ja muiden ihmisten kunnioittamisen jalon taidon. Kunnioitukseni sinua kohtaan on valtava. Yhtä suuri kuin elämää kohtaan. Kunnioitukseni sinua kohtaan saa minut välillä punnitsemaan, mikä on vastuullista kirjoittaa tänne blogiini. Koen, että julkisen blogin kirjoittajana vastuuni on suuren suuri. Kokisin epäonnistuneeni, mikäli loukkaisin sinua teksteilläni. Antaisin virheellistä tietoa tai johtaisin harhaan. Moraalini on suuren suuri, ehkä joidenkin mielestä liiankin suuri. Siitä en kuitenkaan ole valmis nipistämään. Tuon korkean moraalini ansiosta olen päässyt tänne asti. Olen pystynyt onneksi olemaan kanssasi ihan oma itseni. Sillä sinä olet antanut siihen mahdollisuuden, etkä ole tuominnut minua. Se Maria, jonka sinä täällä blogissa näet on se sama Maria, joka aamuisin herättelee nuo maailman rakkaimmat uuteen päivään. Se sama Maria, joka välillä kiroaa eteisen lattialle mytyksi jätettyjä ulkkareita. Se, joka nauttii illalla ruotsalaisista rikossarjoista maailman parhaimman aviomiehen kainalossa. Se hieman nuupahtanut Maria, joka joskus harvoin herää bileillan jälkeen päänsärkyyn ja miettii, että enkö mä ikinä opi. Se, jolle jopa lapset joutuvat välillä sanomaan, että oltaisko pikkuhetki ihan hiljaa :D Veikkaan, että sinussa ja minussa on paljon samaa. Me ollaan vain ihmisiä ja mielestäni se riittää. Yritetään olla sitä parhaimmalla mahdollisella tavalla, jooko?140217 (2 of 3)

Tiedän, että sinä saatat olla sen ikäinen, että voisin olla äitisi. Tai ehkä olet sen ikäinen, että voisit olla äitini. Ehkä olet samanikäinen kuin minä olen. Yksi bloggaamisen suurista rikkauksista on se, että ulkonäköön ja ikään katsomatta meillä on kuitenkin jotain yhteistä. Jotain joka saa sinut palaamaan tänne kerta toisensa jälkeen. Jotain joka saa minut kirjoittamaan juuri sinulle kohdennettuja tekstejä. Suoraan sydämestäni. Kerta toisensa jälkeen. Taidan olla maailman onnellisin, kun minulla on sinut.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ, KIITOS KUN OLET OLEMASSA ♥

SINCERELY YOURS,

alle


63 Responses to “Sincerely yours ♥”

 1. JonnaG sanoo:

  Ihana Maria.
  Kiitos itsellesi ja onnellista Ystävänpäivää!

 2. MarikaJ sanoo:

  Niin ihana Maria <3 Sulla on todellakin kyky kirjoittaa kaikista asioista suurella intohimolla ja sydämellä. Sinun tapasi kirjoittaa lämpimästi ja suoraan iholle on ihailtavaa ja blogisi lukeminen on aina niin helppoa.

  Ihanaa Ystävänpäivää sinulle <3

 3. Susa sanoo:

  Ihanaa ystävänpäivää sinulle Maria <3

  Aikanaan eksyin blogiisi ihan sattumalta ja sen jälkeen olen huomannut ajautuvani tänne joka päivä. Löydän sinusta niin paljon samaa kuin itsestäni. Olemme (about?) samanikäisiä ja meillä on kovin samankaltaiset elämät ja kiinnostuksen kohteet niin perheen, kodin / mökin, harrastuksen kuin työnkin osalta. Ja onpa meillä jopa samanlaiset koirat ;) Kaikista noista "ulkoisista" samankaltaisuuksista huolimatta koen, että eniten kohtaa ajatusmaailma. Siksi, kuten olen aiemminkin sanonut, koen blogisi avatessani tulevani kotiin. Tekstisi saavat myös usein miettimään omaa kasvua ihmisenä...

  Kiitos, että jaksat tätä paljon antavaa blogia kirjoittaa!

 4. Tuula sanoo:

  Ihanaa ja aurinkoista ystävänpäivää Sinullekin Maria. Blogisi on kyllä sellainen hyvän mielen tuottaja ja ilahduttaja vailla vertaa. Erityisesti ihailen valokuviasi, niitä katselen usein selaten edestakaisin vielä tekstin lukemisen jälkeenkin. Iloa ja valoa kevääseen!
  Tuula

 5. Nina sanoo:

  Kiitos =)
  ja hyvää ystävänpäivää <3

 6. Liila sanoo:

  Hei!
  Täällä yksi lukija, joka ei koskaan kommentoi. Nyt oli pakko. Kiitos koskettavista ja ajatuksia herättävistä postauksista. Myös valokuvasi ovat hienoja. Oikein aurinkoista Ystävänpäivää!
  PS. Olen niitä 50+ lukijoita. :)

 7. Anu sanoo:

  Kiitos kauniista sanoistasi! Blogisi on niin hyvänmielen blogi kuin vain olla ja voi :) Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!

 8. Kirsi sanoo:

  Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta blogista ja hyvää ystävänpäivää!❤

 9. Mimi sanoo:

  Kiitos ihanasta blogista ja Hyvaa ystavanpaivaa! Eksyin tanne jokin aika sitten kun olit laittanut kuvia Tampereelta.. Rakkaasta paikasta, joka oli minunkin kotikaupunki vuosikausia. Nyt taalta kauempaa lueskelen puuhasteluistasi ja tulen joka kerta hyvalle mielelle, kiitos siita. Hyvaa ja aurinkoista kevatta ☺

 10. Netta sanoo:

  Maria olet ihana!! En oikeestaan ikinä kommentoi mitään tänne.. en tiedä miksi? Mutta jokapäivä luen blogisi ja odotan uutta postausta. Olen lukenut vuodesta 2011 asti. :) Herkistyin kirjoituksestasi. <3 Hyvää ystävänpäivää!!

 11. Anu sanoo:

  Hyvää Ystävänpäivää Maria<3

  Ja kiitos,että jaksat ilahduttaa meitä blogillasi:)
  Mulla on kommentin jättäminen jääny hävettävän vähälle,mutta luen joka postauksen:)
  Mää oon tainnut lukea sun blogia jo sieltä siirappiajoilta jo:D

 12. Irma sanoo:

  Kiitos Ihana Maria kauniista sanoista.Hyvää Ystävänpäivää.

  Irma

 13. Eeva sanoo:

  Ihanaa ja onnellista ystävänpäivää sinulle, ihana Maria <3. Tämä kirjoituksesi sai taas onnenkyyneleet vuotamaan, niin kaunista ja herkkää.
  Olen uskollinen blogisi seuraaja, ja kuten kerran totesinkin, blogisi on jokaisen päivän auringonpaiste : ), siksi tänne päivittäin hakeudun.
  Kirjoitat niin kauniisti, koskettavasti ja hauskasti. Elämästä ja elämän pienistä ja suurista asioista. Ja pisteenä Iin päälle, tarjoilet suussa sulavia ruoka -ja leivontaohjeita ja kauniita kuvia. Mutta sinun positiivinen elämän asenteesi ja rehellisen kauniit ajatuksesi ovat juuri sitä, mikä antaa itsellekin tsemppiä, voiman rippeitä. Että taas jaksaa mennä eteenpäin, saa uusia näkökulmia asioihin. Kaunis kiitos, että jaksat meitä lukijoita ilahduttaa, että olet kuin yksi ystävä, vaikkemme tunnekkaan, mutta kuitenkin kuin olisimme tunteneet aina <3.
  Ilonpisaroita sinulle!

 14. Niina sanoo:

  Hei! En ikinä kommentoi, mutta luen blogiasi lähes päivittäin. Olen kymmenisen vuotta nuorempi ja aivan erilaisessa elämäntilanteessa, mutta se ei ole haitannut millään tavalla koskettavia ja hyvää mieltä tuovia blogikirjoituksiasi lukiessa. Olen saanut paljon voimaa teksteistäsi erityisesti viime aikoina, kun elämässä on ollut vaikeita hetkiä. Ruokaohjeesikin ovat loistavia! Kiitos ihanasta blogista ja hyvää ystävänpäivää!

 15. Kay sanoo:

  Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinulle Maria! Löysin blogisi vasta noin vuosi sitten ja siitä tuli samoin tein yksi lemppareista. Suurimpana syynä mahtava positiivisuutesi ja elämänasenteesi, jotka ovat antaneet ja opettaneet minulle paljon. Kiitos siis, että olet siellä meille ajatuksiasi ja elämääsi jakamassa <3

 16. Hilma sanoo:

  Suloista ystävänpäivän iltaa sinulle Maria! Blogiasi on aina niin mukava lukea; elämäntäyteistä ja rehtiä. Olen jokusen vuoden sinua vanhempi ja lapseni ovat jo itsenäistymisen kynnyksellä, ylihuomenna esikoinen viettää penkkareitaan. Snifff <3 Toivottavasti jaksat jakaa paloja elämästäsi vielä pitkään.

 17. Johanna sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää ja kiitos sinulle kun olet olemassa <3

  Blogisi on ihana, elämänmyönteinen ja ennen kaikkea niin positiivinen oli matkassa mukana niin iloa kuin surua.

  Terveisin, Johanna

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Johanna ♥
   Ihana kuulla ja ihanaa, jos se positiivisuus välittyy sinne ruudun toiselle puolelle :)

 18. Hennu sanoo:

  ♥ ♥ ♥

 19. Sipriina sanoo:

  Liikuttavan kaunis teksti ja ihanat kuvat!
  Olen niin iloinen että löysin blogisi
  aikoinaan – ja jäin koukkuun saman tien.

  Hyvää ystävänpäivää Maria ja
  kaikkea hyvää elämääsi ! <3

 20. Nippe sanoo:

  Mäkin pillitän täällä…
  Kiitokset itsellesi kaikista näistä vuosista.
  Ruuhkavuosien aikana olet tullut tutummaksi kuin moni irl ystävä koska kuulen kuulumisesi niin usein kun haluan, mihin aikaan itse ehdin niitä kurkata.
  Anteeksi etten aina kommentoida. Kiva että jaksat silti olla siellä ruudun toisella puolen.❤
  Hyvää ystävänpäivää!❤

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Nippe
   ja kiitos sinulle ♥ Eikä tarvitse pyydellä anteeksi, mä tiedät että te olette hengessä mukana, vaikkette ehdikään kommentoida :)

 21. Riitta sanoo:

  Hyvää Ystävänpäivä iltaa sinulle Maria! Minä en myöskään koskaan kommentoi, mutta päivittäin n.2v ajan olen blogiasi seurannut, kirjoitat niin ihanasti…olen koukussa. Näin sinut jopa livenä tässä taannoin TTT:n teatterissa. Oli kiva tunnistaa sinut, tunnuit niin kovin tutulta, koska kirjoituksiesi kauttaa tuntuu kuin olisit tuttu ihminen. Sydämmellinen kiitos sinulle ihanasta blogistasi.

  T. Riitta, 50+

 22. Raisa sanoo:

  Kauniisti kirjoitettu! Täällä on aina mukava piipahtaa, vaikkei tule itse kommentoitua. Aivan kuin Liilan sanoin..ystävänpäiväterveisin

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Raisa ♥

   Ja ymmärrän, ettei aina ehdi kommentoimaan. Tiedän, että olette silti hengessä mukana ja se riittää :)

 23. Johanna sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää ❤️
  Kommentoin todella harvoin vaikka joka postauksen luen. Ihailen ihanan positiivista elämänasennettasi, siitä tulee itsekin aina hyvälle tuulelle Muutenkin olet hyvä kirjoittamaan ja sulla on aina ihanat kuvat, usein säästän postauksen illalla luettavaksi että saan siitä rauhassa nautiskella ❤️

 24. Sari Riekkola sanoo:

  Kiitos sinulle ihanasta blogista ja siitä, kun jaksat niin usein postailla eri aiheista.

  Ystävänpäivän halaus täältä Puerto Ricosta ♥

 25. Päivi sanoo:

  Hei Maria ja kiitos kun teet tätä niin suurella sydämelläsi! Olen lukenut jo monta vuotta, mutta en koskaan ole tainnut kommentoida. Välillä pitäisi antaa palautetta sinullekin, joka viisailla ja maanläheisillä ajatuksillasi ja sujuvilla, pohdiskelevilla kirjoituksillasi saat minutkin ajattelemaan asioita syvällisemmin… Kaikkea hyvää sinulle näin Ystävänpäivän kunniaksi ja jatka samaan tapaan!!

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Päivi ♥
   Välillä on kiva pohdiskella syvällisiä, vaikka aika usein pää pilvissä mennäänkin :D

 26. Anna sanoo:

  Ihanaa ystävänpäivää Maria <3 Kiitos kauniista sanoistasi, jälleen kerran. Tänäkin iltana kahlasin aika monet blogit läpi ja silmäilin päivän teemaan sopivat postaukset. Paljon kauniita kuvia ja sanoja, ylistystä ystävyydelle. Mutta ihan käsi sydämellä täytyy sanoa, että vasta tämä sinun kirjoituksesi tuntui jossain! Eikä vain sen takia, että kirjoitit eri näkökulmasta kuin lukuisat kollegasi, meidät lukijat huomioiden, vaan myös siksi, että sinulla on uskomaton kyky vangita sanoihin ihan mieletön määrä tunnetta!! Tekstiä ei tarvitse olla määrällisesti paljon, riittää kun sillä on aito sisältö. Olet monet illat saanut hymyn huulille ja toisinaan myös kyyneleen silmäkulmaan, kuten tänään - kiitos :)

 27. Kaura sanoo:

  Ihanaa Ystävänpäivää Maria!

 28. Anneli sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää Maria! Blogisi on kerrassaan ihastuttava; päivittäin tänne on kurkattava sen hyvän fiiliksen odotuksessa,minkä blogisi saa aikaan. Oikea päivän piristys. Tunnen iloa monista asioista, jotka koskevat omaa henkilökohtaista elämääsi, koska kirjoitat aina kauniisti perhe-elämästäsi ja lapsistasi. Omat aikuistuneet lapseni ovat ympäri maailmaa. Sinä elät nyt sitä ihanaa aikaa, jolloin lapset ovat lähellä. Toivottavasti blogisi inspiroi sinua pitkään ja saamme lukijoina nauttia näistä hetkistä.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Anneli ♥

   Perhe on tärkeintä maailmassa ja ihanaa, että se välittyy sinne ruutujen toiselle puolenkin :)

 29. Ninni sanoo:

  Joku fiksu on todennut että joka päivä on ystävänpäivä että toivotan nyt sinulle hyvää ystävänpäivää! Kiitos sinulle nuista kauniista sanoista.

  Blogisi on yksi suosikeistani, on varmaan rankattava ykköseksi koska
  tätä minä luen aamuisin ensimmäisenä. Itse olen kohta 47 vee ja lapset (poika ja tyttö) aloittelevat itsenäistä elämää juurikin siellä Tampereen sydämessä. Usein siellä käydessäni toivonkin salaa että josko nyt vaikka Marian näkisin, voisin kiskaista tytärtäni hihasta että tuon minä kyllä ”tunnen”.

  Sinun tekstisi, on aiheena mikä vain, kolahtavat niin hyvin meikäläiseen. Valokuvat ovat kauniita ja herkullisista ruuista puhumattakaan ;)Kiitos blogistasi, tällä puolen ruutua ollaan enemmän tai vähemmän äänekkäinä.

 30. Tiina sanoo:

  Mukavaa keskiviikkoa ja ystävällistä päivää/fiiliksiä sinulle, joka meille muille jaat hyviä (ja huonojakin) fiiliksiä! Kuvasi ovat myös niin ihania, että nekin koukuttavat tekstien ohella. Kevättä, mökkikauden avausta ja uuden kotinne rempan valmistumista odotellessa nautitaan pitenevistä päivistä <3

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Tiina

   ja kiitos, sinne myös ystävällisiä fiiliksiä ♥

   Juu, nautitaan pitenevistä päivistä! :)

 31. Niina sanoo:

  Voi miten kauniisti kirjoitettu. <3 Tunne on molemminpuoleinen! En ole epäillyt hetkeäkään, ettetkö olisi juuri niin ihana ihminen, kun blogistasi käy ilmi. Tänne on ollut helppo kirjoittaa salaisuuksia, huolia, tavoitteita ja onnistumisia. Ja jotenkin luulen, että vaikka juteltaisiin ihan kasvokkain, sulle olis ihan yhtä helppo kertoa asioita. Oli puhe sitten arkisemmasta tai "vaikeammasta" asiasta, joka kerrotaan silmät kyynelissä, onnesta tai surusta. (Nimimerkki: vedenkestävä ripsari ihan ehdoton joka päivä!) Ihana kun susta on saanu tälläsen virtuaaliystävän. Ystävän, joka rohkaisee, lohduttaa, luo uskoa ja naurattaa :)

  Ihanaa kun olet siellä. Kiitos kun olet siellä. <3

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Niina virtuaaliystävyydestäsi ♥

   Meidän pitäisi pitää iso blogimiitti täällä meillä (tai no uudessa kodissa :D)!

   ♥♥♥

 32. Niina sanoo:

  Äh, sana jäi välistä.. Siis ”Tänne on ollut helppo kirjoittaa OMIA”..

Kommentoi