maanantai 13. helmikuun 2017

Illan tärkein rutiini; kasvojen puhdistus

MOIKKAMOI!

Olenkin tässä vuosien varrella kertonut täällä blogin puolella jonkin verran ihonhoidostani ja siitä, kuinka iho muuttuu iän myötä. Kuinka vuosien mittaan olen joutunut sopeuttamaan ihonhoitoni ihon vaatimien tarpeiden mukaan. Vaikka voiteet ja seerumit ovat ajan saatossa muuttuneet ja joskus ne unohtuu levittää, niin yksi toimenpide on ja pysyy. Se on oikeastaan ihonhoitoni kulmakivi. Asia, josta en suosu luopumaan. Yhdeksikään illaksi tai aamuksi. Nimittäin kasvojen puhdistus. Iltatoimistani ehdottomasti tärkein, aamutoimistani ehdottomasti virkistävin. NIVEAn kaupallisen yhteistyön myötä pääsin kokeilemaan NIVEAn uusia Micellar Water -puhdistusvesiä.

Nivea puhdistusvesi (11 of 13) Nivea puhdistusvesi (6 of 13) Nivea puhdistusvesi (9 of 13)

Puhdistusvedethän ovat tällä hetkellä trendin aallon harjalla. Puhdistusvedeksi sanotaan ns 3in1 -kasvojenpuhdistustuotetta, jossa yhdistyvät ihon pintapuhdistustuote, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine. Puhdistusvedet perustuvat miselliteknologiaan: vesi sisältää pieniä magneettimolekyylejä, ns. ”misellejä”, jotka tarraavat epäpuhtauksiin ja siirtyvät vanulapun mukana pois iholta. Joka päivä kasvoille kertyy erilaisia epäpuhtauksia ja likaa esimerkiksi pölyä ja liikenteen saasteita. Sen takia tuo kasvojen puhdistus varsinkin  iltaisin on koko ihonhoidon tärkein juttu. Sillä kalliimillakaan voiteilla ja seerumeilla ei ole vaikutusta ihoon, jos ei ihon pinta ole puhdas. NIVEAn puhdistusvesissä on lisäksi kosteuttavia ominaisuuksia eli tuotteet eivät kuivata ihoa.

Viimeksi ihonhoitojuttuja pohtiessani taisin kertoa teille, että olen koko elämäni aikana mennyt tasan kerran meikit kasvoilla nukkumaan. Tuo tapahtui Rodoksella vuonna 1995. Ja se on jäänyt mieleeni sen takia, että ikinä en unohda olotilaani, kun seuraavana aamuna heräsin; kasvot olivat tulleet pientä näppyä täyteen ja silmät näyttivät aivan pandan silmiltä valuneine ripsiväreineen. Tyynykin oli likainen, kiitos aurinkopuuterin. Koska hotellissamme ei ollut ilmastointia, niin iho oli kaiken lisäksi kostean hikinen. Se nuori nainen, joka katsoi itseään hotellihuoneen peilistä aamulla teki päätöksen, joka on tähän päivään asti pitänyt. Vaikka en olisi päivän aikana meikannut, niin silti joka ilta puhdistan kasvot huolella.

Nivea puhdistusvesi (1 of 13)Nivea puhdistusvesi (13 of 13) Nivea puhdistusvesi (10 of 13)

Tähän asti tuo puhdistaminen on tapahtunut puhdistusgeelin avulla, jota on seurannut kasvovesi. Nyt olen muutaman viikon testannut NIVEAn puhdistusvesiä. Niitä on kolmelle eri ihotyypille. NIVEA 3-in-1 Gentle Caring Micellar Water on tarkoitettu kuivalle iholle. Siinä lisäkosteus on varmistettu lisäämällä puhdistusveteen manteliöljyä. Ei siis lainkaan kuivata kuivaakaan ihoa. NIVEA 3-in-1 Refreshing Micellar Water on suunnattu normaalille iholle. Peruspuhdistusvesi, jossa puhdistavien misellimagneettien lisäksi vaikuttavana aineena on E-vitamiini, joka on tärkeä antioksidantti iholle ja imeytyessään ihon pintakerrokseen se virkistää ihosolujen uusiutumista. NIVEA 3-in-1 Sensitive Micellar Water on herkän ja yliherkän, couperoottisen ja punoittavan ihon puhdistusvesi. Se sisältää kaksi erityistä aktiiviainetta, joiden avulla palautetaan ihon kosteustasapaino ja rauhoitetaan ihon punoitusta.

Minulla on sekaiho, joka aika ajoin kuivuu ja punoittaa. Toisaalta taas väärän ruokavalion tai liikunnan puutteen takia helposti alkaa rasvoittumaan ja reagoimaan ulkoisiin ärsykkeisiin pienillä näpyillä. Olen huomannut, että viimeisen parin vuoden aikana ihoni on kuitenkin rauhoittunut huomattavasti. Sen hoitaminen on tullut helpommaksi, vaikka aina sanotaan, että ikääntyessä ihonhoitoon tulee panostaa vielä enemmän. Voihan olla, että nuoruudessani panostin ihonhoitooni väärillä tuotteilla ja aivan liikaa. Liian kuivattavilla tuotteilla, jotka saivat ihon kosteuttamaan itseään sisältä käsin. Se, missä aiemmin rasvaisen ihon myötä nautin kasvojen kuivuuden tunteesta on vaihtunut nyt siihen euforiseen tunteeseen, kun kasvot ovat kosteutetut eikä iho kiristä. Puhdistusvesiä testatessani huomasin hyvin äkkiä, että parhaimman lopputuloksen sain aikaan tuolla normaalin ihon Refreshing Micellar Water -puhdistusvedellä. Näin neljänkympin rajapyykin ylittäneenä tuo antioksidanttisuus ja ihosolujen uusiutuminen kuulostaa hyvältä. Niin paksua meikkikerrosta näiden päivien aikana ei ole ollut, ettenkö olisi saanut kasvoja puhdistettua pelkän puhdistusveden avulla. Riippuu pitkälti meikin määrästä, riittääkö NIVEA Micellar Water ainoaksi puhdistustuotteeksi vai toimiiko se puhdistuksen tukena kauneusrutiineissa. Yleensä käytän lämpimällä vedellä poistettavaa ripsiväriä, mutta kokeilujaksoni aikana tuo luottotuotteeni oli päässyt loppumaan ja käytössä oli perinteinen vesiliukoinen ripsiväri. Puhdistusvesi puhdisti tehokkaasti myös ripsivärin ripsistä ja ripsien alta.Nivea puhdistusvesi (7 of 13)IDNivea puhdistusvesi (12 of 13)Nivea puhdistusvesi (5 of 13)

Aiemmin huuhtelin kasvot yön jäljiltä kylmällä vedellä. Nyt tuntuu, että kasvot oikein odottavat puhdistusveden virkistävää vaikutusta. Päivävoide imeytyy kauniisti puhdistusveden jälkeen ja meikki pysyy tasaisena koko päivän. Mikään ei ole ihanampi tunne kuin tunne puhtaista kasvoista! Aamusta iltaan. Puhdistusvedet tulevat varmasti tarpeeseen kesällä saaressa. Meillä on saaressa käytössä vain järvestä nostettu vesi peseytymiseen ja kasvojen puhdistukseen ja olen huomannut, että siitepölyaikaan kasvoni reagoivat tuohon veteen kutinalla. Jatkossa siis suoritan aamu- ja iltakasvopesut myös saaressa puhdistusveden ja vanulapun avulla.

NIVEAn tuotteet ovat varsin lompakkoystävällisiä; puhdistusvesiä on saatavilla 200 ml ja 400 ml purkkikoissa, joista pienempi maksaa noin 5,30 euroa ja isompi noin 7,25 euroa. On ihana huomata, että puhtaan ihon salaisuus on kaikkien ulottuvilla. Hei, NIVEAlla on muuten meneillään kiva keräilykampanja: ostamalla 5 mitä tahansa NIVEA-tuotetta 15.1.-15.3.2017 välisenä aikana ja lataamalla kuvat kuiteista kisasivulle, saa valita yhden NIVEA -suosikkituotteen kaupan päälle. Kisasivu löytyy täältä.Nivea puhdistusvesi (8 of 13)

Koska ihonhoito on kokonaisuus, niin sain testiin myös NIVEA Nourishing Day Cream -kosteusvoiteen ( hinta n. 6,50 euroa) ja NIVEA SOFT voiteen koko vartalolle (hinta 3,20 euroa / 75 ml tai n. 5,50 euroa / 200 ml). NIVEAn päivävoiteet ovatkin jo tuttuja entuudestaan ja tuo kosteusvoide jatkoi samaa tuttua ja turvallista linjaa. Se pehmentää ihoa ja on oiva pohja meikille. NIVEA SOFT voide sisältää ihon joustavuutta parantavaa jojobaöljyä ja sopii koko perheelle.

Missä sinä käyttäisit NIVEA Micellar Water  -puhdistusvesiä? Ennen treeniä, mökillä, iltatoimenpiteiden yhteydessä…vai jossain muualla? 

Vastaamalla tähän kysymykseen tämän postauksen kommenttiboksissa olet mukana 25 euron arvoisen NIVEAn tuotepaketin arvonnassa. Tuotepaketti sisältää NIVEA Micellar Water Gentle Caring -puhdistusveden, NIVEA Daily Essentials Nourishing Day Care for Dry Skin -voiteen, NIVEA SOFT -kosteutusvoiteen sekä NIVEA Protect & Care deo roll onin. Vastausaikaa on  tiistaihin 21.2.2017 klo 23.59 asti. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

KAUNISTA ALKANUTTA VIIKKOA 

alle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NIVEA

lifie-logo-rgb-1


59 Responses to “Illan tärkein rutiini; kasvojen puhdistus”

  1. Maiju A. sanoo:

    Jotkut tuotteista onkin jo tuttuja ja hyväksi todettuja. Mukana arvonnassa!

  2. seija sanoo:

    Ihana, NIVEA! Uudet tuotteet on hyviä, ostinkin kokeeksi kasvovettä. Hyvä on!

  3. Anu sanoo:

    Iltatoimien yhteydessä sekä aamuisin käyttäisin näitä. Täytyykin muistaa laittaa ostoslistalle tuo puhdistusvesi, kuullostaa nimittäin melkoisen hyvältä 🙂

  4. Mia sanoo:

    Tutustuin tähän uuteen Nivean kadvoveteen tyttäreni (12v) kautta kun tällaista piti hänelle ehdottomasti kaupasta tuoda. Oli kuulemma niin hyvä tuote. Joten kokeilin itsekin yhtenä iltana ja hyväntuntuinen oli kasvoille. Käyttäisin siis aamuin illon.

  5. Sari sanoo:

    Minulla tulisivat ”iltatoimenpiteiden” yhteydessä käyttöön!

  6. Tiia / Black + White = Grey sanoo:

    Meikit tykkään puhdistaa pois huuhdottavilla putsareilla, mutta meikittöminä päivinä käytän aina misellivesiä. Olen kokeillut eri merkkejä, mutta on se vaan todettava, että tuo Nivean normaalille iholle tarkoitettu misellivesi on omalle iholleni kaikkein paras. 🙂

  7. Marleen sanoo:

    Itselläni herkkä iho jopa edeeman taipuvainen joten Nimeä herkän ihon kuulostaa lupaavalta minun tapauksessani. Onhan Nivea muutoinkin vuosikymmeniä toiminut yritys joten kyllähän tuotteissa on tehoa oltava laadusta puhumattakaan. ❤️ Käytän kasvovettä aamuin illoin joskus päivälläkin jos tuntuu iho epäpuhtaalta.

  8. Maria M sanoo:

    Aamulla sekä iltatoimien yhteydessä käyttäisin näitä. Kuiva ihoni huutaa kosteutta, joten olisi kiva kokeilla miten tämä toimii.

  9. Sanna sanoo:

    Nivean tuotteet ovat hyviä! Mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla näitä uusia tuotteita iltapesussa, joten mukana!

  10. Eeva-Maria sanoo:

    Näitä puhdistuvesiähän käyttäisin kaikkialla aamu- ja iltarutiineiSa, kotona, reissussa, mökkiolosuhteissa jne.

  11. Minttu-Maaria sanoo:

    Minä käyttäisin Nivean Micellar Water puhdistusvettä muiden tuotteiden rinnalla ihan päivittäin! Parhaimmillan tuo olisi varmasti matkassa mukana kulkevaksi kiireisten päivien pelastajaksi, kun lähden vaikka suoraan töistä salille 🙂

  12. SariT sanoo:

    Micellar Water -puhdistusvesi sopisi minulle päivittäiseen käyttöön: iltaisin kevyen meikin poistoon ja aamuisin kasvojen virkistämiseen. Ja matkalle pakkaisin mukaan; mitä vähemmän purkkeja, sitä parempi 🙂

  13. Jaana sanoo:

    Iltapuhdistuksen yhteydessä voisin mielelläni kokeilla

  14. Tuija sanoo:

    Ihan aamu- ja iltatoimien yhteydessä tulee käytettyä, mutta mökillä ihan ehdoton. Siellä kun ei ole kuin järvivesi, joten hieman varmemmin saa misellivedellä epäpuhtaudet iholta 🙂

  15. Heini sanoo:

    Käyttäisin luultavasti aamuin illoin. Nopea ja helppo puhdistustapa!

  16. Marja Leena sanoo:

    Nivea puhdistusvesi kuivalle iholle tuntuu hyvältä iltapuhdistukseen ja mökillä myös käyttäisin hintakin edullinen.

  17. Sarkku sanoo:

    Aamuin illoin! Mukana 🙂

  18. Marja sanoo:

    Olen ollut Nivea tuotteiden uskollinen käyttäjä jo yli kolmenkymmenen vuoden:) Äitini suositteli sarjaa minulle kun olin nuori ja minä taas omalle tyttärelleni eli meillä sama sarja käytössä jo kolmannessa sukupolvessa. Mitä sitä hyvää vaihtamaan vai mites se meni..:)
    Tyttärelleni antaisin lahjaksi jos arpaonni suosii:)

  19. Eija Sarper sanoo:

    Ihan joka paikassa tarpeen, ihon puhdistustarve kun ei mihinkään muutu paikan tai tilanteen muuttuessa.. Matkoilla erityisen hyvä, eri puolella maailmaa kun noissa vesissä on välillä melkoisen paljon eroa.

  20. Riikka sanoo:

    Vannon misellivesien nimeen, ja käytän niitä ihan varmasti viimeistään iltaisin. Tämä on loistava tuote, jolloin ei tarvita hanavettä missään vaiheessa! Arpaonnea odottaen.

  21. Kristiina sanoo:

    Iltapesujen yhteydessä ja tietty kesällä mökillä

  22. Nippe sanoo:

    Mä käyttäisin yhdessä 13vee tyttären kanssa nämäkin purkit. Hän kun pöllii kaikki Nivean aineet mitä kaupasta tuon ja niitä käytetään aamuin illoin riippuen päivästä.

  23. Anna sanoo:

    Käyttäisin näitä iltatoimissa, ilman kasvojen pesua ei voi mennä nukkumaan! Minulla on ollut vuosia käytössä tuo Soft-voide kasvoille, tuntuu, että se kosteuttaa tarpeeksi, ja matkoille riittää mukaan yksi voide, kun samaa voi käyttää koko kroppaan.

  24. Nina sanoo:

    Illalla ja aamulla. Urheilun jälkeen kiva pyyhkäistä kasvot ja kaula ennen kotiin pääsyä.
    Mukana arvonnassa.

  25. Kati sanoo:

    Nyt olisi hyvä syy uudistaa aamuinen ihonhoitorutiini ja kokeilla tätä!

  26. Ehdottomasti aamuin ja illoin. Olen aina käyttänyt nivean puhdistusmaitoa se kun on ollut aina paras. Joten mielelläni koittais internet noita vesiä.

  27. Ulla sanoo:

    Iltatoimien yhteydessä tietenkin

  28. Inka sanoo:

    Muutaman merkin misellivettä olen kokeillut. Tämä Nivean versio pitää testata seuraavaksi. Mukana arvonnassa.

  29. Marika sanoo:

    Nivea, ihana takuu varmasti toimiva tuote. Tuo ”vesi” on jo käytössä ja hyväksi havaittu. Eli aamuin ja illoin on käytössä.

  30. MaaritN sanoo:

    Ottaisin tuotteen jokapäiväiseen käyttöön. Arvelen, että sensitive olisi iholleni sopivin. Osallistun arvontaan.

  31. Tanja sanoo:

    Aamuin,illoin,matkoilla ja mökillä käyttäisin.

  32. Seija sanoo:

    Ehdottomasti sekä aamulla ja illalla nämä tuotteet mukaan kauneusrutiineihin! Iltapuhdistus on minullekin se-juttu, mutta aamuisin on vähän lipsuttu, nyt sekin olisi hyvä korjata.

  33. Sanna sanoo:

    Mä olen niin unohtanut ostaa ton puhdistustuotteen. Nyt se on puhelimen kauppalistassa ylhäällä. Päivittäiseen käyttöön ja kulkee varmasti kätevästi mukana myös lomalla mökillä!

  34. Minna-Liisa sanoo:

    Ehdottomasti ilta- ja aamurutiinien yhteydessä.
    Mukana

  35. Helinä sanoo:

    Päivittäinen rutiini aamuin illoin sisältää kasvoveden; Niveaa en ole kokeillut, tuo herkän ihon versio sopisi parhaiten minun ihotyypilleni.
    Rasvat onkin sitten jo huomattavasti tutumpia… tuoksu! <3

  36. Kaura sanoo:

    Aamulla ja illalla, aina. Ihonhoito tärkeä rutiini, joten käyttöä olisi 🙂

  37. Hanna.h sanoo:

    Tulisi päivittäiseen käyttöön, olisi myös mukava helpoitus matkustaessa. 🙂

  38. Annika sanoo:

    Kesä tulee ja purjehduskausi, joten varsinkin veneellä tulee käytettyä päivittäin kasvovesiä, vaikken meikkiä käytä. Eli kiinnostukseni heräsi näihin.

  39. tiiu sanoo:

    aamulla ja illalla 🙂

  40. anne sanoo:

    Hei.

    En ole vielä testannu näitä tuotteita, olisikohan jo aika.
    Anne

  41. Hansu sanoo:

    Päivittäisessä käytössä eli sekä aamulla herättyä että illalla ennen nukkumaanmenoa. Yksi tuote helpottaisi myös reissuja, kun ei tarvitsisi raahata mukana sekä puhdistusgeeliä, kasvovettä ja silmämeikinpoistoainetta.

  42. Miina sanoo:

    Päivittäisessä käytössä näitä käyttäisin, aamuin illoin. Ja kesällä mökkiolosuhteissa varmasti olisivat tosi kätsyjä 🙂

  43. Amalia sanoo:

    Mulla tuo micellar-puhdistusveden käyttö kuuluisi niin ilta-kuin aamutoimien yhteyteen ja koska minulla on sellainen työ, tarvitsisin sitä kasvojen puhdistukseen myös päivisin työpaikalla.

  44. Airiina sanoo:

    Illalla ja aamulla kasvojen hoitoon.

  45. Henna28 sanoo:

    Ihan treenin jälkeen kun on omaa aikaa.

  46. Peppi sanoo:

    Saunareissulla.

  47. Milli sanoo:

    Aamu- ja iltapesulla.

  48. Mia sanoo:

    Käytän Nivean Micellar vesiä iltaisin ennen nukkumaanmenoa sekä meikin jäämien puhdistukseen. Sensitive 3-in-1 vesi loppui juuri ja olen näköjään ostanut dry skin version tilalle, mutta hyvältä vaikuttaa sekin. Ehdoton luottotuotteeni on ollut jo vuosia Nivean Soft face/body/hands voide.

  49. piitu sanoo:

    aamuisin

  50. Pia sanoo:

    Ehdottomasti iltaisin suihkun jälkeen, jossa pesen ensin kasvoni pelkällä vedellä

  51. heidil sanoo:

    Iltaisin meikinpoistoon.

  52. sarita sanoo:

    kokeilisin meikinpoistoon

  53. Maijai sanoo:

    Arkikäyttöön, kuulostaa toimivalta tuotteelta!

  54. ansu88 sanoo:

    Arkena ja matkoilla.

  55. Elise H. sanoo:

    Arkena ihan päivittäin käyttäisin, ja matkalla tietysti myös 🙂

  56. ninni sanoo:

    meikinpoistoon ihan päivittäin

  57. anna s. sanoo:

    Jokapäiväiseen käyttöön tulisi 🙂

  58. hilkka sanoo:

    Päivittäin iltatoimenpiteiden yhteydessä 🙂

  59. Leena sanoo:

    Näitä tuotteita en ole kokeillut, nythän sitä voisi…
    Mukana arvonnassa

Kommentoi