perjantai 23. joulukuu 2016

Hyvää joulua ♥

joulukoti-13-of-14joulukoti-1-of-14 joulukoti-2-of-14 joulukoti-3-of-14 joulukoti-5-of-14 joulukoti-6-of-14 joulukoti-8-of-14 joulukoti-9-of-14 joulukoti-10-of-14 joulukoti-14-of-14
”Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga?

Vem tog mörket bort i herdars blick din första natt?
Vem har flätat kronan, av strå omkring din panna
Vem har fört tre vise till vårt stall min kära skatt?

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.

Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.

Vem har väckt den rädslan, som lät ditt hjärta gråta?
Varför tar din hand så hårt ett grepp om mammas hår?
Runt oss dansar skuggor, nu är ängeln borta
han sa så mycket vackert, mycket mer än jag förstår.

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.

Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.

Giv att dina dagar får bli till andras glädje
giv att alla möter dig med kärlek mild och god
Aldrig ska jag glömma, de ord som jag fick höra
vad som än oss händer vill de ge oss kraft och mod

Är du en av tusen små?
Är du han dom väntar på?
Du mitt lilla barn,
en ängel givit namn.

Är du jordens dolda skatt?
Jag fått skydda denna natt.
Är det själva himlen
som jag gungar i min famn.

Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga
Himmeldiamanten, över staden betlehem”

(Himlen i min Famn) 

ILTAA IHANAT!

Koti on koristeltu, kinkun sisälämpötila näyttäisi olevan 67 astetta, peruna- ja lanttulaatikko onnistuivat yli odotusten ja on jotenkin niin kovin rauhallinen ja hyvä olla. Näiden kuvien ja yhden lempijoululauluni sanojen myötä tulin toivottelemaan teille Hyvää ja rauhallista joulua! Tässä kohtaa vuotta olen yleensä myös kiittänyt teitä. Joten kiitos kaunis ihan jok’ikiselle siellä ruudun toisella puolella ♥ Kiitos myös rakkaille blogikollegoille ja taustatiimille. Meillä on ollut huikea blogivuosi yhdessä; on ollut kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kepeää ja raskasta. Iloa ja surua. Päällimmäisenä kuitenkin se, että musta tuntuu, että olen taas tämän vuoden aikana saanut taas monta uutta ystävää. On rikkaus omistaa näin iso ystäväpiiri. Vaikka suurimman osan kanssa ei olla tavattu, niin meitä yhdistää kuitenkin se sielujen sanaton sympatia. Samat arvot ja vaikkei elämäntilanteetkaan ole aina samanlaiset, niin silti yhtymäkohtia on hirmuisen paljon. Olen saanut teiltä tukea ja lohdutusta vaikeina aikoina. Parhaani mukaan olen yrittänyt sitä myös teille antaa. Antaa välähdyksen elämästäni ja toivottavasti myös hyviä lukuhetkiä ja iloa silmälle. Välillä olen kikattanut täällä lirit liki housussa (eih, ei liity ikään ;D) kommentteja lukiessani. Ja mikä tärkeintä, edelleen huomaan hymyileväni kommentteja lukiessani ja niihin vastatessani.

 Joulun kruunasi se, että allekirjoitimme tänään kauppakirjat kodistamme. Senkin osalta homma on paketoitu. Mitään sen kummempaa blogitaukoa en ole suunnitellut joulun aikaan pitäväni, mutta postaustahti voi olla hieman harvempi. Muistakaahan, että Instagramin ja Snapchatin puolelle varmasti päivitän välipäivinäkin kuulumisia :) Pidemmittä puheitta, nyt kone kiinni ja joulun viettoon. Jouluruoka ja lasi punaviiniä odottaa. Illalla joululeffa ja maailman parhaimman aviomiehen vieruspaikka sohvalla. Tunnen suuren suurta onnea ja kiitollisuutta 

TUNNELMALLISTA JOULUNAIKAA RAKKAAT LUKIJAT!

alle


9 Responses to “Hyvää joulua ♥”

 1. Kay sanoo:

  Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua teille ja rapsutuksia Tobylle <3

 2. Jonna sanoo:

  Oikein onnellista Joulunaikaa teille!

 3. LK sanoo:

  Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle myös!
  Ja onnittelut talokaupoista! :)

 4. Eeva sanoo:

  ” Lumiset oksat vihreän puun kimmeltää valossa jouluisen kuun.
  Katson tähtien hopeista nauhaa, toivotan jouluusi lämpöä, rauhaa. ”

  Levollista, rauhaisaa ja onnellista joulun aikaa sinulle ja perheellesi <3 ja
  suloiselle Tobylle rapsutuksia <3.

 5. Kaura sanoo:

  Hyvää Joulua Maria :)

 6. Elma sanoo:

  Onnea talokaupoista! Ja kiitos kauniista sanoistasi meille lukijoille. Sinulla on kyllä niin hyvä tatsi tähän blogihommaan ja niin ihana suhtautuminen elämään ja meihin lukijoihin. Kiitos!
  Ihanaa ja rauhalliista joulua!

  – Elma –

 7. Anu sanoo:

  Rauhallista joulua!

 8. Niina sanoo:

  Ei tarvittu kun rauhallinen aattoilta ja nyt ollaan jälleen ajantasalla, tekstit luettu :) Latasin muuten just pari päivää sitten snapchatin ja en tajua sitä ollenkaan! Serkkuni sanoi käyttävänsä enemmän sitä kuin Instagramia, ja koska välimatkaa on aika paljon (yhden valtameren verran) ajattelin kokeilla. Mutta ainut, jonka osasin sieltä etsiä olit sinä! Nyt menenkin tästä katsomaan josko olisit jotain sinne laittanut, ehkä sitä kautta pääsen jyvälle miten se toimii.

  I h a n a a j o u l u a <3

 9. Jenni sanoo:

  Voi miten ihanat kuvat ja tuo laulu on vaan niin kaunis! Se on myös minun joululaulusuosikkini. Tutustuin kappaleeseen suomenkielisenä ja Suvi Teräsniskan laulamana, mutta sittemmin olen joululaulukirjoissa törmännyt myös noihin ruotsinkielisiin sanoihin. Täytyy sanoa, että suomenkielinen versio on ehkä taidokkaimmin suomennettu kappale, minkä olen koskaan kuullut. Molemmilla kielillä sanoma välittyy yhtä hienosti.
  Ihanaa ja rentouttavaa joulunjatkoa sinulle ja perheellesi!

Kommentoi