keskiviikko 07. joulukuun 2016

Täydellinen joulukoti & arvontojen voittajia

ILTAA IHANAT!

Mulla taitaa olla perustavaa laatua oleva ongelma; kun mies on työreissussa ja saan iltaisin lapset nukkumaan, niin olen aivan ulapalla, että mitä sitä tekisi. Enkä keksi mitään muuta tekemistä kuin bloggaaminen (ehdin jo siivota tätä ennen). Ai mikä elämä? 😀 Oli pakko tulla vielä jakamaan jouluista inspiraatiota kauniin kodin myötä. Tässä natsaa kyllä kaikki; värit, materiaalit, muodot, valo. Ihan jokainen seikka. Ja varsinkin nuo ekan kuvan mustaraamiset lasiset tilanjakajat. Joka vuosi löydän unelmien joulukodin tuolta Femina.dk:n sivuilta. Sieltä nämäkin kuvat ovat lainattu. Täältä, täältä (klikatkaa kuvat isommiksi) ja täältä löytyy aiempien vuosien ihania joulukoteja.

Näiden kuvien myötä aloin myös miettimään, että josko sittenkin lisäisi tummaa seinää jonnekin tuonne mummulaankin. Tässä välissä ehdin jo tummista seinistä melkein luopua. Mancave kun tulee kokonaan tummaksi, niin pohdin, että pari muuta kerrosta saisivat olla vaaleita. Mutta ehei, ehtiihän tässä vielä soutamaan ja huopaamaan 🙂 Tauluhyllyistä olen ajan saatossa luopunut, mutta tässä kodissa nekin näyttää aivan mielettömän hienoilta.

collageIDcollage4collage1 collage2 collage3

Ja sitten niihin arvontoihin ja voittajiin. Kiitos muuten ihan hirmuisen paljon runsaasta osallistumisestanne arvontoihin, kivoista kommenteistanne ja ylipäätään siitä ilosta, jota tuotte tämän bloggarin päiviin ♥ Ensimmäisenä Vattenfallin arvonnan voittaja. Onni suosi Sohvitohvia, joka haluaisi tulla meille jäkättämään ;D Jäkättämisen tarpeessa olen ollutkin. Kiitos teidän kommenttien, otin opikseni ja nyt meillä on sisälämpötila ainakin pari kolme astetta pienemmällä. Poltetaan sitten senkin edestä takkaa. Tuon kauniin Unelmieni Vuosi kalenterin itselleen voitti Tiiti ihanalla kommentillaan ”Unelmieni vuosi. Potkukelkalla mäkeä hurjaa vauhtia alas, keväisessä koivikossa pää täynnä linnun laulua, helteessä heinäkuun laiturin puunsyykuviot poskessani, syvälle sammaleeseen uppoava saapas. Siellä minä ajattelen, unelmoin ja ehkä kirjoitankin.” Onnea Sohvitohvi ja Tiiti, tarkkailkaahan sähköpostianne! 🙂

Nyt vielä muutama työjuttu pois alta ja sitten kirja käteen ja pikkuisten tuhisijoiden viereen meidän sänkyyn lukemaan. Sairastupalaisista 50% on parantunut. 50% jää vielä huomiseksi kotiin. Ja hei, iso ruksi seinään – manasin sen oman orastavan flunssaoloni pois. Tuplavitamiinijuomalla sekä inkivääriteellä. Pysykäähän tekin terveinä!

ILTATERKUIN,

alle


3 Responses to “Täydellinen joulukoti & arvontojen voittajia”

  1. Nina sanoo:

    Voi käääkkk! Ei mulla muuuta noista tanskalaiskodeista.

    • Maria sanoo:

      Hihii, noi on niiiiiin ihania 😀
      Hygget kohdillaan <3

      Iltaterkkuja sinne!

      • Nina sanoo:

        Hygget on todellakin niin kohdillaan! Tallensin kirjanmerkkeihin tuon Femina.dk:n, niin voin silmät ymmyrkäisinä niitä vaikka joka päivä ihailla. Mukavaa torsdagenia!

        N

Kommentoi