sunnuntai 04. joulukuun 2016

2. adventtisunnuntai

sunnuntai-1-of-5sunnuntai-4-of-5 sunnuntai-2-of-5IDsunnuntai-5-of-5 sunnuntai-3-of-5
MOIMOI,

minulla on ilo ilmoittaa, että I’m alive ;D Jep, onni ja autuus oli se, että aamulla herätessäni ei jyskyttänyt päässä eikä väsymyskään vaivaa. Se, että on iän myötä tullut fiksummaksi ei ole lainkaan huonompi juttu. Hyvä niin, sillä meillä esikoinen pitää tänään neljälle ystävälleen ex tempore -pikkujoulut. Yön yli sellaiset. Leipovat pipareita, syövät riisipuuroa, katselevat leffaa takkahuoneen lattialla siskonpedissä. Aika kiva ajatus! Bileet tosin alkavat vasta seiskan jälkeen, sillä meillä on taas yksityisnäyttö. Huomen illalla on julkinen näyttö. Joten siivoilla saa vähän joka välissä 🙂 Kovin onnellisia ollaan kuitenkin (vaikka siivoiluista vähän purnaankin) siitä, että kiinnostuneita asunnonostajia riittää!

Käytiin aamulla kaupoilla hakemassa tarvikkeita pikkujouluja varten ja Prismasta eräs greigen värinen pörröinen lampaantalja huusi nimeäni. Nyt se koristaa olohuoneemme toista sohvaa ja kylläpäs tuli kertaheitosta kodikkaampi fiilis. Talja on aito ja mielestäni alle 50,00 euron hinta (ja tuosta vielä asiakasomistajapäiväale 15%) ei maata kaada. Ainakaan, kun vertaa ruokatilassamme olevaan taljaan, josta muistaakseni tuli pulitettua kolminkertainen summa. Auts.

Viime sunnuntaina huomasin, että tänä vuonna jäi adventtikynttelikkö kokonaan tekemättä. Sen sijaan meillä kyllä poltetaan kahta kynttilää tuossa olohuoneen pöydällä. Hei, kyselitte taannoin postauksessa, että näinköhän ne hyasintit selviävät ilman vettä, pelkän juuripaakun avulla. Hienosti meni alku, mutta auettuaan kuivuivat samantien kasaan. Eli vaikka I’m alive & kicking, niin hyasintit korjasin pois tuon komean joulutähden tieltä. Olenko se vain minä, mutta tuntuuko teistäkin, että hyasinttejä ei juuri vielä marketeissa näy? Aiempina vuosina niitä sai jo tosi hyvin marketeistakin ja pikkuisista ruokakaupoista tähän aikaan vuotta. Nyt olen ne muutamat käynyt ostamassa kukkakaupasta.

Piti tänään kertomani ihan muista jutuista, mutta koska tiedän, että sielläkin metsästetään täydellisiä lampaantaljoja, niin ajattelin tulla vinkkaamaan tuosta kaunokaisesta 🙂 Nyt takaisin luutun varteen!

SULOISTA SUNNUNTAITA,

alle

PS. tamperelaisille vinkkinä hohtogolf – ihan mielettömän kivaa ajanvietettä! Puutarhakadulla siinä entisen Batclubin/LA Garagen tiloissa 🙂


2 Responses to “2. adventtisunnuntai”

  1. Anu sanoo:

    Mä löysin hyasintit Ikealta. Pienin tais maksaa 0,79€ ja olivat ihan laadukkaan oloisia!

    • Maria sanoo:

      Moikka Anu

      ja kiitos vinkistä – täytyisi muutenkin suunnata Ikeaan, mutta ainakin noiden hyasinttien takia 🙂

      Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa <3

Kommentoi