lauantai 22. lokakuun 2016

Just nyt ♥

lordagsmys-8-of-10lordagsmys-1-of-10 lordagsmys-2-of-10lordagsmys-5-of-10 lordagsmys-3-of-10 lordagsmys-4-of-10 lordagsmys-6-of-10 lordagsmys-7-of-10 lordagsmys-9-of-10

MOIKKAMOI IHANAT!

Maailman paras hetki on just nyt ja just tässä, kuulkaas. Pötköttelyä takkatulen äärellä, se isoin rakas vierellä, pienin rakas jalkopäässä ja viikon aikana kertyneiden ohjelmien katsomista. Ei huono, eihän? 🙂 Niin piti olemani tänään tehokas, että olisin siivonnut, pyykännyt, käynyt isosti ruokakaupassa, kuvaillut blogia varten, vastannut sähköposteihin ja kommentteihin. Sainko näitä tehtyä? En. Tunnenko siitä huonoa omaatuntoa? En. Kiitos aikaeron, viime yönä olin hereillä pari tuntia. Onneksi ei tarvinnut olla hereillä yksin. Eräs syliä kaipaava karvakorva oli sitä mieltä, että leikit pystyyn. Klo 03.17 olin vähän sitä mieltä vartin verran syliteltyämme olisi ollut taas kiva ummistaa silmät, mutta ei.

Tänään onkin tullut sitten lepäiltyä (ja ihan pikkutirsatkin nukuin…), pestyä pyykkiä ja käytyä lenkillä. Ja koottua yksi tuollainen herkkuplatter lauantai-illaksi. Lasten toiveesta heille oli tarjolla nakkikastiketta ja perunoita. Things to do lista siirtyi huomiselle, mutta ehtiihän sitä. Reissu oli ihan älyttömän kiva, vaikka aikaeroväsymys viekin vähän aikaa. Vieläkin on vähän ymmyrkäisenä kaikesta näkemästään. New Yorkin hulinan jälkeen olen nauttinut hiljaisuudesta. Silmät ovat nauttineet maanläheisistä sävyistä. Korvat ovat kuitenkin nauttineet Radio 108 FM Bostonin top 30 hiteistä. Mieli on tämän tästä vaeltanut sinne meren äärelle ja niille automatkoille, joilla noi biisit soi.

Just nyt laitan kuitenkin koneen kiinni ja nautin offline-olosta 🙂 Vain elämää ja Suvi Teräsniskan päivä odottaa.

TUNNELMALLISTA LAUANTAI-ILTAA 

alle


4 Responses to “Just nyt ♥”

  1. Sipriina sanoo:

    Heippa !
    Kiva lukea teidän matkajuttuja, Toby oli varmaan onnessaan kun palasitte kotiin !
    Tutkin justiinsa suomen suosituimmat blogilistaa ja ihmettelen ettei blogisi ole kymmenen parhaan joukossa ? Meitä on ehkä muitakin ihmettelijöitä…? Noh oli miten vaan arvostan blogiasi tosi paljon. Olet aito ja toivon että jatkat samaan malliin…
    Hyvää syksyä !

    • Maria sanoo:

      Huomenta Sipriina 🙂

      Ja kiitos, kiva kuulla! Juu, Toby on onnensa kukkuloilla <3

      Voi kiitos, enpä juuri itse seuraile ko.listoja enkä tiedä kriteerejä sinne pääsyyn.

      Kiitos samoin sinne, kauniita syyspäiviä! 🙂

  2. Sari Riekkola sanoo:

    Ihanaa, lämpöistä tunnelmaa teidän takkahuoneessa!
    Mukavaa, kun olette päässeet turvallisesti kotiin, kiva oli lukea ja katsella matkapostauksiasi. Toby on varmaan onnessaan nyt, kun on saanut perheensä kotiin:)

    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

    • Maria sanoo:

      Moikka Sari

      ja hei suuresti anteeksi, mulla on unohtunut ihan vastata tähän kommenttiisi!

      Tobyhan on onnensa kukkuloilla, kun ollaan kotona. Oli kova ikävä 🙂

      Ihanaa viikonloppua sinne, teillä taitaakin olla jo pian maa valkoisena! ♥

Kommentoi