keskiviikko 12. lokakuu 2016

Viime hetken vinkkejä?

nyc-2-of-9nyc-1-of-1nyc-4-of-9 nyc-1-of-9nyc-5-of-9 nyc-3-of-9 nyc-8-of-9…ja viime hetken paniikki! Kääk!

MOIKKAMOI,

voi miksi sitä jättää aina kaikki viime tinkaan. Aina, korostan sanaa aina, on tilanne että lomalle ei lähdetä leppoisasti lasketellen vaan niin, että aina viime tinkaan asti posotetaan tuhat lasissa. Parin päivän aikana olen tehnyt pari laajaa kuvausproggista. Jotka ei suinkaan ole vain sitä, että räpsitään. Vaan valmistelut näihin on ollut sitä luokkaa, että oksat pois :D Mutta jotenkin ajattelen asian niin, että sinne lomallekin on kivempi lähteä, kun on työpöytä puhdas.

Vaikka shoppailijaluonne en olekaan, niin nyt kaipailisin teiltä vinkkejä. Mitä kannattaa ostaa Jenkeistä? Siitä on niin monta vuotta, kun olen siellä viimeksi ollut, että muistelisin vain että kosmetiikka on edullista. Mitäs vaatteet? Lapsilla keikkuu listassa Hollisteria sun muuta. Itselleni ajattelin ostaa yhdet uudet tennarit. Joku talvitakkikin olisi kiva löytää. Pari tyhjää matkalaukkua lähtee varmuuden varalta mukaan. Vaikka tilannehan on se, että mitään ei välttis tarvitsisi. Paitsi niitä kuivariin laitettavia Bounce Sheetsejä. Ja hei, onko teillä kokemusta Frownieseista? Niistä iholaastareista ryppyihin? Sellaisia ajattelin koklata myös, mikäli niitä ihan kaupasta saa.

Juu, mutta nyt kuulkas täytyy jatkaa. Meillä on vielä vaatteet katsomatta ja pakkaamatta. Yksi peräkärryllinen pitäisi vielä heittää kaatopaikallekin. Mutta nou stress, onhan tässä vielä monen monta tuntia aikaa ennen lähtöä :) Yritän muuten laittaa teille sen perinteisen Koti kuntoon jouluksi -maaliarvonnan vielä huomiselle. Muuten sitten päivitystä rapakon toiselta puolen!

IHANIA SYYSPÄIVIÄ,

alle

PS. täällä on muuten yksi karvaturri, joka on ihan ihmeissään tästä säädöstä. Seuraa kuin hai laivaa ja kallistelee päätä kuin kysyäkseen, että mikä on homman nimi. Kova ikävä tulee 


11 Responses to “Viime hetken vinkkejä?”

 1. Tiina sanoo:

  Ainahan se kiire melkein tulee, varsinkin kun lähtee koko porukan kanssa lomalle, mutta kentällä viimeistään helpottaa. Kuka muuten saa nyt kunnian olla karvaturrinne luottohoitaja/hoitopaikka? Hyvää ja turvallista lomaa!

 2. Outlettien klassikko on tietysti TJ Maxx ja Nykistä vielä löytyy The Rack, molemmista olen tehnyt löytöjä uloskantohintaan. Aika paljon Calvin Kleiniä, Ralph Laurenia, MK:ta yms. Century 21 on sitten se, mistä löytyy edellisten lisäksi Vuittonia, Balenciagaa, Valentinoa ja muita vastaavia outlet-hinnoin.

  Olen ollut Nykissä vain kahdesti, mutta niiden perusteella Lower East Side oli itselleni mieluisa alue, siitä käveli keskustaan ja vaikka Chinatowniin, paljon pieniä mielenkiintoisia ravintoloita ja turisteja ei missään, lähinnä paikallisia. Tai sitten en vain erota heitä toisistaan… :)

  Hauskaa matkaa teille! Pistä paljon kuvia reissusta. :)

 3. Annika sanoo:

  Bon Voyage! Have an awesome time! So excited for you. I can’t wait to see all your pictures and hear about your trip. ~Annika

 4. Vakkarilukija sanoo:

  Hei,

  Bostonin liepeiltä löytyy Wrentham Outlet. Ostokset kannattaa keskittää sinne. Sieltä löytyy laukut, vaatteet ja kengät puoleen hintaan. Myös TJMax:sta ja Marshall tavarataloista löytyy merkkituotteita edullisesti, mm. vaatteita ja kodin tekstiilejä. Hollister ja Aeropostale on varmasti nuorison suosikkeja. Hyvää matkaa ja tervetuloa tänne New Englantiin.

  Terv. Vakkarilukija

 5. Lumo sanoo:

  Hauskaa matkaa!

  Kaupossa on aina joku ale/tarjous meneillään, eiköhän sieltä löytöjä tee.

 6. Saila sanoo:

  Hei!
  Kannattaa lukaista ihanan Isyyspakkaus -blogin Tommin ja perheensä New Yorkin reissuista, niistä voi löytyä jotain Mukavaa ja turvallista matkaa teille!

 7. S sanoo:

  Tälläiset vinkit tulivat mieleeni. Suosittelen kurkkaamaan nämä paljon suosituksia saaneet ja hyödylliset appit: Citymapper – the ultimate transit app ja TimeOut New York, joka pitää ajan tasalla joka päivän tapahtumista yms. Toki vielä jos pääsette outletteihin shoppailemaan, niissä tekee vaikka millaisia löytöjä.
  Mutta ennen kaikkea, ihanaa lomaa ja unelmien toteuttamista, olette sen ansainneet!

 8. Kaura sanoo:

  Hauskaa reissua! :) Kannattaa pitää mielessä East Village(joka korttelissa sillä alueella rafloja) ja Soho ravintoloita, ja kahviloita ajatellen. Victoria´s S kandee käydä.. :D Siellä vaan iskee hulluus kun valikoimaa ihan liikaa! :o ;)

 9. Elina sanoo:

  Niinkuin Instaan jo kommentoinkin, on meilläkin sama suunta kahden viikon pääst, jippii! Itse tykkään panostaa jenkkimerkkeihin, joiden hinnat paljon halvempia. Meillä esim suuntana Woodburyn outlet -kylä, eli sitä suosittelen jos teillä vain riittävästi aikaa. Viimeksi ostin sieltä kassitolkulla (mm Ralph Laurenilta, joka tuolla super halpaa). Omat suosikkialueet NYCissä on Soho ja West Village/Greenwich Village. Ihanaa reissua <3

 10. Hanna sanoo:

  Hei!

  Minun piti jo kommentoida aiemminkin mutta jäi tekemättä… Tuo Woodburyn outlet mainittiinkin jo tässä ainakin mutta sinne matkaaminen kestää jonkun aikaa ja New Jerseystäkin (n 30min), The Mills at Jersey Gardens löytyy mainio outlet rakennus jossa kaupat ovat saman katon alla, jos sattuisi nimittäin huonot kelit saa päivän kulumaan myös siellä mainiosti ;) Bussi sinne lähtee Port Authoritystä eli ihan keskustasta ja ei maksa paljoa, oliko 15 taala meno paluu. Lippu pitää ostaa joko automaatista tai tiskiltä ja kannattaa ostaa valmiiksi meno-paluu lippu. Siellä on juuri nämä nuorison suosimat, Hollister, Abercrombie, Gilly Hicks, Victorias Secret ja paljon paljon muuta! Käykää katsomassa nettisivut, sieltä löytyy hyvin lisää informaatiota esim bussiaikataulut ym. http://www.simon.com/mall/the-mills-at-jersey-gardens.

  Mahtavaa lomaa, NY on vaan niin ihana!!

 11. Hanna sanoo:

  Unohtui vielä tuosta äskeisestä…
  Passia näyttämällä saa siitä sisääntulon vierestä tiskiltä kuponkivihkosen jossa hienoja alennuskuponkeja!! Napatkaa se mukaan!!

  Happy Shopping! :)

Kommentoi