sunnuntai 18. syyskuun 2016

Ihana Tallinna & ihanat ystävät ♡

tallinna-26-of-26tallinna-1-of-26 tallinna-2-of-26 tallinna-3-of-26 tallinna-4-of-26tallinna-16-of-26 tallinna-20-of-26 tallinna-6-of-26 tallinna-7-of-26tallinna-22-of-26 tallinna-10-of-26 tallinna-11-of-26tallinna-5-of-26tallinna-13-of-26 tallinna-12-of-26 tallinna-14-of-26 tallinna-15-of-26
tallinna-17-of-26 tallinna-19-of-26 tallinna-21-of-26 tallinna-23-of-26 tallinna-24-of-26 tallinna-25-of-26…pahoitteluni kuvatulvasta!

HEISSULIVEI

ja tällä kertaa terkkuja kotoota (miten se sanotaan…kotona ollaan siis :)). Ihana reissu, ihanat ja ihan kahjot ystäväni, ihana Tallinna. Mutta olipas myös ihana palata kotiin. Hirmuinen ikävä oli miestä, lapsia ja koiruusta. Tyhjän sylin syndroomaa ei päässyt iltapäivästä tulemaan, sen verran kaikki kolme pienintä syliin pukkasivat. Lupasin kertoa teille hotellistamme, Rixwell Olevista. Vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva hotellimme oli täyskymppi! Olkoonkin, että Tripadvisorissa se on saanut laajalla skaalalla arvosteluja. Juu, jos haluatte fiiniä, hissillistä hotellia aamupalabrunsseineen ja paikkaa, jossa kerryttää bonuksia, niin tämä ei ole teitä varten. Jos haluatte ystävällisen henkilökunnan, vanhan talon tunnelmaa, pehmeät sängyt, siistit nurkat, loistavan sijainnin ja perusaamupalan, tämä hotelli on teitä varten. Ja hei, ei sitä voi liikoja odottaakaan jos hinta on noin 30/yö/hlö sisältäen aamupalan. Se ei allekirjoittaneen järkeen käy, että tuohon rahaan vaaditaan arvosteluissa laukunkantajia sun muita fasiliteettejä. Tosin, laukkumme kannettiin viidenteen kerrokseen hotelliin kirjautuessamme 🙂 Varmasti palaan ko. hotelliin vielä toiste!

Meillä ei ollut mitään suunnitelmia Tallinnan varalle. Istuttiin kahviloissa, terasseilla ja juteltiin. Käveltiin ja aistittiin historian havinaa. Yriteltiin arvuutella ohikulkevien ihmisten kansalaisuutta kuohuviiniä samalla siemaillen. Molempina päivinä nukuimme päikkärit ennen iltaruokailuja. Muutenkin kumpanakin iltana olimme nukkumassa ennen kuin vaunut muuttuvat kurpitsaksi. Kävimme pikaisesti Viru-keskuksen Mac:iä myyvässä liikkeessä, mutta lähdimme nopsaa pois. Kenelläkään ei ollut shoppailufiilistä ja hyvä niin, rahat säästyivät.

Koska lupasin iltaruoaksi nakkikastiketta ja perunaa, niin lyhyestä virsi kaunis. Köökki odottaa keittäjäänsä. Palaan vielä yhteen ravintolasuositukseen blogin puolella myöhemmin, eilinen intialainen oli älyttömän positiivinen yllätys! Jälkeenpäin huomasimme, että tuo valitsemamme ravintola on sijalla 20/700 Tallinnan ravintolasta. Ei lainkaan huono.

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

alle


8 Responses to “Ihana Tallinna & ihanat ystävät ♡”

  1. Saara sanoo:

    Hei mistä paikasta on ollu noin hyvät näkymät? 🙂 Ja jos on muitakin vinkkejä niin ilolla otetaan vastaan! Upeita kuvia sulla 🙂

    • Maria sanoo:

      Moikka Saara,

      tuo on siellä vanhankaupungin ”takana” olevalla kukkulalla (Kohtuotsan näköalatasanne), ihan huikeat näköalat yli kaupungin!

      Suosittelen viettämään aikaa myös Telliskivessä, jossa kiva lounaspaikka F-Hoone ja ihania putiikkeja 🙂

      Kiitos <3

  2. Pia sanoo:

    Voi miten ihania kuvia, kuvista aistii kuinka ihana reissu teillä super energisillä naisilla on ollut. täytyypä itsekin alkaa suunnitella Tallinnan reissua mukavalla naisporukalla. Kuulakasta syksyä!

    • Maria sanoo:

      Moi Pia

      ja hei, ihana kuulla <3

      Meillä oli superkiva reissu, mutta nyt vähän väsyttää 😀

  3. Carita sanoo:

    Heippa Maria!
    Ihastuttava musta pusero sinulla
    Voiko tiedustella mistä olet sen löytänyt?

    • Maria sanoo:

      Moikka Carita
      ja kiitos!
      Tuo pusero oli löytö Köpiksestä Creme Fraichen liikkeestä. Ostin samantien mustan ja beigen, kun ei ollut hinnallakaan pilattu 🙂

      Ihanaa tiistaita <3

  4. Onpahan komeita kuvia! 🙂

Kommentoi