maanantai 12. syyskuun 2016

Heleämpää ihoa metsästämässä

HEIPPAHEI,

se on jälleen vuoro ihonhoitojuttujen. Pääsin Swiss Clinicin yhteistyökampanjan myötä testaamaan uudistunutta Skin Renewal -hoitoa. Hoitoa, joka tehdään kotona kauneushoitolan hoidon tehokkuudella. Joku teistä saattaakin muistaa, että viime kesänä sain ihmeitä aikaan tuolla Skin Roller ihorullalla. Harmikseni talven ihotuskailuissa en muistanut kaivaa ihorullaani esille. Sehän olisi pelastanut oitis tuon talven samentaman ja stressin myötä löystyneen ihoni. Elokuussa tilanne oli se, että ihoni herkistyi. En tiedä mille, mutta siihen tuli kuivia punaisia läiskiä. Ne sain osin pois vaihdettuani täyteläisempään puhdistusvoiteeseen. Silti iho ei parantunut ihan omanlaisekseen. Luulin, jo että kollageenin tuotantoni on lopullisesti hiipumaan päin, sillä ihohuokoset suurenivat samalla kuin otsan juonteet syvenivät.

swissclinic-3-of-15 swissclinic-6-of-15swissclinic-2-of-15 swissclinic-1-of-1 Skin Renewal -pakettiin kuuluvat Skin Roller -ihorulla sekä Rejuvenating Serum – seerumi. Skin Rollerissa on 540 kirurginteräksestä valmistettua pientä mikroneulaa. Muutaman minuutin käytössä ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden käyttöön yhdistettynä tuloksena on ihon nopea kivuton ja luonnollinen paranemisprosessi. Skin Roller -käsittelyn jälkeen ihoon imeytyy mikrokanavien ansiosta jopa 300 prosenttia enemmän seerumia tai geeliä. Tuo seerumi on se, joka on kokenut uudistuksen. Se on vielä tehokkaampi kuin aiemmin ja käytössäkin sen huomasi. Seerumi sisältää vaikuttavia ainesosia, joita käytetään tehostamaan haavojen paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. 

Kuten vuosi takaperinkin, niin ihoni reagoi aika rajusti ensimmäisiin rullailukertoihin. Suositeltuun kahden minuutin rullaukseen pääsin vasta viidentenä iltana. Sitä ennen ihoni oli kovin herkkä ja punoittava rullauksen aikana ja sen jälkeen. Toki se edelleen punoittaa hoidon jälkeen, mutta tuo seerumi on kuin balsamia iholle. Rauhoittaa ihon samantien. Koska iho punoittaa hoidon jälkeen, niin hoito kannattaa ajoittaa iltaan. Ihorullan käyttö on helppoa eikä vie kuin sen pari minuuttia päivästä:

1. Puhdista käsiteltävä ihoalue sekä rullaa sitten Skin Rollerilla edes takaisin muutaman minuutin ajan useaan eri suuntaan.
2. Levitä iholle heti käsittelyn jälkeen Rejuvenating Serumia, jotta sen vaikuttavat ainesosat imeytyvät syvälle ihoon.
3. Desinfioi ihorulla sen jälkeen Sanitizing Sprayllä.
4. Toista käsittely päivittäin 5-7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen.

swissclinic-9-of-15 swissclinic-11-of-15 swissclinic-12-of-15 swissclinic-13-of-15 swissclinic-14-of-15

Itselläni on nyt takana yksi seitsemän päivän rullailusessio ja seitsemän päivän vapaa. Tänä iltana alkaa jälleen uusi seitsemän päivän hoitokuuri. Kuten edelliselläkin kerralla, niin ihoni reagoi hoitoon pukkaamalla pientä näppyä ulos. Onneksi tiedän tämän olevan väliaikaista. Hoidon vaikutus on nähtävissä jo yleensä 1-3 viikon kuluttua hoidon aloituksesta ja näin itsellänikin on; vaikka sitä pientä mannaryyninäppyä pukkaa ihon pintaan, niin tuntuu että otsajuonteet ovat jo hivenen madaltuneet, ihohuokoset supistuneet ja ihon väri tasoittunut. Toki vielä on pitkä matka kohti unelmaihoa ja itse asiassa aloin tuossa miettimään, että kriteerit tällä iällä unelmaihoon ovat ehkä vähän erilaiset kuin vielä pari vuotta sitten. Tieto siitä, että vauvanpeppuihoa on enää turha tavoitella auttaa. Unelmaiho itselleni olisi tasaisen värinen ja sellainen, että voisin hyvillä mielin pitää meikittömiä päiviä. Käydä kaupassa ilman meikkiä ja antaa ihon hengittää.

Vasemmalla kuvassa lähtötilanne pari viikkoa sitten ja kuten näkyy, niin iho punoittaa hieman. Oikealla eilen otettu kuva. Hirmuisesti kuvien perusteella ei pysty sanomaan eroa, mutta pääasia on se, että peilikuva kertoo totuuden 🙂 Suosittelisin tuotetta mieluusti muille nelikymppisille, jotka hätääntyvät iän tuomaa muutosta ihon kimmoisuuteen. Lisäksi muuten huomasin, että tuo rullailu on auttanut pieniin maksaläiskiin poskilla.

swissclinic-kollaasi-1-of-1 swissclinic-5-of-15

Lisätietoja tuotteesta löydätte täältä. Kauneushoitolatasoinen kotihoito ei kuulkaas tarkoita sitä, että sellaisen hankittuaan lompakossa asustaa matti 🙂 SwissClinic Skin Renewal -ihonhoitopakkaus maksaa vain 99,00 euroa. Huom! Se ei sisällä tuota Sanitizing Sprayta, joten sellainen kannattaa klikata ostoskoriin erikseen!

Olikos siellä ruudun toisella puolella Skin Renewal -setin jo ostaneita? Muistelisin, että viime vuonna joidenkin kanssa oli puhetta kommenttiboksin puolella tämän hoidon tehokkuudesta. Joten olisi kiva kuulla, oletteko muistaneet rullailla ihoanne? Itse ajattelin ainakin laittaa muistutuksen puhelimeeni lokakuulle, että muista rullaus! Varoituksen sanana, tuohon rullauksen tuomaan hyvään oloon jää koukkuun. Kun ihon paranemisprosessi on alkanut, niin tuntuu, että vihdosta viimein kiertää veri kasvoissa. Se on ihan ihana tunne!

HELEÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA TOIVOTELLEN,

alle

Yhteistyössä: SwissClinic

indiedays-ja-brm-yhteislogo


7 Responses to “Heleämpää ihoa metsästämässä”

  1. Riittale sanoo:

    Hei !
    Viime maanantain postauksesta ymmärsin voittaneeni Nivea-tuotepaketin.
    Sähköpostia olen odotellut…….

    • Maria sanoo:

      Moikka Riitta

      ja kyllä, sinä voitit Nivean tuotepaketin. Jonna Indiedaysilta on laittanut tuohon antamaasi sähköpostiosoitteeseen viime viikolla postia…minnekähän se sitten on jäänyt? Jonna laittanee tänään vielä muistutussähköpostia, mutta mikäli sekään ei tule läpi, niin voisitko ystävällisesti laittaa minulle sähköpostilla yhteystietosi (osoite+puh.nro), niin saamme Nivean tuotepaketin postiin, kiitos 🙂 Sähköpostiosoitteeni on atmarias@indiedays.com.

      Iloista maanantaita <3

  2. Kati sanoo:

    Moikka!

    Mikroneulaus kiinnostaa kovasti. Tässä olisi varmaan laadukas tuote, kun ei uskalla ihan mitä tahansa tuotetta netistä lähteä tilaamaan. Onkohan mahdollista saada lukijoille alekoodia? Toinen mielenkiintoinen on erilaiset kemialliset kuorinnat, niissäkin on hoitoloissa tehtäviä arvokkaampia hoitoja ja tuotteita joilla voi itse tehdä hoidon. Nekin kyllä kartoitusvaiheessa, en ole rohjennut lähteä kokeilemaan. Täytyypä kurkata nämä sivut, onko heillä vastaavia tuotteita.

    -Kati

    • Maria sanoo:

      Moikka Kati,

      just näin, mulla on kokemusta tosiaan jo kahdesta eri SwissClinicin setistä ja hyvin toimivat 🙂

      Mä kysäisen alekoodista!

      Ihan samaa olen miettinyt, kemialliset kuorinnat kiinnostavat myös 🙂

      • Jepu sanoo:

        Itse olen käyttänyt jo vuoden kotona tehokkaita kemiallisia kuorintoja, nimittäin hedelmä- ja maitohappokuorintoja. Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy Juice Beauty, jolla on useampaa vahvuutta ja ihan takuuvarma kuorinta onnistuu kotona. Kotimaiselta Supermoodilta on tullut myös jokin aika sitten kuorinta ja itse olen JB:n lisäksi käyttänyt Madaran kuorintaa. Kokeilkaa ihmeessä näitä! Ja perään naamio, sitten kasvovesi, seerumi jne. Tehokasta kotihoitoa ihan taatusti!

        Kaunis blogi, eksyin eka kertaa <3

  3. Kati sanoo:

    Moikka!

    Vielä kysymys eli onko tuo rullasi 0,5 mm terällä?

    -Kati

    • Maria sanoo:

      Moi vielä,

      juu, tuo rullani on 0,5 mm – hyvä kun kysyit, se unohtui mainita postauksessa 🙂

Kommentoi