tiistai 30. elokuun 2016

Olohuoneen uusvanha järjestys

Olohuone (2 of 12)Olohuone (4 of 12)Olohuone (6 of 12)Olohuone (1 of 12)Olohuone (8 of 12) Olohuone (3 of 12) Olohuone (5 of 12)Olohuone (10 of 12) Olohuone (7 of 12) Olohuone (9 of 12) Olohuone (11 of 12) Olohuone (12 of 12)HELLUREI IHANAT!

Taas takana sellainen päivä, kun elämä on yhtä pylväsdiagrammia ja tilastoa. Huomista myyntikokousta varten täytyy tehdä vielä vähän materiaalia, mutta tähän väliin kuvia olkkarista. Oltiin Emilian ja Essin kanssa viikonloppuna Formexissa (sisustusmessuista vielä lisää paremmalla ajalla), kun huomasimme ihastelevamme vastakkain aseteltuja sohvia. Emilia siinä kysyi, että onkos meillä tällä hetkellä sohvat vastakkain. No ei ollut, ennen tätä päivää. Siellä taitaa moni ruudun toisella puolella muistaa ajan, kun tuo Bestå-taso oli ikkunan alla ja sohvat vastakkain. Nyt Bestå-taso sai jäädä isolle seinälle, sillä tykkään, että musta kaappi ja sivupöytä sopivat tuonne makuuhuoneen seinälle. Mitä mieltä olette, eikös olekin ihan kivaa vaihtelua?

Messuilla näkyi myös runsaasti kanervan sävyjä ja vihreää. Vaalean kanervan väriä löytyi onneksi kotoota valmiina parin tyynyn muodossa. Vielä sellaista metsänvihreää olisin vailla. Mutta ehkä tuota pikaa voisi tuoda havuja sisään? 🙂 Messuilla oli myös paljon jouluisia juttuja ja allekirjoittaneelta meinasi lähteä joulunodotus lapasesta. Onneksi on tuo järjen ääni, joka toppuuttelee joulujuttujen kanssa.

Hei, kiitos kaunokaiset kommenteistanne eiliseen turvaverkkopostaukseen. Ne vahvistivat ajatustani sitä, että kovin kiitollinen saa olla. Palaan niihin ja muihin kommentteihin, kunhan excel-sulkeiset ovat ohi, lapset ruokittu ja koira leikitetty!

AURINKOISIN TIISTAITERKUIN,

alle

PS. mummulan remppa etenee tasaisen tappavaan tahtiin, tänään on arkkitehdin kanssa mittailtu ja mallailtu. Kaupungilta on tilattu tarvittavat kartat ja vielä yksi piirros. Sitten rakennuslupahakemus vetämään 🙂


4 Responses to “Olohuoneen uusvanha järjestys”

  1. Hei se näyttää hyvältä!!! Perfect!

    Ja sun hortensia on kans paremmassa kunnossa kuin mun! 😀

    • Maria sanoo:

      Hei kiitos kaunokainen <3

      Hehee, toi hortensia oli kuvanottohetkellä asunut meillä ehkä pari tuntia. Olisit nähnyt sen tänä aamuna ;D

      Puss och kram!

  2. Maria myös sanoo:

    Ihania kynttiläjalkoja sulla! Ne kolot vaan usein on liian isoja… Joten aattelin jakaa yhen hyvän niksin: Epätoivosen paperisuikaleiden tms. kietomisen sijaan kandee kokeilla karkkivuokia! Siis sellasia niinku miniminimuffinivuokia, joko paperisia tai metallisia sen mukaan miten paljon kokoeroa on. Metallinen on toki tukevampi, mut ei välttist mahu ihan joka rakoon, vaikka puristuuki kasaan nätisti.

    • Maria sanoo:

      Moikka Maria

      ja hei kiitos!

      Ja kiitos vinkistä, tuo on ihan totta, että ne kolot on mitoitettu päin prinkkalaa…tai sitten ne kynttilät on liian kapeita 😀
      Mä olen bruukannut käyttää foliota, mutta karkkivuokaa koklaan heti seuraavaksi 🙂

Kommentoi