sunnuntai 28. elokuu 2016

Kello kahdeksan aamulla, Tukholman aikaa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kaupunki on harmaa ja sataa
Slussenin metroaseman seinään piirrät ristin
ja kynä katkeaa” / Sir Elwoodin Hiljaiset Värit

MOIKKAMOI!

Home sweet home…jaloissa nukkuva koira, mukissa kuumaa kahvia ja maljakossa tuoreita ruusuja ♥ Ja jälleen se Melissa Horn kuluu taustalla puhki. Vaikka viime viikko oli pitkästä aikaa taas kiireisin mahdollinen ja tuntui, ettei ehdi nauttia Visit Swedenin tarjoamasta reissusta niin toisinpa kävi. Vietin torstain puolesta päivästä tähän iltapäivään kahden ihanan blogisiskon kanssa, samaa ilmaa hengittäen. Yöt olimme toki erossa, kukin omassa sängyssään, mutta muuten olimme kuin symbioosissa. En muista koska viimeksi olisin nauranut pissat housussa monta kertaa tunnissa. Koska viimeksi olisin ikävöinyt kotiin, mutta samalla toivonut reissun kestävän. Koska viimeksi olisin elänyt kolme täyttä vuorokautta vain itselleni ja omista tarpeistani huolehtien. Mennyt nukkumaan myöhään ja herännyt aikaisin. Hymy huulilla ja eikä vähiten sen takia, että nää mun kaksi reissukaveria olivat myös aamusta alkaen hymy huulilla. Tottakai sitä aina miettii, että millainen persoona siellä blogikollegan takana todella on. Eihän me aiemmin Emilian ja Essin kanssa olla samaa kämppää jaettu, joten ei voinut tietää. Mutta me hitsauduttiin samantien yhteen. Tyhmine juttuinemme. Ihan kaikki ei olisi meitä kestänyt ja jos totta puhutaan, niin välillä emme kestäneet itsekään :D

Meillä oli myös messissä ehkä maailman parhain matkaopas Joonas, Visit Swedenin puolesta. Hatunnosto Joonakselle, että jaksoi meitä. Niin paljon mahtui kolmeen päivään, että palaan vielä erikseen Tukholman sisustuskauppohin, ravintolasuosituksiin ja Formexiin. Ylläolevissa kuvissa sekalaisia tunnelmia aina laivamatkan huikean yhdeksän ruokalajin illallisesta Blog House Stockholm -majoituksemme kuviin sekä Tukholman maisemiin. Tukholma yllätti positiivisesti ja näimme myös muutakin kuin sen Åhlensin, NK:n ja vanhankaupungin. Mikä parasta oli se, että perjantaina meidät otti vastaan aurinkoinen Tukholma 28 asteen lämpötilallaan, lauantaina aurinko ja lämpö jatkuivat. Lauantaina saimme seuraamme myös yli-ihanan Mintun. Pääsimme näkemään ehkä erikoisimman, hipsterimäisimmän ja samalla ylitsepääsemättömän hienon Trädgårdenin. Toivotaan, että voin tässä lähipäivien aikana antaa teillekin yhtä paljon Tukholmasta kuin mitä itse sain. Ollakin, että olen palannut juuri kolmen päivän työreissulta, mutta olo on kuin olisi ollut kolme päivää jossain terapiassa. Väsyttää, mutta se on kaiken sen arvoista. Niin kuin tyttöjen kanssa tuossa aamulla pohdimme, niin se on se nauru joka kaunistaa. Onnellisuus, joka paistaa kasvoista.

Nyt pyykkikone pyörimään ja soittelemaan lapsia kotiin. Kunhan mieskin kotiutuu golfista, niin ajattelin ottaa kaikki neljä kainaloon ja lössähtää takkahuoneen sohvalle. Sometimes you have to leave to come back ♥ 

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

alle

PS. Snapchatissa Tukholman terkkuja löytyy oman tilini (atmarias) lisäksi Essin (Essi Esmeralda) ja Emilian (uudenkuunemilia) tileistä…käykäähän katsomassa :)


One Response to “Kello kahdeksan aamulla, Tukholman aikaa…”

  1. […] ainakin viisi vuotta. Itsehän kävin reilu vuosi sitten tutustumassa elokuisen ihanaan Tukholmaan Emilian ja Essin kanssa, mutta talvisesta Tukholmasta mulla ei taida olla kokemusta. Onneksi huomiselle on luvattu […]

Kommentoi