maanantai 15. elokuun 2016

Puhtaan ihon ihanuus & lukijakilpailu

MOIMOI,

kuinka moni siellä ruudun toisella puolella on mennyt joskus meikit kasvoilla nukkumaan? Houkutus siihen on väsyneenä vallan suuri, mutta käsi sydämellä voin todeta, että omalla kohdallani se on tapahtunut vain kerran. Elettiin vuotta 1995 ja tultiin iltariennoista ystäväni kanssa hotellille Rodoksella. Sen illan jälkeen päätin, että oli viimeinen kerta, kun nukun meikit kasvoilla. Koska ihoni on ollut aina kovin vaativa, niin puhdistus on ollut kaiken a ja o. Olen vuosien aikana oppinut, osin kantapään kautta, että ihonhoito on kokonaisuus. Ihon huolellinen puhdistaminen on tuon kokonaisuuden tärkein osa; olkoon voiteet ja seerumit vaikka kuinka hintavia, niin ne eivät aja asiaansa, elleivät ne pääse imeytymään. Imeytyminen tapahtuu puhtaan ihon kautta. Indiedaysin, Blogiringin ja Nivean kampanjan myötä pääsin kokeilemaan Nivean Creme Care -tuotesarjaa. Ajankohta kokeilulle on enemmän kuin täydellinen. Tuo pienimmästäkin herkistyvä ihoni oli heinäkuun lopulla aivan pintakuiva ja hilseilevä. Läikikäs. Se kaipasi kosteutta ja hellää huolenpitoa. Oli jotenkin alkanut reagoimaan stressiin kuivilla, hilseilevillä kohdilla. Aamulla riittää, kun suihkussa pesen kasvot raikkaalla vedellä, mutta iltaisin tulee suoritettua kasvojenpuhdistus huolella. Jopa niinä päivinä, kun en ole meikannut.

Nivea_blogi (4 of 8)

Nivea Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoide (hinta noin 5,00 euroa) pääsi testiin ihan ensiksi. Se on tarkoitettu kuivalle iholle. Ja vaikka omani pintakuiva sekaiho onkin, niin tämä toi helpotusta varsinkin niihin kohtiin, joista ihoni hilseili kevyesti. Koostumus on ihanan pehmeä ja täyteläinen. Puhdistusvoide levitetään kasvoille veteen kostutetuin sormin. Hierotaan kevyesti ja huuhdellaan vedellä. Ihon pinta jäi todella raikkaan ja puhdistetun näköiseksi ja tuntuiseksi. Viikon käytön jälkeen huomasin, että ihoni oli selvästi kosteutettu ja hilseilevät kohdat olivat hävinneet. Veikkaan, että pitkässä juoksussa tämä puhdistusvoide olisi liian täyteläinen iholleni. Mutta voipi olla, että esimerkiksi talven paukkupakkasilla tulen sitä käyttämään kuuriluontoisesti. Otin käyttöön seuraavan tuotteen, astetta kevyemmän puhdistusemulsion.

Nivea_blogi (1 of 8)Nivea_blogi (4 of 6)

Pintakuivalle sekaiholleni helpotusta tuo tänä päivänä Nivean Creme Care Cleansing Milk -puhdistusemulsio (hinta noin 5,00 euroa). Sen täyteläinen koostumus jättää ihoni puhtaaksi eikä ihoni kiristä puhdistuksen jälkeen. Se suojaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Joskus olen tehnyt sen virheen, että olen käyttänyt ihoni puhdistukseen liian kuivattavia tuotteita. Mikään ei ole epämukavampaa kuin kiristävä iho. Ja vaikka ihoni onkin rasvoittuvaa laatua, niin rasvoittuminen on osin johtunut siitä, että olen käyttänyt kuivattavia puhdistusgeelejä. Ihon pinta on kuivunut ja iho on alkanut rasvaamaan itse itseään. Tämä on näkynyt pikkuisina näppylöinä ja tukkeutuneina ihohuokosina. Nivean puhdistusemulsio pyöritetään iholla veteen kostutetuilla sormilla ja sitten huuhdellaan pois. Helppoa kuin heinänteko! 🙂

Nivea_blogi (3 of 6)Nivea_blogi (3 of 8)Mökkiolosuhteissa vertaansa vailla ovat Nivea Creme Care Facial Wipes -puhdistusliinat (hinta noin viisi euroa). Niillä olen puhdistanut ihoni ennen saunaan menoa. Silmät kiinni ja liinalla pyyhkien kasvot, kaulan ja silmänympärysihon. Jopa vedenkestävä ripsiväri puhdistuu meikin lisäksi. Puhdistusliinat pääsevät seuraavan kerran mukaan lyhyille ulkomaanreissuille. Jotenkin en ole päässyt vieläkään sinuiksi lentomatkustamiseen liittyvien nesterajoitusten kanssa. Liinojen kanssa ei tule sitä ongelmaa, että pitäisi pakkailla niitä erillisiin pusseihin. Puhdistusliinat ovat myös olleet korvaamaton apu käsilaukussa perheen kesäreissuilla; lasten jäätelöviikset on saatu pyyhittyä hellävaraisesti pois. Nivean puhdistusliinat ovat normaaliliinoja paksumpia ja niihin on imeytetty peseviä ainesosia enemmän kuin markkinoilla oleville muille liinoille. Lisäksi niissä, kuten muissakin Nivean Creme Care -hoitopuhdistajissa on maailman myydyimmän ihonhoitovoiteen, Nivea Creme Care Complexin ainesosia.Nivea_blogi (2 of 8)Nivea (1 of 1)

Huolellisen puhdistuksen jälkeen kuorin kasvojeni ihon pari kertaa viikossa. Talvella saattaa kuorintaväli venyä, mikäli iho on punoittava ja kuiva. Saamastani tuotepaketista löytyi myös vanha tuttu kuorintavoide, Nivea Skin Refining Scrub -kuorintageeli (hinta n. 7 euroa). Sen koostumus sopii iholleni täydellisesti. Jotkut kuorintavoiteet ovat liian helliä ja joissain on taas liian raapivia ainesosia. Tässä Nivean kuorintageelissä on sopivassa suhteessa kaikkea. Yksi ihonhoidon vaihe tuppaa unohtumaan itseltäni, nimittäin naamiot. Rakastan kasvonaamioita, mutta mikä siinä on, että välillä tauko niiden suhteen venyy aina liki kuukauteen? Ei yksinkertaisesti muista käyttää niitä. Näin kesäaikaan käytän pääosin savipohjaisia naamioita, mikäli ihoni tuntuu rasvoittuvan, mutta talvella suosin kosteuttavia naamioita. Refreshing Moisture Mask – kosteuttava naamio (n.2 euroa) tulee silloin tarpeeseen. Muistatteko kun tuossa viime viikolla kerroin teille niistä otsajuonteistani? Niitä vastaan ajattelin aloittaa taiston Cellular Anti-Age Skin Rejuvenation -seerumin voimalla (hinta n.16 euroa). Se on ihon tehokosteuttaja ryppyjä vastaan ja sopii loistavasti myös kesänpaistattamalle iholle.

Nivea_blogi (5 of 8)Nivea_blogi (8 of 8)
Nivea on niin kovin nostalginen. Minulla Nivean tuotteiden tuoksu tuo mieleeni ne pakkasilmat, kun pikkutyttönä äiti levitti Nivean voidetta poskiin ennen kuin päästi ovesta ulos. Tiesittekö muuten, että tuo Nivea Creme Care Complex on maailman myydyin ihonhoitovoide? Itse olen kautta vuosien käyttänyt sitä käsivoiteena sekä välillä kuiviin kantapäihin ja kyynärpäihin. Nostalgista on myös tuo sinivalkoinen väritys ja tuotteiden selkeä ulkoasu. Nivean tuotteissa itseäni houkuttelee myös hinta. Sopii kaikkien kukkarolle, opiskelijoista eläkeläisiin. Postauksessa esiteltyjä Nivean tuotteita saa Sokoksen verkkokaupasta ja Pretty.fi:stä. Nivealla on muuten kaikissa kasvojenpuhdistustuotteissa tyytyväisyystakuu 15.8.-30.11.2016 välisenä aikana ostetuissa tuotteissa!

Hei, nyt siihen lukijakilpailuun! Sain arvottavakseni 5 kpl Nivean tuotepaketteja teidän lukijoiden kesken. Arvontaan osallistuminen on jälleen helppoa. Kertomalla kommenttiboksin puolella, mitä tässä postauksessa esittelemistäni tuotteista haluaisitte päästä testaamaan, olette mukana arvonnassa. Arvonta-aikaa on viikko eli maanantaihin 22.8. klo 12.00 asti. Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! 🙂

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA,

alle


140 Responses to “Puhtaan ihon ihanuus & lukijakilpailu”

  1. Katja sanoo:

    Testiin pääsisivät mieluiten naamiot,niitä tulee kyllä käytettyä luvattoman harvoin!

  2. Rose sanoo:

    Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan puhdistuspyyhkeitä!

  3. Annamaija sanoo:

    Kuorintavoide, ehdottomasti! Lapsellani on todella vaativa atooppinen iho, sitä hoitaessa meinaa oma iho jäädä hoitamatta.

  4. Tiinah sanoo:

    Tulipa sopivaan aikaan tämä postaus! Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan puhdistusliinoja! Syyskuun puolessa välissä on edessä yhden yön kestävä työmatka Tukholmaan ja matkaamme sinne lentokoneella, mukaan voi ja kannattaakin ottaa vain käsimatkatavarat, mutta miten ihmeessä selviän kosmetiikan ja nesteiden kanssa? Puhdistusliinat ei tulleet mieleenkään, mutta niiden avulla yksi ongelma ratkaistu. Enää muutama jäljellä xD

  5. Tuija sanoo:

    Kuorintavoide ja naamio sekä tietty seerumi 🙂 Mulla kuorintavoiteiden kanssa sama, ettei oikein sopivaa koostumusta ole löytynyt, paitsi kosmetologilta, mutten raaski maksaa niitä hintoja.

  6. Riittale sanoo:

    Naamioita tulee käytettyä liian harvoin, joten niitä olisi mukava testata.

  7. Arja sanoo:

    Puhdistusemulsio ja puhdistuspyyhkeet haluaisin testata.

  8. Annika sanoo:

    Haluaisin päästä kokeilemaan Refreshing Moisture Mask – kosteuttavaa naamiota.

  9. Minna sanoo:

    Wipesit menisi testiin.

  10. Maria M sanoo:

    Kuorintavoide ja naamio olis kiva testata.

  11. Merja sanoo:

    Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla ja pyyhkeet olisi hyvä apu, kun illalla väsyttää.

  12. Mari sanoo:

    Olisi kiva päästä kokeilemaan puhdistusvoidetta!

  13. anu sanoo:

    Kuorintavoide, naamiot ja tuo puhdistusvoide olisi kiva testata 🙂

  14. Katarimaria sanoo:

    Nuo puhdistusliinat kiinnostaa erityisesti, sillä sellaiset on vakiokamaa aina reissun päällä – juuri siitä mainitsemastasi syystä, että niillä saa purkkipussiin tilaa muille olennaisille tuotteille 🙂 Nivea on vanha suosikki joten odottaisin liinojenkin olevan hyviä!

  15. Anne sanoo:

    Naamio kiinnostaa ehdottomasti eniten, myös liinat olisivat mielenkiintoinen uutuus kasvojenpuhdistukseen! Toivottavasti olisi onnea arvonnassa 🙂

  16. Emmi sanoo:

    Tuo kiekko -rasva on kyllä ihan klassikko! Sitä ollaan käytetty lapsuudesta saakka, sukupolvien ajan. Muut tuotteet olikin vähän tuntemattomampia, eniten houkutti tuo puhdistusmaito ja kasvonaamio!

  17. Maisa sanoo:

    Kaikki kosmetiikkauutuudet kiinnostavat. 🙂 Tässä setissä ehkä erityisesti puhdistusliinat.

  18. Kati sanoo:

    Haluaisin testata puhdistusvoiteen ja naamion. Minulla reagoi iho myös atressiin ihottumalla, ja välillä sopivan hellävaraisia ja allergiaa aoheuttamattomia tuotteita on vaikea löytää. Allergia- ja stressi-iho on erilaiset.

  19. Ritu sanoo:

    Puhdistusemulsio pintakuivalle iholle ja puhdistusliinat reissuun ja mökkiolosuhteisiin olisi kokeilun arvoisia.Olin just kirjoittamassa ostoslistaan kys.tuotteet,kun huomasin arvonnan.

  20. jaana sanoo:

    naamio, ihan liian harvoin tulee tehtyä.

  21. Tuija sanoo:

    Ehdottomasti haluan kokeilla puhdistusliinoja jotka olet ko testannut mökkiolosuhteissa hyväksi, Bueno!

  22. Sari sanoo:

    Kuorintageeli kiinnostaisi eniten minua!

  23. Nkl80 sanoo:

    Olen käyttänyt vuosia Nivean tuotteita tosin enimmäkseen sekaiholle tarkoitettua sarjaa.
    Tämä postauksessa oleva Nivea creme on suosikkini talvisin ja sen tuoksu tuo monia muistoja mieleen.
    Nuo puhdistusliinat ovat vielä testaamatta, joten niitä olisi kiva kokeilla.

  24. Heli sanoo:

    Puhdistusemulsio ja naamio voisivat olla nappivalinta! Mielelläni testaisin.

  25. Nippe sanoo:

    Liinoja ehdottomasti pitäis päästä testaamaan 🙂

  26. Pauliina sanoo:

    Naamio olisi ykkösjuttu testattavaksi. 🙂

  27. Marika Mikkola sanoo:

    Seerumia haluaisin kokeilla, jos vaikka rypyt s il ottaisivat. 😉

    Marika

  28. Johanna sanoo:

    Testiin ottaisin mieluusti puhdistusemulsion ja naamiot, joita myös täällä tulee käytettyä aivan liian harvoin.

  29. manna sanoo:

    Kuorintageeli kiinnostaa eniten!

  30. Aila sanoo:

    Puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla.

  31. Tuija sanoo:

    Naamiot olisi kiireiseen arkeen ihana saada kokeeksi <3

  32. HeliA sanoo:

    Anti age voide ehdottomasti! Otsarypyt alkaa vaivata täälläkin päässä ja häiritsevästi. Kai se on taisto aloitettava…

  33. Laura sanoo:

    Puhdistusemulsiota!

  34. Tanja sanoo:

    noita puhdistuspyyhkeitä ehdottomasti, jos sillä vedenkestävä meikkikin lähtee.

  35. Jenni sanoo:

    Naamiot, tulee aivan liian harvoin käytettyä. Ja sitten nuo puhdistusliinat olisi aika pop reissussa 🙂

  36. Eea sanoo:

    Kaikki tuotteet kuulostaisivat houkuttelevalta, mutta erityisesti tuo seerumi kiinnostaisi!! itselläkin ihotyyppi on juuri tuo pintakuiva sekaiho, että tännekkin nuo tuotteett sopisivat täydellisesti piristämään arkea ja ihoa 🙂

  37. Riikka sanoo:

    Seerumia haluaisin kokeilla. Jääneet vallan unohduksiin, tai käsi sydämelle- en ole koskaan edes kokeillut niitä. Nyt olisi jo korkea aika!

  38. MariaK sanoo:

    Heips! Postauksen lukeminen aiheutti kovan vimman kokeilla kaikkia tuotteita, mutta jos yksi täytyy valita niin puhdistusmaitoa haluaisin testata. Enpä ole tainnut ennen sellaista kokeilla =)

  39. Teija sanoo:

    Puhdistusliinoja haluaisin kokeilla!

  40. Bea sanoo:

    Kuorintavoidetta olisi kiva testata 🙂

  41. Pia sanoo:

    Puhdistusemulsio kiinnostaisi ehdottomasti eniten, liinat olisivat myös mielenkiintoinen uutuus kokeiltavaksi. Toivottavasti olisi arpa-onnea 🙂

  42. Sari sanoo:

    Haluan kokeilla naamiota!
    Vaikka kaikki tuotteet onkin kiinnostavia!

  43. Arja sanoo:

    kaikkia haluaisin kokeilla,mutta valinnan jälkeen päädyin seerumiin.=)

  44. Nonnuska sanoo:

    Naamiota haluaisin kokeilla ekaksi, koskane on minulle aina jotenkin luksusta ja laatuaikaa itselle 😀

  45. Miina sanoo:

    Seerumia testaisin ehdottomasti! 🙂

  46. marika sanoo:

    Heippa! Haluaisin päästä kokeilemaan naamiota ja puhdistuspyyhkeitä:) jännä kun sulla on tuossa tuo avonaisen voidepurkin kuva niin tuli heti sen tuoksu nenään 🙂

  47. Piia sanoo:

    Puhdistusliinoja, ne tulisi tarpeeseen oman ihon puhdistukseen, sekä käsilaukkuun varuiksi kun siivoilee taaperon sotkuja

  48. Tanja sanoo:

    Ehdottomasti seerumille löytyisi käyttöä :))
    Ja puhdistuspyyhkeet reissuun.

  49. Kati sanoo:

    Pintakuivalle sekaiholle sopiva edullinen puhdistusmaito kiinnostaa erityisesti!

  50. Sanna sanoo:

    Seerumi ja puhdistuliinat menisivät kokeiluun ekana. Liinoja olen jo tottunutkin käyttämään toiselta merkiltä ja niinkuin mainitsit ovat tosi käteviä reissussa ja mökillä.

  51. Miina sanoo:

    Kyllähän nuo kaikki tuotteet kiinnostavat, kun niin hyvin ne esittelit! 🙂 Mä en ole tainnut KOSKAAN kokeilla kasvoille naamiota, joten sitä ainakin voisin koittaa…

  52. Paula sanoo:

    Puhdistusliinat ois mukava kokeilla. Toki muutkin kiinnostaa.

  53. Laura sanoo:

    Nivea on minulle tuttu luottotuote, mutta noita puhdistuspyyhkeitä en ole kokeillut. Ihana arvonta!

  54. Lare sanoo:

    Naamio ja seerumi kiinnostaa erityisesti täällä!

  55. Sara sanoo:

    Puhdistusmaitoa ja kuorintaa haluaisin ensin kokeilla 🙂

  56. Laura sanoo:

    Hei, puhdistusvoidetta olisi kiva kokeilla kesän kuivattamalle iholleni. Puhdistuspyyhkeet kuulostavat myös tosi käteviltä etenkin just lyhyillä matkoilla. -Laura-

  57. Sanna sanoo:

    Kasvonaamio! Ette usko, mutta en ole koskaan kokeillut!
    -38v.

  58. Maarit N sanoo:

    Puhdistuspyyhkeitä ehdottomasti. Ovat käteviä, kun töistä menee uimahalliin ja kasvot pitää puhdistaa.

  59. Hansu sanoo:

    Naamiot kiinnostaa erityisesti, kun niiden käytön laiminlyön jatkuvasti 🙂

  60. Aila sanoo:

    Ehdottomasti haluaisin testata puhdistuspyyhkeet.

  61. Ella sanoo:

    Puhdistusemulsio, seerumi ja naamio kiinnostaisivat eniten.

  62. Sari sanoo:

    Kuorintavoide on tuttu, ja onkin ihan huippu tuote. Muita en ole kokeillut, mutta kasvonaamio kiinnostaa. 🙂 SN

  63. Riiti sanoo:

    Kuorintavoide kiinnostaa eniten. En edes muista, koska viimeksi olen käyttänyt kasvoihin kuorintavoidetta, sillä en ikinä muista ostaa sitä. Ehkä syytä olisi, jotta pääsisin näppylänaamasta vihdoin eroon. Myös nuo puhdistusliinat olisivat varmasti käteviä mökki- ja asuntoautoreissuilla 🙂

  64. Ulla sanoo:

    Kuorintageeli tulisi tällä hetkellä tarpeeseen 🙂

  65. Jenna sanoo:

    Puhdistusliinoja haluaisin kokeilla. Ei ole aikaisemmin tullut käytettyä. Kuorintavoide kiinnostaa myös 🙂

  66. Sonja sanoo:

    Puhdisliinat,naamio ja kuorintageeli.

  67. Marjut sanoo:

    Nivea Creme Care Facial Wipes -puhdistusliinoja. Huomenna pitäisi pakata lentolaukku yhden yön reissulle. Puhdistusvoidepurnukka on liian iso, joten pitää yrittää etsiä huomenna kaupasta noita liinoja. Mahdollinen voitto tulee kyllä käytettyä jatkossa samantapaisille yön yli työmatkoilla.

  68. Anniina sanoo:

    Kuorintageeli ja puhdistusemulsio! Mullakin tulee kuivia laikkuja ja stressi täälläkin pääsyynä… Täytyy muistaa panostaa itseenkin pimeän syksyn lähestyessä eikun tunnelmallisen

  69. PiaK sanoo:

    Kyllä se olisi tuo seerumi. Ihan uusi tuttavuus minulle.

  70. Annika sanoo:

    Nivean tuotteet ovat jokapäiväisessä käytössä ja hyväksi todettuja! En ole kuitenkaan oikeastaan testaillut noita puhdistusliinoja, joten niitä lähtisin innolla testailemaan 🙂

  71. Kirsi sanoo:

    Kokeiluun lähtisi ehdottomasti kuorintavoide. Olen todella unohtanut tuon vaiheen ihonhoidosta. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka otsajuonteiden käy

  72. Merjav sanoo:

    Nivea Creme Care Facial Cleansing Cream vaikutti mielenkiintoiselta tuotteelta, sitä olisi kiva testata :)!

  73. Tanja sanoo:

    Seerumi ja kuorintageeli kiinnostavat eniten.

  74. Ina sanoo:

    Refreshing Moisture Maskia kokeilisin mielelläni. Noloa myöntää, mutta itsellä naamioiden käyttö elämän aikana on yhdellä kädellä laskettavissa. Tähän olisi siis kiva saada rutiini! 🙂

  75. Hanna sanoo:

    Kuorinta, naamio ja wipesit.

  76. Suvi sanoo:

    Naamio, sitä nämä kasvot eniten kaipaavat 🙂

  77. sonttura sanoo:

    Seerumi kuulostaisi niin minun jutultani, varsinkin taas kesän jäljiltä tuntuu että on tullut juonne jos toinenkin kasvoille lisää 😉

  78. Saara sanoo:

    Puhdistusliinat olisivat itsellenikin käteviä mökille ja reissuille! Niitä kun pääsisi testaamaan! 🙂

  79. marja leena sanoo:

    Puhdistusvoide ja seerumi olisi mukava testata.

  80. Sarkku sanoo:

    Seerumia ja kuorintavoidetta haluaisin kokeilla. Tykkään Nivea-tuotteiden nostalgisesta tuoksusta 🙂

  81. SatuK84 sanoo:

    Cleansing Cream tuotetta olisi kiva kokeilla, osa tuotteista onkin jo entuudestaan tuttuja ja hyviksi havaittuja! Joten osallistun arvontaan!

  82. Sannamarianna sanoo:

    Puhdistuspyyhkeet ei oo vielä tuttuja, joten niitä. =) Nivea on kyllä ihanan perinteinen ja se tuoksu! <3

  83. Susanna sanoo:

    Hieman vaikea valinta… useampi tuote vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Seerumin ja puhdistuspyyhkeet valitsisin kuitenki näin ens’alkuun. Tykkään Nivean perinteikkäästä tuoksusta 🙂

  84. Kaura sanoo:

    Naamio erityisesti kiinnostaa. Nivean tuotteet ovat kyllä hyviä.

  85. Elise H. sanoo:

    Mukana kivassa arvonnassa! Kuorintageeliä olisi ihana testailla, samoin seerumia 🙂

  86. Tiina sanoo:

    Hei!
    Puhdistus pyyhkeet ja naamio olisi minun mielestäni parhaat testattavat

  87. HannaL sanoo:

    Naamioitten käyttäminen tuppaa usein unohtumaan minullakin, joten ne saivat mielenkiintoni erityisesti heräämään.

  88. Karkku sanoo:

    Kuorintageelin koostumusta haluaisin testata.

  89. Niina sanoo:

    Haluaisin testata kuorintavoidetta ja naamiota 🙂

  90. Anniina sanoo:

    Ehdottomasti nuo puhdistusliinat! En ole vielä löytänyt yhtään puhdistusliinaa, joka poistaisi hyvin vedenkestävän ripsivärin. Ehdottomasti menee kokeiluun monet noista tuotteista!

  91. Niina sanoo:

    Ehdottomasti noita puhdistusliinoja. Ne kuulostavat käteviltä mökillä ja reissuissa. Ja hintakin on kohdillaan:)

  92. Marianne sanoo:

    Puhdistusvoide, kuorintavoide ja naamio, kaikkia haluaisin testata. Nivean tuotteista on hyviä kokemuksia ja se nostalginen tuoksu:)

  93. Heidi sanoo:

    Kaikki olisivat varmaan kokeilun arvoisia tuotteita, mutta ehdottomasti haluaisin tehtata noita puhdistusliinoja. 🙂

  94. susanna t sanoo:

    Nivean Creme Care Cleansing Milk vakuutti kyllä, joten se ehdottomasti kokeiluun

  95. Rea sanoo:

    Kasvonaamio olisi hyvä testata näin kesän jälkeen.

  96. Sannak sanoo:

    Puhdistuspyyhkeet ja seerumi olisi kiva saada testiin.

  97. Minna-Liisa sanoo:

    Puhdistuspyyhkeet ja seerumi kiinnostavat eniten.

  98. Hippu sanoo:

    Kuorintageeliä haluaisin kokeilla

  99. Kay sanoo:

    Cleansing cream ja pyyhkeet. Atoopikko etsii aina tarpeeksi kosteuttavia tuotteita 🙂

  100. Elina sanoo:

    Haluaisin testata Cleansing creamia ja puhdisuspyyhkeitä.

  101. PIPSA sanoo:

    Seerumi ja puhdistuaine 🙂

  102. Anniina sanoo:

    Kosteuttava kasvonaamio kiinnostaisi ottaa kokeiluun

  103. maaruska sanoo:

    Naamio olisi kyllä minun mieleeni myös. Jännä miten simppeli juttu onkaan kyseessä mutta silti tuntuu olevan mahdotonta toteuttaa ..laiskuus?

  104. Sanna p. sanoo:

    Kuorintavoide ja naamio olisi kiva testata 🙂

  105. Noora sanoo:

    Puhdistusvoide olisi pintakuivalle iholleni varmasti pelastus. Muutkin tuotteet kiinnostavat! 🙂

  106. Nina sanoo:

    Naamiot ja kuorintavoide menisi ehdottomasti testaukseen!
    Käytän NIveaa päivittäin ja olen käyttänyt sitä aina,noin 30-vuotta.Mummini käytti aikoinaan Niveaa ja opetti myös minulle sen ihanuuden 🙂

  107. Briksu sanoo:

    Seerumi ja puhdistusliinat kiinnostavat!

  108. Sonja sanoo:

    Kokeilisin mieluiten puhdistusliinoja, koska mulla on ennestään käytössä toisen tuotemerkin versio ja ne on jotenkin karvastelevia. Olisi kiva kokeilla miltä nämä Nivean versiot tuntuu!

  109. Seija sanoo:

    Kyllähän noita kaikkia tuotteita mieluusti kokeilisi! Nivea voide on toki tuttu lapsuudesta, mutta enpä ole vähään aikaan sitä käyttänyt. Tuoksusta sen tuntee 🙂 🙂

  110. Jenna O sanoo:

    Puhdistuspyyhkeitä testaisin erittäin mielelläni! 🙂

  111. Jenni sanoo:

    Nivea on brändinä minulle melko tuttu ja tälläkin hetkellä kylppärin kaapista löytyy Nivean tuotteita. Tuo seerumi on sellainen, jota tekisi mieli vielä kokeilla.

  112. Sara sanoo:

    Wau.
    Eniten kiinnostaa tuo naamio, mitä se teettää?
    Puhdistusmaidoista on minulla jotenkin huono kokemus tai muistikuva, ja haluttaisi testata, että onko se sitten muka huono, vai josko vähän vanhemmalle iholle ookoo?
    Ja hallelujah, tuo perinteinen pyöreärasiainen Creme-voide, vieläkö se on yhtä samettinen kuin nuoruusvuosina (:

  113. Marika sanoo:

    Testaisin mielellään kuorintavoiteen ja naamion.

  114. Tiina sanoo:

    Nivea on minullekin tuttu jo lapsuudesta ja pakkaspäivistä:)
    Mielelläni kokeilisin pudistusmaitoa ja seerumia.

  115. Nelliina sanoo:

    Refreshing moisture mask olis kiva testata. Mukaan.

  116. Kristiina sanoo:

    Kosteuttava naamio olisi ihana ♥

  117. Emilia sanoo:

    Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla! 🙂

  118. Sanna sanoo:

    Puhdistuspyyhkeitä olisi kiva kokeilla 🙂

  119. Heli sanoo:

    Puhdistusmaitoa haluaisin ehdottomasti eniten koneilla:)

  120. Maarit sanoo:

    Näin kesän jäljiltä tahtoisin eniten testata tuon seerumin 🙂

  121. Milla sanoo:

    Kaikkea kokeilisin innolla! Eniten ehkä kiinnostaa meikinputsari 🙂

  122. Minna Karttunen sanoo:

    Puhdistusliinoja olisi kiva kokeilla.

  123. Pia sanoo:

    Puhdistusliinat on kokeilematta, joten niitä olisi kiva testailla.

  124. Kati sanoo:

    Naamiota haluaisin päästä testaamaan! Monia Nivean tuotteita käytän jo nyt, mm. vartalovoidetta, aurinkosuojia ja silmämeikinpoistoainetta. 🙂 Hintalaatusuhde on mielestäni Nivean tuotteissa varsin hyvä.

  125. moonangel sanoo:

    Kuorintageeli ja naamio kiinnostaisivat minua 🙂

  126. Samba83 sanoo:

    Nivea Creme Care Facial Wipes-puhdistusliinat tulisivat kyllä tarpeeseen. Liinat olisivat varmasti hyviä esim.mökillä, meillä kun ei ole juoksevaa vettä mökillä tai matkoilla yleensäkin:)

  127. Tiinuli sanoo:

    Puhdistusliinoja ainakin olisi kiva testata.

  128. Sanna T sanoo:

    Cleansing cream olisi mukava testata. Nivean tuotteet ihan lemppareita ihanan puhtaan tuoksun vuoksi!

  129. maisamiisa sanoo:

    Kuorinta-ainetta olisi kiva kokeilla, kuin myös naamiota.

  130. anna s. sanoo:

    puhdistusemulsiota olisi kiva kokeilla 🙂

  131. Sini sanoo:

    Puhdistuspyyhkeet olisivat oiva apu kiireiseen arkeen!

  132. Meri sanoo:

    Cleansing cream!

  133. Lena sanoo:

    Puhdistusvoide kuulostaa ihanan täyteläiseltä!

  134. SAMP sanoo:

    Facial wipes olisi mukava testata 🙂

  135. Henna sanoo:

    Liinoja en vielä ole kokeillut!

  136. Päivi sanoo:

    Facial wipes olisi varmasti kätevä esim. mökkireissuilla.

  137. Seerumia olisi kiva kokeilla ☺

  138. hilkka sanoo:

    Mukana! Puhdistusliinat 🙂

  139. klaara sanoo:

    Kuorintavoidetta ja seerumia haluaisin testata. Paljon olen käyttänyt Nivea-tuotteita koska ovat edullisia ja kosteuttavia. Nytkin käytössäni on suihkuvoide joka jättää ihon kosteaksi eikä välttämättä tarvitse muuta kosteutta. Suosittelen kaikille kuivaihoisille.

  140. Riitta Tammi sanoo:

    Kosteuttava ja kuorintavoide…….voinko tunnustaa että yli 50 nainen ei ole käyttänyt kuorintavoidetta ennen’:0

Kommentoi