keskiviikko 03. elokuun 2016

Pohdintoja kesäyössä

MOIKKAMOI IHANAT!

Tiedättekö, olla väsynyt ja onnellinen on ihan eri asia kuin olla vain väsynyt. Ei sillä, kyllä mä eilenkin aamulla olin onnellinen, mutta väsymys oli sitä luokkaa, että se tukahdutti ihan aamusta sen onnentunteen allensa. Tiistai ja mä ei tulla toimeen. Keskiviikon kanssa taas ollaan bestiksiä. Tänään kaikki on niin kovin hyvin. Vaikka eilen tuli kukuttua myöhään ja unet jäivät vähänlaiselle. Veljen vaimon kanssa nauttimastamme punaviinistä muistutti aamulla vieno kolotus ohimolla. Ei viiniä viikolla -sääntö koki kolauksen, mutta eikös säännöt olekin tehty rikottaviksi 😉Tampere (3 of 3) Tampere (2 of 12)Tampere (2 of 3) Tampere (1 of 12)Tampere (8 of 12)Tampere (5 of 12)

Viime yönä ennen nukahtamistani pohdin jälleen sitä, että kuinka usein tulee pysyttyä omalla mukavuusalueellaan. Tehtyä niitä tuttuja ja turvallisia juttuja, joista tykkää. Eikä siinä mitään pahaa ole, mutta se, että tekee välillä jotain uutta avaa täysin uusia mahdollisuuksia. Sir Elwoodin Hiljaiset Värit ovat soineet mun levylautasella aina 1990-luvun puolesta välistä asti ja aina kun on ollut mahdollisuus on tullut käytyä livekeikoilla. Suosittelen. Viikko takaperin, kun vietimme miehen kanssa iltaa kaksin kaupungilla huomasimme liian myöhään, että Sir Elwood Duo olisi ollut juurikin Tampereella tuona kyseisenä iltana.

Tampere (3 of 12) Tampere (9 of 12) Tampere (7 of 12) Tampere (12 of 12)

Jäi harmittamaan, että olimme vallan missanneet keikan. Huomasimme kuitenkin, että Elwood on kera Vieraskirjan Tampereella tuosta liki viikon päästä eli eilen. Runoilijan tekstejä laulettuna. Ensiksi ajattelimme, että olkoon. Mutta onneksi menimme. Eilen tuli astuttua pois mukavuusalueelta ja tänä aamuna heräsin rikkaampana kuin eilen aamuna. Aivan mieletön keikka. Tosin mä olen sitä mieltä, että lauloi Juha Lehti sitten vaikka Känkkäränkkää tai Hopeista Kuuta, niin hän on ehdottomasti yksi Suomen parhaita miessolisteja. Liki tuon parituntisen tuli kuunneltua vallan laulujen sanoja. Runoja. Silmäkulma kostui useamman kerran.

Tampere (10 of 12) Tampere (11 of 12) Tampere (6 of 12)Tampere (1 of 3)

Joten neuvoni sinulle tänään; astu pois tutusta ja turvallisesta. Astu pois mukavuusalueeltasi. Syö sipulia, vaikket siitä tykkäisikään. Kuuntele klassista, vaikka olet rokkimimmejä. Käy hölkällä, vaikka olet sitä mieltä, ettet osaa juosta. Pukeudu joulunpunaiseen, vaikka ei ole joulu. Hymyile vastaantulijoille, vaikka yleensä et ota edes katsekontaktia. Soita ystävälle, vaikka ajattelin laittaa asiasi viestillä. Kävele sateessa, vaikka yleensä kietoudut shaalin alle sohvannurkkaan.

RAKKAIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle

PS. ja hei, mites toi meidän kaunis kotikaupunki? Tampere 


12 Responses to “Pohdintoja kesäyössä”

  1. Hanna sanoo:

    Kylläpä onkin ihanat iltakuvat. Ja hauska toi haulitorni. Itse katon sitä aina erisuunnasta,eri tieltä,joten vähän aikaa piti miettiä,että miten se näin päin on.:-)

    • Maria sanoo:

      Kiitos Hanna <3

      Se on muuten jännä, että kaikki nämä ns. maamerkit näyttäytyvät uusin silmin, kun katsoo niitä normaalista poikkeavasta suunnasta 🙂

  2. Kirsi sanoo:

    Ihania kuvia, kiitos t a a s♡
    Nyt tuli kyllä niin ikävä ex kotikaupunkiin, joten Tampereelle♡
    Ihanaa viikon jatkoa, mukavuusalueella tai ei…

    • Maria sanoo:

      Hei kiitti Kirsi <3

      Tampere on kyllä niin paras...vähän puolueellisesti tämän totean 😉

      Kiitos ja samoin sinne <3

  3. Miina sanoo:

    Tampere on aina sydämessä vaikka elämä onkin kuljettanut muutaman kymmenen kilometriä etelämpään. Onneksi ei siis liian kauas 🙂
    Kauniita kuvia kauniista kaupungista 🙂

    • Maria sanoo:

      Moikkuli Miina
      ja kiitos <3

      Pitäisi useammin liikkua kylillä kameran kera 🙂

      Onneksi sä pääset tänne ihan tuossa hujauksessa takaisin 😉

  4. Hennu sanoo:

    Mieletön toi Satakunnankadulle päin oleva kuva <3

    • Maria sanoo:

      Hei kiitti Hennu <3

      Tampere antaa niin monta ihanaa kuvakulmaa, että joku päivä ajattelin pyhittää koko päivän sen kuvaamiseen. Oih, joku kuulas ja aurinkoinen syyspäivä vaikka 🙂

  5. Anu sanoo:

    Kyllä meillä vaan onni asua tosi kauniissa kaupungissa! Ja näinhän se on, että aika usein tulee pysyteltyä sillä mukavuusalueella, se vaan on niin helppoa ja turvallista, mutta miten hyvä olo tuleekaan siitä, että välillä edes uskaltautuu sen ulkopuolelle, olet kyllä niin oikeassa!

    • Maria sanoo:

      Moikka Anu,

      no sanos muuta – Tampere on ihana <3

      Ja samoin tuohon mukavuusalueelta poistumiseenkin, tekee niin hyvää. Esimerkkinä taas tänään töiden jälkeen, kun väsytti ja olisi ollut kiva olla kotona. Mutta kun lähdettiin kaupungille, niin palattiinkin astetta pirteämpänä takaisin 🙂

  6. Kaura sanoo:

    Kesä ja Tampere <3 Kauniita kuvia, niin tunnelmallista.

Kommentoi