torstai 14. heinäkuu 2016

Afrikkalainen unelma

Afrikka4Afrikka1 Afrikka2 Afrikka3 Afrikka5 Afrikka6 Afrikka7 Afrikka8 Afrikka9Images via Inside Out

HEISSULIVEI!

Hei mites olisi tuo Etelä-Afrikka lomailukohteena? Mä en ole aiemmin ollut kovin kiinnostunut Afrikasta, mutta näiden kuvien myötä Etelä-Afrikka alkoi kiinnostamaan. Ostin hautajaisten jälkeen erään sisustuslehden ja siinä tätä kotia jo ihastelin. Aivan täydellinen. Kyllä mä voisin tuolla uima-altailla köllötellä muutaman viikon :) Etelä-Afrikan lisäksi tällä hetkellä houkuttelee ihan hirmuisesti safarit. Afrikkaa on tullut sivuttua aikoinaan Kap Verdellä, mutta silloin se ei ihan hirmuisesti säväyttänyt. Ehkä All Inclusive -hotellilla ja kylmimmällä helmikuulla ikinä oli vaikutusta asiaan. Antaisin kyllä Afrikalle uuden mahdollisuuden!

Tällä hetkellä blogi elää vähän hiljaiseloa (ainakin kommentteihin vastaamisen myötä – pahoitteluni siitä), sillä me lomaillaan isommalla porukalla. Ei Etelä-Afrikassa vaan aina yhtä ihanassa Köpiksessä. Instagram ja Snapchat (atmarias) päivittyy blogia nopeampaa. Palataan blogiin viimeistään perjantaina/lauantaina…jos oikein inspis iskee ja ylimääräistä aikaa tyrkytetään ovista ja ikkunoista, niin sitten jo aiemmin :)

Nyt kohti aamiaishyggeä ja sitten päiväksi pyörimään Tivolin laitteisiin! Aurinkoinen Kööpenhamina odottaa 

ILOISIN TORSTAITERKUIN,

alle


8 Responses to “Afrikkalainen unelma”

 1. Helen sanoo:

  Todellakin tuolla viihtyisi! Afrikassa on kyllä vaikka mitä nähtävää – tässä kohtaa pitää aina muistuttaa, että kyseessä on valtava manner, jossa jo ilmastot ja luonnonolot vaihtelevat suuresti. Kap Verde ei ehkä anna kuvaa siitä, millaista elely ja oleilu on vaikka Etelä-Afrikassa tai Tansaniassa. Tai Egyptissä. Ja vielä pitää muistaa, että yksittäisten maiden sisään mahtuu useita erilaisia maailmoja. Itsekin olen saanut ko. maanosaan vain pintaraapaisun, mutta sekin on pitänyt sisällään niin suurkaupunkia, savannia, aavikkoa kuin valtamertakin.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Helen

   ja hei kiitos vinkeistä! Se on totta, että Afrikkaan mahtuu monenlaista. Nyt aloin kiinnostumaan aavikostakin :) Pakko päästä Afrikkaan pian!

 2. Siri sanoo:

  Suosittelen e-Afrikkaa lämpimästi. Siellä onnistuu rantalomailu, safari ja viiinialueista nauttiminen. Ei aikaeroa joten helppo matkakohde Suomesta kylmimmän talvemme aikaan. Kannattaa lentää Kapkaupunkiin, sieltä Franschoekin viinialueelle autolla. Siellä ja itse Kapkaupungissa on mitä parhaimpia ravintoloita. Lähellä tai siinä matkalla näkee myös esim pingviinejä. Meidän lapset puhuvat niiden näkemisestä vielä nyt puoli vuotta myöhemmin. Ngala safaripaikka myös oli upea elämys.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitti Siri,

   tuo reissu kuulostaa ihan täydelliseltä! <3

   Se, että ei ole aikaeroa auttaa kyllä mennen tullen ihan huomattavasti :)

 3. Ansku sanoo:

  No wou! Täydellinen ♡ Hei hyvää Köpistä!

 4. Johanna sanoo:

  Oltiin just keväällä Kapkaupungissa, ihana paikka, paljon nähtävää lähiympäristössä myös, upeita viinitiloja ( palkattiin kuski koko päiväksi, suosittelen, about sama hinta kuin olisi vuokrannut auton,päivässä ehdittiin kiertää 5 viinitilaa, ensikerralla yöpyisin jollain tilalla), ihania ravintoloita, tuoretta seafoodia ja myös hyvää paikallista riistaa, edullinen matkustuskohteena tällä hetkellä, safarilla käytiin Pilanesbergissä, lähellä Johannesburgia, upea paikka, koko päivän retkellä oman kuljettajan kanssa nähtiin lähes kaikki eläimet ”isosta viidestä”, huimaa! Helppo matkakohde myös kun ei aikaeroja, mutta toki pitkä lento yhdellä/kahdella vaihdolla, mutta oli sen arvoista.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Johanna,

   Kapkaupungista olisi siis hyvä aloittaa Afrikan valloitus! Tuo kuulostaa kyllä niin täydelliseltä :)

   Täytyykin mennä katsomaan lentojen hintoja…tietää sitten, missä hinnoissa liikutaan!

Kommentoi