maanantai 16. toukokuu 2016

Hiusmietteitä

Hairstuff Hairstuff1
…jep, been there done that!

MOIKKAMOI!

Taas niitä päiviä, että mä en kestä. En kestä olla nainen. Enkä kestä, että kulutan aikaani miettimällä näinkin pinnallisia :D Mikä siinä on, että aina kun on saanut kasvatettua hiukset tähän pituuteen, jossa ne saa kivasti kiinni, alkaa haaveilemaan lyhyistä hiuksista? Huomenna on taas kampaaja ja voi Krista raukkaa. Tiedän, että arvon taas tuolissa viimeiseen asti, mitä tehdä. Joko pätkäistään lyhemmäksi tai sitten vai tasoitellaan. Tuollaiset viime kesänä leikkaamani hiukset (alin kuva) houkuttelisi, mutta mulla ei taida olla tällä hetkellä hiuksissa tarpeeksi massaa tuollaiseen toispuolisuuteen. Lie minne hiukset hävinneet tässä matkan varrella? Pixie cut voisi toimia myös. Mutta se vaatisi taas laittoa joka aamu. Nyt nämä voi vain heittää kiinni ja menoksi. Juu, ihan samassa pisteessä ollaan kuin silloin ennen viime kesäistä pätkäisyä…

Tasapitkäpolkkahaaveet kariutui (tai ainakin koki kolauksen) leikkaamani otsatukan myötä. Menisiköhän polkka otsiksella kuinka? Yhtäkaikki, olen kaivanut esille ne vanhat klipsipidennykseni huomista kampaajaa varten. Ajattelin, että värjätään ne nyt samalla. Eihän sitä koskaan tiedä, koska on jälleen se ”mä haluan pitkät hiukset” -fiilis. Vaaleana pysytään edelleen, mutta ehkä tuonne tyveen ja alahiuksiin laitetaan vähän tummempaa.

Palataan kuulkaas taas illemmalla tuolla kommenttiboksin puolella. Meillä on täällä pienimuotoinen siivousoperaatio käynnissä ja nyt on pakko jatkaa, jotta tulee valmista ennen iltaa. Saatiin veljen perhe taas maisemiin, joten meillä on vapaailta sairaalasta. Mitä muutakaan sitä silloin tekisi kuin siivoaisi? ;)

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA,

alle


13 Responses to “Hiusmietteitä”

 1. Jonna sanoo:

  Toi Michelle Williamsin pixie on ihana ja sopis varmaan sulle!
  Hyvä kun muillakin on yhtä ailahtelevainen mieli mitä frisyyriin tulee

  Ihanaa olla nainen!

  Mukavaa alkuviikkoa Manseen!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Jonna

   ja kiitos :)

   Hei mä olen tässä nyt tumpleerannut koko illan siivouksen ohessa veskin peilin edessä ja miettinyt hiusten lyhennystä. Näillä näkymin se tulee tapahtumaan. Jaiks :D

   Samoin sinne, kiitti <3

 2. Hennu sanoo:

  Ei todellakaan oo helppoa olla nainen :)
  Mustakin toi pixie toimis sulla hyvin. Myös noiden alimpien kuvien leikkaus on superhyvä sulle.

  Kivaa viikkoa! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heips Hennu,

   juu, ei todellakaan :D

   Mä niin haaveilen noista viimekesäisistä hiuksista, mut hitsi vie, kun menin leikkaamaan otsiksen…katotaan mitä Krista the kampaaja on mieltä :)

   Kiitsa ja samaa sinne <3

 3. Sari Riekkola sanoo:

  Leikkaa vain lyhyt, sopii sule toosi hyvin! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moiks Sari,

   ja kiitos, näillä näkymin hiuksista lähtee sellainen 10-15 cm. Kääkkistä kääk :D Sit niitä taas kasvatellaan…naiseus ;)

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 4. Leena sanoo:

  Voi Maria, ihan kuin mä tänään. Aamusta asti tiesin, että tänään ei oo hyvä hiuspäivä. Jos olisi ollut aikaa, olisin varmaan käynyt leikkauttamassa hiukseni lyhyiksi, vaikka pidänkin niiden helppoudesta nyt, kun niissä on pituutta enemmän. Mutta sulle sopii ihan mielettömän hyvin lyhyempikin malli. So you go girl! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Oih, ihana kuulla Leena!

   Kiitos, lyhyttä pukkaa :) Ellei sitten yön aikana tule joku uusi idea mieleen… Lyhyissä on kyllä se kiva puoli, että niitä saa olla laittamassa. Nämä kun on koko ajan kiinni!

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 5. Sara sanoo:

  Mä leikkasin 20 vuoden pitkä otsis tukan jälkeen noin kuukausi sitten otsatukka, ja on se kyllä ihana. Seuraavaksi lyhemmän tän vieläkin lyhyemmäksi. Eikä tätä tartte juurikaan kyllä hirveästi laitella, kun pesun jälkeen kuivaa kunnolla otsaa pitkin. Aamulla sutaisu ja hiuskiinnettä tarpeeksi kaukaa suihkuteltuna niin ei ole liikaa klimpissä. Ajattelin seuraavaksi tosi lyhyttä jonka saisi vahalla kuosiin.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sara,

   se on muuten totta, että hiusten lyhentämiseenkin jää koukkuun! Kuulostaa kyllä hyvältä sun hiukset :)

   Mun täytyis opetella käyttämään hiusvahaa…en ole vielä tähän päivään mennessä sitä oppinut :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 6. Marjo sanoo:

  Hei Maria,

  mitäs jos vaan istuisit kampaajan penkkiin ja antaisit vapaat kädet?
  Tiedän, pelottaa, mutta joskus se voi olla kivaakin.
  Monta kertaa kampaaja tietää meitä paremmin mikä sopii ja mikä ei.
  Itse en tiedä koskaan minkä näköisenä tulen kampaajalta pois tai minkä väriset ovat hiukseni.
  Ainoa rajoite jonka olen antanut on; väri ei saa olla vaalea eikä musta.
  Ja mikä parasta hiukset ovat kasvava luonnonvara eli pituutta tulee jatkuvasti lisää.
  Tsemppiä!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Marjo,

   mä olen usein miettinyt tuota, että antaisi vapaat kädet…ehkä joku päivä :)

   Ja hei sepäs se, hiukset on kasvava luonnonvara!

   Kiitos ja ihanaa tiistaita <3

 7. Anu sanoo:

  Sulle nyt sopii minkä mittaiset hiukset vain, eli nykyiset on kivat ja niin on nuo lyhyemmätkin. Mä tein noin vuosi sitten radikaalisti, eli menin UUTEEN kampaamoon, olkapäille ulottuvien hiusten kanssa ja sanoin, että tee jotain, haluan lyhyet :D Ja olin kuule supertyytyväinen lyhyisiin hiuksiin, tosin nyt olen tullut samaan mittaan kuin sun hiukset ja ajattelin vähän kasvatella… Ei todellakaan ole helppoa olla nainen…

Kommentoi