torstai 12. toukokuun 2016

Meikkipussin uutuuksia

Emani 5Emani 2Emani 3Emani 1 Emani 4 Emani 6 Emani 7

…vähän kevyempää juttua välillä 🙂

MOIKKAMOI!

Haipakkaa pitää, edelleen! Parin päivän aikana on tuntunut, että elämä on yhtä exceliä 😀 Onneksi myyntikokous saatiin tänään kunnialla läpi ja excelit voi taas heivata vähäksi aikaa. Vaikka mä olen kehittänyt tuon excelin kanssa viharakkaussuhteen, niin silti se pieni numeronörtti sisälläni rakastaa kaiken maailman käppyröiden, diagrammien ja vertailujen tekemistä.

On pitänyt jo aikapäiviä sitten esitellä teille uusimmat kosmetiikkahankintani. Viimeksi kosmetologilla käydessäni valittelin vähän sitä, että jälleen ihoni on tupannut rasvoittumaan. Enää se viimeksi esittelemäni Macin Primer ei ole estänyt meikkivoiteen paakkuuntumista juonteisiin. Liekö stressi vai hormonit, mutta on tämä elämä tuon ihoni kanssa sitten mielenkiintoista. Näin positiivisesti ilmaistuna 😉 Näppyjä ei onneksi pukkaa. Kosmetologi esitteli edustamansa mineraalimeikkisarjan, josta en ollut ennen kuullutkaan. Onko Emani teille tuttu? Tuotteet kuulemma sopivat ihan älyttömän hyvin juurikin ongelmaihon meikeiksi. Niissä ei ole tuoksuja, öljyjä, alkoholia, parabeenejä tai muita ihoa ärsyttäviä aineita. Täytyy sanoa, että mä suhtaudun näihin aina vähän varauksella. Ihoni tietäen se saattaa ärsyyntyä ihan pienestäkin. Siitä huolimatta ostin kaksi tuotetta.

Kuukauden päivät olen käyttänyt jauhemaista mineraalimeikkipuuteria ja ainakin toistaiseksi on sopinut ihan täydellisesti. Pari minuuttia levittämisen jälkeen se ikäänkuin sulautuu ihoon. Tosi kaunis ja luonnollinen lopputulos. Tuon jälkeen sudin Lumenen aurinkopuuterin. Se on ja pysyy meikkipussissani vuodesta toiseen 🙂 Emanin Complexion Illuminator pääsee poskipäihin, ylähuulen yläpuolelle ja kulmakarvojen alueelle. Sinne tänne huitaistuna, ei se ole ihan niin justiinsa. Mulla on aiemmin ollut ongelmana näiden ”hohde”sävyjen kanssa se, että ihohuokoset tulee liikaa näkyviin. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ole ollut! Joten suosittelen kovasti kokeilemaan Emania. Ja ei, tämä ei taaskaan ollut maksettu mainos, vaan auttamisen halusta halusin teille tästä kertoa, sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on meitä muitakin keski-iän kynnyksellä (vai ollaanko me jo keski-ikäisiä…? :)) olevia ihonsa kanssa tappelevia.

Nyt kesää kohden mentäessä mietin, että kaipaan kuitenkin ehkä vähän kevyempääkin meikkivoidepohjaa. Ruskettuneelle iholle en tykkää hirmuisen peittäviä tuotteita käyttää. Tähän asti kesäisin on ollut käytössä Estee Lauderin Daywear, mutta kokeilin sitä tuossa yksi päivä ja voi jösses, että se muuttui päivän aikana ihan hassuksi. Tuntui, että imeytyi ihohuokosiin ja teki niistä näkyvämmät. Onko siis suositella kevyttä, kiiltoa ehkäisevää meikkivoidetta tai puuteria kesäksi? Ei tarvitse peittää hirmuisesti, mutta kaunis samettinen lopputulos olisi plussaa 🙂 Tai sitten otan vain taas tuon Cliniquen huokosten pienentäjän käyttöön. Sekin on hassu juttu, että musta tuntuu, että pitkässä juoksussa tuo lopettaa tehonsa. Mutta josko sitä taas pitkästä aikaa kokeilisi!

Silmämeikissä luotetaan näin kesällä hehkuvan oranssiin ja jäänhohtoiseen vaaleansiniseen (ei kuitenkaan yhtäaikaa pidettynä). Silläkin uhalla, että lapset jaksavat aina noita mun rajauksia kauhistella 😀

AURINKOISIN TERKUIN,

alle


Kommentoi